Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

469 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      85
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      191

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, DameTime said:

Na šta je pretplaćen, na KKCZ newsletter? :classic_biggrin:

Dobijaju, prošetaj do teme sa obaveštenjima, procentualno je dobar deo banova za nazivanje Nedovića Neca Menstruacija, da su mu oni dani, da mu trebaju ulošci i sl.

Odvoji upise, prvi deo ti je za LOL reakciju, a drugi za thumbs up.

Posted

Proslog leta je bilo Vildoza ili Kodi. Dogovoreni su pregovori sa Vildozom. Na video linku su bili Sfero i Dozet u Bgd, a u Atini Lukin menadzer i trebalo je Luka da bude tu. Medjutim, njega nema. Posle nekog vremena se javio video pozivom iz automobila. Vracao se sa plaze sa devojkom. Sfero je poludeo,  odjebao Argentinca i okrenuo se Kodiju. Da li smo se zajebali, jebes li ga.

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
3 minutes ago, berti said:

Proslog leta je bilo Vildoza ili Kodi. Dogovoreni su pregovori sa Vildozom. Na video linku su bili Sfero i Dozet u Bgd, a u Atini Lukin menadzer i trebalo je Luka da bude tu. Medjutim, njega nema. Posle nekog vremena se javio video pozivom iz automobila. Vracao se sa plaze sa devojkom. Sfero je poludeo,  odjebao Argentinca i okrenuo se Kodiju. Da li smo se zajebali, jebes li ga.

Nismo. Kodi je više spiritualno opredeljen, ne zaljubljuje se previše. Ovaj ako bi upao u nejebicu bilo bi pola sezone očajnih partija.

• Like 4
Posted
6 minutes ago, berti said:

Zar nije bilo i Kodi i Vildoza? 

Posted
36 minutes ago, JPM said:

Odvoji upise, prvi deo ti je za LOL reakciju, a drugi za thumbs up.

stavi pumpu i pokriješ sve

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted
28 minutes ago, СтелаРоса said:

Zar nije bilo i Kodi i Vildoza? 

Samo nam još ovo treba. Ovaj plače na telefon što ga neka vrtirepka otkačila zbog Pokušajskog, a Kodi ga teši uz jogu i trening disanja.

Aman bre mi sve to plaćamo.

Posted
39 minutes ago, Урош19 said:

Ja sam za novi ugovor Nedoviću ako će preuzeti ulogu Dobrića i srazmerno tome biti plaćen. 

Znači nekih 10 min da igra i dobija upola manje novca nego sad i to ugovor na dve godine max

Da se radi kako treba, tu bi mogao da se ponudi stvarni 1+1 ugovor (opcija tima). Na osnovu njegovih pratija/povreda te sezone bi ti gledao da li da mu das tu opciju za drugu godinu.

Takodje zbog istorije njehovih povreda i nedostupnosti tokom sezone ugovor bi mogao da se konstruise nesto kao, lupam, 400-500k + bonusi u zavnisnosti od x i y.

Ali znamo svi da se ovde ne radi kako treba, i ako Nedovic bude ostajao dobice cisti ugovor na 2 godine sa po mozda 30% manje para nego sada.

• Like 3
Posted

Nemojte se ljutiti, sve ste u pravu sto pisete, ali meni je malo i besmisleno pisati o nekim ciframa i razglabati da li neko vredi X ili Y eura kada znamo kako nam se finansira klub. Oni bukvalno nadju novac danas za sutra ako treba. Pre 10 godina je mozda i bilo bitno da se novac rasporedi kako treba i da svaki igrac bude placen srazmerno kvalitetu, danas to vise ne pije vodu. Potpuno nebitno da li smo nekoga platili 500k vise nego sto zasluzuje jer znamo odakle dolazi novac u klub. 

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, Nellthe said:

Da se radi kako treba, tu bi mogao da se ponudi stvarni 1+1 ugovor (opcija tima). Na osnovu njegovih pratija/povreda te sezone bi ti gledao da li da mu das tu opciju za drugu godinu.

Takodje zbog istorije njehovih povreda i nedostupnosti tokom sezone ugovor bi mogao da se konstruise nesto kao, lupam, 400-500k + bonusi u zavnisnosti od x i y.

Ali znamo svi da se ovde ne radi kako treba, i ako Nedovic bude ostajao dobice cisti ugovor na 2 godine sa po mozda 30% manje para nego sada.

Da se radi kako treba mi ne bismo mogli ni da primirišemo sadašnjem budžetu, pa zato ne vredi ni žaliti što se on ne troši onako kako bismo voleli, tj. zdravom tržišnom logikom.

Ipak, Drčelić još nije odaradio nijedan prelazni rok, pa ne bih sudio pre vremena.

Posted
2 minutes ago, MarioKempes said:

Da se radi kako treba mi ne bismo mogli ni da primirišemo sadašnjem budžetu, pa zato ne vredi ni žaliti što se on ne troši onako kako bismo voleli, tj. zdravom tržišnom logikom.

