Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

450 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      183

Recommended Posts

11 minutes ago, Систем те лаже said:

Нису за нас дупла кола ЕЛ, још у недељу тежак меч против Дубаија.

Замор материјала чини своје, још када је судијски критеријум веома дискутабилан. 

И поред пораза изашао сам задовољан из хале јер смо отерали смрада.

Ko je smrad i ko ste vi što ste ga oterali?

• Like 21

Just now, Систем те лаже said:

Шиптарског лобисти. Отерали су га звездаши. Да ли је требало да немо посматрамо његово присуство?

Aha ,ok.

Tebra, neko tebe opasno laže pored sistema.

• Like 12

Bolomboj ima naravno ogroman uticaj na našu igru. Od trenutka kad se vratio posle povrede neverovatna je i njegova potrošnja. Rve se dole ca centrima, skok u odbrani, u napadu, postavljanje blokova za bekove, više od pola utakmice brani protivničke bekove. Šteta što nemamo više igrača koji imaju konstantnost. Lepo bi bilo da Kodi sad u ovom drugom delu sezone živne, da se Kalina vrati u formu, da vala i Petrušev bude na nivou u odbrani, malo zabušava u poslednje vreme. Sa ovakvom četvoricom igrača u formi, vrata Abu Dabija su nam širom otvorena. :smiley53:

• Like 1

1 hour ago, Čočo said:

Nije Boki bio loš nego lepo čuvan. Kad god je primao loptu ispod koša po tri igrača su bila oko njega sa podignutim rukama. Nije imao gde. Bilo je očigledno da je instrukcija bila po svaku cenu Bolomboj ne sme imati ni milimetar slobodnog prostora. I uspeli su u tome. Izbacili su ga iz igre a mi nismo iskoristili to utrojavanje. Nije nam na ruku išao ni sudijski kriterijum koji nije bio jednak za obe ekipe. Dok su nas tukli u reketu u napadu njima je sviran svaki preki pogled upućen ka njima. O mnoštvo faulova gde igrač isprati telom igrača i sa podignutim rukama bez spuštanja istih, ne želim ni da komentarišem. Sve u svemu. Ako ništa drugo imamo odmornog Bolomboja za Monako. 

Mozda je upravo to jedna od mana naseg Bokija, sporo se oslobadja lopte, i aj da kazemo nema bas taj pregled igre da kada ga udvoje ili utroje ispod obruca vrati povratni pas na neku spoljnu poziciju i pronadje slobodnog igraca.

Takodje prilikom defanzivnog skoka,kada pokupi loptu dosta je drzi kod sebe da je osigura cime mozda i ugusi neku potencijalno brzu tranziciju.To je bio slucaj i u onom mecu sa Barsom kada se nije odmah oslobodio lopte kada ju je pokupio

3 hours ago, Cavani said:

Kao sto rekoh, Gudura je sve ono sto nije Nedovic, a misli da jeste. 

Moze da bude floor general, bek suter, trojka, moze da sajzom igra odlicnu odbranu, moze da povezuje napad. Pravo vezivno tkivo ekipe, sa njim je protok lopte idealan pa je potpuno nadoknadjeno odsutvo odlicnih igraca ali ipak ball stopera Boldvina i Vilbekina.

Ultimativni ekipni igrac, za top ekipe i uz to mudonja. Ne igra pored ekipe kao Neda.

Uz to skroman momak, juce sam i ja imao utisak da igra pod kocnicom iako je briljirao.

Ako Neda vredi 1.2, Gudura vredi i vise i ako bude izbor kome od njih dvojice uprava treba da ponudi ugovor nadam se da nece biti dileme.

I onda Gudura poveže 2 kriminalne utakmice u EL i u odbrani i u napadu, što mu nije strano kao i većini igrača u EL, i krenu pisanja kako ne vredi te pare i kako se tali sa upravom i slično. Ovde se čak i Kalinić pljuvao zbog 2 bedne utakmice i to ne u toku sezone nego na pripremama.

Edited by Урош19
  • Like 6
  • Thanks 1

2 hours ago, stefan81888 said:

E ovakvo navijanje treba da krene od prvog minuta. 

