Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

478 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      113
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      90
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Protiv Efesa u Areni je hala gorela kada se pevala ta Zvezda-Olimpijakos pesma, i to se cak nije ni povela sa tribine gde je bila grupa. Vole Zvezdasi Olimpijakos, a to sto grupa u pojedinim momentima nije mogla da prepozna kada sta treba pevati pa je jednom delu navijaca ogadila celu tu pricu je vec druga stvar.

• Like 8
Posted

Nema to veze sa Olimpijakosom već sa tim da se najzad pojavila jedna pesma koja je primenjiva na košarku, kratka i brza. Ironija je to što je došla od navijača Olimpijakosa.

• Like 1
Posted
13 minutes ago, СтелаРоса said:

Protiv Efesa u Areni je hala gorela kada se pevala ta Zvezda-Olimpijakos pesma, i to se cak nije ni povela sa tribine gde je bila grupa. Vole Zvezdasi Olimpijakos, a to sto grupa u pojedinim momentima nije mogla da prepozna kada sta treba pevati pa je jednom delu navijaca ogadila celu tu pricu je vec druga stvar.

Delom jeste tako bilo ali se ispeglalo. Delom govori o njihovom nerazumevanju datog trenutka a sa druge strane i o inacenju delom nase publike koja voli da tera inat i kontru. Koliko sam samo video pokazivanja srednjih prstiju ka njima na skandiranja Olimpijakosu govori o tim ljudima samim. Cak se i grupa promenila i sazrela po tom pitanju iako imaju vecu snagu (u smislu organizovanosti i hijerarhije) da isteraju svoje nesto pa su se spustili na zemlju u jednom trenutku, ali deo nase publike sumnjam da ce ikada. i to ti pisem kao neko ko se ne slaze sa njima po nekoliko tacaka. Dokaz da su i oni bili svesni toga pa se pre jedno 2 ili 3 sezone Olimpijakosu skandiralo iskljucivo izmedju cetvrtina i na tajm autu.

Sad je sve svakako znacajno bolje, ako je neko imun na ovo sad i pogotovo na pevanje nasim igracima i to nakon pobede tamo onda ne znam sta da kazem. Po meni je ok i da se peva Olimpijakosu odnosno te zajednicke pesme tokom utakmice, kad se lomi peva se Zvezdi i to je to. Ako neko zeli da zvizdi kad se lomi sve legitimno, iako to sustinski ne menja nista niti ce to uticati na iskusne evroligaske igrace ali svakako njegovo pravo. Nije da smo igrali utakmicu sa njima na fajnal foru no dobro. Ono sto prelazi granicu su komentari "lazna braca" "odvratni Olimpijakos" "prljavi grci" i slicno cega smo se ovde nacitavali na sijaset i sto moramo da citamo svake sezone po desetine toga i sto kod ljudi koji vole da se inate vise nego da ukljuce racio sumnjam da ce se ikad promeniti. No i to dobro, njihovo pravo, ali imam i ja pravo da komentarisem da to govori vise o njima samim nego o braci ili "braci" kako god je kome volja.

Posted
5 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Necemo videti Guduru dogodine, sad nema ni taj promil sanse 😄

A da je izgubio finale videli bi ga?

Kakve to veze ima?😁

Posted
8 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Necemo videti Guduru dogodine, sad nema ni taj promil sanse 😄

Vise bih rekao suprotno, ovako je odradio posao sa Fenerom. Ali svakako su vece sanse da i sledece sezone igra u Istanbulu.

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
4 minutes ago, Webad said:

Marko volim te i sto pre da nam dodjes 🥺♥️♥️♥️

Za jedno 5 godina

Nama ne gine produzenje ugovora Nedovica 

Posted

Sanse za Marka su nam inace bile mizerne.

A nakon ovoga, mogu samo sa budu vece, jer je sve vreme bilo pitanje, da li je decko bas toliko lud.

