Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

459 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      113
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      42
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      358
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      7
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      186

Recommended Posts

Videlo se koliko je psihološki teška utakmica za igrače.

Nekako da se pregura Budućnost u ponedeljak, da se završi ovaj ciklus od 5 teških utakmica u 10 dana.

Borba za 4. mesto nije nerealna.

• Like 11

Just now, Christofer Moltisanti said:

Kad pobedimo Albu 2x tokom iste sezone imamo puno pravo da polako kupujemo avio karte za Abu Dabi. Smeštaj se podrazumeva da je odavno rezervisan.

Prvi put do sada.

• Like 1

Sad baš gledam tabelu, mi smo od ekipe koja zauzima 7 mesto pobegli 2 pobede. Bajern je tu u ravni sa nama ako večeras dobije svoj meč, ali mi imamo +24 iz prvog meča što nije zanemariti. 

Bas dobra pozicija. Sad ide odmor od Eurolige,  pa 27-og dolazi Zalgiris...ponovo idealan protivnik da se ne opustimo da je rang Albe,Makabija, ali ni kvaliteta Monaka recimo, tako da ovde ocekujem da pršti na sve strane.

Ovde pritisak sa tribine mora da bude na max. Što manje pozera, I fensi navijaca. Ovde grlo i dlanovi moraju da odnesu prevagu. 

• Like 3

ISKOPASMO JE NEKAKO 

Kako me je samo Petrusrv nervirao u prvom poluvremenu uff pored Bolomboya nisu NIJEDNOM poentirali ako sam dobro gledao.

BokiBoj bez pogodjenog suta PIR 18.

Svaka cast za ovu pobedu ekipi.

• Like 1

7 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

L10 8-2 braćo. Sunce ti jebem.

Idemo po 22-12.

Daleko je sve to pa je i glupo ozbiljnije pricati i prognozirati, posebno jer vidimo koliko je ujednacena EL ove sezone.

Medjutim, nama su dva poraza u Atini nacrtana. Imamo Real kuci. Bice tesko do vise od 21:13 na kraju. Videcemo za sta je to dovoljno. 

Pariz ✔️ ✈️

Baskonija ✔️  🏠

Fener ✔️ ✈️

Barsa  🏠

Real  ✈️

Zalgiris  ✈️

Pao  🏠

Alba ✔️ 🏠

Monako ✔️ ✈️

Asvel  ✈️

Partizan  🏠

Bajern ✔️ 🏠

Armani  ✈️

Virtus ✔️ ✈️

Oli ✔️ 🏠

Efes  ✈️

Makabi ✔️ 🏠

Barsa ✔️ ✈️

Baskonija ✔️ ✈️

Pariz ✔️ 🏠

Fener  🏠

Monako ✔️ 🏠

Makabi  ✈️

Partizan ✔️ ✈️

Asvel ✔️ 🏠

Alba ✔️ ✈️

Bilans: 16-10; 🏠: 8-4; ✈️: 8-6

• Like 5

Bio sam na nekakav all you can eat sushi danas, i verenica me zaduzi da kupim neke stvari u DM (jebo dm).
Ja u guzvi, ne stignem popodne da zavrsim DM, pa ga najebem i onda moram za vreme prvog poluvremena da kupujem 27 artikla iz DM.
Lutam tamo levo desno sa telefonom u ruci koji je u landscape mode-u i fullscreen-u na EL ap. Trazi etericno ulje cajenca, kinou, basmati pirinac, eko kese za djubre, razlicite hrane za macke (jer sve 4 jedu maltene razlicitu hranu)... sampon koji nije medju samponima, ali ga ima....
Na svu muku se desava ona utakmica (blutut slusalice prazne, roka na max volume tekma u sred dm-a)

Elem...

Da idu u kurac i napaljeni zuti, i sudije koje su sudije u fazon u "a dobro, oni su slabiji, i manji, mora da ih pustimo malo da biju vise nego vi".. i komentatori sa EL koji su bas navijali za njih.

Vraski nam fali Teodosic, da udje na par minuta i da smiri banditariju, i iskontrolise narativ igre. Jer CMM i Jago su nemi posmatraci dok Kalinic i Petrusev odluce da nas odvedu u banditsko igranje tekme. Dobric je dobri covek, ali brate... daj Lazarevica, molim te. Ironicno, on i Gedraitis nam donesose pobedu
Ovo ce da bude prva tekma koju smo dobili, a da cu ja da prosipam kofu necega na glavu Sferoa. Pre svega za minute Dobrica, ali i za minute Brown-a.
Bilo je bolno ocigledno koliko se on gubio defanzivno i ispadao kad su igrali small ball.
Sudije su stvarno opasno jele govna. Na ovom forumu nemam mnogo postova, na prethodnom sam imao preko 30k (ako se dobro secam), ako sam par puta kukao na sudjenje.
Ne mozes da pustis neujednacen kriterijum sudjenja i da neko gura, povlaci i bije samo zato sto je slabiji.

Mucimo se opasno, nije ovo sustainable nazalost. Bice pada pre ili kasnije. Ne moze se vrhunska kosarka, stabilno i dugorocno bez pismenog pleja.

• Like 2
  • Love 1

2 minutes ago, BojanaCZV said:

Kalina sve lepo rekao posle utakmice.

Imamo lepu zalihu, ali tek nas cekaju utakmice sa najjacim ekipama, tu cemo videti gde smo.

Maj? Mozeeee 😍

Sve je lepse u maju, pa ce nam i ovakva kosarka i ovakve pobede biti mnogo lepsi 😀

• Love 2