Maksim Posted Monday at 08:17 PM Posted Monday at 08:17 PM 2 minutes ago, drakon1 said: Ferrel pokazuje da postoje igrači-šuteri. Jbg kad ga cuva Jago nejaki od 175cm i 60 kila. 1
СтелаРоса Posted Monday at 08:17 PM Posted Monday at 08:17 PM Sto je najgore u ovoj guzvi nista strasno nije ni bilo, borili se za loptu 10
djenkoslav Posted Monday at 08:17 PM Posted Monday at 08:17 PM Sramotna igra, stav, ponašanje igrača zvezde u finišu sezone. Ne opravdavam gadjanje sa tribina naravno, ali Kenan se tu nesto busa, a kad se igra nema ga na mapi. Zasluženo će nas demontirati, uz to se sramotimo. 2
forumko topic Posted Monday at 08:18 PM Posted Monday at 08:18 PM Jeziva utakmica, za koju smo se spremali 10 dana, čak se i Nedović žalio na instaću 1
Chaos Is Me Posted Monday at 08:19 PM Posted Monday at 08:19 PM Sad će to da srede brat teleći i brat goveđi aka drčela i bokan. 4 5 1
Filbi Posted Monday at 08:19 PM Posted Monday at 08:19 PM A mi smo gadljivi na ovu atmosferu u pm... 1
drakon1 Posted Monday at 08:19 PM Posted Monday at 08:19 PM Just now, Maksim said: Jbg kad ga cuva Jago nejaki od 175cm i 60 kila. Pogadja Ferrel i inače. Ne kazem da nam baš on treba, ali kad smo mi u pitanju uvek je "trzište isušeno". Na svakoj poziciji. 2
TB Told Posted Monday at 08:19 PM Posted Monday at 08:19 PM Just now, СтелаРоса said: Sto je najgore u ovoj guzvi nista strasno nije ni bilo, borili se za loptu Morali su navijači Budućnosti da pokažu da su najgluplji u regionu. Oni na +20 izazivaju prekid i garantovano delimično pražnjenje dvorane u sledećoj utakmici, uz (valjda) podizanje motivacije kod igrača Zvezde. 1 1
fradler Posted Monday at 08:19 PM Posted Monday at 08:19 PM Just now, forumko topic said: Jeziva utakmica, za koju smo se spremali 10 dana, čak se i Nedović žalio na instaću Izgoreo sto ce na more otici malo kasnije nego sto je planirao. Pretuzna pojava.
pavlaka Posted Monday at 08:21 PM Posted Monday at 08:21 PM 1 minute ago, fradler said: Izgoreo sto ce na more otici malo kasnije nego sto je planirao. Pretuzna pojava. Tadija je vec vrv otisao. Njegov pajtos.. 2 2
Issey Posted Monday at 08:21 PM Posted Monday at 08:21 PM (edited) 4 minutes ago, forumko topic said: Jeziva utakmica, za koju smo se spremali 10 dana, čak se i Nedović žalio na instaću Mi smo bolje igrali kad se nismo "spremali"... Tako smo se i posle kupa spremili i pogubili sve bitne utakmice... Do tad smo i ličili na nešto... Edited Monday at 08:22 PM by Issey 1
Chaos Is Me Posted Monday at 08:21 PM Posted Monday at 08:21 PM Ovo nije ništa drastično nego su naše cave gledale da na prvu malo zapaljiviju situaciju odu u svlačionicu protiv protivnika koji te razbija na parketu. 17 1
Problem sa licnim greskama Posted Monday at 08:21 PM Posted Monday at 08:21 PM 1 minute ago, Filbi said: A mi smo gadljivi na ovu atmosferu u pm... I mene je sramota da smo se povukli kao placipicke. Mnogo mi je krivo. Ako te samaraju i ne mozes da se odbranis podnesi to kao sportista. 1
Coz29 Posted Monday at 08:21 PM Posted Monday at 08:21 PM Dobijate ovo lagano. Samo da neko javi vašim da se ne tuširaju i to je to. 2
NMX Posted Monday at 08:22 PM Posted Monday at 08:22 PM Bez namere da se brani ovaj sramotan nastup, mi bez jednog od Kalina//Kodi/Bolomboj tria ne mozemo da dobijemo bilo koga ozbiljnog. Sa svom trojicom aut (jedan skroz, dva fakticki) ovi ostali svileni (Brown excluded) ne mogu nista da urade. 2
Borky Posted Monday at 08:23 PM Posted Monday at 08:23 PM 7 minutes ago, berti said: 20:0 za nas. Taman gubimo 19,znaci +1 za nas dosta 😃
VukVule1988 Posted Monday at 08:24 PM Posted Monday at 08:24 PM 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Ovo nije ništa drastično nego su naše cave gledale da na prvu malo zapaljiviju situaciju odu u svlačionicu protiv protivnika koji te razbija na parketu. Javor je dao znak da se napusti teren. 1
Zadnji vezni Posted Monday at 08:25 PM Posted Monday at 08:25 PM Možda pojedini sad u svlačionici nađu muda koju su zaboravili pri izlasku n parket. Bar da se spuste na -10 protiv ovog Oklahoma tundera od ekipe.
drakon1 Posted Monday at 08:26 PM Posted Monday at 08:26 PM Ispraznite bre publiku, da nas razmontiraju i bez njih. 1
Dragon Posted Monday at 08:26 PM Posted Monday at 08:26 PM Ova sezona je zavrsena u Minhenu, a play off ABA moze samo da jasno pokaze sve nase rupe kako igracke tako i karakterne. Zato bi samaranje od strane Buducnosti moglo da bude korisno za prelazni rok. Primljenih 56 p idu na ruku i Sferu, ako ne moze da kontrolise ekipu mislim da smo zavrsili sa njim. Ovo napustanje mi isto nije jasno, nije bilo bas nekih incidenata, mi smo u Pioniru znali mnogo gore stavri da radimo. 4
Dzo23 Posted Monday at 08:27 PM Posted Monday at 08:27 PM Nastavice se utakmica...Al navijači Budućnosti su ozbiljni primitivci. Bukvalno bez razloga su zasuli predmetima parket. Prolaze godine al ne miču se ni za pedalj. Evolucije bez...
Sector Posted Monday at 08:28 PM Posted Monday at 08:28 PM Šteta što moram na spavanje, vrhunska zajebancija na lajvu.
Сандро Лаки Ђентиле Posted Monday at 08:29 PM Posted Monday at 08:29 PM Наводно шрафови и чаше ка клупи, каже имбецил Каровић, што не аболира ове наше безмудаше. Мислим да је Хаос у праву, чекала се прва прилика.
TB Told Posted Monday at 08:30 PM Posted Monday at 08:30 PM 1 minute ago, Dragon said: Ovo napustanje mi isto nije jasno, nije bilo bas nekih incidenata, mi smo u Pioniru znali mnogo gore stavri da radimo. Kako da ne, CG mediji javljaju da je mnogo tvrdih predmeta letelo ka klupi i igračima, to što igraju sramotno treba da bude i razlog da ih divljaci gađaju.
Papanikolesku Posted Monday at 08:30 PM Posted Monday at 08:30 PM 1 minute ago, Dzo23 said: Nastavice se utakmica...Al navijači Budućnosti su ozbiljni primitivci. Bukvalno bez razloga su zasuli predmetima parket. Prolaze godine al ne miču se ni za pedalj. Evolucije bez... haha bitno da smo mi evoluirali u Beogradu 😌
Recommended Posts