Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

445 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      35
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      348
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      89
    • Niko!
      179

Recommended Posts

16 minutes ago, somara9123 said:

Pricajte sta hocete ali Nedovic je juce timski odigrao vrlo dobar mec. Grizao je u odbrani (znamo kako je to nekad izgledalo), pravio faulove na vreme, asistirao (4 asistencije), potpuno se podredio ekipi. Uostalom, +/- mu je na kraju +5, pa i to nesto govori valjda. Nije ga islo u napadu, da, nije islo ni Kenana par utakmica pa ga sad dizemo u nebesa, a zaboravlja se da je Nedovic nekoliko meceva prakticno sam dobio protivnika, a bice jos takvih meceva siguran sam. Bitno je da ovde ima jako puno igraca koji mogu da iskoce i prelome mec a ove koje ne ide ce se posvetiti timskoj igri i odbrani. To je znak da se jako dobro radi i da je atmosfera u ekipi odlicna.

Velika i bitna pobeda, bravo!

Pre one Nedovice sekvence koja me dovela do ludila (propusten sut pa veliki promasaj) konstantovao sam isto. Bio je dobar/pametan u odbrani i koristan u izgradnji napada. Ali kad nije smeo/hteo da uzme sut pa debelo promasio otvorenu trojku sam popizdeo poprilicno. Cak me vise iznerviralo to sto nije uzeo sut prvi put.

Bas losa suterska forma bekova. Ali raduje da i pored loseg suta dobijamo i to gostovanja.

Edited by NikolaTest
  • Like 11

11 minutes ago, Perkos2 said:

nije problem da igrač upadne u loš period i da ga neće na utakmici, može se uz širok sastav to istrpeti ali bezobrazluk i kukavičluk ne treba da se trpe kako god se igrač zove

Istina

Ali isto tako za nekog ko je metnuo trojku u zadnjoj sekundi Partizanu u njihovoj hali ne moze se osporiti da ima kohones... Ali mi smo navikli da igrace posipamo govnima a sebe pepelom

Ajd da dodjemo jednom na utakmicu bez kofe, makar sada kada cemo biti mesec dana kod kuce

• Like 29
  • Love 2
  • Thanks 4

2 hours ago, Knipex said:

Faul je napravio Giedratis a ne Bolomboj. No nebitno, neka evroliga napiše saopštenje gde se priznaje greška sudija, kao što su radili ranije, pa da teramo dalje.

50-50 situacija i to da budemo velikodusni, daleko je ovo od cistog faula. Mnogo veci faul je recimo bio na Jagu protiv Barse, kada je igrac usao celim telom u njega na ulazu pa nisu sudili.

Slazem se sa @drperce. Zanimljivo je da je u hali mnogo manje defetisticki stav zvezdasa nego na svim mogucim portalima i forumima. Poludeo bih da je i na utakmicama ovako negativno, nelojalno i otvoreno anti-zvezdasko raspolozenje. Porazi svima padaju tesko ali non stop mazati igrace govnima ne donosi nista sem ogromnu frustraciju svima u tim bubble-ima. Nije izlizana fraza ako se kaze da je igracima najteze, nikako nama ne moze biti teze nego igracu koji nije u formi. Niko od igraca se ne ponasa kao Johnny O'Bryant ili Schortsianitis. Svima je stalo, gledajte Tea i Nedu na klupi, skacu kao mala deca na svaki kos drugara na tereneu. Malo vise vere u ekipu. Barem su to zasluzili ovim herojskim partijama po Evropi.

Edited by Problem sa licnim greskama
  • Like 26

Velika pobeda,ovaj tim može mnogo.

Naročito mi je drago zbog Sfera.

Fantastično je pripremio utakmice protiv Olimpijakosa i Barse,sinoć je isto tako delovalo da će biti,ali morao je improvizovati usred povrede Jaga.

Taman malo da ućutka dežurne kritičare,pogotovo onog sa mocartsporta koji mu stavlja omču oko vrata posle svakog poraza i priželjkuje otkaz.

Ne mogu nijednog igrača da kritikujem,jer dišu kao jedan i žele pobedu.

Ali Bolomboj je nestvaran igrač,podhitno popričati sa njim da nastavi nositi naš dres,vredan je svakog uloženog evra.

• Like 5

29 minutes ago, drperce said:

Istina

Ali isto tako za nekog ko je metnuo trojku u zadnjoj sekundi Partizanu u njihovoj hali ne moze se osporiti da ima kohones... Ali mi smo navikli da igrace posipamo govnima a sebe pepelom

Ajd da dodjemo jednom na utakmicu bez kofe, makar sada kada cemo biti mesec dana kod kuce

veliki igrači su oni koji barem na pola utakmica metnu trojku u zadnjem napadu, nama za veliki uspeh trebaju i veliki igrači

nedović je takav kakav je i on mi i nije toliko sporan pošto zna i da se podredi ekipi i odigra bez silovanja ali "legenda teo" mi je i dalje najveći strah uz povrede da i ove sezone nećemo uspeti da napravimo iskorak u EL

Edited by Perkos2

Secam se da sam posle pobede u Bolonji pisao da dolazi nezgodno parce rasporeda - Olimpijakos i Makabi kod kuce, na strani Efes, Barsa i Baskonija. Pet utakmica gde smo favoriti samo na jednoj.

Tad sam rekao da bih bio zadovoljan sa dve pobede, a da bi 3/5 bilo vrhunski. Mi smo na kraju uzeli 4/5 :Hail:

Momci su uradili fantastican posao i sad mogu malo rasterecenije da udju u laksi deo rasporeda. U jako dobroj smo poziciji, samo da nas posluzi zdravlje i da se ne uplasimo prilike koja se ukazuje.

Sinoc smo odigrali suterski ocajnu utakmicu, sa nekoliko povredjenih i nedovoljno spremnih igraca, a opet odneli bodove sa teskog gostovanja. Ogromna pobeda i dokaz da ovaj tim moze mnogo.

O Bolomboju je vec sve receno, ono je cudno jedno sta covek radi posle teske povrede i kako terorise protivnicke bekove. I za Rokasa nemam sta da dodam, statisticki bedna sezona, ali ja bih ga mirne duse sutra potpisao do kraja karijere. Neverovatno posten igrac. 

Braun me bas prijatno iznenadio, samo je falila neka iscackana, ukradena lopta u njegovom stilu i zakucavanje u kontri za savrsenu minijaturu. Vec sinoc smo dobili ono zbog cega je doveden - 15ak minuta odlicne energije, odbrana, skok, dobri blokovi i poneki otpadak u napadu. 

Jedva cekam Pariz :classic_smile:

• Like 43

On 12/28/2024 at 10:59 AM, NMX said:

Kraj godine dočekujemo na prvom mestu u regionalnoj ligi i najboljim skorom u EL od kada se igra novi format. Sve to uz raspored gde smo od početka sezone odigrali:

31 utakmicu, od čega 17 u gostima, uključujući Madrid, Barselonu, Fener, Dubai, Futuru, oba italijanska gostovanja, preostala dva francuska gostovanja.

Kući igrali 14 utakmica od čega 4 u Pioniru.

Verovatno nikada nezgodniji raspored nismo imali.

Zapravo, imamo još onu fiskulturnu salu i Baskoniju pa da od 33 utakmice od starta sezone 19 igramo u gostima.

Znam da ovo ne treba da kažem ali jbg, raspored koji nam sledi jednostavno MORA jebeno MORA da se iskoristi i zakuca top8 mesto. Mozda i nesto vise.

20:14 je skor koji je godinama bio potreban za šesto mesto. To je pretpostavljam neki objektivni maksimum. 

Neka momke posluži zdravlje, imamo toliko širok roster da će uvek neko iskočiti ili pokriti pu pu pu povređenog igrača i ova sezona može biti istorijska.

33. utakmica od starta sezone. 19. gostovanje. Najviše gostovanja od svih EL timova (za ABA me mrzi da brojim).

I napravimo ovakve rezultate. I sad se ne sećam da li smo ikada imali (posebno u periodu januar-februar) ovakav raspored. I nadam se da se ekipa neće usrati od tereta toga da više nije underdog u utakmicama protiv velikana nego da npr. u duplom kolu sa Monakom i Fenerom možemo da tražimo obe pobede.

