Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

448 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      36
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      351
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      181

Recommended Posts

Moj neki utisak je da uopste nismo briljirali. Sam pogled na rezultat moze da navede da je bilo lako, ali daleko od toga. 3/4 ozbiljnog riljanja je bilo, na kraju smo ih slomili tek.

2/2 u duplom kolu zvuci previse dobro, ali bi nas definitivno ucvrstilo u kandidate za 4.

1/2 i bolji medjsobni skor bi bilo skroz OK.

• Like 1

@didžej hel ovo nije molba a ni pritisak već dobronameran poziv. Ja nisam neko ko treba u ovoj situaciji da nešto misli i bude drveni advokat ali situacija je trenutno takva da neke stvari treba sa se ostave po strani. Ne znam koliko si ljut, uvređen, razočaran nekim ili nečim ali trenutno živimo lepe trenutke sa našim klubom, lepi dani i meseci su pred nama i stvarno mislim da treba i svi mi koji volimo Zvezdu da se mobilišemo i ostavimo sve po strani. Svi. Zajedno. Da uživamo. Kad smo mogli sve ove godine da prolazimo svakakve sezone zaslužili smo i jednu ovakvu. Sve može da se ostavi po strani. Trebaš nam ovde. Sad. Lepo je. Neobično i lepo.

Kume, vreme je. 🍀

Edited by Čočo
  • Like 4
  • Ha-ha 1

Ono sto se desilo sinoc Parizu nama se desava godinama.Kao da sad citam naslove hrabra Zvezda igrala samo prvo poluvreme.Konacno imamo roster i trenera koji drzi glave hladnim a kvalitetom i timskom igrom na obe strane parketa meljemo protivnika.Gotovo da su mogli da vide kako im izmice utakmica i kako pojedinac koliko god bio dobar ne moze protiv tima.Da imamo tim,pravi tim koji ima sate neizvesnih utakmica u rukama,koji se ne plasi ni pobede i poraza.Ono sto kazu ljudi imamo i glavu i rep.Samo uzivajte Ganferi dok masina melje.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2

3 hours ago, Don Dusko said:

Bas sam se nasmejao.Ovo je tako slatko. 😄

ali Dobrivoje na kraju sa zamerkom za Dekicu... prajsles. Pure love.

7 minutes ago, Placebo Lone star said:

Ono sto se desilo sinoc Parizu nama se desava godinama.Kao da sad citam naslove hrabra Zvezda igrala samo prvo poluvreme.Konacno imamo roster i trenera koji drzi glave hladnim a kvalitetom i timskom igrom na obe strane parketa meljemo protivnika.Gotovo da su mogli da vide kako im izmice utakmica i kako pojedinac koliko god bio dobar ne moze protiv tima.Da imamo tim,pravi tim koji ima sate neizvesnih utakmica u rukama,koji se ne plasi ni pobede i poraza.Ono sto kazu ljudi imamo i glavu i rep.Samo uzivajte Ganferi dok masina melje.

komentar ko vrata...

Edited by Wingwalker
  • Like 3

Ovo je sezona u kojoj odemo na gostovanje u Barsu, gubimo 10 razlike, primimo trojku sa pola, Kenan, Nedovic i Kodi i Gedraitis vola ne ubodu ceo mec i na kraju pobedimo. Dobijemo Olimpijakos sa Mitrom i Plavsom na centru.

Ne bih da zvucim prepotentno ali u takvoj sezoni ovaj run and gun Pariz nema nikakve sanse u veceri kad nam ide sut.

• Like 5

10 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Sta mislite, koliko ce pobjeda biti potrebno za top 6?

Teško je reći. Mislim da će 21 pobjeda biti dovoljna ali ovosezonska el je luda skroz i ne može se ništa sa sigurnošću reći.

• Thanks 1