Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

449 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      182

Recommended Posts

Jeste loša utakmica bila juče ali pričati o nekakvom skandalu ili katastrofi je smešno.

Lako je pogledati rezultate ostalih EL timova ove sezone u domaćim ligama i sve će biti jasno, Barselona se bori za 8 i za Kup Kralja, Baskonija izgubila 30 razlike od poslednje ekipe lige, Asvel izgubio 20 od Dijon-a itd.

Naravno to nije izgovor za poraz sinoć ali ima malo i do toga da određeni ljudi ovde očekuju da tim pobedi bukvalno sve utakmice.

Što se tiče prednosti domaćeg terena je smešna priča, pogotovo protiv Budućnosti. Ako si konkurentan za plej of u EL onda bi morao da dobiješ EC tim koji nije ni u 6 u svojoj grupi gde god da se igra.ć i ko god da sudi.

Takođe prošle godine smo osvojili ABA ligu bukvalno na gostujućem terenu protiv ekipe koja je kvalitetom jača od nas, pred 20 k protivničkih navijača.

Što se tiče utakmice sa Fenerom, nadam se da ćemo dobiti, verujem da će naši biti fokusirani i da će iskoristiti sve prednosti koje imamo.

Jedna velika zamerka koju imam je baš loše navijanje simpatizera ove godine, baš sam razočaran. Grupa će uvek imati manje-više šablonsko navijanje, ali ja očekujem od nivoa 200 pre svega da malo više poznaje košarku.

Ove sezone se to bukvalno pretvorilo u klasičnu pljuvačinu i osnovno nepoznavanje momenta kada treba da se podrži tim. Nadam se da će se to promeniti u ove dve utakmice, trebaće nam, tu nam se lomi sezona.

• Like 9

5 minutes ago, Todo said:

Kada su se desile ove izmene u rasporedu EL gde su svi derbiji Partizana prebačeni po završetku EL? Sa komotnih 7 dana izmedju mečeva.

Zar to nije bio inicijalni raspored ABA, gde Futuru, nas i Cedoli imaju u poslednja 4 kola (plus Mega)? Šta je promenjeno?

I dan posle ni da me takne. Ako ste postavili prioritete ove sezone a da je taj prioritet Evroliga, ne znam šta vas pogađa. Sa druge strane za razliku od vas ja imam drugo mišljenje o utakmici. Dubai je imao 63.2% procenat šuta. Imao 65.7% za 2 i 59.1% za 3 i 22 od 24 sa slobodnih bacanja. E sad će neko reći bila slaba odbrana. Pa bila je ali bude slaba i protiv drugih ekipa pa pobediš. Sa ovim procentima retko koja ekipa može da izgubi. Splet nesrećnih okolnosti( Dubaiju srećnih jer im se baš otvorilo najbolje u sezoni sinoć) plus naš umor i manjak vremena za pripremu. 

Na Fener i Monako samo jako. Idemo na 2 od 2. 🔥💪

Edited by Čočo
  • Like 15

Ja zaista ne verujem sta citam od pojedinih. Ok, boli poraz kuci, nervira kurceviti Andjusic, postoje dobre sanse da nam isklizne P1, u ABA je tesko do pobede u gostima u finalu... Usli smo mlako, mekano i nepripremljeno, sve to stoji.

Ali ovo nije namestena srpska fudbalska super liga. Dubai nije Rtanj iz Boljevca. Utakmice igramo u ritmu petak, nedelja, sreda, petak. 8 dana, 4 utakmica. Jeste li vi realni da to moze da se spremi kako treba? Da li mislite da u svaku moze da se udje sa 100posto? Koju biste utakmicu od ovih "bacili"? Jer mora nekA, ili cak nekE da se bace, ne lazimo se. Da, najbitnije je da ne lazemo sebe - ne moze Every game matters u ovakvom rasporedu. NE MOZE. Videli ste kako moze da se spremi Oli ili Barsa? Pa moze, jer nije duplo kolo i jer se nismo zamarali nekom Cibonom ili Krkom. Pogledajte nase rezultate u duplim kolima. Vecitih 1-1. Ok, ofc, ne bude uvek, ali pogledajte patern. Pogledajte da i druge ekipe imaju taj patern. Pogledajte njihove skorove u domacem prvenstvu, koliko tu ima stucanja. A ovo sad nije duplo kolo, vec cetvorostruko kolo, jer nema ABA boranije izmedju! Da, ni meni se ne svidja kako smo delovali. Ali da, itekako razumem sta se desilo. Pa jos kad procitam da je "ABA bitna zbog EL"... Ma jel pratimo isti sport, jel citamo iste vesti? Na kraju krajeva - vsPariz (radni dan):20k ljudi, a vsDubai(vikend):8k ljudi, pa i to valjda sve govori...

