Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Recommended Posts

Posted

Mi izgleda baš ni jednu utakmicu nismo sposobni da spržimo protivnika i odmaramo glavu veći dio meč. Sve i jedna mora da bude kidanje živaca. 

• Like 5
Posted

Prvi deo druge četvrtine smo baš lepo igrali, posle kao da se neka nervoza uvukla.

Srećom Asvel je dosta loš, inače bi ovo bilo čupavo.

Posted
Just now, srlepajce said:

Onda treba sve da ih izbaci

On ima situacije koje su već nepoštovanje saigrača. Imao je dve situacije kada je mogao da asistira. Drugu je završio šutem sa jedne noge u desetoj sekundi napada i tad je Janis odmah pozvao Luku. 

Posted
5 minutes ago, Sector said:

Mi izgleda baš ni jednu utakmicu nismo sposobni da spržimo protivnika i odmaramo glavu veći dio meč. Sve i jedna mora da bude kidanje živaca. 

Pa to znači da smo ozbiljna ekipa, a ne da protivnici redom skidaju gaće. :default_coffee:

• Ha-ha 2
Posted

Emituje Kalina neku nepotrebnu nervozu, a malo i gusi napad onim svojim guzicenjem.

Slabo poluvreme, srecom je i protivnik los. Doduse, nasutirali bi se Kenan i Nedovic bacanja da se prezivaju Maledon.

• Like 2
Posted

Kalinic nista ne igra dug period.  Čak šta više,  dosta puta je kontra produktivan . Mnogo je nervozan i dosta igra na silu.

• Like 1
Posted

Sprdaju Vezenkova za bacanja a Maledonu se cele sezone jos smesniji faulovi sviraju. Ovo nije utakmica za Nedovica i po kriterijumu sudjenja i po protivniku. Filip i Bolomboj moraju zajedno, puca mi sto je duplo kolo.

• Like 2