Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

455 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      113
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      40
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      356
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      79
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      185

Recommended Posts

Najlepsa pobeda ikada. Bio sam u areni medju grobarima. Ozbiljno su bili napaljeni i opet Neda 🙂

Bas su bili sigurni da nas otkidaju.

Nedi novi dozivotni ugovor . I za sve koji prigovaraju koliko zaradjuje, za mene je zaradio svaki cent. Idemooooooooooo.

Edited by VISOKOLETAC
  • Like 9
  • Love 3

45 minutes ago, Estrella Roja said:

Fina rola i Džona Brauna Trećeg. Jedino ona kontra kad ga je Bonga zalepio, inače je sasvim solidno odigrao. Dosta dobar i sa linije penala, to nisam očekivao od njega

Ali bre on ima i asistencije u svom arsenalu poteza. Danas i dve ukradene lopte. Uželeo se dečko košarke. Divim se sa prvim pomenutim detaljem. Još Majk da se vrati i kompletni smo dao bog.

Edited by božija noga
  • Like 6

Ima ovde par momaka koji se bave statistikom.Koliko je ko igrao,dao koseva,primili koseva preko njega,kako je igrao u igri dva na dva,jedan na jedan(da se ne uvrede mnogo nebitnih informscija kojoj mogu dodati ucinak Brauna III sa i bez naocara)pa ako mogu da iskopaju statisticki podatak koliko GOSPODIN Željko Obradovic ima poraza/pobeda kao trener Partizana protiv Crvene Zvezde.Da im ja ovako mator,iz glave pomognem,vise je poraza😀

4 minutes ago, Cavani said:

Pa to i kazem, namerno je neko iz SK pustao ton u pozadini, sve dok nije krenuo Zeljko na konferenciji.

Nije do ska, onaj voditelj sa Aleksicem se isto zalio tokom prenosa i same kzs.

• Like 2

2 minutes ago, božija noga said:

Ali bre on ima i asistencije u svom arsenalu poteza. Danas i dve ukradene lopte. Uželeo se dečko košarke. Divim se sa prvim pomenutim detaljem. Još Majk da se vrati i kompletni smo dao bog.

Ukradene nisu iznenadjenje,tu je majstor kroz celu karijeru ali ona asistencija iza ledja jeste

Nekom nikada ne dodje iz trtice u tikvu.

Opet klinačko i sramotno skandiranje Vesni još dok se punila hala, pa kretenski transparent sa vredjanjem Kaline, 

zatim vredjanje Nedovićke, pa celu tekmu ''Sisaj Zvezdo''...i onda im je opet zaigrala mečka, tačnije preigrala se gorila i prodala derbi jer nema ko da je kontroliše.

Mislim da se ni kečeri tako ne busaju u grudi. 

Samo je sticaj okolnosti (koga drugari iz milošte zovu Karma) namestio opet Nedaru da zabode taj deger, jer je neko očigledno morao.

Edited by Wingwalker
  • Like 22

7 minutes ago, DameTime said:

Nisam gledala kzš (nemam SK jbga), ali po YT klipovima znam da im je ton često katastrofalan.

Btw, mislim da je CMM imao bitnu rolu u večerašnjoj pobedi, 11 pts uz 6 ass i najveća minutaža pored Kalinića. 

Ovo je bilo vise od katastrofalnog, da se nije unormalilo kad je Zeljko krenuo pa i da verujemo da je slucajno.

4 minutes ago, Losmi17 said:

Nije do ska, onaj voditelj sa Aleksicem se isto zalio tokom prenosa i same kzs.

Kako nije, cuje se pojacan na max zvuk iz hale a izjave igraca i trenera smanjene da se jedva cuju. To se u tehnici lako sredi.

Cim pocinje Obradovic, ton se sredjuje.

3 minutes ago, božija noga said:

Nisam Džona detaljno pratio pa mi se omaklo za taj stats ukradenih lopti. Zapravo ga gledam jer je pojačao crveno beli klub.

Imao je on i svom prajmu u Uniksu neretko i po 5-7 ukradenih po utakmici,defanzivna masina 

• Like 3
  • Thanks 1

2 minutes ago, božija noga said:

Nisam Džona detaljno pratio pa mi se omaklo za taj stats ukradenih lopti. Zapravo ga gledam jer je pojačao crveno beli klub.

Odličan je on u tom segmentu. Čak mi se čini da je jedne sezone dok je bio u Uniksu bio lider  po ukradenim loptama tokom sezone

• Thanks 1

4 minutes ago, Cavani said:

Ovo je bilo vise od katastrofalnog, da se nije unormalilo kad je Zeljko krenuo pa i da verujemo da je slucajno.

Kako nije, cuje se pojacan na max zvuk iz hale a izjave igraca i trenera smanjene da se jedva cuju. To se u tehnici lako sredi.

Cim pocinje Obradovic, ton se sredjuje.

Razglas su pustali da se ne bi culi nasi navijaci, koji su ostali sami u hali. Bas ih boli.

Edited by VISOKOLETAC
  • Like 15

1 hour ago, drakon1 said:

Retardi jesu, ali mislim da su ovi namerno otvorili vrata sale za KZŠ i da se tu tonski nije moglo mnogo uraditi.

Mislim da je ostao uključen mikrofon komentatoru kako bi prevodio šta Janis priča na eng. Dok za Obradovića nema potrebe pa je mikrofon isključen i onda se ništa nije čulo.

• Like 1

Just now, No name said:

Kad se piše o svemu, pa da i ja priupitam...zašto nije bila zaštitna ograda kod naše klupe? To je redovna praksa u EL..

Koliko znam baš su u EL te zaštitne ograde zabranjene. A ABA je to pravilo, u EL ne.

• Like 1
  • Thanks 1

"

Once the final buzzer sounded inside Belgrade Arena on Friday, Petrusev had racked up 17 points, 8 rebounds, 1 assist, 1 steal and 2 blocks in a do-it-all type of performance. Whether it was causing headaches for Partizan with his offense or helping restrict Tyrique Jones, Brandon Davies and Isaac Bonga to a combined 22 points, Petrusev played like a veteran.

“He’s the future of Serbian basketball, for sure,” teammate Nemanja Nedovic said on the EuroLeague’s postgame show. “I’m happy that he’s with us again. We try to use him the best way we can. I’m a big fan of his and I enjoy being his teammate.”

For Petrusev himself, he specifically changed his habits in the leadup to the Belgrade derby in order to have the best performance possible on the floor.

“I was so ready today,” he stated, also on the postgame show. “The last five days, I didn’t go out. I went to sleep at 11, which I never do. So I was just really getting ready for this game.”

Edited by srlepajce
  • Like 10

2 hours ago, Čočo said:

Rutinski. Doktorska disertacija Janisa Sferopulosa! Bravooooo brreeeeeee!!! ❤️

Brat Čočo, do pakla i nazad, pa obrne krug....😄

Da se odmaknes malo od te tehnike kad radis svirku, 'oce da ozraci😆

• Ha-ha 1

On 1/31/2025 at 12:33 AM, MarioKempes said:

Da ne zaboravim da dodam, sutra dobijamo, al' jbg, ostaćemo lošiji u međusobnom skoru.

Sorry zbog ovog međusobnog skora, šta da se radi...

I što je veliki broj stručnjaka koji su znali da gubimo uskraćen da opljune, makar noćas...

A zalizani Grk da uplati loto, zadnjih 9/10 dobija čoveka na čistu sreću... dobro, nekad i na laser ili sudije.

• Like 7
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1