Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

440 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      343
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      87
    • Niko!
      177

Recommended Posts

5 minutes ago, Petar1995 said:

I kad su oni gostovali Efesu a mi igrali protiv Makabija kuci, bili su na SK1.. a posle nas ukljucili nakon 2 poluvremema.

Pa tek je ovo logično jbt.

Njihova utakmica krenula ranije, SK1 slobodan, naravno da će ići na SK pa nas prebaciti.

I ovo bi sve imalo smisla da neko ljudi imaju SK1 a ne SK2 a ne da idu u paketu uvek

Кога брига ко је на ком каналу. Више би их питао како то да је СК последњи ЕЛ дерби извештавао из копа Гробара? Или за те редовне текстове против нашег клуба. А на ком каналу је пренос ако имаш оба је тотално свеједно.

• Like 8

2 minutes ago, DameTime said:

Kakva (nebitna) tema... Neki nemamo ni SK1 ni SK2, niti želimo da slušamo te komentatore. 

Znači nisi sekla MTS kartice kao svaki pravoverni grobar nego si još uplatila telekomovu arenu ccc

• Ha-ha 1

Mislim da ne postoji ekipa koja nam slabije lezi od Barse. Ovako, iz glave, na prvu, izgubili smo poslednjih 10 utakmica protiv njih, a od kada igramo EL  ne znam tacnu statistiku ali verujem da smo 95% medjusobnih susreta  izgubili. Igraju jako brzo, bekovi su im pokretljivi i hitri, imaju dosta utrcavanja a usput i pomeraju loptu brzo, sto ce dovoditi do bezbroj situacija da nam odbrana puca znajuci kakve nedostatke nasi bekovi imaju. Da stvar bude jos gora po nas, visoki im dobro sutiraju, pa ako i njih krene bice veselo. Veceras samo ocekujem da pruzimo kakav takav otpor i da se ne obrukamo. Utakmicu treba gledati rastereceno i bez prevelikih ocekivanja

• Like 8

Just now, DameTime said:

Taj je najebao zbog onog što je napisao meni, nakon istog ovakvog mog upisa. Samo nisi video jer je obrisano :classic_smile:

Znam, na njega i mislim. Neko će se zatrči želeći da se našali. 🙂 

2 hours ago, berti said:

Nebitno je ko je na kom kanalu, barem meni. Hocu nesto drugo da kazem, kad se vec sbb pominje. Kičmu sbb-a čine Nova i N1. Ljudi su zato kod njih, ne zbog jebenog sport kluba. Mene, kao i mnoge, su sto puta zvali iz mts-a, nudili mnogo bolje uslove. Iako obozavam sport, a sem EL na sport klubu nema sta da se gleda, nisam ni pomišljao da napustim sbb. Nisam hteo da i taj jedan dinar ide u sns nezasiti lopovski dzep.

Ali, gospodo draga, vi vec duze vreme mene, kao i ostale navijače Zvezde, pravite budalama. Razumeo bih da ste kao b92 ili Mondo, tu su urednici maltene gtr ekipa i forsiranje Partizana je očekivano. Ali, da vi tu mene i sve nas Cigane jebete u mozak forsiranjem jednog kluba jer je on kao opozicioni i predstavlja svetlo na kraj tunela. Pa, odjebite, molicu fino. Ostacete bez pretplatnika i to onih koji mrze sns iz dna duše, ali im je pun kurac više vašeg podjebavanja.

@berti pa urednik SK/Nova jeste GTR: Igor Miklja

• Like 2

2 minutes ago, Srki said:

Mislim da ne postoji ekipa koja nam slabije lezi od Barse. Ovako, iz glave, na prvu, izgubili smo poslednjih 10 utakmica protiv njih, a od kada igramo EL  ne znam tacnu statistiku ali verujem da smo 95% medjusobnih susreta  izgubili. Igraju jako brzo, bekovi su im pokretljivi i hitri, imaju dosta utrcavanja a usput i pomeraju loptu brzo, sto ce dovoditi do bezbroj situacija da nam odbrana puca znajuci kakve nedostatke nasi bekovi imaju. Da stvar bude jos gora po nas, visoki im dobro sutiraju, pa ako i njih krene bice veselo. Veceras samo ocekujem da pruzimo kakav takav otpor i da se ne obrukamo. Utakmicu treba gledati rastereceno i bez prevelikih ocekivanja

Nemam statistiku ali bih rekao da smo ih pobedili samo dva puta kuci (sezone 2016/17 i 2017/18). U gostima ih nikada nismo pobedili.

11 minutes ago, Srki said:

1.Darušafaka

2.Barselona

3.CSKA

• Like 1

13 minutes ago, Srki said:

Uvek kad sam neku utakmicu gledao rasterećeno i bez očekivanja, posle iste sam bio zreo za hospitalizaciju. Uvek krene lagano, ne očekuješ ništa, pa se desi da ekipa za koju navijaš vodi, igra dobro i na kraju izgubi tesnim rezultatom. E, to me ubije, kao onomad na Olimpijadi kad sam polufinale protiv Amera totalno rasterećeno gledao sve do kraja treće četvrtine, pa posle utakmice nisam mogao 10 dana da se oporavim.