Ipak, Drčelić još nije odaradio nijedan prelazni rok, pa ne bih sudio pre vremena.

Pa mislim svakako, ako sve prodje kako bi trebalo sutra i u narednim mesecima, mi necemo ni imati ovakav budzet nikada vise, zato jos veca steta sto smo ga prokockali ubudale zadnje dve godine. Kad se vec razbacuju budale mogli smo i neki razultat da napravimo.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, СтелаРоса said:

Nemojte se ljutiti, sve ste u pravu sto pisete, ali meni je malo i besmisleno pisati o nekim ciframa i razglabati da li neko vredi X ili Y eura kada znamo kako nam se finansira klub. Oni bukvalno nadju novac danas za sutra ako treba. Pre 10 godina je mozda i bilo bitno da se novac rasporedi kako treba i da svaki igrac bude placen srazmerno kvalitetu, danas to vise ne pije vodu. Potpuno nebitno da li smo nekoga platili 500k vise nego sto zasluzuje jer znamo odakle dolazi novac u klub. 

Bitno je jer se preplate igrači za novac koji ne vrijede tj za isti se može dovesti bolji igrač.

Da ne pričam o bačenim para na razne Laziće i Pradedovce. Ako već ima para, kakvo god da im je porijeklo, treba da se iskoriste na pravi način a ne da ih rasipamo a rezultata nigdje.

Mi u suštini ništa nismo profitirali od ovog sipanja para u košarku koje je počelo dolaskom Obradovića u KKP. Oni su makar bili na pragu F4.

Posted
Just now, Sector said:

Bitno je jer se preplate igrači za novac koji ne vrijede tj za isti se može dovesti bolji igrač.

Garantujem ti da je Stela hteo da kaže da to preplaćivanje domaćih igrača nema veze sa budžetom ostalih plata. Ili u prevodu ako platimo Nedovića milion a ne milion i po, neće nam ostati 500k za nekog drugog. I ja verujem da je to tačno. Isto tako smo hteli da dajemo bolesnu platu Kampacu, ali to ne znači da smo hteli te pare ukupno da damo za tri druga igrača.

Što se tiče utakmice sa Olimpijakosom, treba zamoliti da Petrušev igra. Oni su ionako prvi, mi smo u teškom kanalu. Bilo bi korektno.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

Biti na pragu f4 i ne uci na f4 i biti 15i i ne uci na f4 ima isti rezultat - ne udjes na f4. Tako da je sasvim abitno. Koga boli pajchilo sto smo mi u 2 tekme razvalili Real, kada nismo dobili i tu trecu. Mozda jeste validna i ona it's a journey, not a destination, ali sa stanovista rezultata ta sezona je u EL okvirima prakticno ista i za nas i za vas. Nama je samo ostalo vise bola i frustracije, sto je bas bas lepo.

Edited by SteveFrancis#3
  • Like 11
Posted
7 minutes ago, JPM said:

Što se tiče utakmice sa Olimpijakosom, treba zamoliti da Petrušev igra. Oni su ionako prvi, mi smo u teškom kanalu. Bilo bi korektno.

wrong church my friend...not even close.

Posted
4 minutes ago, JPM said:

Garantujem ti da je Stela hteo da kaže da to preplaćivanje domaćih igrača nema veze sa budžetom ostalih plata. Ili u prevodu ako platimo Nedovića milion a ne milion i po, neće nam ostati 500k za nekog drugog. I ja verujem da je to tačno. Isto tako smo hteli da dajemo bolesnu platu Kampacu, ali to ne znači da smo hteli te pare ukupno da damo za tri druga igrača.

Baš maloprije razmišljam o tome. Mišljenja sam da će pustiti Filipa da igra. 

• Like 1
Posted
4 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Biti na pragu f4 i ne uci na f4 i biti 15i i ne uci na f4 ima isti rezultat - ne udjes na f4. Tako da je sasvim abitno. Koga boli pajchilo sto smo mi u 2 tekme razvalili Real, kada nismo dobili i tu trecu. Mozda jeste validna i ona it's a journey, not a destination, ali sa stanovista rezultata ta sezona je u EL okvirima prakticno ista i za nas i za vas. Nama je samo ostalo vise bola i frustracije, sto je bas bas lepo.

Jebiga brate onda da i ne pokušavamo?

A da dodam čak se i ne slažem, jer iako jeste na kraju tuga, onaj performans u sred Madrida je bio once in a lifetime uživanje čak i za mene.

Posted

Nijednog trenutka nisam rekao to. Replicirao sam Sectoru prvenstveno, na temu povrata koji su navijaci dobili ulupavanjem para do sada. Return value je sustinski isti za oba kluba, realno posmatrano. KKP je mozda dobio vise, utoliko sto je taj novac (Zeljko doduse, ali je njega i doveo ovaj primarni cinilac) jedini razlog sto smo se vratili u EL, posto redovnim putem do toga ne bi doslo tada i tako. Mozda bismo jos cekali. To nije mala stvar, za mnoge navijace je dovoljna satisfakcija da mogu da pevaju himnu iz sveg glasa kada dolaze Real ili PAO. Medjutim sa stanovista nekih vrhunskih reultata, do sada je to tanko. Nadamo se da ce se promeniti, jos ima sanse za oba kluba, ali do sada jeste ne bas narocito impresivno.

