Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

474 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      110
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      112
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted (edited)
5 minutes ago, Manoly said:

Kakav god bio poraz koji boli, pisati da nas je Dusko odveo medj 10 je stvarno jebeno ciganski..

Treba da se zapitate koji vam je qrac, jebene smo kerine, a ne navijaci.

Baš je gadno za čitati, apsolutno najbolji deo KKCZ su trener i igrači.

Edited by DameTime
  • Like 7
  • Love 1
  • Thanks 2
Posted

Svaka cast Bjankiju , pohvalio je navijace Zvezde, ali ja i dalje ne mogu da verujem da sa takvim navijacima , ne mozemo da dobijemo vetar u ledja i dobijemo bas bitne utakmice. 

Ipak je Pionir mnogo akusticniji i bolji su kosevi. 

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Maverick88 said:

Nije dve nego 4 Efes Realn Milano Zalgiris da ne pominjemo raspali Makabi u Pioniru...

Raspali Makabi...Kakvo poznavanje košarke.

• Like 2
Posted

Ja ne branim Sferopulosa ali kakav sastav on ima? 

Nedovic,igrac koji nikad nije igrao u timu sa ozbiljnim ambicijama

Dobric koji izgleda kao penzioner, svaki igrac sa dobrom kontrolom lopte ga izbaci iz tezista

Teodosic penzioner koji nas unistava celu sezonu

Daum pola sezone povredjen

Bolomboy takodje

Luka Mitrovic bespotreban i kao treci centar

Gidra koji je u teskom kanalu iz kojeg verovatno nikad izaci nece.

• Like 11
Posted

Ne možeš a da ne voliš Kalinića. Mudonja, fajter, samo mu u toku borbe pogledaš facu i sve ti je jasno. Šteta što ove neke poslednje šuteve nije on uzeo, verujem da bi ih pogodio i vezanih očiju jer ga oće, šampionski je igrač.

• Like 28
  • Thanks 3
Posted

Nevjerovatno sta je Kodi uradio. Umjesto da pregazi Larkina, vrati se nazad da proba prilicno tezak sut.

Pritom, Jago mu stoji sam kao duh… 
Odlicno 1. pol. Dobra igra, siguran sut, vodjstvo…

I onda se u drugom ne pojavimo. Nije mi jasno zasto nam se to desava?!

Srecan nam plej of, pa da ga odigramo kako treba!

Ajmo Zvezdooo

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

I jos jedna stvar, nije ovaj TOP 10 nista wow, jer smo vec imali sezona gde smo zavrsavali deveti.

Uci u plejof je nivo vise rezultat, ovo gde cemo mozda vec u prvoj tekmi da ispusimo, bukvalno nije nikakav iskorak.  I objektivno je ispod ocekivanja, pogotovo nakon ludacke pobede u Atini i cinjenice da smo imali dve utakmice kuci od kojih bi nam jedna pobeda obezbedila mozda cak i sedmo mesto. 

• Like 15
  • Thanks 2
Posted (edited)

Ovaj zalizani je definitivno kosarkaski miloje. Sta je on uradilo od ekipe ovo je nemoguce. Njemu se sve svelo da ako krene trica bice nesto. Pa on ne trazi tajmaut a protivnik trpa. Ne kontrolise protivnika, utakmicu, svoje igrace al je sretnik nevidjeni.
Da je Radonja imao ovaj budzet …..

I da: HVALA DUŠKO ZA PLAY IN

Edited by Dobri25
  • Like 2
  • Ha-ha 3
Posted

Kodi je stao jer nije hteo Efesu da ostavi vreme za napad, pokusao je na kraju ono sto obicno pogadja, legitimno.

Cestitke na prolasku, ponosan na ekipu i trenera, pogotovo cestitke Janisu obzirom koliko mu je igraca podbacilo sezonu. 

Nedovica treba da je sramota, razumem da neko nije u formi, da se sasrao do ledja ili da promasuje suteve, ali da ne zelis da pravis faul na Dozieru ili Osmaniju dok te zida je cist bezobrazluk i nepostovanje ekipe. Sta li je coveku u glavi kada mu trener dodeli samo 4 minuta dok mu saigraci oru teren.

Veliki je uspeh uci u 10, a ne bih nas unapred ni otpisivao.

Hvala i sefu stanice.

• Like 25
Posted
5 minutes ago, Markoss said:

I apropo Dobrica, decko na leto podhitno da izadje iz komfor zone i nadje klub gde ce da pokaze da ga promasena trojka protiv USA nije poslala u penziju. 

On je bukvalno trenutno na Branko Lazic nivou kosarke. 

Nit odbrane, nit napada, promaseni otvoreni sutevi, glupi faulovi, nervoza. I nece ni proigrati. 

O Nedovicu ova 4mpg valjda dovoljno govore. Covek je uspeo da pored Dobrica ne udje na teren u drugom poluvremenu.

Toliko trauma imam od ove dvojice, pa i od Rokasa, da mi je jedina zelja da sledece sezone spolja imamo igrace sposobne da pogode kad su sami. I Rokas isto, kao da je junior, svaki dobar potez mu se gleda x3. Danas sam u hali sutira kao da je nogom gadjao. Jebes ti odbranu i sve, to mora da se pogodi u picku materinu. To dobija utakmicu. 

