Jump to content

pachupa

Član foruma
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pachupa's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • Collaborator
  • Dedicated
  • Reacting Well
  • First Post
  • Week One Done

Recent Badges

41

Reputation

  1. Искрено браво за Басконију и Макаби на целој сезони досад а Олију и Фенеру на другом делу а сад крљање па да виде где су,искрено Макаби и Басконија већ су направили велики успех,пролаз би био сензација,поготову за Баске,али ЕЛ се и игра да се освоји,само титулари се памте.
  2. Изгубити од оваквог Пао није страшно али ово је већ 5а за редом од њих...Од купа колко се сећам Роко не постоји,Деда устаје из гроба и спрема се за њему битан део сезоне,штета што га саиграчи и здравље екипе(и ови што их такве доводе) нису послужили за нешто више и у најважнијем такмичењу.
  3. Не можеш на страни никог добити са 27% за 3,па ни Албу,ниједну тројку кад се ломило Цзв није погодила,Цзв 7/26,Алба 10/27.Како су одиграли добро су и имали било какву шансу да се врате.
  4. Ово за школу од Пао навијача везано је за навијаче Паока,који су се сакрили у школу кад су их ови "потерали"...Кад се враћа Таварес ?
  5. Да је његова каријера налик другом делу мандата у нас не би тај видео ни НБА ни милионче на рачуну а ни нас на крају.Његова реалност је ово што сад игра у Пао уз наравно превисок уговор за оно што пружа,у ствари за оно што се тражи од њега.Код нас је имао слободу да ради шта хоће и зато је то после краха деловало како је деловало.Једноставно он је кошаркаш,спортиста и од њега се очекује максимум на терену,не у дискотеци,ако је професионалац,а видимо да у Пао то и јесте.Позз и свако добро.
  6. Жофри 7/7 против нас и деловао као Дејвид Робинсон лично,вечерас реалних 3/7,да не помињем,Кахудија,Скота и Лија и њихове проценте ,баш тежак пораз...Вечерас нам резултати и не одговарају баш,мада то није ни битно толико.
  7. Испада да пад који је имао након тог узлета био због Цзв а не због њега самог?Имао је он прилику и након тога да бриљира али кошарка/посао у Бгу су му постали прилика да излази и зајебава се,а признаћеш да то није жеља нас навијача кад је поштовање клуба у питању...У сваком случају је испао неозбиљан и реално након тога мени није остао у лепом сећању...Она епизода против Албе нешто најгоре што сам видео од стране неког играча у Цзв дресу,буквално је предао 5,6 лопти у руке играчима Албе,такав третман је могао имати само у тадашњој Цзв где су он,Недовић и Петрушев највише и допринели том победничком низу,уз Душка...
  8. Нама тај Вилдоза кад погледаш ништа добро није донео,издао кад је било најпотребније,донео нам беспотребно ложење након везаних победа и онда блато.Плус што му је Пао набио цену сад.Што се ове двојице тиче,нису они ни у Цзв мало плаћени,Роко има и година,Џоел тешко може боље од овог.Ипак треба сачекати крај сезоне и видети шта ће нам донети и "планове"за следећу,сходно резултатима у овој.Оно што нам фали ових година јесте Континуитет и у играчима...
  9. Ови што се добро показују имају уговоре на годину,Роко и Бомби...Хвала Арманију и на синоћној представи и наравно за Шабаза...
  10. Никад нисам био за "етаблирана"скупа појачања,па ни за Шабаза,једноставно није ми рационално толико пара дати за кошаркаша у европској кошарци,боље ми је увек довести 2,3 недоказана "потенцијала".На крају с таквим играчима смо и погађали Лоренцо,Берон,Пантер,елем,колко сутра треба да изађу са 2 појачања и ту дилеме нема,а једно место нек сачувају евентуално
  11. На једну добијену мислим да ове године немају квалитет за то,зато их и хвалим 🙂 по мени просечна екипа за ЕЛ стандарде.Осим Реала,као апсолутног фаворита, колко толко шансе да их угрозе имају Барса,Пао,Фенер евен Партизан ако се сви опораве и дигну ниво игре.
  12. Свака част Макабију ове сезоне,јесу их против Цзв судије безуспешно гурале на крају ,ипак добро гурају с обзиром на услове.
  13. Davidovac se bukvalno prepušta atmosferi tima.Sinoć je Rokas ukrao preseko bar 5 lopti,borio se i onda vidiš Dedu kako se i on budi kao nešto,vrv da ne bi bio "upadljiv".Svaka čast Rokasu na borbi,šteta što ga nije hteo šut da bude heroj...
  14. Dao im je sudac vetar u leđa ali je ovo objektivno poraz umorne ekipe bez pravih izmena za nosioce igre.Otprilike slična tekma onoj u Ljubljani a Asvel nije slabija ekipa od CO,čak.Šut za 3 u presudnim momentima bez šuta,nedelju dana pre takvi šutevi doneli pobedu u Istanbulu.Dobar bek ubada otvorene šuteve.Žofri nam se standardno userava u centre kao da su slučajno tu,u Bgu ista priča bila.Teško pada zato što bi se pobedom skroz uključili u borbu prsa u prsa za plej-of pozicije ali sa sastavom od sinoć,velikom istrošenošću nosioca više se ne može,jedino ako im šut ne izdivlja nekad inače mrka kapa bez pojačanja .
  15. ДавидоЗдовац на 1. уз Јага ,Ханга као испомоћ,на 4.Рокас и Илић ,ако нас усере шут можда и добијемо неког,Асвел,пре свега што не знају где бију тренутно.
×
×
  • Create New...