Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

474 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      110
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      112
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, TB Told said:

Prozivaju oni koji su najavljivali porez od 20 razlike pre meča i tokom treće četvrtine. Ništa neočekivano, instant navijači koji koji misle da je smisao navijanja "mi smo Zvezda treba sve da dobijemo 20 razlike"

Igrači i to svi zaslužuju čestitke jer su se borili do kraja i mogli da pobede.

Ko je najavljivao poraz od 20 razlike tokom utakmice,ko su instant navijaci,i ko su ti kojima je smisao da svaku utakmicu dobijemo 20 razlike?Kad ih vec kritikujes,mogao bi i da napises ko su..ovako bi moglo da se pomisli,daleko bilo,da ti je samo cilj da omalovazis tudje misljenje..

• Like 4
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Eto mi smo u prethodnih 10 sezona 9 puta igrali plej of da nam je plej in ispod casti.

Znaci ako Javor ulozi 100 miliona evra u jednoj sezoni, onda bi i dalje uspeh bio ako budu 12. na kraju jer su se prethodnih 10 sezona uvek borili za opstanak.

• Like 7
  • Thanks 2
Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

Eto mi smo u prethodnih 10 sezona 9 puta igrali plej of da nam je plej in ispod casti.

Da smo u tih 10 sezona imali ovakav budzet ja bih bio zadovoljan sa plej inom. Posto je Radonjic skoro svake sezone imao najmanji budzet, da ne racunam Alimpijevica, Tomica i ostale, onda je ovo lose. Radonjic je zavrsio 9. sa rezultatom 16:14. Nista ova sezona nije bolje od te.

• Like 8
Posted
Just now, liv7 said:

Ko je najavljivao poraz od 20 razlike tokom utakmice,ko su instant navijaci,i ko su ti kojima je smisao da svaku utakmicu dobijemo 20 razlike?Kad ih vec kritikujes,mogao bi i da napises ko su..ovako bi moglo da se pomisli,daleko bilo,da ti je samo cilj da omalovazis tudje misljenje..

Uopšte nisam toliko velikodušan da to što omalovažavam nazivam "mišljenjem".

Posted (edited)
13 minutes ago, MrTripleDouble said:

Sta da slavim prijatelju? Bukvalno isti qratz i smo ispali jer šanse za dve vezane pobede u gostima nakon ovakvih poraza se mere u promilima. 

Da se ovde pobedilo bila bi drugacija prica, ovo je defakto bila utakmica plejin znacaja. 

Hajde da prvo sačekamo još jedno kolo. Idemo rastereceni, I ekipi koja I nema neki motiv jel je zakucana na svojoj poziciji.

Naravno da je i ovo uspeh. Kolo pre kraja smo osigurali plej -in i imamo još jednu šansu za bolju poziciju.

Ovde se neki ponašaju kao da smo mi zadnji 10 godina imali bar 5 puta plej off pa je sada ovo mali uspeh.

Mnogo mračite.

Edited by No name
Posted

Još jedna tekma pa dolazi naš omiljeni deo sezone. Borba za trofeje. A tu smo najjači. Malo više vere u naše igrače. Samo skratiti rotaciju i biće to kako treba. Zvezdo zgazi ih sve!

• Love 2
Posted (edited)
22 minutes ago, Maverick88 said:

Ma koje zadovoljstvo da Dusko nije dobio Milan verovatno ni taj playin ne bi uzeli na kraju.

Pa nije nam Dusko Ivanovic doneo 18 pobeda u sezoni, nego nas trener sa ekipom.
Lepo vam je covek objasnio da je ovo klub koji je jednom igrao cetvtfinale i to je sve.
Igramo taj plej-in pa sta bude.
Vecerasnja tekma vrhunska, za uzivanje.

I da dodam, ovaj covek, koga konstantno omalovazavate je dva puta do sada igrao finale EL.

Edited by Bode
  • Like 18
  • Thanks 1
Posted
Just now, Kosjan Willavić said:

Bili smo deseti i pre dve godine , i tad bismo ga igrali.

Jasno no predstavlja se kao da smo mi eto veliki klub(u evropi nismo) koji ulazi svake godine u TOP 8 ili F4 a ne klub koji je boardline sto se tice toga.Pa je sramota biti 10....