Lazic je bolji od Dobrica, zasigurno igra bolju odbranu, i sigurno bi ubacio neku od onih trojki.Makar onu jednu otvorenu iz coska.

• Like 8
  • Thanks 2
Posted

Jbg, ispasce da ce najbolji,a to je Filip uz sve svoje falinke, otici, a najgori, tj Nedovic, ostati.

Mi smo nenormalan klub, kod nas sezonu određuje ne ko ce doci, vec ko ce ostati. Bez velikog reza leba nece biti.

• Like 8
Posted (edited)

Ekipi naklon do poda...

Nedara...dete Zvezde i uber ganci nek jede govna.

Vazda frajer na baterije, pozer i uvaljivač kostiju.

#koskouvaljivač srama bez.

Izmedju njega i Kaline mozeš Papu-u i Novu Gvineju da proteraš bez da se stisnu.

Takvi se ne vode na Solunski front.

Nikad mu verovao nisam. 

El sme ovde da se povraća u ovu žardinjeru...?

Edited by Wingwalker
  • Like 2
  • Thanks 1
Posted (edited)

Svaka cast igracima, na pristupu na utakmici, falio je ovde Boki da uhvati neki defanzivni skok.

Steta sto Kodi nije iso jako i do kraja.

Takodje ova utakmica pokazuje da Kenan treba da ostane na kraju sezone kao druga opcija, a Nedovicu uramljen dres kao zahvalnica.

Edited by Dzonii
  • Like 9
Posted (edited)

Svi bi ruku dali pre početka sezone da budemo u 10. Veliki uspeh ekipe. Zato ne drndajte. Vraća se Bolomboj i Daum i napadamo F4! ❤️

Edited by Čočo
  • Like 4
  • Love 2
  • WOW 1
Posted

Nedovića je iz utakmice izbacio jedan jači kontakt ramenom. Nakon toga je oko blokova prolazio zaobilaznim putevima  dužim 5 metara. Jezivo mlak igrač kroz celu karijeru.

• Like 2
Posted

Videćemo sledeću sezonu, kada trener selektira tim po svom ukusu. Ček, pa to je ova sezona. Nema izgovora za Sfera, sam je birao, to ti je što ti je. Realno smo krš od tima u odnosu na npr. Efes. Mnogo su kvalitetniji od nas. Ni sam ne znam kako smo došli do produžetaka. A Kodi je mudonja, odigrao je dobar meč i imao hrabrosti da uputi poslednji šut. On nije dobar šuter, ali probao je. Nekad udje, nekad ne. Idemo dalje, sezona nije gotova, provukosmo se nekako i pored ove gomile poraza. 

• Like 2
  • Tuzno 1
  • Pumpaj! 1
Posted
4 minutes ago, TB Told said:

Raspali Makabi...Kakvo poznavanje košarke.

Druze u tom trenutku Makabi se raspada u nikad boljem trenutku za nas je bilo da dobijemo taj mec. I to u nasoj hali o cemu pricas jebeno?

• Like 1
Posted
13 hours ago, No name said:

Više se nadam u šefa stanice nego u nas. Eto toliko verujem Sveropulosu i ortacima..

Nije da se potajno ne nadam i pobedi , ali kakvi smo mi a kakav protivnik , više šansi ima virtus nego mi. 

Ali neka iznenade, neka pokažu suprotno. 

Hvala Šefu. 

Ali bravo I našim momcima. Nisu se predavali i kad je na izgled sve bilo gotovo, već su grizli na max. Malo je falilo. 

Obezbedili smo plej in kolo pre kraja. Treba biti zadovoljan.  Ima još i Pao....ko zna....

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Markoss said:

I jos jedna stvar, nije ovaj TOP 10 nista wow, jer smo vec imali sezona gde smo zavrsavali deveti.

Uci u plejof je nivo vise rezultat, ovo gde cemo mozda vec u prvoj tekmi da ispusimo, bukvalno nije nikakav iskorak.  I objektivno je ispod ocekivanja, pogotovo nakon ludacke pobede u Atini i cinjenice da smo imali dve utakmice kuci od kojih bi nam jedna pobeda obezbedila mozda cak i sedmo mesto. 

Kakav crni uspjeh. 

Samo pogledati u kakvoj smo poziciji bili pred Žalgiris. I onda popušili sve utakmice kući, sem Virtusa. 

Ne vidim nikakav razlog za neko zadovoljstvo. 

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, Sector said:

Kakav crni uspjeh. 

Samo pogledati u kakvoj smo poziciji bili pred Žalgiris. I onda popušili sve utakmice kući, sem Virtusa. 

Ne vidim nikakav razlog za neko zadovoljstvo. 

Ma koje zadovoljstvo da Dusko nije dobio Milan verovatno ni taj playin ne bi uzeli na kraju.

Posted

Ne znam da li mi je zalije zbog poraza ili zbog CMM. 

Mnogo je podigao igru poslednjih mesec dva (sa ponekom standard losom), agresivan je, uzima trojke... Da je usao ovaj sut to bi bio slag na tortu. Nadam se da nece pasti posle ovoga jer nam je neophodan ovakav za ovo sto sledi.

• Like 12