Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

449 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      182

Recommended Posts

Dosta ispod radara prolazi činjenica da u prvom delu nisu igrali Gudura i Biberović koji igraju odlično ove sezone i oni me više brinu od NHD koji je njima jedina udarna igla pod košem gde smo mi realno jači.

Dobra stvar je što su i na pleju šuplji tako da ne očekuje od Mesa i Žagarsa da nam zadaju probleme.

Ako Nedović nije na 100% pustiti Dobrića jer nam je Nedović baš potreban za Monako.

Dosta će zavisiti kako odigra Kalina ova dva kola, a neće mu biti ni malo lako, pogotovo u napadu protiv Pjera i Blosomgejma.

• Like 3

21 minutes ago, Fromthecorner said:

Prvu bi morali da dobijemo jer je Fener u losoj formi i jer ce nam oni pre biti konkurent za Top 6 nego Monako. Uz odsutsvo Boldvina, Vilbekina i Pjera mi objektivno imamo bolji tim od Fenera. Ocekujem Monaka uz Oli i Pao u prva 3 na kraju regularnog deela.

Protiv Monaka i da izgubimo nije strasno jer bi imali 13-9 a igrali smo sa 4 top 8 tima u drugoj polusezoni…

Fener nije u tako lošoj formi. U BSL ubedljivo prvi, u EL su dobili ove godine obe tekme. Jest da su imali 0-3 prethodno ali su se konsolidovali.

Dobijamo uprkos svemu.

Edited by Problem sa licnim greskama

22 minutes ago, Volter said:

Vala moram napisati nešto što može izazvati bes mnogih navijača, al ako dođe do napada, braniću se svim raspoloživim sredstvima. Nije ovo da je nebitan poraz, igrali smo protiv jedne od ozbiljnijih ekipa koja nas je već jednom naguzila. Pa meni bi proradio inat, pogotovo kad bih video da jednom prc košarkom oće da me žestoko naguze. A mi ništa, još se svojim stavom sami trtimo. Da sam njihov šef vala ne bi mogli pojedinci ovako lelemudati. Nemojte mi zameriti, ja sam neko ko ume biti svirep, al ako te redovno plaćam sa lovom do plafona, onda nema tu trt mrt, oću neću, cile mile. Vi ste previše popustljivi, takvim stavom možete da ih razmazite pa da sledeći put budu stava - ko ga jebe ako i izgubimo, shvataju navijači naše muke, nije nam lako. Ne može to tako. :smiley53:

Odmah da kazem, ne napadam te 😄 Ali maksimalna potrosnja na ovoj utakmici je mogla potencijalno da proizvede nove povrede. Mi cak i u duplim kolima obicno jednu od dve utakmice odigramo "laganije", tako da je tesko ocekivati da Sferopulos svesno potrosi ekipu izmedju EL utakmice odigrane u petak i duplog kola EL koje nas ocekuje u narednim danima. 

Ja moram jos jednom da cestitam Dubaiju na odigranoj utakmici i zasluzenoj pobedi. Stvarno su ljudi dobro odigrali i nece biti nikome prijatno da igra sa njima u plej-ofu.

• Like 4

12 minutes ago, СтелаРоса said:

Odmah da kazem, ne napadam te 😄 Ali maksimalna potrosnja na ovoj utakmici je mogla potencijalno da proizvede nove povrede. Mi cak i u duplim kolima obicno jednu od dve utakmice odigramo "laganije", tako da je tesko ocekivati da Sferopulos svesno potrosi ekipu izmedju EL utakmice odigrane u petak i duplog kola EL koje nas ocekuje u narednim danima. 

Ja moram jos jednom da cestitam Dubaiju na odigranoj utakmici i zasluzenoj pobedi. Stvarno su ljudi dobro odigrali i nece biti nikome prijatno da igra sa njima u plej-ofu.