• Like 10
  • Love 1
  • Thanks 2

Barsu tamo nikad nismo dobili, imamo trenutno 12 uzastopnih poraza protiv njih (da, da znam uz dve krađe)

Ali kao što svakoj tradiciji/seriji dođe kraj tako se nadam prekidu i ove. A čini mi se da ni Barsa nije ove sezone toliko jaka kući, imaju već tri izgubljene utakmice.

• Like 1

Unapred izvinjenje sto sam oduzio malko.

Barsa je i ove godine cvrsta i fizicki dominantna ekipa, iako cesto ne igraju kosarku u skladu sa svojim potencijalima, nesto slicno kao i Efes i tu je odgovornost pre svega na trenerima.

Na nasu srecu, za razliku od ranijih sezona pod Sarasom, ove godine su nesto manje atletski mocni spolja, ali su zato i te kako jaki na unutrasnjim pozicijama.

Bas su nas na tu kartu jake spoljne linije godinama dobijali (i na faktor sudija al to na stranu).

Uvek isto sa njima, njihovi bekovi i krila udave nase u odbrani, postuju nas dole kad god mogu i preko toga kreiraju, pre svih Satoranski.

Pogadjaju suteve u solidnim procentima, iskontrolisu skok u bitnim momentima i to je to.

Ipak, ove godine su, kazem, slabiji u tom segmentu ali s obzirom da mi igramo bez 2 najbolja odbrambena igraca spolja, jednim na lopti i drugim od lopte, i sa Gidrom koji je na low batery, i dalje su pojam fizikalnosti za nase bekove.

Narocito jer ce petorke sa 3 mala kod nas po prvi put biti nuznost, posebno ukoliko se proceni da Litvanac nije spreman za konkretan doprinos.

Treba reci i da su nas poslednji put dobili na nesto drugaciji nacin, razbijajuci nas pik igrom i eksploatisuci nasu pomoc i skupljanje u odbrani (nadam se da se priprema koju je Bocko pomenuo odnosila na ovaj segment).

Mislim da su prvi tim koji je ogolio taj nas problem, Veseli je radio sjajan posao, urnisao nas je sto dodavanjima sto finisom na obrucu i poludistancom.

Na to su sutirali preko 40% za 3 i preko 60% za 2, uspeh je i biti u igri do kraja sa takvom ekipom.

Tu je Penjaroja pokazao da nije dzabe EL trener i da ume vrlo pedantno da spremi i vodi utakmicu.

Sada su se neke stvari malo promenile.

Za pocetak, oni su do kraja sezone ostali bez Laprovitole koji je znao da bude motor ekipe i glavni organizator njihovih napada, protiv nas je bio i igrac sa najvecom minutazom u njihovom timu (30 minuta).

Barsa ocigledno stuca bez njega, Nunjezu treba vremena a Neto nije prava zamena, mada ce se ukazati na terenu bas veceras ali kvota je 1.30 da ce se povrediti pre kraja poluvremena.

Ne zelim decku zlo ali je staklen do bola i mnogo sam vise citao o njemu nego sto sam ga zapravo gledao kako igra.

Mi smo sa druge strane jaci za Petruseva, igraca koji jedini kod nas moze da napadne bilo kog njihovog igraca unutra a da se ne obruka.

S obzirom da Sfero nece odustati od forsiranja Filipa na 4 pre debitvanja Brauna, ocekujem da sa njim pokusamo da opteretimo Parkera i nateramo ga da se trosi u odbrani.

Imamo i vaskrslog Dedu i Dauma u kojima bi trebalo da ima goriva za ovu utakmicu, bio bi lep bonus da od njih dobijemo nesto konkretno u skoku i na obrucu.

U Bocka ne sumnjam, on ce dati sto se od njega ocekuje, mozda i vise od toga.

Kljuc nase pobede ce ipak biti nasi bekovi i to da li ce uspeti da se rastrce, kreiraju i pogadjaju u velikom procentu.

Obicno smo znali da odigramo dobro kada smo sa skracenom rotacijom, Kodi je ostao duzan u prvom mecu i sigurno ce biti meta njihove odbrane, nek iskoraci i nek se pokaze.

Nedovici i Kenan takodje, imace dovoljno minuta i suteva veceras sigurno, ukoliko pogadaju i jos vidimo njihovu agresivnost na ulazu, mozemo da uvedemo domacina u nervozu i rezultatsku neizvesnost.

Sa Kalinom cemo sigurno gledati da napadamo njihove bekove na niskom postu, pre svih Pantera, videcemo imaju li oni neko resenje za to.

Sposobni su da nas prebiju i dobiju ali sposobni su i da udju letargicno i u nadigravanje.

Tu je nasa sansa, talenta imamo i ako im odgovorimo fizicki i energetski, imamo cemu i da se nadamo.

Srecno momci!

• Like 24

1 hour ago, Papanikolesku said:

Citirao si čoveka koji ti je objasnio sve upravo u citiranom upisu 🤦🏼‍♂️

Zli jezici bi rekli da ipak niste najveći košarkaški klub u Srbiji, a bogami ni brend.. 🫠

Samo skor u poslednjih 10 derbija i odnos 9:1 ukazuje ko je brend a ko nije 🙂

• Like 3