Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

408 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      124
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      100
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      324
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      165

Recommended Posts

2 minutes ago, MaxP said:

Nama je jos jedan centar apsolutno neophodan, jer Mitrovic i Plavsic su centri za Krku i sl. klubove, ovo sto oni igraju nije ni za Evrokup.

Tako je svake god, onda januaru doselekcija u vidu nekakvih teletabisa, i na kraju prica kako su orioritet domaca takmicenja...

Dosadno je vise...

• Tuzno 1

Која количина отрова, злобе али и кошаркашког незнања на теми после сваког Звездиног пораза.

После се људи чуде кад неког спуца инфаркт на утакмици. Људи су отишли у аут

• Like 8
  • Love 5
  • Thanks 2
  • Ha-ha 4

2 minutes ago, Arsen10 said:

Au braćo, ajde sad da se kupamo govnima.

Svi su nervozni i svima je teško pao poraz, ali ne znači da ovde treba da pravimo giljotinu.

Dva gostovanja 1/2, idemo dalje, čekaju nas dve jako važne utakmice.

Napred Zvezda, samo napred Zvezda!

Vidi, nikakav problem nemam ni sa porazom od Panate kući, čak ni onaj od Reala u gostima gde nismo bili ni konkurentni.. Čak i da smo izgubili od Monaka tamo nije problem.

Od ovih divljaka je problem, jer to govori o nama i o treneru dosta.

• Like 2

7 minutes ago, fradler said:

Taj je trazio Sfero, inicijalno je dosudjen faul na zemlji

Ne znam. Na EL TV komentator je rekao da je prvo sviran faul pri sutu i da je trener ASVELA trazio da se ponovo vidi.

I na kraju pregleda je rekao neuspesan čelendž.

Edited by VukVule1988

11 minutes ago, Admiral said:

Na stranu sto su bili koraci, amaterske ekipe dozvoljavaju sebi kos iz kontre u egal zavrsnici

I to u situaciji gde ovaj ide na dvojicu nasih. To sto Teodosic pokriva pogresnu stranu, to je nesto drugo.

Lazicev gaf nisam video jer je kod mene isla jebena reklama za kladjenje. Ali, Lazic je pokrenuo preokret stabiliziranjem odbrane.

Ako Sferopulos sa svojim igranjem petorkama u 1. poluvremenu zeli nastaviti, samo treba da to obznani. Pa da znamo i gledamo utakmicu od 2. poluvremena. Jer zajebavati se mogu i sâm, ne trebam za to gledati Zvezdu koja se kao bori, ali cim neko klikne i bude on fire salje ga ovaj na klupu da bi video kakav je bioritam kod svih 12 igraca. Zejebi to, moze to da guli Sfero i bez mene da to gledam i da se nerviram.

Teodosic na neko iskustvo igra ove zavrsnice. Igrao je i protiv Monaka. Ali, ako treba dati kos, nije on taj koji to treba da radi. U odbrani je los, kasni (jer je spor), a u napadu daje poneku trojku, ali u zadnje vreme i njegovi magični pasovi češće završavaju u publici nego kod saigraca. Pogotovo ako se radi o Davidovcu i Mitrovicu... Zadnji napad mu ne treba predbacivati ako je to bio plan da on zavrsava. Nije dao i to je to. Samo iz toga zakljucivati da je on to silovao i privatizovao, nije ok mislim.

Mitrovic i nije tako los, ali generalno nam treba bolja 5ica. Plavsic to (jos) nije. A Petrusev nije 5ica, koliko god da je dobar.

Ne znam sta da kazem. Ovo moze izaci na vrlo ruzno ako fasujemo poraz protiv KKPa sledeci cetvrtak. A ni Bayern posle nije lak zalogaj. Mnogo propustenih utakmica do sada. Moze biti vrlo razorno na kraju.

1 minute ago, Djirona said:

Nismo mogli da pobedimo Asvel, ali smo pobedili Pariz, Fener, Monako...na strani.

Mogli smo da pobedimo Asvel a nismo. Ako toliki uticaj Teo ima na desavanja na parketu ne bi me zacudilo da je licno sugerisao i da Deda bude u 12.  Neki tamo klub  fino startovao netipicno i ponadao se plejofu. 

1 minute ago, velja52 said:

Која количина отрова, злобе али и кошаркашког незнања на теми после сваког Звездиног пораза.

После се људи чуде кад неког спуца инфаркт на утакмици. Људи су отишли у аут

Vrhunac komentarisanja je da se opljune Davidovac i Luka kao ovaj što ti je pukao smajli na post. Lik je ogadio ne temu nego forum cijeli i i dalje ga tolerišu.

• Like 1

Uz ogradu da sam gledao samo drugo poluvreme imam par zapažanja:

1. Vaša igra isključivo kreće od odbrane, na koju se nastavlja brutalna tranzicija što i nije čudno kada imate CMMa Yaga i Kenana;

2. Igra u pozicionom napadu je, makar večeras, bila svedena na baci Filipu loptu pa ćemo da vidimo. Nisam video da je Kalinari jednom postovao bilo kog čuvara npr. 

3. Može bilo ko da priča šta god hoće ali ovo što Lazić igra nije košarka. Apsolutno svaki put pravi faul u odbrani jer upada u kretnju protivnika i igra odbranu rukama. Njegov idiotski faul na kraju je i odlučio manje više, a iz istog razloga kao i inače - spora reakcija i zakasnela kretnja.

Inače, lično mi se jako dopada ova vaša ekipa. Morate da rešite problem centra jer vam rotacija (čak i kada se vrati Bolomboj) nije dovoljna ni za šta više osim plej ofa, a mora da se nađe i rešenje kako da Teo bude korisniji sa manje minuta a kako da se Kalina malo odmori a opet bude više korišćen

sportski pozdrav 

Edited by Dzep
Slovo
  • Like 24
  • Thanks 1

1 minute ago, Bogoljub Gagic said:

Свака част Рокасу на та 3 поена 

Piši malo o Davidovcu i njeogovih standarnih 0-0-0, pa onda o Mitroviću i njegovim čelendžima jer ne veruje sam koliko je nemoćan. Lako ćemo za Rokasa.

• Like 5

Dobrano su sudije grijesile na nasu stetu.

Faul nad Kalinom pri sutu za tri, koraci u zadnjem napadu…

Na nasu zalost, Sfero je uspio da bude gori cak i od njih.

Glavni je krivac za nas poraz, i tu se sva prica zavrsava.

Edited by Valensija
  • Like 7

1 minute ago, TB Told said:

Piši malo o Davidovcu i njeogovih standarnih 0-0-0, pa onda o Mitroviću i njegovim čelendžima jer ne veruje sam koliko je nemoćan. Lako ćemo za Rokasa.

Нека ти предводиш ту екипу задужену за то нећу гужву да правим

• Like 2

Koji krindz na forumu hahahaha cuj sad smo odjednom amaterski klub, a izgubili od Asvela od koga je umalo pre dva dana Oly kod kuce izgubio..

Izgubili pa izgubili, mi bili dobri, oni bolji, par gresaka, o sudijama, konkretno Radovicu, necu puno reci trositi jer cu biti banovan zbog nekih reci koje bih iskoristio 🙂

• Like 6
  • Ha-ha 2

17 minutes ago, TB Told said:

Ekipa ima suv kvalitet, što pokazuje i činjenica da smo mogli da dobijemo svaki meč osim protiv Reala.

I nema novog krivca, krivac je isti, potreba da se prave truli kompromisi. Ne postoji ni jedan razlog da Davidovac ikada bude u 12, pa makar i nemali 12 zdravih igrača. Ovo mu je treći meč koji završava sa 0 poena, skokova i asistencija. Kad se izuzme rekreativn meč protiv Reala čovek ima ukupno dva ubačena šuta, tri skoka i jednu asistenciju na preostalih 6 mečeva. Zaslužujemo da izgubimo svaki meč kad se on nađe na terenu kao posledica trulog kompromisa.

Isto tako se nastavlja takmičenje Mitrović - Plavšić ko će biti manje štetan, pa da dobije priliku u drugom poluvremenu.

Pa evo već si naveo tri igrača iz 12 koja su problematična. Za ovu sezonu možemo slobodno da dodamo i Teodosica, Jaga, Rokasa i Dobrica i već nam je pola tima na diskutabilnom nivou. To je taj kvalitet koji fali. To sto se dobro držimo protiv svakoga samo znaci da nismo promašili takmičenje. Ovih 5-5 do sada po meni realan prikazatelj jačine ovog tima. Po kvalitetu otprilike donji deo plejina. 

Gedraitis jeste kriminalan, kakvo crno skretanje paznje sa domace osnove. Koga briga sto se bori, nije za to doveden. Lik igra za milion a ima 3 poena po utakmici uz uzasne procente, nije to samo do trenera, uloge, do njega je.

• Like 17
  • Thanks 2

Ovaj poraz cemo da pominjemo opet kad vidimo za nekoliko meseci da nam je po milioniti put falila jedna ili dve pobede. 

Ako ne dovedu centra u najhitnijem roku, nemoj ni da ga dovode. Da imas ambicije za plej of sa Plavsicem i Mitrom je idiotizam. Petrusev nam je pao s Marsa, mogli su jebeni Grci da se zainate i ne daju ga. A mi ni tada ne bi nikoga doveli.

Jebo ih Motli da ih jebo više. Vratite Kuzmica, jebo ih i on.

• Like 13
  • Thanks 1

Ja ne mogu, ovo nije dobro za srce…nije mi dobro više od ovih neizvesnih završnica, ne pamtim kad smo dobili neku…

Subjektivni osecaj da svakom protivniku dajemo poluvreme fore i da neizvesne završnice ne možemo dobiti…

giphy.gif?cid=6c09b952fm5m2iksdxq3nt1tft

Kljucne stvari su bile moronski faul Lazica na De Kolou, zaleteo se covek onim kratkim rukama na loptu, promasio i ne moze da se zaustavi a De Kolo ga navuko kao mladog majmuna.

Drugo, ona Maledonova hail Mary trojka.

Trener nam se gubi ili nas zajebava, ja nemam trecu opciju. Jebeno nas zajebava.

• Like 6

25 minutes ago, mister-no said:

Anulirali smo brejk iz Monaka zato što će sve plej of ekipe rutinirati Asvel. A i pokazali da nemamo kvalitet za nešto više jer gubimo sve klač momente. Više nemamo trenera nego igrače.

Bolje da počnemo sa 0:10 svaki meč za zelenim stolom, nego što razigravamo protivnika egzotičnim petorkama. Da kreće sa Kostićem pa da ti ne bude žao..

Ovo. Sa Duškom smo imali 17:17 i bolji odnos u susretima sa ekipama koje su zavrsile ispred nas, a sa boranijom iz podruma smo imali lošiji omer.

• Like 3

Facu upravo dobio tehnicku jer je ispruzio/rasirio nogu, kao i svi ove sezone, samo Kahudi nije...

Ocajno sudjenje na svim nasim utakmicama koje smo izgubili, i nije alibi kad kazemo da smo izgubili utakmice zbog istog.

Podrska momcima, svi u Arenu, imamo dve jako teske utakmice.

• Like 6

Just now, LevonKendal said:

Facu upravo dobio tehnicku jer je ispruzio/rasirio nogu, kao i svi ove sezone, samo Kahudi nije...

Ocajno sudjenje na svim nasim utakmicama koje smo izgubili, i nije alibi kad kazemo da smo izgubili utakmice zbog istog.

Podrska momcima, svi u Arenu, imamo dve jako teske utakmice.

Sviran je faul Kahudiu tu.