Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

414 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      102
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      168

Recommended Posts

14 minutes ago, drakon1 said:

Ja govorim o EL 5ici u nivou Bolomboya ili jaceg od njega.

Bolomboj je pre povrede igrao na nivou top 5 centra u EL, bas je realno da mid-level tim poput nas ima dve petice tog kalibra, ekipe poput Fenera i Monaka nemaju nijednog takvog a mi bi dvojicu.

• Like 13

6 minutes ago, drakon1 said:

Čini mi se da ne pišeš ovo prvi put. Bolomboj je odigrao odličnu sezonu i nagrađen je novim ugovorom, čak je i on sam izjavio da je produžio jer su on i njegova porodica zavoleli grad, stekli prijatelje i da nije želeo da se seli negde drugde jer bi opet trebalo da se privikava na novu sredinu, igrače i DA MOŽDA NE BI IMAO MINUTAŽU KOJU IMA KOD NAS. I nakon toga dovedeš igrača njegovog ranga ili boljeg i kakvu mu poruku šalješ? Na stranu što mislim da to nije moguće jer ima samo njih par u el koji zadovoljavaju tvoj uslov i nisu nam dostupni. Drugo, stvarno nismo Real pa da na centru imamo Tavaresa i Poiriera.

• Like 2

14 minutes ago, drakon1 said:

Za njega se znalo da ne moze biti 2. centar jedne EL ekipe. Mogao je da postane, ali on u tom trenutku to nije bio. A nije ni danas.

Da budemo posteni, ovo je delom i Radonjino maslo.

lajna 1: A šta smo mi, Real? Centra nivoa Bolomboya ili jačeg od njega postoji otpilike 5 u celoj Evroligi.

lajna 2: Ovo je jako bezveze, u momentu kad je potpisan Ilić kao perspektivan domaći igrač koji je imao sjajnu sezonu u ABA ligi još se nije moglo ni naslutiti da će doći Željko u KKP i da će se budžeti blizanaca utrostučiti. Baš je lud Radonja da uzme Ilića ako može da bira prstom četvorku za milion+ evra kao što se sad može.

• Like 11

1 minute ago, Chaos Is Me said:

lajna 1: A šta smo mi, Real? Centra nivoa Bolomboya ili jačeg od njega postoji otpilike 5 u celoj Evroligi.

lajna 2: Ovo je jako bezveze, u momentu kad je potpisan Ilić kao perspektivan domaći igrač koji je imao sjajnu sezonu u ABA ligi još se nije moglo ni naslutiti da će doći Željko u KKP i da će se budžeti blizanaca utrostučiti. Baš je lud Radonja da uzme Ilića ako može da bira prstom četvorku za milion+ evra kao što se sad može.

Ilić je potpisan u sezoni Vlada Jo/Škodu. Pa čak su po tviterima pisali da već uveliko radi po Radonjinom programu da bi smo 4 dana kasnije odjebali Radonju

Mi smo u tu sezonu ušli sa samo jednim skupim igračem - Nedovićem. Tek u toku sezone je kanula jaka lova. A vidi nas sad. Iz te perspektive je bilo sasvim racionalno pokupiti Dalibora, isto kao i Petruševa. Još je Dalibor delovao kao čvršći igrač, pogodniji za Radonjaball.

Edited by Chaos Is Me
  • Like 3

19 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ne mora biti Real. Bolomboy je super, ali ne treba preterivati da je on medju 5 najboljih centara u Evropi. Malo realnosti, molim.

Nije bezveze, nego istina. To govorim kao neko ko voli Radonjica, ali Ilic je bio njegova zelja. 4 godine ugovorno verovatno nije njegovo maslo, ali Ilica je on hteo. Ilic je pomasaj, na zalost i to se videlo relativno odmah.

21 minutes ago, Урош19 said:

Ilić je potpisan u sezoni Vlada Jo/Škodu. Pa čak su po tviterima pisali da već uveliko radi po Radonjinom programu da bi smo 4 dana kasnije odjebali Radonju

Nije koliko se ja secam.

Potpisan u julu 2022. https://mondo.me/Sport/Kosarka/a1093604/dalibor-ilic-potpisao-ugovor-sa-zvezdom.html

Radonjic do 2022 bio Zvezdin trener. https://sr.wikipedia.org/sr-el/Дејан_Радоњић

• Like 1

1 hour ago, Mile1 said:

Apropo povrede Bolomboja, pa ljudi u klubu su direktno slagali i za povredu Topica cak su slagali i za dijagnozu, samo mi u toj prici nije bio jasan Topic senior koji je prihvatio da se igra sa zdravljem njegovog sina

Bolomboj je pre 7 dana zapoceo terapiju u fkcz, momak jos ne moze normalno ni da hoda a ovde se prave prognoze da ce biti spreman za Oly

Ako se ne varam, na jednom video snimku sa treninga se vidi kako trči lagano, i to na snimku od pre nekoliko dana.

