Borky Posted Monday at 06:53 PM Share Posted Monday at 06:53 PM Nije mi problem sro je Filip dobio iskljucenje koje je zasluzeno al zasto se tehnicke ne daju na drugoj strani posle mlataranja rukama i nogama na svaku odluku sudija??? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted Monday at 06:53 PM Share Posted Monday at 06:53 PM Cestitam sudijama na dobijenoj utakmici. Dvostruki arsini a vi slobodno to jos podrzavajte. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted Monday at 06:53 PM Share Posted Monday at 06:53 PM 16-9 bacanja. Sramotno. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted Monday at 06:53 PM Share Posted Monday at 06:53 PM Jebo vas Majk više!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted Monday at 06:53 PM Share Posted Monday at 06:53 PM Just now, Borky said: Nije mi problem sro je Filip dobio iskljucenje koje je zasluzeno al zasto se tehnicke ne daju na drugoj strani posle mlataranja rukama i nogama na svaku odluku sudija??? Zato sto je to normalno. Nemoj Zeljko da se uzbudi. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted Monday at 06:53 PM Share Posted Monday at 06:53 PM Baš teška glupost Filipa. Doveo nas je ovim potezom u nepovoljnu poziciju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted Monday at 06:54 PM Share Posted Monday at 06:54 PM 1 minute ago, Dobar Los Milos said: Hoce kurac. Zeljko moze da ih bukvalno jase, oni ce da cute. Što upravo sada radi, čekao je sudije na centru posle kraja poluvremena. 2 minutes ago, quentin said: Nije normalno. On je profesionalni košarkaš, a ne dijete u vrtiću. Ako ne zna da otrpi sudijsku grešku, neće daleko dogurati. To nije greška. Sa dve ruke je bio povlačen pre prijema lopte. Ne postoji očigledniji faul. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted Monday at 06:55 PM Share Posted Monday at 06:55 PM Faul nije sviran u prethodnom kosu Petruseva pre isključenju...čemu ovakvo sudjenje? Čist koš-faul nije sviran....nije opravdanje za postupak nakon toga, ali pre toga nije svirano što je prouzrokovalo nervozu..( neopravdavam 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted Monday at 06:55 PM Share Posted Monday at 06:55 PM Slaba odbrana, sudijska tendencija, mlako gledaliste. Stezemo u drugoim. Reakcija publike cesto kao da nije derbi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted Monday at 06:55 PM Share Posted Monday at 06:55 PM Dobar rezultat. Bilo bi dobro da se u poluvremenu umijemo ledenom vodom i krenemo ispočetka smireno i sa mozgom. Bolja smo ekipa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted Monday at 06:55 PM Share Posted Monday at 06:55 PM 1 minute ago, Borky said: Nije mi problem sro je Filip dobio iskljucenje koje je zasluzeno al zasto se tehnicke ne daju na drugoj strani posle mlataranja rukama i nogama na svaku odluku sudija??? Nije dobio tehnicku zbog mlataranja nego zbog nabadanja lopte drugom rukom nakon zakucavanja. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted Monday at 06:56 PM Share Posted Monday at 06:56 PM Znaci ovako, i pored ovako sramne igre, mi bi ovo ladno vodili da smo imali neki pristojan procenat suta sa linije slobodnih. To dovoljno govori o kvalitetima ovih ekipa i ovom hrkljusu od utakmice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted Monday at 06:56 PM Share Posted Monday at 06:56 PM 1 minute ago, suptil said: Slaba odbrana, sudijska tendencija, mlako gledaliste. Stezemo u drugoim. Reakcija publike cesto kao da nije derbi. Ove sezone publika u derbijima bas slaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted Monday at 06:56 PM Share Posted Monday at 06:56 PM 1 minute ago, Issey said: Popizdeo čovek, ne sviraju mu +1 dva puta... Nebitno. Drugu utakmicu za redom ima debilni potez zbog koga ga treba ozbiljno kazniti. Protiv Makabija i uzasna kurcobolja na pocecima poluvremena. A nervozan je on sto nije glavni roler od kad se Bolomboj vratio, to mi jedino ima smisla. Nedovicev pristup utakmici takodje turisticki. S druge strane, Gidra em igra srcem, em su krenule lopte da ulaze. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted Monday at 06:56 PM Share Posted Monday at 06:56 PM 2 minutes ago, TB Told said: Što upravo sada radi, čekao je sudije na centru posle kraja poluvremena. Samo da ih isprati do svlačionice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted Monday at 06:57 PM Share Posted Monday at 06:57 PM (edited) Koliko jadna odluka ovo za Petruseva. Hordov - ruzan, debil, lopov. Njemu je sigurno najteze u zivotu sa onim izgovorom od glave. Edited Monday at 06:57 PM by Markoss 6 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted Monday at 06:57 PM Share Posted Monday at 06:57 PM Just now, No name said: Faul nije sviran u prethodnom kosu Petruseva pre isključenju...čemu ovakvo sudjenje? Čist koš-faul nije sviran....nije opravdanje za postupak nakon toga, ali pre toga nije svirano što je prouzrokovalo nervozu..( neopravdavam OK nije svirana. Svi smo svesni toga ali on radi glupost nakon toga. Nema opravdanja za onakvu reakciju na već postojeću tehničku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Monday at 06:57 PM Share Posted Monday at 06:57 PM Ovo je fenomenalan rezultat spram nervoze i njihove igre. U drugom poluvremenu treba da se smirimo. Ima ko da igra. Filip je napravio neprihvatljivu glupost. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted Monday at 06:57 PM Share Posted Monday at 06:57 PM Нека Калинић уђе на следећој утакмици 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Monday at 06:57 PM Share Posted Monday at 06:57 PM Just now, Markoss said: Koliko jadna odluka ovo za Petruseva. Hordov - ruzan, debil, lopov Nije im ostavio mogucnost. Jednom su mu pogledali kroz prste. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Monday at 06:59 PM Share Posted Monday at 06:59 PM Sa Filipom treba neko da popriča. Ako neće Sfero, dajte ga Teu da ga bar obuči da ovo radi sa više stila. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted Monday at 06:59 PM Share Posted Monday at 06:59 PM 1 minute ago, Markoss said: Koliko jadna odluka ovo za Petruseva. Hordov - ruzan, debil, lopov. Njemu je sigurno najteze u zivotu sa onim izgovorom od glave. Reci mi da se salis?!? Ja mislio da ti znas kosarku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted Monday at 06:59 PM Share Posted Monday at 06:59 PM Odlican Partizan, a Boga mi ni mi nismo losi! Za sad veoma kvalitetan derbi. Samo da mi je viditi petorku Bolomboj-Kalina-Gidra-Kanan-Kodi, pa makar na 5mins! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted Monday at 06:59 PM Share Posted Monday at 06:59 PM Mi da nismo imali bacanja 50% uz sve ovo lopovsko suđenje dobili bi. Uz to ne treba zaboraviti sramnu odbranu i bezmudu igru u prvih 15 minuta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted Monday at 06:59 PM Share Posted Monday at 06:59 PM 1 minute ago, Markoss said: Koliko jadna odluka ovo za Petruseva. Hordov - ruzan, debil, lopov. Njemu je sigurno najteze u zivotu sa onim izgovorom od glave. Zasto je jadna? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts