Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

474 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      110
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      112
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Imas 16-10 i 8 utakmica do kraja od cega su 5 kod kuce. I ne mozes da dobijes 4 da bi osigurao plej of, vec u zadnjih 5 kuci imas samo jednu pobjedu.

Pri tome svi porazi u ABA ligi se opravdavaju kako se spremamo za meceve u Evroligi. Za sta smo se onda spremali zadnjih 7 kola???

Hvala, ali dovidjenja.

Vidim i da smo postali sampioni u borbi. Poslije svake utakmice svaka cast na borbi, svaka cast momci borili ste se, a kod kuce skor 9-8 isti kao i Makabi koji igra u Pioniru. 

Svaka cast i CMM-u koji ne ide na kos, a ima Larkina ispod i umjesto toga uzima fejdavej dvojku.

I jos nesto, vidim cestita se plasman. Nigdje se mi jos nismo plasirali. Plej in nije plej of, a mi smo od plej ofa miljama daleko. Nemam sta vise da kazem ozbiljno sam se iznervirao, ali za mene je ovo jedna velika 

S R A M O T A

• Like 13
  • Thanks 2
  • Tuzno 4
Posted
1 minute ago, Cavani said:

Kodi je stao jer nije hteo Efesu da ostavi vreme za napad, pokusao je na kraju ono sto obicno pogadja, legitimno.

Cestitke na prolasku, ponosan na ekipu i trenera, pogotovo cestitke Janisu obzirom koliko mu je igraca podbacilo sezonu. 

Nedovica treba da je sramota, razumem da neko nije u formi, da se sasrao do ledja ili da promasuje suteve, ali da ne zelis da pravis faul na Dozieru ili Osmaniju dok te zida je cist bezobrazluk i nepostovanje ekipe. Sta li je coveku u glavi kada mu trener dodeli samo 4 minuta dok mu saigraci oru teren.

Veliki je uspeh uci u 10, a ne bih nas unapred ni otpisivao.

Hvala i sefu stanice.

Potpuno si u pravu i za Kodija i za Nedovica.Kodi je postupio je logicno.Utakmica je izgubljena pre tog njegovog suta.Nedovic jedan od retkih koji nije bio uplasen.Na zalost ne zbog hrabrosti vec sto ga boli k za utakmicu..

Posted

Bespotrebno se stvara atmosfera da su propustene neke mec lopte, jer su to dve utakmice protiv verovatno najnezgodnijih protivnika. Real se digao, a kada je tako tu su i sudije da odrade svoju neutralnu gurku, a Efes je najbolja ekipa u ovom trenutku u EL. 

Gledaju se iz prizme toga sto su cele sezone bili ispod nas na tabeli, ali to nisu te ekipe u ovom trenutku.

Ja sam ponosan na ekipu i trenera, kao sto rekoh, veliki uspeh.

• Like 16
  • Thanks 1
Posted
14 minutes ago, Čočo said:

Srećan plej in svima koji slave. Ja slavim!!! Zasluženo!!! ❤️💪

Sta da slavim prijatelju? Bukvalno isti qratz i smo ispali jer šanse za dve vezane pobede u gostima nakon ovakvih poraza se mere u promilima. 

Da se ovde pobedilo bila bi drugacija prica, ovo je defakto bila utakmica plejin znacaja. 

• Like 7
Posted (edited)
29 minutes ago, DameTime said:

Bullshit. Bukvalno te ova utakmica demantuje.

Prozivaju oni koji su najavljivali poraz od 20 razlike pre meča i tokom treće četvrtine. Ništa neočekivano, instant navijači koji koji misle da je smisao navijanja "mi smo Zvezda treba sve da dobijemo 20 razlike"

Igrači i to svi zaslužuju čestitke jer su se borili do kraja i mogli da pobede.

Edited by TB Told
  • Like 3
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, MrTripleDouble said:

Sta da slavim prijatelju? Bukvalno isti qratz i smo ispali jer šanse za dve vezane pobede u gostima nakon ovakvih poraza se mere u promilima. 

Da se ovde pobedilo bila bi drugacija prica, ovo je defakto bila utakmica plejin znacaja. 

Volim kad se u promilima meri naša šansa. A izgleda voli i ekipa. 

Posted

Da nam je neko pre sezone ovo ponudio, oberucke bi smo svi prihvatili, a nakon svega nekako ostaje gorak ukus, i utisak da smo mogli bolje....

Objektivno, svaka cast Janisu, jer cedi suvu drenovinu iz ove srcane, ali matore ekipe, a bori se i sa cinjenicom da mu je najbitniji igrac povredjen pola sezone, da su nam se i ostale povrede desile uglavnom na unutrasnjim pozicijama, i da dosta igraca, od kojih su neki bili predvidjeni za nosioce,ozbiljno anderperformuje, a neki su i za momentalni nogobulj (da Nedovicu, u tebe gledam).

