TB Told Posted Saturday at 06:47 PM Share Posted Saturday at 06:47 PM I posle neko kritikuje Javora, a čovek doneo preokret izbacivanjem Davidovca. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 06:48 PM Share Posted Saturday at 06:48 PM Kobraaaa za 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted Saturday at 06:48 PM Share Posted Saturday at 06:48 PM Plavsic > Mitrovic Kako sme igrali, ovo je odlično. Ma, sjajno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted Saturday at 06:48 PM Share Posted Saturday at 06:48 PM Just now, TB Told said: I posle neko kritikuje Javora, a čovek doneo preokret izbacivanjem Davidovca. @Sector like dis Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted Saturday at 06:48 PM Share Posted Saturday at 06:48 PM 3 minutes ago, DameTime said: Ovo uopšte nisu normalni uslovi za igru. Ok, Zvezda igra loše trenutno, ali jbn je katastrofa da se uopšte takmiče u ovim fizičkim uslovima. I to 5 dana nakon sto se Bolomboj ozbiljno povredio u slicnim uslovima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted Saturday at 06:48 PM Share Posted Saturday at 06:48 PM Mnogo bolja 2/4. Uzasni uslovi. Jedu mi se palacinke. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 06:49 PM Share Posted Saturday at 06:49 PM Jbt da sudije cute na ove uslove ko picke Neverovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
djenkoslav Posted Saturday at 06:49 PM Share Posted Saturday at 06:49 PM Plavša pali na vredjalicu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Saturday at 06:49 PM Share Posted Saturday at 06:49 PM Ovo je stvarno sramota, puna hala dima. Već je bilo nekoliko klizanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted Saturday at 06:50 PM Share Posted Saturday at 06:50 PM 1 minute ago, TB Told said: I posle neko kritikuje Javora, a čovek doneo preokret izbacivanjem Davidovca. A bas sam se pitao voli li nas Damir parfeme. Pojavise se Dobric i Plavsic, valjda cemo preokrenuti u drugom. Sve osim pobede je sramota Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted Saturday at 06:50 PM Share Posted Saturday at 06:50 PM Dobrić i Plavšić najzaslužniji za preokret 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlaka Posted Saturday at 06:50 PM Share Posted Saturday at 06:50 PM 1 minute ago, Dobar Los Milos said: Mnogo bolja 2/4. Uzasni uslovi. Jedu mi se palacinke. Ja pojeo pljeku i sad sam sit za drugo poluvreme 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted Saturday at 06:50 PM Share Posted Saturday at 06:50 PM Dobro je ovo kako je izgledalo u prvih 15 min. Ono sto jeste sigurno u ovom momentu je da je i ovakav Plavic bolji centar od Mitrovica, a Plavsic je haoticni nered u koordinatnom sistemu konfuzije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted Saturday at 06:51 PM Share Posted Saturday at 06:51 PM Pa vi stavljajte Dobrića u isti koš sa Mitrovićem i Davidovcem, retko pošten i karakteran igrač, promenio momentum svojim ulaskom. A svaka čast i Plavšiću na pristupu i energiji. 26 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 06:51 PM Share Posted Saturday at 06:51 PM 2 minutes ago, СтелаРоса said: I to 5 dana nakon sto se Bolomboj ozbiljno povredio u slicnim uslovima Da, a evo i Kodi se samo kliza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted Saturday at 06:52 PM Share Posted Saturday at 06:52 PM Just now, pavlaka said: Ja pojeo pljeku i sad sam sit za drugo poluvreme 😁 Meso ne vazi. Nutela or bust. Mlevena plazma za mid-perv-level. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted Saturday at 06:52 PM Share Posted Saturday at 06:52 PM CMM izgleda kao neki random Amerikanac iz Krke. Kakva je to blokada u glavi. Izvuče nam Dobrić guzice za sada, a i Plavšić igra najbolju partiju sezone kad se uzme u obzir sve a naročito ko mu je alternativa na centru. Ja bih na početku drugog odigrao par napada za Canaana pa ako ne proradi zavariti ga za klupu. Mnogo nam fali i Nedović, on nam je sam dobio utakmicu u Morači i obično dobro trpa protiv Aba ligaša. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted Saturday at 06:54 PM Share Posted Saturday at 06:54 PM (edited) Ove utakmice u ABA ligi samo pokazuje koliko mi imamo kratak roster. I da priča od 16 igrača toliko jadna da nemam reči. Našu igru drže 2 igrača. Bolomboj i Kalinić. Imamo one koji bljesnu, Nedović, Dobrić i Daum. I nestabilne Kodi, Jago, Rokas. Kenan je baš loš kao i Teodosić. Kenan odigrao dobro dve utakmice do sada od 10. Teodosić ni jednu. Plavšić nije ni dobio značajniju priliku. Davidovac i Mitrović su no comment. Edited Saturday at 06:56 PM by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Saturday at 06:54 PM Share Posted Saturday at 06:54 PM 1 minute ago, Dobar Los Milos said: Meso ne vazi. Nutela or bust. Mlevena plazma za mid-perv-level. A plazma u mleku? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 06:54 PM Share Posted Saturday at 06:54 PM Plavsa unese i neku ludu energiju makar to bilo i kroz neki udarac 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted Saturday at 06:55 PM Share Posted Saturday at 06:55 PM 5 minutes ago, srlepajce said: Jbt da sudije cute na ove uslove ko picke Neverovatno Dobice simbolicnu novcanu kaznu i pojeo vuk magarca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robespierre Posted Saturday at 06:55 PM Share Posted Saturday at 06:55 PM 5 minutes ago, srlepajce said: Jbt da sudije cute na ove uslove ko picke Neverovatno Izdržite još ovu sezonu, od sledeće će dočekivati projekte skinutih gaća sa buketom cveća diljem kOšArKaŠkiH cEnTaRa 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted Saturday at 06:55 PM Share Posted Saturday at 06:55 PM Ma Kodi se sad i plasi povrede Klizao se ko bambi u par navrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Saturday at 06:56 PM Author Share Posted Saturday at 06:56 PM Dobra energija Plavse al ajde sad da ne letite u vezi njega. Misljenja vam variraju od Silbovanja pa do najboljeg.. I sve u to roku 2 utakmice razmaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted Saturday at 06:57 PM Share Posted Saturday at 06:57 PM Just now, DameTime said: A plazma u mleku? Kao neko ko je odrastao 1km od fabrike, plazma je dobrodosla u svakom obliku, a vala hvala za ideju. Oprosticu Daci. :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts