KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni! - Page 894 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Da, Petrušev to stalno radi u poslednje vreme. Inače, seća li se neko da je Jago priznao da je napravio faul i nije pravio one izraze lica iznenadjenja i šoka kad mu sude? 

• Like 3
Posted
9 hours ago, Manu said:

Nemojte se obazirati previše na Janisovu konferenciju. Čovek je od pumpaj-pumpaj umislio da se skandira Dubai-Dubai kao želja za F4, ali nikoga nije bilo da mu objasni o čemu se tu zapravo radi.

Saće Drčelić da mu objasni.

• Pumpaj! 2
Posted

Iako mi generalno rotacije i davanje minuta svima ide na onu stvar, sto se tice sinocnje utakmice ni to mi nije bio toliki problem. Nama je prvi plejmejker za 20 minuta imao 4 poena, 2 asistencije i 4 izgubljene lopte i naravno da ce se u takvoj situaciji stvoriti potreba za Teodosicem. Ne vidim da je bio neki problem u Teu sinoc jer je u prvom poluvremenu oporavio nas napad, a u finisu utakmice pogodio bitnu trojku (to je i jedina nasa trojka u IIp) i odmah sledeci napad asistirao Petrusevu koji je ostao sam za tri ali promasio. Takodje, poslednja 4 minuta utakmice smo primili svega jedan kos, tako da ne mozemo pricati ni o stetnom uticaju Teodosica u tom segmentu. Dalje, s obzirom na brza dva faula Bolomboja, ocajnu igra Petruseva i cinjenicu da Armani igra sa dve cetvorke (Ledej na pet) sasvim je rezonski bilo probati Davidovca na 5 i to uopste nije toliko lose izgledalo. On je pokvario utisak zbog onog faula za tri bacanja na pola terena, ali osim toga sasvim korektno izdanje. 

Nas najveci problem trenutno je slab doprinos projektovanih lidera. Osim Bolomboja i Kalinica niko me tokom sezone nije ubedio da je sposoban da igra 30 minuta u kontinuitetu, pa je samim tim i skracivanje rotacije teze. Kodi, Kenan, Petrusev nisu igraci za 30 minuta. Ok Petrusev ponekad jeste, ali kada se pojavi onako mlohavo na utakmici kao sinoc definitivno nije. 

I mnogo boli kada udjemo u neizvesnu zavrsnicu i znas da niko od bekova nije u stanju da uzme loptu, bude u fazonu aj sase pomerite i resi mec. Imao je Kenan par takvih utakmica, ali nije sposoban to da radi u kontinuitetu. Kodi i Nedovic preplaseni, Kalina nema taj kvalitet da igra 1 na 1 u takvim trenucima. I jedino nam ostaje da spustimo loptu dole, Petrusevu uglavnom, kao najsigurnija opcija, ali po meni se tako utakmice ne lome. Ekipa nam bas place za nekim Karlik Dzonsom (kad vec volimo da se poredimo sa komsijama). Cak bi nam i neki Vildoza u takvim momentima znacio, bukvalno bilo ko ko je u stanju da odigra 1 na 1, potegne trojku sa 10 metara ako treba, moze i na prodor, moze i poludistanca. 

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Teodosić sinoć nikakav problem. Čovek kad uđe, protivnik ne zna šta da brani. Problem je samo što je Teo sporiji dosta pa su ga par puta stigli i poklopili pre dodavanja.

Da naša dva skupo plaćena plejmejkera imaju bilo kakav pravi doprinos osim bežanja od odgovornosti kod Kodija i saplitanja o loptu kod Yaga, Teodosić ne bi video minute. 

Neko je napisao da preraspodela minuta od sinoć znači da nam trener ne zna gde bije. Sa time bih se potpuno složio. Čak sam u par navrata video situaicije gde Kalinić uzima loptu da prevede, kao da je Lebron ili Jokić. Ne zna se ko kosi a ko vodu nosi.