Znam da je lakse kad postizemo poene, ali je ove sezone bas nekako mlako.

Poseta je sa druge strane fantasticna.

1 hour ago, Cavani said:

Da, to klupiranje do kraja Bolomboja je bilo bas bezveze, pogotovo sto smo prisli na -8,-9 razlike sa dovoljno vremena do kraja.

Ataman je najbolji trener jer zna da izvuce najvise od svojih najboljih igraca, nece ih zakucati za kraj klupe nakon par losijih minuta.

Kapiram da ga je vec odmarao za Monako.

Ma Bolomboj se nikako nije snalazio sinoc, potpuno su ga odeskli i nijedan pas nije mogao do njega.

Na to sve je i njega stigla energetska mini kriza, kao i kod Kaline, njima se u tom pogledu nema sta zamerati jer su ti ljudi - masine.

Ovi su munjevito reagovali u odbrani, udvajali a mi nismo kaznjavali.

Nisam stigao da pogledam reprizu ali, bar onako iz hale, pokusaj sa Mitrovicem je i meni bio skroz logican.

Uneo je Luka neku svezinu na oba kraja terena, samo jebi ga nije bas morao da bude deo petorke sa 3 mala spolja, to je ono sto bih pre zamerio.

Takodje treba reci da smo bili bez Dauma koji je vrlo solidno cuvao Hejsa u Istambulu, bas se videlo da mu pravi problem pri sutu sa onim rucerdama.

U kontekstu cele sezone njegovo odsustvo mozda nije preveliki hendikep ali eto nadje se neki matchup koji bi njemu savrseno legao.

Opet je na red dosao nas fizicki pad, kao i u svakom predjasnjem mini ciklusu, a koji je ukljucivao duplo kolo i neki nezgodan Aba mec.

I pored nesto sireg rostera mi smo matora i cesto ranjena ekipa, ne mozemo svakoj utakmici da pristupimo isto i zato nece biti serija pobeda ala Pariz.

Ipak, to ne znaci da ne mozemo biti stalno u odnosu 2/1 pobeda-poraz.

Ako sutra uspemo nekako da dobijemo Monako ja cu biti prezadovoljan ucinjenim u Novoj godini.

• Like 16

1 hour ago, Систем те лаже said:

Шиптарског лобисти. Отерали су га звездаши. Да ли је требало да немо посматрамо његово присуство?

Iskreno baš mi nije dan, ali ovaj tvoj upis mi ga je ulepšao, bukvalno sam se zagrcnula od smeha 

• Thanks 1

1 hour ago, Систем те лаже said:

Ne postoji potreba da se bilo šta lobira pored ovog retarda i neka se obrate onome koji sve sprovodi a ne da zaobilaze i ubijaju atmosferu u hali

• Like 1

Miša Teodosic je juče uzeo 12 minuta ??!! Resio covek da malo igra...Već sam rekao...ako Teodosic I Mitrovic uzmu više od 5 minuta po utakmici u Euroligi mi taj meč gubimo. Ja stvarno ne znam sta je problem da CMM igra 25 min , a Yago 15.... ? Kad god igraju ovaj dva igrača odbrana trpi...i jedan i drugi su minus igrači u odbrani.

Kad na sve to dodaš pomračenje Sveropulosa i nebulozne petorke kada još uvek imaš neku šansu da se vratiš u meč, dodjes do toga da  početkom poslednje četvrtine pri rezultatu -9, na parketu vidimo TeJa,Yaga,Mitrovica, Dedu....sta reci, sta dodati...

Prosto nerealno kakvo se pomračenje desi. 

Ako imamo rezultatu bez Teodosica kroz Euroligu ,  pa koji ga moj uvodis i pustaš 12 minuta sinoc ? Taman pomisliš sklonio ga, eto ti njega....sledeći put povuče Teodosic na klupu, ali iskoči Mitrovic,  I tako u krug.

• Like 1

Дође зликовац на нашу утакмицу баш на годишњицу Рачка и овде се људи питају ко је смрад и зашто нема шта да тражи на нашој утакмици...