Svakako pre 2 godine su drugi uslovi bili jbg.

Posted
4 minutes ago, realno *w said:

Evo jedna misao, stvarno nije provokacija.

Ceo život imam strah od "preranih koševa". U smislu da je jako zajebano kada daš koš za +1  na 5-6-7 sekundi do kraja napada. Uvek se setim Rakoča protiv Argentine, ima još mali milion primera. Setim se i Kecmana protiv Efesa, iako to nije kažnjeno. 

Ide brzo izvođenje, odbrana raštrkana po terenu...   Uglavnom, hoću da kažem da razumem Kodija. I taj šut posle nije bio loš, nije ušla i to je to.

Mislim čak da bi Efes imao pravo na tajm aut da je Kodi dao koš. Što bi značilo još 6-7 sekundi do kraja i njihov napad iz naše polovine. Nije mi bilo svejedno kad su na 2 sekunde pre kraja regularnog dela imali akciju za pobedu mogu tek da zamislim kako bih se osećao u ovoj situaciji.

Uvek bih birao da moj tim ima šut za pobedu nego da primim koš u poslednjoj sekundi.

Posted

Tananananananana!

Tooooooooooop 10!

Pleeeeeeeeeeej in!

Najveci uspeh kluba u evro okvirina posle sezone 2015/16. Deset godina se cekalo doigravanje! Najzad!

Sad - po pobedu u Atinu!

Zasluzili smo makar jednu eliminacionu utakmicu u Areni!

• Like 9
  • Love 1
Posted

Ne mogu da verujem kakvih ovde ima upisa. Kao da smo u poslednja dva kola igrali protiv Borca i Vojvodine, a ne protiv dva tima koja predstavljaju krem EL. Nikad nisam bio ponosniji posle nekog poraza kao večeras. Kalina i Kenan vođe, Jago u dobrom modu, Petrušev najveći potencijal, ali muda bez. Neću da pljujem Nedovića, meni je tog dečka žao. Igraš najbitniju moguću utakmicu za klub koji voliš i ne pojaviš se na terenu. Neshvatljivo.

• Like 5
Posted

Svaka momcima na igri i borbi, a i navijacima...

Sta reci za sudije, jos jedan skandal od sudjenja, i za ovo smece od lige treba davati milion i sedamsto, smejurija.

Posted
1 minute ago, TB Told said:

Uopšte nisam toliko velikodušan da to što omalovažavam nazivam "mišljenjem".

Steta.Velikodusnost je jedino sto nedostaje tvojoj tolerantnoj komunikaciji.

Posted
9 minutes ago, Bejn said:

Da. Sfero je izabrao: Teodosića, Nedovića,Mitroviča, Davidovca, Dobrića, Jaga, Litvanca... 😁Tim je jednostavno luzerski. Tačka.

Zaboravio si Gileta i Pametnog, igrače koje je doveo da naprave razliku

• Tuzno 1
Posted

Porazi od Efesa i Reala nisu za neke ozbiljne kritike ali od Žalgirisa i Armanija jesu za svaku. Kad se sve sumira mi smo sa ta 2 poraza sve usrali. 

• Like 12
Posted

Mnogo volim ovaj blesavi tim, zato je i tuga za tesnim porazima veća. Idemo u Atinu na pobedu, pa da dižemo Džoela za plejin madness. Ko god misli da je sezona gotova i kerov kurac jelte, spasite sebe i druge i gledajte Oklahomu. Mentalitet vam kao u Nedovića poslednjih 2 meseca. Toksik kenjaža a vere i muda nigde.

Arena je gorela, svaka čast i za cigane. Glave gore. Tek se igra.

• Like 29
  • Love 2
  • Thanks 1
Posted
7 minutes ago, Milko Miller said:

Znaci ako Javor ulozi 100 miliona evra u jednoj sezoni, onda bi i dalje uspeh bio ako budu 12. na kraju jer su se prethodnih 10 sezona uvek borili za opstanak.

Teško da je adekvatno poređenje. Mi smo sa ovim budžetom tu negde oko sredine, a Javor bi sa 100 miliona imao najveći budžet u takmičenju.