Miki28 Teoljub Posted February 4 Posted February 4 4:45 Yago trojka 30 sekundi do kraja mi i dalje bez poena 1
forumko topic Posted February 4 Posted February 4 Sfero ima odličan osećaj kada treba tražiti timeout i šta igrati posle njega 2 1
fradler Posted February 4 Posted February 4 Hocemo li se upisati do poluvremena? Kakav wtf raspad, i to protiv ekipe koja je desetak minuta igrala uzasnu kosarku 1
Sector Posted February 4 Posted February 4 Mi izgleda baš ni jednu utakmicu nismo sposobni da spržimo protivnika i odmaramo glavu veći dio meč. Sve i jedna mora da bude kidanje živaca. 5
TB Told Posted February 4 Posted February 4 Just now, srlepajce said: Sta je sa Ficom? Nediscplina u igri. 1
srlepajce Posted February 4 Posted February 4 Just now, TB Told said: Nediscplina u igri. Onda treba sve da ih izbaci 1 1
Miki28 Teoljub Posted February 4 Posted February 4 34:23 posle trojke Yaga. Kraj poluvremena 36:31. Umesto da ih nabijemo 20+ mi se raspali 2
Smrtokapa Posted February 4 Posted February 4 Prvi deo druge četvrtine smo baš lepo igrali, posle kao da se neka nervoza uvukla. Srećom Asvel je dosta loš, inače bi ovo bilo čupavo.
Jelencom Posted February 4 Posted February 4 Petrusev se pravi da ne zna igrat,da nam ga Oli proda za manje pare 1
suptil Posted February 4 Posted February 4 Rasporedjuje Sfero minute kako bi dobili i Albu a i Buducnost posle Asvela.
BattleBender Posted February 4 Posted February 4 Ako je Sferopulos izvuko Petruseva zbog one solo kontre, onda je to teska glupost i debilana. 1
TB Told Posted February 4 Posted February 4 Just now, srlepajce said: Onda treba sve da ih izbaci On ima situacije koje su već nepoštovanje saigrača. Imao je dve situacije kada je mogao da asistira. Drugu je završio šutem sa jedne noge u desetoj sekundi napada i tad je Janis odmah pozvao Luku.
Čvarkov Posted February 4 Posted February 4 5 minutes ago, Sector said: Mi izgleda baš ni jednu utakmicu nismo sposobni da spržimo protivnika i odmaramo glavu veći dio meč. Sve i jedna mora da bude kidanje živaca. Pa to znači da smo ozbiljna ekipa, a ne da protivnici redom skidaju gaće. 2
fradler Posted February 4 Posted February 4 Emituje Kalina neku nepotrebnu nervozu, a malo i gusi napad onim svojim guzicenjem. Slabo poluvreme, srecom je i protivnik los. Doduse, nasutirali bi se Kenan i Nedovic bacanja da se prezivaju Maledon. 2
No name Posted February 4 Posted February 4 Kalinic nista ne igra dug period. Čak šta više, dosta puta je kontra produktivan . Mnogo je nervozan i dosta igra na silu. 1
Creed Bratton Posted February 4 Posted February 4 Sprdaju Vezenkova za bacanja a Maledonu se cele sezone jos smesniji faulovi sviraju. Ovo nije utakmica za Nedovica i po kriterijumu sudjenja i po protivniku. Filip i Bolomboj moraju zajedno, puca mi sto je duplo kolo. 2
dzakala Posted February 4 Posted February 4 Cini mi se da smo u drugom delu druge cetvrtine bili u fazonu lako cemo mi ovo. Treba ih malo nabrijati na poluvremenu
Recommended Posts