Ma okej, razumem ja da nisu igrači mašine, veliki je napor i očekivano da energetski ne možemo uvek isto odigrati. To se najbolje vidi kod Kaline, on je takav karakter da neće birati utakmice, uvek da svoj maksimum. Posledica njegove loše forme je i umor. Samo je sinoć veći problem bio motivisanost. Kad je vrag odneo šalu onda smo se rastrčali. Mora da bude pritisak navijača, da nije bilo toliko kritika na početku sezone ne bi ni bilo ovakvog fenomenalnog rezultata u Evroligi. Da nije Sektor redovno rešetao Davidovca kritikama, pa kod njega nikad ne bi proradio inat nego bi i dalje bio lenj. Hvala Sektoru za ove igre Davidovca u poslednje vreme. :smiley53:

Edited by Volter

Спонзор о Недовићу:

Spoiler

Kako saznaje Meridian sport, posle pregleda je utvrđeno da Nedović nije teže povređen, već da je na meču ABA lige doživeo lakše istegnuće zadnje lože.

Ne bi trebalo da je nešto ozbiljno, ali je Zvezdin bek upitan za utakmicu sa Fenerbahčeom, koja je na programu u sredu od 20 časova.

Ostaje da se vidi da li će uspeti da se oporavi ili će ipak ostati van tima za prvi od dva velika izazova koja čekaju ove nedelje crveno-bele.

• Like 2

3 minutes ago, СамоТи3 said:

Спонзор о Недовићу:

Hide contents

Kako saznaje Meridian sport, posle pregleda je utvrđeno da Nedović nije teže povređen, već da je na meču ABA lige doživeo lakše istegnuće zadnje lože.

Ne bi trebalo da je nešto ozbiljno, ali je Zvezdin bek upitan za utakmicu sa Fenerbahčeom, koja je na programu u sredu od 20 časova.

Ostaje da se vidi da li će uspeti da se oporavi ili će ipak ostati van tima za prvi od dva velika izazova koja čekaju ove nedelje crveno-bele.

Poznajuci Janisa, on nece rizikovati sa Nedom u sredu, vec ce Teo upasti u 12. Odmoran je, relativno zdrav, mogao bi prijatno da iznenadi.

• Like 24

Bolje je što prvo igramo sa Fenerom, nego da igramo sa Monakom. Fener je u ovom momentu manje zajebana ekipa od Monaka. Ja bi bio zadovoljan i sa jednom pobedom iz duplog kola. Nadam se pobedi protiv Fenera. Dobro je što Monako ima tri gostovanja u nizu. Gostovali su Nanteru, u duplom kolu gostuju u Minhenu gde im neće biti lako, pa dolaze nama u Beograd. Svakako ćemo mi i oni biti umorni u petak, ali se nadam da ćemo na energiju sa tribina i ako pobedimo Fener zabeležiti i drugu pobedu. I jedna pobeda iz duplog kola bi bila okej, samo da ne bude 0/2.

• Like 11

5 minutes ago, Čočo said:

Odmoriti Nedu sad protiv Fenera pa da bude spreman za Monako gde nam je više potreban. Tu je svakako i Dobrić, Jago je uhvatio ritam, Kodi pokazuje da se budi. A Teo sa njim se nikad ne zna. Možda baš protiv Fenera odigra jednu od svojih dobrih partija. 

Koliko god mene i sve nas Teo nervirao ove godine, još uvek se nadam da moze da nam doprinese i ponovi neke partije iz prošle sezone. Verujem da bi i on najviše želeo, nadam se da vredno trenira i da će nas legenda naše košarke sve iznenaditi i pred kraj svoje igracke karijere izvuci najbolje što može od sebe. Kao Realovi😃, Rodrigez, Fernandez i Ljulj pre dve sezone.

• Like 3

Just now, Kladovljanin said:

Nemoć 

Nije nemoguće. Dok sam trenirao tenis, bio je neki klinac koji bi se na svakom turniru kad krene da gubi krenuo da folira povredu i to baš zadnje lože.

Ali nemamo neposredne dokaze za tako nešto.

Ja mislim da nije to, već da je dečko genetski lošeg materijala, što prouzrokuje česte manje povrede. On je umeo da se povredi prilikom prilično bezazlenih kontakata pa čak i prilikom skoka. Jednostavno loša genetika.

Jebiga, negde mora da strci, gube i najbolji u domacim prvenstvima. Svakako je od Dubaija bitnije da pobedimo obe u duplom kolu.

Sto se Nedovica tice, nije dobro, ali eto da vidimo koliko je ta prica oko velikog rostera smislena. Dobric je ok igrac, poenterski ne moze toliko da isporuci, ali bi mogao da donese druge stvari, odmori Kenana itd. 

• Like 8