Ma, prosecni navijac Zvezde je totalni idiot. Delije bojoktuju ABA - a sad plakanje jer ce nam P1 verovatno iskliznuti. Zvizdi se i urla na himnu EL - a 20k+ ljudi u hali i zivi se od EL utakmice do EL utakmice. Pa koj djavo "mi" igramo takmicenja kojima zvizdimo. "Mi" ih mrzimo, ali mora da ih osvojimo. Ajd malo nekog zdravog osecanja, zdrave ambicije... I, da, Mitrovicu, Teodosicu, Davidovcu, Nedovicu i svim ostalim metama pljuvanja - mozete samo u dupe da ih poljubite. Sram vas bilo vise, dosta bre. 12-8 imamo u EL. Te igrace znamo i znamo njihova ogranicenja. Pa dokle vise jedenje govana. I to uzme se jedan na zub, pa trpaj. Pa se onda promeni, pa trpaj opet. Juce se Deda nije pojavio, Kalina se nije pojavio, JBIII izgleda lose (sem energije na ofanzivnom skoku) - sto to ne komentarisati. A neki zajahali Mitra i ne silaze... Mitar mlohav... Mitar ovo, Mitar ono. I tu u pet uzastopnih postova. Ma nije nego, stvarno?!

Fener se moze napasti, meni oni deluju kao zmaj od papira. Povrede ih kasape, na centru su takvi kakvi su, Bonzi deluje jako tanko, HejsDejvis osciluje. Protivnik za udaviti.

Sta bude bilo sa Monakom - bice.

• Like 26
  • Thanks 7

Ma nebitan poraz sve u svemu. Kad se gleda da li bi radije izgubili od Fenera/Monaka/Pariza ili Dubaia ja bi izabrao ovo drugo.

Neka momci daju sve protiv sledeca 2 protivnika pa ako bude 1-1 super a ako ne jbg.

A Dubai i Andjusa ako nalete u play offu videce realnost.

Pa eno Partizan je zamalo od Mege izgubio.

Da se ne lazemo i sad revizionarski govorimo kako je ABA bitna. Jer nije.

• Like 3

37 minutes ago, JPM said:

Lets just say da je danas bila dobra stvar sto nemam ni jednog grobara u ofisu.

Pravi Cigan je spreman na svaku situaciju, pa i na ovu. 

Trebalo je da lepo dođeš u kancelariju i kažeš sa vrata Kolege grobari, nemojte molim vas da se objašnjavam, zaboleće vas glava. Nemojte molim vas da se pravimo naivni da ne znamo o čemu se radi. Uzmite tabelu Evrolige. Pa, onda uporedite malo. Znate o čemu pričam, kao i svi što znaju.

I onda grobare kolege prijaviš za mobing. :default_coffee:

• Like 1
  • Ha-ha 10

Poraz nije bezazlen ali svakako mnogo manji problem od povrede Nedovića. 

Olakšava što ni Fener nije bauk spolja, bez Baldwina, Wilbekina i Zagarsa. Njima su udarne igle NHD kao jedan od boljih igrača u cijeloj EL i Gudura koji je u dobroj formi. 

Šteta što nema Dauma, on je partiju sezone odigrao baš protiv Fenera a i svakako je trenutno potrebniji od JB III.

Treba nam jedna pobjeda makar, uz bolji međusobni odnos sa obe ekipe.

• Like 3

3 minutes ago, NMX said:

Pravi Cigan je spreman na svaku situaciju, pa i na ovu. 

Trebalo je da lepo dođeš u kancelariju i kažeš sa vrata Kolege grobari, nemojte molim vas da se objašnjavam, zaboleće vas glava. Nemojte molim vas da se pravimo naivni da ne znamo o čemu se radi. Uzmite tabelu Evrolige. Pa, onda uporedite malo. Znate o čemu pričam, kao i svi što znaju.

I onda grobare kolege prijaviš za mobing. :default_coffee:

A ako im nije jasno onda im i pustiš audio-video prikaz umesto prezentacije... 

😂

• Love 1

13 hours ago, Čvarkov said:

Vidi se koliko im znači ova utakmica, neka im neka se poraduju malo. Dobićemo ih kada bude bilo najvažnije, a i niko se neće sećati ove utakmice kada osvojimo EL. Šalu na stranu, paklen ritam, ušli smo lagano u utakmicu i to je to. Lošije od poraza je povreda Nedovića. Nadam se da će biti ok. Slede nam dve bitne utakmice u EL. Moramo sa Fenerom ući 100% fokusirani.

Koja šala?

• Like 2
  • Love 1

Dubai nije EL ekipa ali ovako kad pogledaš njihov roster i roster npr Pariza, pitanje je kome bih tu dao prednost na papiru. Nema šta mnogo da se priča, ušli smo neverovatno mlako u utakmicu (ja bih rekao da je to posledica kako umora tako i "lako ćemo" potcenjivačkog pristupa), posle je njih krenuo šut i ode mast u propast. Međutim nije samo šut, ubili su nas i u reketu, i Duverioglu i Butsiel su odigrali odlične utakmice. Ipak, treba reći da umor nije baš neki alibi za ekipu koja ima na rosteru 16 prekaljenih seniora. On može da bude alibi za ove koji riljaju udarnički u EL (Kalinić jako loš sinoć, a čak i Boki daleko ispod svog nivoa), ne baš i za ove sa kraja klupe koji bi po kvalitetu bili nosioci svakog ABA ligaša. Međutim, nema ovde prevelikog problema, ako smo ekipa koja pretenduje na play off EL, ne bismo smeli da se plašimo bilo koga u ABA ligi, na bilo kom terenu. Doći će i to kao prioritet u svoje vreme.

