Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

1 hour ago, zoki_dd said:

Ne druže ja nisam iz Srbije Rođen sam u EU i tu ću i umrijeti.Možeš me ismijavati što vam želim mir, nemam problem s tim. U toj mojoj EU također raste političko raslojavanje,ali se ljudi ne mrze,ne blokiraju društvo jer znaju da će im to donijeti samo još više problema. Ako nisu zadovoljni jednostavno izađu na izbore i zaokruže koga žele. I na sportskom forumu ne pišu o politici.

Pošto kažeš da ne živiš ovde onda verovatno i je znaš kroz šta sve prolaze stanovnici Srbije svakodnevno. Ovde je došlo u pitanje opstanak naroda i države pa tako i svakog od nas pojedinačno. Ako ti nije jasno eno pročitaj da premijer Srbije izjavljuje da ni 1555 poginulih kod njega neće promeniti ništa, on je vlast i može mu se da sa dilerima, parapolicajcima i plaćenim batinašima vlada. Samo zaboravlja da svakom zlu dođe kraj, padali su i veći diktatori od ovih naših.

• Like 32
  • Ha-ha 1

Na ovom forumu se svašta može pročitati i svakakvi stavovi, medjutim najviše me je nasmejao komentar koji sam upravo pročitao ovde, gde dečko kaže kako u Srbiji vlast vlada odlukom većine, a posebno sam prasnuo u smeh na nastavak tog posta, gde piše da ako nismo zadovoljni da se vlast bira na izborima i da izadjemo na izbore pa da promenimo...

Za neupućene osobe, deda mog poznanika koji je preminuo pre 27 godina je "glasao" na nedavno održanim izborima, kraj vica...

• Like 19
  • Ha-ha 1

Da, da, daa, neće politiku, a kada šire mržnju protiv Ukrajine i tog naroda, kada veličaju fašistički režim ne samo kod nas, nego i u drugim zemljama poput Rusije u ovom trenutku, kada mešaju Kosovo na svakoj utakmici, kada skandiraju protiv Hrvata, Albanaca, Bošnjaka, nazivajući ih najpogrdnijim imenima, kada zbog te iste politike fašizma, nacionalizma i mržnje bojkotuju mečeve, jer za Zvezdu tada igrao poreklom Bošnjak, to onda nije mešanje politike u sport??!

To se zovu dvostruki aršini i selektivno primenjivanje pravila, gde politici nije mesto u sportu, samo u ovom slučaju, a u svim drugima jeste, da ne spominjem da zapravo ovo što se desilo u Novom Sadu i ogromno nezadovoljstvo gradjana, koje se prenelo na ulice, nema apsolutno nikakve veze sa politikom, jer apsolutno i ja i svaka normalna osoba bi isto ovako reagovala i izašla na ulice makar i da je na vlasti Tadić, Koštunica, Velja, Djilas ili neko deseti, ovde nije reč o politici, ovo je IZNAD politike, ovde je stvar u ljudskosti, istini, pravdi, čovečnosti i EMPATIJI prvenstveno...

Edited by Zvezdaš96
  • Like 27
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 1

30 minutes ago, Perkos2 said:

Pošto kažeš da ne živiš ovde onda verovatno i je znaš kroz šta sve prolaze stanovnici Srbije svakodnevno. Ovde je došlo u pitanje opstanak naroda i države pa tako i svakog od nas pojedinačno. Ako ti nije jasno eno pročitaj da premijer Srbije izjavljuje da ni 1555 poginulih kod njega neće promeniti ništa, on je vlast i može mu se da sa dilerima, parapolicajcima i plaćenim batinašima vlada. Samo zaboravlja da svakom zlu dođe kraj, padali su i veći diktatori od ovih naših.