• Like 1

Ovaj se perfektnp uklapa u naš roster. 33. godina i  ozbiljna povreda u skoroj prošlosti. Ako smo već ispustili Bobija onda bi bilo greota ne realizovati ovakav zicer.

7 minutes ago, drakon1 said:

Ne mora biti Real. Bolomboy je super, ali ne treba preterivati da je on medju 5 najboljih centara u Evropi. Malo realnosti, molim.

Nije bezveze, nego istina. To govorim kao neko ko voli Radonjica, ali Ilic je bio njegova zelja. 4 godine ugovorno verovatno nije njegovo maslo, ali Ilica je on hteo. Ilic je pomasaj, na zalost i to se videlo relativno odmah.

Nije koliko se ja secam.

Potpisan u julu 2022. https://mondo.me/Sport/Kosarka/a1093604/dalibor-ilic-potpisao-ugovor-sa-zvezdom.html

Radonjic do 2022 bio Zvezdin trener. https://sr.wikipedia.org/sr-el/Дејан_Радоњић

Pa to je to, leto kad je došao Ilić je Radonja otišao.

Radonja je bio pola sezone 20/21 i celu 21/22, a Ilić je potpisan za sezonu 22/23. Sezona 22/23 je takođe Željkova druga u KKP a upis na koji sam odgovorio kaže da se u trenutku potpisa Ilića nije moglo naslutiti da će Željko doći u KKP, samo sam to hteo ispraviti.

• Like 1

15 minutes ago, Урош19 said:

Pa to je to, leto kad je došao Ilić je Radonja otišao.

Radonja je bio pola sezone 20/21 i celu 21/22, a Ilić je potpisan za sezonu 22/23. Sezona 22/23 je takođe Željkova druga u KKP a upis na koji sam odgovorio kaže da se u trenutku potpisa Ilića nije moglo naslutiti da će Željko doći u KKP, samo sam to hteo ispraviti.

Da, ali se u trenutku dolaska Radonjica nije ni razmisljalo da ce Dejan otici. To se desilo posle, nakon sto je Ilic dogovoren. Ilic je ostao zaostavstina Radonjicevim naslednicima na klupi.

50 minutes ago, Čvarkov said:

Čini mi se da ne pišeš ovo prvi put. Bolomboj je odigrao odličnu sezonu i nagrađen je novim ugovorom, čak je i on sam izjavio da je produžio jer su on i njegova porodica zavoleli grad, stekli prijatelje i da nije želeo da se seli negde drugde jer bi opet trebalo da se privikava na novu sredinu, igrače i DA MOŽDA NE BI IMAO MINUTAŽU KOJU IMA KOD NAS. I nakon toga dovedeš igrača njegovog ranga ili boljeg i kakvu mu poruku šalješ? Na stranu što mislim da to nije moguće jer ima samo njih par u el koji zadovoljavaju tvoj uslov i nisu nam dostupni. Drugo, stvarno nismo Real pa da na centru imamo Tavaresa i Poiriera.

Poruka koja bi mu se poslala jeste da ce igrati 20 minuta +/-. Da ce imati kolegu koji ce da grize kao on. Da ce nas klub time staviti do znanja da stvarno zeli taj F4. Da ce moci da ponekad odomori u ABA (sto mu svi zelimo). Poruka ozbiljnog kluba koji ima velike ambicije ne samo na recima nego i na delu.

• Like 2

Mi smo trebali umesto Mitrovic&Plavsic da potpisemo nekog manje poznatog centra iz EC recimo kojem bi korak napred u karijeri bio da bude rezervna petica jednog EL tima, a koji bi se u ovaj nas tim mnogo bolje uklapao po karakteristikama od njih dvojice. Naravno, ni to ne bi moglo da pokrije eventualnu povredu Bolomboja, ali kao sto su forumasi vec objasnili nerealno je imati dva copy-paste igraca po kvalitetu i uticaju na tim na jednoj poziciji. 

Ja sam se nadao da ce Plavsic tokom sezone uspeti da istisne Mitrovica, ali osim onih par dana kada smo igrali duplo kolo sa Zalgirisom i Paom on nista nije pokazao. Verovao sam da cemo uspeti da izvucemo nesto iz njegovih 216cm, dugackih ruku, iznadprosecne pokretljivosti za takve gabarite, ali jok. I najmanje njega decka tu krivim jer je pokazao veliku zelju i energiju kad god je dobijao priliku. Mi jednostavno u ovom momentu nismo klub koji moze i zeli da trpi igrace koji tek treba da napreduju i postanu legitimni EL igraci.