Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

449 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      182

Recommended Posts

5 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Aj za nas bez instagrama, tiktoka itd, koja je prica ? 😄

Andrija (ovaj nalog Andjus61 ili kako već) snima sa ekipom podcast (Karting klub) i postao je poznat na IG i TT po imitacijama Željka, Nemanje, Luke Mitrovića itd.

Sinoć je okačio imitaciju Nede i ovaj reaguje. 😂

Tekstovi u imitacijama su uglavnom izmišljene zajebancije, mada mogu imati veze s nekim postgame intervjuom.

Ali za razliku od svih ostalih, jedino Nedovica proziva. Bas mi je juce iskocio neki klip koji je snimao ovih dana gde ga novinar pita nesto "ponovo si se sakrio kao mis" pa on onda odgovara kao Nedovic. Mislim da to nije samo imitiranje, nego i prozivanje. Svakako smatram da Nedovicu ne prilici ovo prepucavanje po mrezama. 

• Like 4

Dobro sad, imitacija podrazumeva karikiranje i preuveličavanje... 

Ne gotivi Andrija baš Nedovića, ali ga ni ne hejtuje onoliko koliko bi se činilo iz ovih imitacija. U nekoj od skorašnjih epizoda podcasta je baš pričao da Nedović igra najzreliju sezonu itd.

Mislim, ko ih prati zna da se svi sprdaju kako je Andjus grobar, i obožava Željka, a on kao neće da se izjasni. Brat moj:) 

Da se ogradim, možda je negde baš hejtovao Nedu, a da nisam čula. 

3 hours ago, božija noga said:

Bravo sine Mitre

Ja ovog coveka obozavam. Volim ga jos od onog prvog njegovog derbija i dve vezane trojke. Bio sam neizmerno tuzan kad je bio u vrhunskoj formi i onako grozno povredio koleno, sto mu je umnogome odredilo dalji razvoj i karijeru.

I uvek kad ga vidim, setim se ONOG ispracaja ina gostovanje PAR 2015.g. ispred Pionira, a posle poraza u 2.utakmici (cuvene Bojanine suze 😀 - btw ne poznajem zenu, ali sam zapamtio emocije).

Ima sto kosarkaskih mana, ali ima mnogo bitnije vrline: ogromno srce, vrlo vaspitan i kulturan čovek i ciganin do koske... Meni vise nego dovoljno, pa da je najgori kosarkas na svetu... a daleko, daleko je od toga.

Luka kapiten ❤️

• Like 4
  • Love 11

9 hours ago, JPM said:

@Brat od Korneta ako sam dobro razumeo, tebi je kvalitetan forumas samo onaj koji uvek, nezavisno od toga kakvo misljenje ima o bilo cemu, pise samo u pozitivnoj noti?

@Perkos2 Ja nemam nista protiv razlicitosti, zapravo volim razlicitosti i uvek ih ohrabrujem. Ja imam protiv militantnog nametanja stavova, a to radi iskljucivo navijacka grupa. Nakon derbija se desilo spontano iskazivanje stava ljudi, a ne dogovoreno skandiranje sa odredjenom konotacijom. 

Ja kao neko ko je gradjanske orejntacije, ne pravim razliku izmedju Srba, Hrava, Bosnjaka, Turaka itd... ne pravim ni po veri ni po boji koze. Tako da meni nacionalizam smeta. Prosto kao pasulj. I zelim da imam pravo da to uvek kada mi je zgodno, iskazem.

Evo iskaziješ ovde, večina na forumu je za to i imaš mogućnost da kažeš svoje stavove. Neki drugi sa nešto radikalnijim stavovima bili bi sankcionisani tako da se vraćamo na ono da "jači tlači"

Otrežnjenje u pravi čas. Previše smo poleteli. Mada kako je neko napisao spremali su se za ovu utakmicu nedelju dana. Nadam se da sa Nedovićem nije ništa ozbiljno. Ova povreda daje odgovor na pitanje da li ga treba produžiti. Može ali za polovinu plate koju sada dobija. Ništa lično protiv njega ali jednostavno takav je igrač, igrač koji je sklon povredama. Eto problema pred duplo kolo u El.

Edited by alokin
  • Like 1

Jebeš ovo, bez foliranja. Doprdila više borba za EL koja nam prisjedne u decembru svake sezone. Daj da uradimo nešto tamo, kad već imamo priliku. 

Teško je igrati 2 lige istovremeno, da je aba iole kvalitetnija i da je malo više ovih EC timova poput Dubaija bilo bi više ovakvih poraza. 

Ono što mene plaši su povrede u ovkvim utakmicama. Ne kažem to zbog Nedovića, njega jači vjetar povrijeđuje, već zbog povreda poput one Bolomboja u Morači. 

• Like 5