Друга ствар је што су ови претерали и упропастили атмосферу, после минут два скандирања је могао неко из клуба отићи и рећи да није добро дошао овде и терај даље.

• Like 4

16 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Дође зликовац на нашу утакмицу баш на годишњицу Рачка и овде се људи питају ко је смрад и зашто нема шта да тражи на нашој утакмици...

"Ja sam došao ovde da pročitam nešto o košarci."

после минут два скандирања је могао неко из клуба отићи и рећи да није добро дошао овде

Neša Ilić npr.

Edited by Smrtokapa
  • Like 5

On 1/15/2025 at 6:22 PM, Geronimo said:

Moj bold prediction je Dobric na Guduricu od pocetka, da ga ganja i umara, kao i momenti sa uparivanjem Kaline i Gidre da otvore mesta za Bolomboja.

Hahahah, pa ako tebi moze na um da padne ovako nesto, Sarunasu je palo pre 5 dana i spremio se za to. Najgore smo delovali kada smo bas ovo imali na terenu...

Nego, bas je bilo lose, nadigrani smo. Krajnji pristojan rezultat na semaforu je razlog pre svega individualnih majstorija i srece. Rasrafio nas je Sarunas...

1. Promena odbrane pika - totalno nije upalilo drugu tekmu za redom. Protiv Monaka moramo da se vratimo na svi-sve. Ovako su iz svakog pika pravili cist pogled ka kosu posle dva pasa. Gudura je odigrao sjajno, mnogo bolje nego sto brojke vele. O Meliju necu ni pricati, mada su mu sutevi stvarno bili skroz otvoreni.

2. Nemogucnost da spustimo loptu centru posle njihovog svica - suvise izgubljenih lopti na "centarsuteve". To smo tek u drugom poluvremenu par puta lepo resili praveci trougao sa Gidrom na bacanju... Mislim da je Sferina ideja sa Teom bila bas ta - da doturi loptu centru kad drugi ne mogu. Nije slavno proslo...

3. Boki se nije video na terenu na obe strane... Filip i Luka su bar pravili prednost u napadu. Toliko o nasoj igri...

4. Kad krene lose i protivnik se pusti da sutira, a ti gubis lopte - lako se gubi i glava, udje voda u ushi, oni pocnu da daju i preko ruke... I ode mast u propast.

5. Nismo predali tekmu sa slabofizikalnom petorkom na pocetku cetvrte - probao je Sfera da "da vishe". I lopta je tu jos i najbolje isla... Ali dzaba kad nista nisu mogli odbraniti. Ne krivim ga sto je probao, ali je morao ranije da odustane.

Bolna utakmica... Bas bolna. Ceka nas pakao u petak.

• Like 6
  • Thanks 2

Мислим да немамо материјала у овој екипи да се пошибамо са најјачима ове сезоне,пре свега физички.Нпр ту су комшије у великој предности у односу на нас,видећемо на крају у скорашњем дуелу.Наредне сезоне 3,4 играча заменити (Неда инклудит),довести пре свега млађе,то нам фали,нисмо старачки дом и ја верујем да је то озбиљан кандидат да се пошиба за ЕЛ коначно...Само паметан прелазни рок и да пусте Сфера да га одради ...

• Like 2

18 minutes ago, pachupa said:

Мислим да немамо материјала у овој екипи да се пошибамо са најјачима ове сезоне,пре свега физички.Нпр ту су комшије у великој предности у односу на нас,видећемо на крају у скорашњем дуелу.Наредне сезоне 3,4 играча заменити (Неда инклудит),довести пре свега млађе,то нам фали,нисмо старачки дом и ја верујем да је то озбиљан кандидат да се пошиба за ЕЛ коначно...Само паметан прелазни рок и да пусте Сфера да га одради ...

Problem u svemu tome je što si se ti obavezao sa većinom igrača na narednih par sezona i to milionskim ugovorima koje ćeš na ovaj ili onaj način morati da isplatiš.

Pogotovo što su ti starter svi potpisani za sledeću sezonu, osim na 4.