Na kraju, sezonu cemo verovatno  zavrsiti kako smo i zapoceli, gostovanjem u Parizu🙄

Posted (edited)

Nit' je Sfero los trener, niti je ova ekipa za top 4. 

Nit' je Zvezda istorijski kk klub, nit' je kosarkaska truba.

Hvala "Repatom", tamo smo tacno gde treba da budemo. 

I to je ta neka kosmicka pravda, sto zbog Lideja sto zbog Mirote, a i zbog samog Duska.

U 10 smo, jedva, bez Rusa i Makabija. 

Sledece godine, pametnije.  Ako se uopste ostvari, obzirom na celokupna desavanja u zemlji. 

Da se ne lazemo, bili bi i sa Radonjom na toj nekoj poziciji, kao i sa "Obradom".

U 10 smo, ukoliko se vrati Boki, mozemo i da mastamo.

Sve u svemu, momci su dali sve od sebe ove sezone.

Ali, ne igraju samo oni kosarku.

Jednostavno, najlepsi sport na svetu ❣️

Edited by BojanaCZV
  • Like 21
  • Thanks 1
Posted

Zar moram ovako emotivno da prozivljavam utakmicu, a da nije eliminaciona. Jos jedna stresna evroligaska tekma u nizu.

Svakako sam ocekivao da Kodisa napadne u tranziciji nepostavljenu odbranu, i to bi bilo najbolje resenje, pa i da ne realizuje. Ipak je resio da saceka za neko bolje resenje i da dodatno trosi sat. Imao je otvoren sut na poludistanci sto i nije toliko lose, ali daleko manje kvalitetnije od prethodnog moguceg.

Skracena rotacija Sfera. Znacilo bi za plej in da se vrati Boki. Zna li se kakav je njegov zdrastveni karton?

Nema sta da se zameri momcima jer su dali zadnji atom snage. Idemo dalje i zgazicemo ih sve u nastavku takmicenja.

Posted
7 minutes ago, Maverick88 said:

Druze u tom trenutku Makabi se raspada u nikad boljem trenutku za nas je bilo da dobijemo taj mec. I to u nasoj hali o cemu pricas jebeno?

Da je veliki kiks to se slažem, ali se ne slažem sa omalovažavanjem Makabija.

Posted

Mislim da ne postoje neke velike sanse da mi budemo bolji od ove 10. pozicije. 

Znaci najverovatnije igramo sa Parizom tamo.

Alternativno, ako se desi cudo da dobijemo PAO (kojem ta utakmica ipak nista ne znaci) i da realno Pariz dobije (mada to nije bitno toliko) i Bajern izgubi od Fenera u Minhenu (sto je moguce, pokusace da dodju do 1. pozicije jer imaju medjusobno bolji skor sa Olimpijakosom i pobedu manje, a Olimpijakos igra sa Makabijem kasnije), onda smo mi 8. pozicija i onda verovatno igramo sa Barsom u gostima (ako ne bude nekih iznenadjenja i mini tabela Reala i/ili Efesa sa Barsom), pa ako izgubimo cekamo kod kuce pobednika Bajern-Pariz. 

Posted

Jos jedna mucna sezona, ogroman bol u zucu nakon jos jednog poraza.

Nikada, bas nikada, kada je vazno, Zvezda nije dobila mec, ali to i nije cudno, obzirom na sve vidljive anomalije.

Godinama pravimo iste greske, tvrdoglavo pokusavajuci da izguramo nesto, sto moze da se gura samo na Balkanu, ali ne i u normalnom svetu.

Igramo odvratnu i besmislenu kosarku, sa isluzenim igracima.

Sa ovolikim parama, u sredini kakve su Zvezda i Partizan, tuzno i ruzno je da ti timovi uglavnom sluze, fudbalskim recnikom za gol razliku.

Tolike godine ulupanog novca, bez ikakvog ucinka.

Za koga KK pravi tim? Za svoje navijace, ili da se zbrinu oni koji nemaju gde da se uhlebe, koji imaju knjizice odredjene stranke, kumare i bratije...

Ovom timu nije falilo puno, ali ne, daj Dobrica jer nema gde, daj Misu,legendu sa jednom nogom u grobu, daj Mitraz, daj skupog Rokasa koji je trebalo da se katapultira jos prosle sezone...

Sve je vaznije od uspeha, pa nemoj da se cudimo kad Nedovic potpise nov ugovor, pa posle kriv Kenan, kriv Kodi...

A trener je prica za sabe, dok je tu, nece biti ozbiljnijih rezultata.

Jedva cekam kraj, jos te revijalne utakmice da se odigraju, a posle Aba i KlS neka gleda ko voli, ionako krece nba plej of, da se odmore oci od ovog skrnavljenja kosarke kao sporta.

Btw, onaj ko moze da slavi veceras, taj po mom misljenju ili voli Zvezdu nenormalno ili nema pojma o zivotu.

