Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Filbi said:

Ovo je još jedna od bruka i sramota koju nam klub servira.znači dao sam novac za nivo 200 i sad , ne zanima me zog čega, moram da idem na nivo 400 i to iznad ćacilenda

ma kako da ne

Ne servira klub nego navijači kluba. Teško da sam obožavalac uprave kluba, ali voleo bih da vidim kako mislite da je moglo drugačije da se izvede. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, TB Told said:

Ne servira klub nego navijači kluba. Teško da sam obožavalac uprave kluba, ali voleo bih da vidim kako mislite da je moglo drugačije da se izvede. 

Koliko ima prodatih sezonskih? Neka bude okvirno 12 000. 
Koliko je 80% kapaciteta Arena? Neka bude okvirno 16.500 mesta.
Znaci treba ti oko 4000 praznih mesta, jel tako?

Ne diraj sezonce, zatvori prodaju za sektore gde ima mesta i to je to

• Like 2
Posted
2 minutes ago, TB Told said:

Mogli su šipkaši da se prebace na ista mesta sprat iznad, a da se ljudima sa tribina A i D daju centralna mesta na nivou 400 pošto su im karte jedno 3x skuplje i zapravo su plaćene.

• Like 11
Posted (edited)
1 hour ago, propolis said:

Hleba i igara moj prijatelju...

Meni je neverovatno da ideš na proteste,kritikuješ vlast, a ovamo ideš na utakmice Zvezde ili KKP koji su direktan produkt onoga zboga čega ideš na ulicu i protestvujes.

Ko vam je ovaj? 

Nego da se nogira Luka i da se dovede prava strec četvorka 

https://youtu.be/5hJVp_FODfo?si=x0eNod-AL9pHnzb3

Edited by propolis
Posted (edited)
9 minutes ago, TB Told said:

Nisam plaćen da o tome razmisljam , kupio sam sezonsku prvog dana prodaje i pomogao klubu, zabole me da jos vodim politiku kluba naprednjacima iz uprave

Edited by Filbi
Posted
3 minutes ago, Manu said:

Mogli su šipkaši da se prebace na ista mesta sprat iznad, a da se ljudima sa tribina A i D daju centralna mesta na nivou 400 pošto su im karte jedno 3x skuplje i zapravo su plaćene.

Ovde se niko nije bunio zbog lokacije na nivou 400, već što uopšte mora da ide na gornji nivo. 

Na nivou 200 nema ukupno ni 1000 mesta koja nisu pokrivena sezonskim. 

Posted

Ne razumem sta ocekujete da vas stave na mesta koja su zatvorena? Sigurno nismo mi birali koji ce sektori biti zatvoreni tako da je neko morao biti pomeren. Stasno jbt gledacete jednu utakmicu sa nivoa 400, a i za to treba da se zahvalite maloumnicima sto im ni milion molbi trenera, igraca i uprave nije bilo dovoljno da se suzdrze od najprimitivnijeg ponasanja.

1 hour ago, propolis said:

Meni je neverovatno da ideš na proteste,kritikuješ vlast, a ovamo ideš na utakmice Zvezde ili KKP koji su direktan produkt onoga zboga čega ideš na ulicu i protestvujes.

Zvezda i Partizan su 80 godina drzavni klubovi i za sve te godine kroz njih je proslo koliko hoces olosa, menjale su se vlasti i protiv svih se protestvovalo. Ti sad hoces da kazes da ne smem da protestvujem protiv vlasti i da u isto vreme idem na utakmice kluba koji volim od rodjenja?

• Like 3
Posted
2 minutes ago, TB Told said:

Ovde se niko nije bunio zbog lokacije na nivou 400, već što uopšte mora da ide na gornji nivo. 

Ma meni je jasno da su morali da prebace i to je u redu. Ogroman problem imam sa tim kako je to izvedeno,  što sam i objasnio u prethodnom postu.

• Like 4
Posted
4 minutes ago, Filbi said:

Nisam plaćen da o tome razmisljam , kupio sam sezonsku prvog dana prodaje i pomogao klubu, zabole me da jos vodim politiku kluba naprednjacima iz uprave

Pravi primer zrelog razmišljanja. Ne zanima me šta može, već samo da bude kako hoću. 

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted
Just now, TB Told said:

Pravi primer zrelog razmišljanja. Ne zanima me šta može, već samo da bude kako hoću. 

lepo si to formulisao kako tebi odgovara, ajde sad paljba

Posted
1 minute ago, СтелаРоса said:

Pa jel ima neko neki konkretan predlog kako je drugacije trebalo da se uradi? Meni je samo nejasno zasto su zatvorene ove dve tribine levo (A i D valjda), jer nisam vidjao da se odatle nesto ubacuje u teren.

Sa A nije bacano na teren ali jeste na tunel gde prolaze sudije. 

• Thanks 1
Posted (edited)
9 minutes ago, СтелаРоса said:

Pa jel ima neko neki konkretan predlog kako je drugacije trebalo da se uradi? Meni je samo nejasno zasto su zatvorene ove dve tribine levo (A i D valjda), jer nisam vidjao da se odatle nesto ubacuje u teren.

Osim bacanja bilo je šutiranja i povlačenja zaštitnog tunela nakon utakmice prilikom izlaska sudija. U prethodnom saopštenju kluba je stajalo da je ozbiljno oštećen. 

Edited by TB Told
  • Thanks 1
Posted (edited)
10 minutes ago, СтелаРоса said:

Suprotno od ovoga što su uradili, da navijački kop bude iznad Partera B gde su inače -samo na nivou 400 gde je uostalom kop na EL derbiju

a da sezonci sa tribine A i tribine D ako već moraju da se sele idu na centralni deo nivoa 400 

Edited by Filbi
  • Like 2
Posted

Zaista mi nije jasna ideja da Ultra kop bude na centralnom mestu nivoa 400 - šta je poenta , da se animiraju ljudi ispod - sa Plave i VIP lože ??

Pa bolje da su prekoputa onda na centralnom delu iznad Belih loža jer ti ljudi mnogo više učestvuju u navijanju na utakmicama nego plava i vip loža...

Posted
46 minutes ago, Filbi said:

Zaista mi nije jasna ideja da Ultra kop bude na centralnom mestu nivoa 400 - šta je poenta , da se animiraju ljudi ispod - sa Plave i VIP lože ??

Pa bolje da su prekoputa onda na centralnom delu iznad Belih loža jer ti ljudi mnogo više učestvuju u navijanju na utakmicama nego plava i vip loža...

Ultra kop pripada rezervatu prirode koji je prema njihovim kognitivnim sposobnostima od miloste nazvan Ćacolend u Pionirskom parku za koji je drzava izdvojila prilicna sredstva.

• Like 1