Jump to content

Boaće

Član foruma
  • Posts

    186
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Boaće's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Dedicated
  • Reacting Well

Recent Badges

435

Reputation

  1. Pa on je u skoro svim našim mečevima lige šampiona bio najbolje ocenjen, evo i večeras od strane sofascore-a. Valjda je jasno ko je merodavniji.
  2. Ne može bolje od ovoga, da se ne lažemo. Pregazili smo ih u svim segmentima igre, 2 puta nisu prešli pola terena. Napraivli smo bar 5 ili 6 odličnih šansi.
  3. Pa da, u fudbalu se broji koliko ko ce da primi golova, jebes osvojene bodove. Ima li moderatora ili su ovakvi nadimci dozvoljeni? A apsurd svega je na slici Pavkov koji je najbolje partije pruzao kod Milojevica.
  4. Ne znam kojom racunicom smo mi samo na 2 pobede od plej of zone, jedino da druge ekipe ne igraju, a nama samo da se povecava broj pobeda. Da bi uopste pricali o plej ofu nama minimum treba 50% uspesnosti u evroligi, u prevodu da broj pobeda i poraza bude na nuli ili u plusu. Mi smo sa 3-7 u minusu 4 pobede, tek kad se priblizimo tom procentu onda mozemo da kazemo da smo u igri za plej of ili plej in. Zauzimamo 16. mesto i posle skoro trecine regularne faze od nas su losiji samo Alba i Asvel.
  5. Cim su najbolji znaci dobijamo? Nemoj samo da mi kazes da je to ona "placebo" statistika ala Silja Pesic, sve kolone popunjene a Zvezda ne dobija.
  6. A i ti si se izlupetao. Cuj Sisoje, za ovakve stvari treba odredjena kazna. Stvarno smo govna nezahvalna. Covek dosao u posrnuli klub koji je ispadao u kvalifikacijama od raznih lomova, nije znao sta su evropske grupe vise od decenije i pravio onakve rezultate sa totalno limitiranom ekipom, koje ni blizu nisu ponovili Stankovic, M. Milojevic i Bahar i dobije nadimak Sisoje. A otisao je kao gospodin kad je video da to vise nije to. A tek ova glupost da nije nikoga izbacio, pa on je od Radonjica i Joveljica napravio igrace za jake lige i timove. Isto su mu stranci bili na vrhuncu, dok su se kod Grofa raspadali. Mislim na Kangu, Donalda, Le Taleka. Iz svakoga je izvukao maksimum, dobio Liverpul i Olimpijakos u LS, 2x Keln u LE, uzeo bod Arsenalu u Londonu, Napoliju u Beogradu, osvajao titule ubedljivo i dobije nadimak Sisoje. Tacno ovakvi navijaci i zasluzuju Terzica i njegove poslusnike.
  7. Ma Teodosic junak veceras, hvala mu sto nas je drzao u igri. Sta sve nece da se procita. Nema ko da organizuje bez njega, samo jos 2 pleja imamo neracunajuci njega, a tu je i Hanga.
  8. Ljudi, sta vam je sad? Pa zadovoljstina, nekako vam je milo kad vidite Bjelicu i Teodosica u nasem dresu. Eto sad gledajte.
  9. Bas su busni, u Bundesligi 2. najbolja odbrana, samo Leverkuzen primio gol manje od njih.
  10. Šta ste očekivali, protiv ovih da se otvorimo? Bilo bi neprijatno za gledanje. Bodovi se traže u Beogradu i na gostovanju Jang Bojsu. Ko misli da ovi nisu ništa posebno očigledno ne prati fudbal.
  11. Radujte se, ljudi. Dobili smo startnu peticu i cetvorku, Mitra i Dedu. Sve ostalo ce doci vremenom, nema prostora za paniku. Konacno da na te 2 osetljive pozicije imamo igrace koji mogu lagano po 25 minuta da igraju.
  12. Ultra seljačka i nedisciplinovana košarka. Sve se svodi na prangijanje trojki jer unutrašnja igra gotovo da ne postoji. Kao i po običaju, ovi domaći opet najgori. Mitrović, Davidovac, Teodosić... tiha jeza. Selekcija kao da su nam Limar i ekipa sastavljali ekipu. Sad očekujem još veći pad, nije slučajno onako loš Žalgiris dobio, nije slučajno Borac dao skoro 90 poena, nije slučajno ovo večeras.
  13. U prevodu Duško gura druge igrače. Nama je pola rostera tragikomično što se tiče defanzive, ali Tobi je najveći problem sigurno... Kako da uhvati ritam kad ga čovek pušta po par minuta? Nije greška reći naš najkvalitetniji centar, ali nema sreće da mu se mandat u Zvezdi poklopio sa legendom ovog sporta Lukom Mitrovićem. Obiće nam se o glavu ovoliko guranje Mitrovića, Davidovca, pa i Ilića. Voleo bih da grešim iskreno, videćemo... Mnogo toga će biti jasno u narednih 5,6 utakmica.
  14. Krenulo ublažavanje čuvara vatre. Pa to je Žalgiris, imaju sistem, kući su jaki, mi nov tim... Isti taj Žalgiris je imao 18% za 3 poena za 35 minuta, oko 50% sa linije penala i dozvolili su nam 20 ofanzivnih skokova, većina njihovih najboljih igrača bez ikakvog ritma do te horor završnice, pa šta još treba da se desi da kažemo da je trebalo da pobedimo!? Teško će Žalgiris sa ovakvom partijom kakvu je pružio protiv nas juče da dobije neku ekipu iz plej ofa, ovakve loše partije se koriste za brejk. Oni kući kad igraju dobro od starta, kontrolišu meč, hoće ih šut, tek tad nemaš šanse. Juče se ispustila pobeda koja je manje-više bila izvesna, to je istina. Nije smak sveta, ali nećemo imati brdo ovakvih prilika tokom sezone.
×
×
  • Create New...