Što se tiče povrede Nedovića, iako zvuči čudno, meni to čak i nije loše da se prirodno glomazan roster podešava na pravu meru. Naravno, voleo bih da nije ništa ozbiljno i da Nemanja bude spreman već za sredu ali ako on ne može - Dobrić in i cepaj dalje.

• Like 12

2 hours ago, NMX said:

Zar to nije bio inicijalni raspored ABA, gde Futuru, nas i Cedoli imaju u poslednja 4 kola (plus Mega)? Šta je promenjeno?

Onda sam se ja nešto prebacio, izvinjavam se,  jer kada sam gledao doduše na "flascore", bilo je Budućnost poslednje kolo, sada vidim još 3 kola nakon toga.

U tom slučaju, u redu. Bilo mi je neverovatno da je tako nešto moguće da se uradi.

Ali svakako imaju jako puno sreće u rasporedu. Prvo do NG nisu imali ozbiljan meč u Aba ligi, sve bilo kući, a gostovanja im padaju posle završetka EL.

35 minutes ago, Chaos Is Me said:

Dubai nije EL ekipa ali ovako kad pogledaš njihov roster i roster npr Pariza, pitanje je kome bih tu dao prednost na papiru. Nema šta mnogo da se priča, ušli smo neverovatno mlako u utakmicu (ja bih rekao da je to posledica kako umora tako i "lako ćemo" potcenjivačkog pristupa), posle je njih krenuo šut i ode mast u propast. Međutim nije samo šut, ubili su nas i u reketu, i Duverioglu i Butsiel su odigrali odlične utakmice. Ipak, treba reći da umor nije baš neki alibi za ekipu koja ima na rosteru 16 prekaljenih seniora. On može da bude alibi za ove koji riljaju udarnički u EL (Kalinić jako loš sinoć, a čak i Boki daleko ispod svog nivoa), ne baš i za ove sa kraja klupe koji bi po kvalitetu bili nosioci svakog ABA ligaša. Međutim, nema ovde prevelikog problema, ako smo ekipa koja pretenduje na play off EL, ne bismo smeli da se plašimo bilo koga u ABA ligi, na bilo kom terenu. Doći će i to kao prioritet u svoje vreme.

Što se tiče povrede Nedovića, iako zvuči čudno, meni to čak i nije loše da se prirodno glomazan roster podešava na pravu meru. Naravno, voleo bih da nije ništa ozbiljno i da Nemanja bude spreman već za sredu ali ako on ne može - Dobrić in i cepaj dalje.

Problem kod Nemanje što nam je bio jedini sa bekovske pozicije koji probija prvu liniju i ide na ulaz, sada osim pleyeva nema puno igrača koji spuštaju loptu na parket bez da to gledamo sa stresom.

Ta zadnja loža, na svakih 2 meseca problem, nerealno.

47 minutes ago, Sector said:

Olakšava što ni Fener nije bauk spolja, bez Baldwina, Wilbekina i Zagarsa.

Vratio se Zagars, igrao je juce. Ovo im je sastav za nas:

Zagars, McCollum, Mays
Guduric, Hall

Colson, Pierre

NHD, Biberovic, Melli

Sanli, Birch

Nece biti lak zalogaj, ali svakako manje municije nego u Monakovom rosteru... 

• Like 2

7 minutes ago, berti said:

Prvu moramo nekako da dobijemo. A drugu.. pa i nju da nekako dobijemo.

Prvu bi morali da dobijemo jer je Fener u losoj formi i jer ce nam oni pre biti konkurent za Top 6 nego Monako. Uz odsutsvo Boldvina, Vilbekina i Pjera mi objektivno imamo bolji tim od Fenera. Ocekujem Monaka uz Oli i Pao u prva 3 na kraju regularnog deela.

Protiv Monaka i da izgubimo nije strasno jer bi imali 13-9 a igrali smo sa 4 top 8 tima u drugoj polusezoni…

Edited by Fromthecorner
  • Like 1

Vala moram napisati nešto što može izazvati bes mnogih navijača, al ako dođe do napada, braniću se svim raspoloživim sredstvima. Nije ovo da je nebitan poraz, igrali smo protiv jedne od ozbiljnijih ekipa koja nas je već jednom naguzila. Pa meni bi proradio inat, pogotovo kad bih video da jednom prc košarkom oće da me žestoko naguze. A mi ništa, još se svojim stavom sami trtimo. Da sam njihov šef vala ne bi mogli pojedinci ovako lelemudati. Nemojte mi zameriti, ja sam neko ko ume biti svirep, al ako te redovno plaćam sa lovom do plafona, onda nema tu trt mrt, oću neću, cile mile. Vi ste previše popustljivi, takvim stavom možete da ih razmazite pa da sledeći put budu stava - ko ga jebe ako i izgubimo, shvataju navijači naše muke, nije nam lako. Ne može to tako. :smiley53:

• Like 2
  • Love 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2