• Like 8
Posted
35 minutes ago, MarioKempes said:

Сви искрени навијачи и људи који желе добро и Звезди и својој деци се надају да неће бити у прилици да одради ниједан.

• Like 4
Posted
27 minutes ago, NikolaTest said:

Evo da se jos malo iznervirate, da se ne nerviram samo ja...

4 napada na 78:78...

https://www.instagram.com/share/reel/_gPjQvxzn

Kuku kakvi napadi, zasto sam ovo pogledala ponovo. 

Tromo bezidejno a i ovi sa druge strane su bili gotovi.

Momci se jesu borili ali oni jednostavno nemaju kvaliteta za poziciju gde su bili pre 3 kola.

Od Bokija nam bukvalno zavisi sve potencijalno pozitivno ove sezone, a ne deluje da je nesto lakse u pitanju.

• Like 3
Posted
1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Nijednog trenutka nisam rekao to. Replicirao sam Sectoru prvenstveno, na temu povrata koji su navijaci dobili ulupavanjem para do sada. Return value je sustinski isti za oba kluba, realno posmatrano. KKP je mozda dobio vise, utoliko sto je taj novac (Zeljko doduse, ali je njega i doveo ovaj primarni cinilac) jedini razlog sto smo se vratili u EL, posto redovnim putem do toga ne bi doslo tada i tako. Mozda bismo jos cekali. To nije mala stvar, za mnoge navijace je dovoljna satisfakcija da mogu da pevaju himnu iz sveg glasa kada dolaze Real ili PAO. Medjutim sa stanovista nekih vrhunskih reultata, do sada je to tanko. Nadamo se da ce se promeniti, jos ima sanse za oba kluba, ali do sada jeste ne bas narocito impresivno.

Što se mene tiče, bio bih ok sa tim da odigramo jedan play off pa i neka ispadnemo, možemo reći eto neki smo iskorak napravili, naučili smo na nekim greškama, idemo naredne sezone još jače.

Ali ovo naše iz godine u godinu je samo isto sviranje qrcu u EL. 

Inače nisam iznenađen što su stvari krenule ovim tokom uprkos sjajnoj poziciji pred meč sa Žalgirisom. Predugo je trajala ova naša košarka koja grize za oči i bilo je to mučenje na bukvalno svakoj utakmici. Samo smo se tješili da ne hebe lep već uporan.

• Like 2
Posted

Do kupa u Nišu se nešto i igralo, imali smo pobede, nakon kupa i 15 dana odmora, ovo nije isti tim. Pre svega odgovornost snosi trener, I pitanje šta se desilo sa timom? Nemoj da se pravi lud i priča u prazno, kako mi nismo nikad bili ovo , kako nismo ono, nego konkretno da se bavi timom. Mi nikad nismo imali ovoliki budžet,  I šta ćemo sad? Izgubio je prvo mesto u aba ligi već na pola sezone, ajde da razumem donekle, prioritet je EL, ali šta se sad dešava? Ima dobar raspored,  punu halu ljudi, i u čemu je sad problem, zašto tim klizi ka dole?

Tim je psihički potonuo...

Neka se dozove pameti ako je ikako moguće, da ne propadne sezona da se bar udje u 8...da se ne baca niz vodu trud do pre mesec dana. 

Podršku imaju, košarku nisu mogli da zaborave. Boki,  Petrusev, Kalinic,Cannan, sve su to dobri igraci...

Trener je ovde problem. Covek nema nikakav plan. Jedini plan mu je ako ne ide da izrotira svih 12 igrača pa mozda neko i proigra....vrti neke nebulozne petorke, spaja ne spojivo, očekuje da ga čupa 12 igrac rotacije i ostale stvari...Apsolutno njegova odgovornost...Prvi plej 20 min? Pa čoveče kakav je takav je nemaš boljeg i fizički spremnijeg, pre će on da proigra nego druga i treća opcija...pusti ga da igra 27-28 min, nemoj ga seći svakih 3-4 min....koji moj deliš više minute cananu i Nedovicu na ravne časti? Jel camnan prva opcija? Jeste....pusti ga da igra više minuta...Nedovic neka udje povremeno kao sa početka sezone kad je delovao iz drugog plana i kada je imao svoje simultanke u kratkom periodu.  Ustali jednu petorku sa većom minutazom, napravi neki red...ovo nikuda ne vodi.

• Like 5
Posted

Nas raspad je prakticno  poceo posle Sferovog produzetka ugovora. On se nacisto pogubio i pitanje je da li uopste moze da se vrati nazad.

• Like 2