• Like 2
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1
Posted
Just now, Sokmeniki said:

Kakva konfernecija zalizanog, covjek slavi plej-in, opet omalovazava klub.... 

Ja ne vjerujem sta gledam i ne vjerujem kako ga jos neko moze vise braniti...

Eto mi smo u prethodnih 10 sezona 9 puta igrali plej of da nam je plej in ispod casti.

• Like 13
  • Thanks 1
Posted

Kakvi smo mi navijaci.... Strasno sta ljudi pisu posle ovakve borbe i ovakve utakmice protiv tima koji je u najboljoj formi u Evropi u poslednjih mesec dana. 

Ne smem ni da pomislim kako bi izgledao forum da su nas pregazili kao PAR.

Dobrom broju 'navijaca' ni GSW iz najboljih dana ne bi bili dovoljno dobri, jer Jbg imali su sut za 3p 'samo' 40% u sezoni.

Svaka cast za borbu i protiv Reala i protiv Efesa. 

Napred Zvezda.

• Like 7
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Molim svakog ko je rekao da igramo bolje bez Bolomboya da povuce rec.

Filip je jako slab skakac,u ove dve utakmice mnogo ofanzivnih skokova smo dopustili zato smo i izgubili.

• Like 2
Posted
17 minutes ago, DameTime said:

Baš je gadno za čitati, apsolutno najbolji deo KKCZ su trener i igrači.

Zato je Zeljko odlazi lepota za citati.

Nema neke razlike u navijacima, pogotovo posle poraza.

Posted
9 minutes ago, Markoss said:

I jos jedna stvar, nije ovaj TOP 10 nista wow, jer smo vec imali sezona gde smo zavrsavali deveti.

Uci u plejof je nivo vise rezultat, ovo gde cemo mozda vec u prvoj tekmi da ispusimo, bukvalno nije nikakav iskorak.  I objektivno je ispod ocekivanja, pogotovo nakon ludacke pobede u Atini i cinjenice da smo imali dve utakmice kuci od kojih bi nam jedna pobeda obezbedila mozda cak i sedmo mesto. 

Surovo realan post, previse se hajpuje ovaj rezultat, a oprosticemo se maksimalno na drugoj utakmici plej ina ( i to sam nas castio jer smo bili sjajni u gostima ove godine ), vec nam se crta deseto mesto. Razumem da nas je osakatio izostanak Bolomboja i dvojice visokih,ali i drugi timovi imaju problema sa povredama. Sami sebe smo unakazili porazima kod kuce u poslednje vreme, imali smo ogromnu sansu za istorijski rezultat i ozbiljan iskorak. Na kraju smo tu gde smo i zasluzili jer smo ipak bili bolji od Armanija i KKP. Da je bilo manje nekonstantnosti  i nadrealnih padova u nekim utakmicama drugu bismo pesmu vcrs pevali

• Like 4
Posted

Evo jedna misao, stvarno nije provokacija.

Ceo život imam strah od "preranih koševa". U smislu da je jako zajebano kada daš koš za +1  na 5-6-7 sekundi do kraja napada. Uvek se setim Rakoča protiv Argentine, ima još mali milion primera. Setim se i Kecmana protiv Efesa, iako to nije kažnjeno. 

Ide brzo izvođenje, odbrana raštrkana po terenu...   Uglavnom, hoću da kažem da razumem Kodija. I taj šut posle nije bio loš, nije ušla i to je to.

• Like 21
  • Thanks 2
  • Tuzno 1
Posted (edited)
15 minutes ago, forumko topic said:

Videćemo sledeću sezonu, kada trener selektira tim po svom ukusu. Ček, pa to je ova sezona. Nema izgovora za Sfera, sam je birao, to ti je što ti je. Realno smo krš od tima u odnosu na npr. Efes. Mnogo su kvalitetniji od nas. Ni sam ne znam kako smo došli do produžetaka. A Kodi je mudonja, odigrao je dobar meč i imao hrabrosti da uputi poslednji šut. On nije dobar šuter, ali probao je. Nekad udje, nekad ne. Idemo dalje, sezona nije gotova, provukosmo se nekako i pored ove gomile poraza. 

Da. Sfero je izabrao: Teodosića, Nedovića,Mitroviča, Davidovca, Dobrića, Jaga, Litvanca... 😁Tim je jednostavno luzerski. Tačka.

Edited by Bejn
  • Like 2
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Eto mi smo u prethodnih 10 sezona 9 puta igrali plej of da nam je plej in ispod casti.

"Mi smo Zvezda" ... Ne smaraj sa činjenicama...

Posted

Zato je Zeljko odlazi lepota za citati.

Možeš primetiti da i na to reagujem, mada na ovom 4umu nema direktnih pisanija tog tipa.

Nema neke razlike u navijacima, pogotovo posle poraza.

To često kažem, ali nekad je teško to prihvatiti.