Imamo 7 dana do Pariza i sasvim dovoljno vremena za odmor. Na FMP bukvalno po cenu poraza (niko ne može da pobedi FMP 78 puta za redom hehe) sa Kostićem, Teom, Lazom ako je fit, Brownom. Mitrom i Nedom da našteluje malo ruku... Filip, Boki i Kalina sekund terena da ne vide. 

• Like 14

8 minutes ago, NMX said:

I nadam se da se ekipa neće usrati od tereta toga da više nije underdog u utakmicama protiv velikana nego da npr. u duplom kolu sa Monakom i Fenerom možemo da tražimo obe pobede.

Ubeđen sam da naši igrači nemaju nikakav problem sa ovim i da su to strahovi i sujeverja samo navijača.

• Like 2

1 hour ago, Perkos2 said:

veliki igrači su oni koji barem na pola utakmica metnu trojku u zadnjem napadu, nama za veliki uspeh trebaju i veliki igrači

nedović je takav kakav je i on mi i nije toliko sporan pošto zna i da se podredi ekipi i odigra bez silovanja ali "legenda teo" mi je i dalje najveći strah uz povrede da i ove sezone nećemo uspeti da napravimo iskorak u EL

Ne znam na osnovu cega je pocelo takvo pljuvanje Teodosica.

• Like 1
  • Ha-ha 1

Mozda nije popularno misljenje ali kad sve saberemo i oduzmemo na kraju na ovoliki broj utakmica i ova preglomazna rotacija ima donekle smisla, eto svjedoci smo da se dosta igraca povrijedi, da dosta igraca pada, digne se sa formom, na kraju rekao bih bukvalno svaki igrac je imao neki svoj doprinos i uticao u nekim kljucnim trenucima da stojimo ovako dobro na tabeli. Po broju utakmica izgleda da cemo imat nba play off sezonu i koliko god da su limitirani i mozda nepotrebni ovom sastavu kao cjelina djelujemo zaista dobro. Nema cmm-a tu je jago koji "ne zssluzuje platu " i pored toga je visak, Dobric nema ga po 5 minuta na terenu,3 tekme kao starter jedan od bokjih igraca, Davidovac srlja mrlja, odigra nekoliko tekmi dobro, Gedraitis nema ga 20 kola, vezao par korektnih i dvije odlicne tekme,Mitrovic zasere odbranom bacanjima skokom itd, juce kljucni 2+1 asistencije,blokada itd, Nedovic iz prvog dijela dobar ,evo sad je los, Kenan promjenjiv, Daum isto zna da odigra dobro pa ga nema... Sta bi bilo kad bi bilo,da je sudjenje bilo kako treba bili bi prvi, a da ne pricam Bolomboj da nam je bio tu... Svakako treba kritikovati ali isto smanjiti hejt i smiriti strasti za citavu ekipu jer momci zaista ginu i trude se maksimalno,zasluzuju svaki respekt ove godine svi pojedinacno i cjelikupno.

• Like 1

3 hours ago, Cavani said:

Nas najbitniji igrac je Bolomboj, pa onda Kalina. Nadam se da je Sfero naucio gresku i da ih nece arciti sumanuto u Aba ligi.

Hauard je vec flopovao i dobio tehnicku u duelu sa Nedovicem, stalno trazi faul a na ulazu nema sta puno da trazi, pogotovo kad ga preuzme Bolomboj. Jeste bila Gedraitisova ruka na kuku, ali nije svaki kontakt faul.

Ja bih uz njih dvojicu kao stubove odbrane dodao i Filipa koji nam pravi savesen balans sa svojim napadackim talentom. To jos vise daje na znacaju sinocnoj pobedi i da nije bio bolestan verovatno bi i lakse priveli kraju mec.

Zna li neko koji su kriterijumi za defanzivca godine? Tavares i Vokap koji su obicno glavni kandidati ne igraju bas sjajne defanzivne sezone tako da ako Dzoel ovako nastavi ne vidim ko je bolji trenutno od njega u ovoj kategoriji, mozda Grent ili Vajler Beb?