Nadam se da ce ovako sjajnu sezonu koju je imao, krunisati zlatom ovog leta 💖

Posted (edited)

Vole navijaci Olyja Zvezdu. Prosle godine na Rodosu u jednoj radnji sa suvenirima me pita covek odakle smo. Kazem mu iz Srbije. Pita me Zvezda ili Partizan. Only Zvezda kazem mu. Lik navijac Olyja. Sezonac u fudbalu.Stigne godisnje samo na 3-4 da ode, ali godinama sezonac.  Nece da mi naplati suvenire, jedva mu uvalih pare.

Edited by kokodakalo
  • Like 2
  • Love 1
Posted

On 5/24/2025 at 1:36 PM, Don Dusko said:

Zavrsavajte sa Markusom.

Znam da nema sta da se pise al brate.

Evo. Uredio sam nam ovo, da ne bi morao Don Dusko 🙂

Posted

Najvise propali igraci na F4 su nasi bivsi igraci Lorenzo, Vildoza i na zalost Lojdara.

Bice opasni meci za zaobici, a drze cenu.

Zakljucajte Dozeta dok ne potpisu za nekog drugog.

• Like 11
  • Ha-ha 3
Posted
20 hours ago, goldberg bcd said:

Nije reseno nista. Howard je igrac za Baskoniu i normalnu verziju ovog kluba jer moze da igra samo tamo gde ce imati potpunu slobodu u igri i to u klubu koji nema "neogranicen budzet" i ne puca na TOP 8 i mastari o osvajanju EL.

Radi se o beku visine 178 cm koji nije plej. Dakle, rupa je u odbrani, ne moze da igra sa drugim bekom, moze da bude koristan samo ako opali 13 trojki i pogodi 5. On u ovakvoj "naprednoj" verziji KKCZ nema sta da trazi, pa ovde se i Giedraitis pljuvao, pljuvao se i CMM koji su mnogo bolji igraci, samo zato sto ljudi nece da shvate da nije isto igrati u normalnom klubu koji ima 9-10 profi igraca, rezervnog pleja koji je tu reda radi (Chioza) i samo jos jedno krilo, a ne klubu koji ima 3 pleja i 4 krila u rosteru uz dva mocna beka. 

Moze Howard da dodje, ali onda da bekovsku liniju cine on, CMM, Jovic i Dobric. On ce onda da igra 33 minuta po mecu u paru sa plejmejkerom koji mu odgovara (ne moze sa Jagom). Ako to nije plan, onda je besmisleno i pricati o njemu.  

Howard ili ne, nama treba revolveraš koji je pouzdaniji od dvojca koji je već tu i koji nije siguran ni sa linije slobodnih bacanja. Barron-like. Ne trazim puno.

• Like 1
Posted
1 hour ago, kokodakalo said:

Vole navijaci Olyja Zvezdu. Prosle godine na Rodosu u jednoj radnji sa suvenirima me pita covek odakle smo. Kazem mu iz Srbije. Pita me Zvezda ili Partizan. Only Zvezda kazem mu. Lik navijac Olyja. Sezonac u fudbalu.Stigne godisnje samo na 3-4 da ode, ali godinama sezonac.  Nece da mi naplati suvenire, jedva mu uvalih pare.

Ne znam jel video neko ovo,valjda od danas sa nekog U12 turnira:

https://www.instagram.com/reel/DKFT7Llo1Oh/?igsh=NjZiM2M3MzIxNA==

Dakle van navijackih grupa se prosirilo i na igrace, sve do mladjih kategorija, na obicne navijace, sve do uprava koje su potpisivale neke sporazume u fudbalu, ne znam kako je u kosarci al u najmanju ruku su verovatno dobri odnosi. Jedna sira sportska i lepa prica koja traje decenijama i sve vise jaca na svim nivoima. Svaki da kazemo hard core navijac moze voleti samo jedan klub, ali ono o cemu pisem je minimum postovanja i pristojnosti. Ipak ne sumnjam da ce prvi naredni put kad izgubimo od njih dal nekim kosem na kraju ili sudijskom odlukom da se okrive ili njihovi navijaci ako se cuo po neki zvizduk ili da se uskazuje mrznja prema tom klubu u to nemam ni najmanje sumnje.

Moracu opet da citiram deo Canetove recenice: "Ruzno lepom sudi a glupost se kao mudrost nudi".

• Like 1
  • Love 1