Nedavno su bili izbori, odgovori mi zašto su građani glasali kako su glasali, ja stvarno ne znam,priznajem.Ne znam ni zašto je opozicija koja je bila na vlasti 8 godina onako pometena na izborima. Objasni mi molim te jer mi je to neshvatljivo da građani daju diktatoru duplo više glasova nego svim opozicijskim strankama zajedno.Jesu li vam prijetili oružjem ili su virili kad ste glasali? Od ljudi koji su iz Srbije čujem da se jako puno izgradilo,da dolaze investicije,da raste standard i zato više ništa ne razumijem. Najbolje da mi pojasniš u pp da ne opterećujemo ostale.

• Ha-ha 14
  • Tuzno 1

Mislim da ne treba siriti temu na izbore, glasanje i ostale politicare. Ipak je ovo tema o kosarkaskom klubu i pricamo o necemu sto se desilo na nasoj utakmici. Podrska studentima i mladima ne znaci automatski da je taj koji im daje podrsku za ovu ili onu stranku. To sta treba raditi na izborima i ko treba da dodje na vlast umesto trenutne je za onu temu na vrhu foruma. Pa cak ni ti studenti ne zahtevaju smenu vlasti. 

• Like 2

Kakav nalet novih/novijih forumasa da objasne da je ovo sprotski forum i da politici ovde nije mesto. Ja bih rekao da takvima nije mesto ovde. Ovo je uvek/ranije bio forum mislecih, razumnih ljudi, koji vole i "zive" sport. Ako si misleci ti moras prokomentarisati ovaj skandalozan, uzasan, bezosecajan dogadjaj koji se desio u hali. Moras da prokomentarises pretnje i pozive na nasilje koja grupa, koja se lazno izdaje za navijacku, salje. Ako si misleci i skreces pogled sa stvarnosti oko nas - onda si kupljen/ucenjen/uplasen. Ako nije nista od toga - onda treba da se zapitas da li su ti kognitivne spospobnosti zaista na nivou. Vodje Delija su izvesno kuopljene, verovatno neki i ucenjeni. Pesadinci su izvesno nemisleci poslusnici. I oni su saucesnici u ovom uzasu u kome zivimo. I to treba ponavljati, samo zato sto je istina. Kakogod, Politika i sport su jedno u Srbiji. 

• Like 31

Šipka je simbolično dotakle dno upravo ćutanjem na žrtvovanje svog brata iz Zvečana. Naravno da i oni znaju ko ga je gurnuo u smrt i za čiji interes. Očekivala se konačna reakcija i otklon od ludaka, nisu smeli. Ili nisu hteli svejedno. Ćutali i pre su na svo ono divljanje Belivuka, otmice, ubistva, ponižavanja u ciganskom Kotežu itd. Sve im je to priredio vrli zvezdaš koji jelte stvarno pomaže klubu i nije kao oni pre. Ovo malo nabrojano ne bi doživeli tačno da Hašim Tači vodi zemlju, al' avaj.

Sve oni dobro znaju šta su progutali i dokle dogurali, ovo je samo nemušto glumatanje neke više pameti, da se idiotskim relativizicijama i paralelama iz prošlosti opravda sadašnje slugeranjstvo. Saopštenja su da pozavidi Ljilja Smajlović, ceo život im prođe u jao kako nas zajebaše 5. oktobarci. Smešno i bedno da nema dalje. 

• Like 10
  • Thanks 1

35 minutes ago, zoki_dd said:

Nedavno su bili izbori, odgovori mi zašto su građani glasali kako su glasali, ja stvarno ne znam,priznajem.Ne znam ni zašto je opozicija koja je bila na vlasti 8 godina onako pometena na izborima. Objasni mi molim te jer mi je to neshvatljivo da građani daju diktatoru duplo više glasova nego svim opozicijskim strankama zajedno.Jesu li vam prijetili oružjem ili su virili kad ste glasali? Od ljudi koji su iz Srbije čujem da se jako puno izgradilo,da dolaze investicije,da raste standard i zato više ništa ne razumijem. Najbolje da mi pojasniš u pp da ne opterećujemo ostale.

Ti stvarno misliš da treba da ti odgovaram na ova "pitanja". Zašto pitaš se eto Zato što sam ja zvezdaš a ne naprednjački sektaš

• Like 3