Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

409 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      124
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      325
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      166

Recommended Posts

40 minutes ago, Tunji Awojobi said:

Neverovatno je kako Dileje uvek pronalaze kreativne načine da nanesu štetu klubu i normalnim navijačima.

Ali poserem se i na klub koji podilazi onima koji “bojkotuju” utakmice već 10 godina. 

Kakvih 10 godina, bojkot ABA lige traje skoro 20 godina. Dolazili su možda prve 2,3 sezone i onda se odjednom setili da su velike Srbende i da ne podržavaju jugoslovensku ligu.

Iskreno uvijek sam bio protiv gostujućih navijača u derbiju ali ovo sad je baš nikakav momenat da se uradi tako nešto. 

1000 gostujućih navijača znači još 5000 praznih mjesta oko njih.

Ne mislim da će ovo odlučiti derbi ali svakako je neko ko ne misli dobro klubu, odlučio da oteža situaciju.

• Like 4

1 hour ago, Sector said:

Iskreno uvijek sam bio protiv gostujućih navijača u derbiju ali ovo sad je baš nikakav momenat da se uradi tako nešto. 

1000 gostujućih navijača znači još 5000 praznih mjesta oko njih.

Ne mislim da će ovo odlučiti derbi ali svakako je neko ko ne misli dobro klubu, odlučio da oteža situaciju.

Nije tako, biće prazno po pola sektora do njih, kao što je bilo kada su delije bile u Areni pre 2 godine.

Ne znam čemu ovolika drama. 

• Like 3

8 minutes ago, TB Told said:

Nije tako, biće prazno po pola sektora do njih, kao što je bilo kada su delije bile u Areni pre 2 godine.

Ne znam čemu ovolika drama. 

Po pola sektora na nivou 400? Jel se kod njih na derbiju pre dve sezone nije nista diralo na nivou 200 ispod Delija?

Pionir je druga stvar, gde da bi dao gostujućim navijačima makar i malo prostora na tribinama, moraš da isprazniš maltene pola tribine.

U Areni se to lakše obezbedi i ne vidim potrebu da pravimo dramu oko toga. Što kaže Prinston, nema praznih minuta, i da stane navijanje, vidiš protivničke navijače koji urlaju pa se nadvikuješ. 

Plus ovaj snimak kada Neda daje trojku, pa zoom na naše navijače, neprocenjivo. Verujem da su cigani u hali imali nezaboravno iskustvo. 

I da se to neće ponoviti sa grobarima ovaj put :lol_2:

• Like 3
  • Ha-ha 2

7 minutes ago, NMX said:

78:77 za vas, Frenki Nilikina šutira trojku za pobedu u poslednjem napadu Partizana, ovaj put nije cigletina već lopta igra na obruču, svi se hvataju za glavu, naravno, lopta ne ulazi, ali onda Bakica Balša ukucava loptu u koš i samo se vi hvatate za glavu...

A Želimir se miri sa Radom na pres konferenciji nakon derbija...  

Uini se vraća na forum... I tako... 😄 

• Ha-ha 1

13 minutes ago, DameTime said:

78:77 za vas, Frenki Nilikina šutira trojku za pobedu u poslednjem napadu Partizana, ovaj put nije cigletina već lopta igra na obruču, svi se hvataju za glavu, naravno, lopta ne ulazi, ali onda Bakica Balša ukucava loptu u koš i samo se vi hvatate za glavu...

A Želimir se miri sa Radom na pres konferenciji nakon derbija...  

Uini se vraća na forum... I tako... 😄 

Balša u poslednjem napadu Partizana može ako su Brendon i Tajrik izašli zbog 5 ličnih, da je Pokuševski povređen (pu pu) i da je Željko izbačen iz hale :lol_2:

• Ha-ha 1

18 minutes ago, DameTime said:

Hvatamo se za glavu, ali sudije gledaju snimak i kažu - isteklo vreme, koš ne važi.

Onda se hvatamo za nešto drugo.

xD

• Ha-ha 2

Ja stvarno ne znam otkud ideja da se njihovim navijacima dele karte i dozvoli ulaz. Ja da se pitam, ja bih zabranio i njihovim igracima da izlaze na teren. Nesto racunam, od njih nam preti veca opasnost rezultatski, nego od 1 000 njihovih navijaca medj nasih 19 000. Zato zabraniti i kosarkasima Partizana da istrce na parket, sto je sigurno - sigurno je. Valjda ce nam tako sanse za pobedu biti pristojnije. 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3

4 minutes ago, Prijatelj Mitar said:

Ja stvarno ne znam otkud ideja da se njihovim navijacima dele karte i dozvoli ulaz. Ja da se pitam, ja bih zabranio i njihovim igracima da izlaze na teren. Nesto racunam, od njih nam preti veca opasnost rezultatski, nego od 1 000 njihovih navijaca medj nasih 19 000. Zato zabraniti i kosarkasima Partizana da istrce na parket, sto je sigurno - sigurno je. Valjda ce nam tako sanse za pobedu biti pristojnije. 

Poslati Mišu da im kaže kako je utakmica odložena i da mogu kući, prošli put su poverovali 😁

Edited by DameTime
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1

7 minutes ago, Prijatelj Mitar said:

Ne treba zaboraviti da to nije sve, ulazak njihovih igrača u dvoranu znači da moramo da pustimo i njihov stručni štab sa sve Želimirom.

Doduše zli jezici će reći da nam to povećava šanse za trijumf.

• Like 1

Gistujuce navijace zele i Grobari i Delije. Mi cemo njima dati sada 1000 ulaznica kada oni budu domacini oni ce nama dati 1000 ulaznica. Ne vidim kako smo mi u toj prici osteceni. Prosle sezone je isto trebalo da bude tako ali je Ostoja Mijalovic odlucio da ne bude tako. Vecina ovde nas je odrasla u vremenu kada uopste nije bilo bitno ko je domacin vec se Pionir delio na pola pola i tada je bilo najlepse. A sada se ovde "place" sto ce biti 1000 gostujucih navijaca nasprem 18000 domacih. Ako bog da pa se finale kupa bude igralo u Areni pred i jednim i drugim navijacima videcete kako je nekada derbi izgledao. Samo da najbolji trener na svetu ne pobegne sa tog takmkcenja jer domaca takmicenja cas igra cas ne igra...

45 minutes ago, NMX said:

Pionir je druga stvar, gde da bi dao gostujućim navijačima makar i malo prostora na tribinama, moraš da isprazniš maltene pola tribine.

U Areni se to lakše obezbedi i ne vidim potrebu da pravimo dramu oko toga. Što kaže Prinston, nema praznih minuta, i da stane navijanje, vidiš protivničke navijače koji urlaju pa se nadvikuješ. 

Plus ovaj snimak kada Neda daje trojku, pa zoom na naše navijače, neprocenjivo. Verujem da su cigani u hali imali nezaboravno iskustvo. 

Uze mi jutjub klip iz usta. Upravo sam na ovo pomislio, kada se već polemiše o tome da li treba da ima gostujućih navijača na derbiju. Nedovićev koš, sekund tišine i onda zum na tribinu sa našim navijačima koji slave.