• Like 2
Posted
1 hour ago, bodo said:

6. "Basking in Reflected Glory" (BIRG)

Navijači često povećavaju vlastiti status poistovjećujući se s pobjedničkim timom. Ovaj fenomen je suprotan "Cutting off Reflected Failure" (CORF), gdje se distanciraju od poraza tima.

Kome se ne da da čita ovo je skraćeno izdanje i odnosi se na nas, navijače CZ.

• Like 2
Posted
1 hour ago, NikolaTest said:

Gde spadamo mi sto mislimo da nemamo srece zbog povrede Bolomboja i vidimo uzrok poraza u toj situaciji? 😄

Zavisi da li smatraš da generalno nemate sreće (tzv. baksuz ekipa, mada je to više karakteristično za grobare 😂) ili da konkretno sinoć niste imali sreće. Svakako je orijentisano spolja 😄

• Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, JPM said:

Napao ga Kalinić jednom nakon ofanzivnog skoka. Mirotić batalio i ruku da digne, ali se Kalinari usrao Mirotinog pravoslavnog pogleda i fulao obruč sa 8 milimetara rastojanja. Scena je bila za shaqtin a fool.

Nestvaran promašaj, to je bilo na 2-3min do kraja, sam čovek za vodjstvo.

Petrušev 2 bacanja za vodjstvo.

Gidra trojka koja ne zna kako je izašla napolje- za vodjstvo.

Na sve što je loše bilo, jednostavno nije htelo i do sutra da se igralo ne bi poveli. Jednostavno takva noć!

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Todo said:

Jednostavno takva noć!

Kukavice. Zato promašuju. Srce u grlu.

• Like 1
Posted
3 hours ago, JPM said:

Ne treba da igramo Evroligu sledece sezone, potreban je potpuni reset i mnogo pametnija strategija. Sa maksimalno 6 skupih igraca, da li stranaca ili domacih, nebitno. Bolomboy ako hoce da ostane kapiten. Svi ostali vanka. Ukljucujuci i trenera.

Nedovic da vrati pare.

Ma, jok. Ne sprečava EL pametne odluke. 

Možda je nećemo igrati iz nekih drugih razloga, ali ćemo to da vidimo od sutra pa na dalje. Ne može i pump i EL (glasam za prvo, da ne bude zabune).

Strategija "uzmi sve domaće po svaku cenu" je loša, nadam se da ćemo je makar delimično ublažiti.

Oko Nedovića se ne slažemo, meni je on odličan peti bek (pozicije 1 i 2) u rotaciji, zadržao bih ga kao takvog. Sinoć je bio još i najbolji.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, MarioKempes said:

Ma, jok. Ne sprečava EL pametne odluke. 

Možda je nećemo igrati iz nekih drugih razloga, ali ćemo to da vidimo od sutra pa na dalje. Ne može i pump i EL (glasam za prvo, da ne bude zabune).

Strategija "uzmi sve domaće po svaku cenu" je loša, nadam se da ćemo je makar delimično ublažiti.

Oko Nedovića se ne slažemo, meni je on odličan peti bek (pozicije 1 i 2) u rotaciji, zadržao bih ga kao takvog. Sinoć je bio još i najbolji.

Meni je samo krivo sto neki Nedovica nazivaju himarom, Mecom i ostalim odvratnim izrazima. Da ima losu sezonu ima, da je pretplacen jeste da ga treba kritikovati treba ali vredjati ga je bas bzv. Nadam se da takvi ljudi dobijaju ban posto se ban dobija kada se vredjaju neki drugi ljudi... Domaca osnova nam je losa, ali su nam i stranci losi. Sem Bolomboja ja ne bih zadrzao nijednog jedinog stranca za sledecu sezonu. Sto se tice pumpanja, EL i ostalog to je duga tema svakako kada ode sns sekta da ce budzet naseg kluba biti mnogo manji. Razlika je ta sto smo mi toga svesni i nece nas boleti onoliko koliko ce boleti neke druge koji imaju iluziju kako im sav novac pada sa neba i kako svi igraci dolaze zbog Zeljka a ne ogromnih plata... 

• Ha-ha 4
  • Tuzno 1
Posted
19 minutes ago, MarioKempes said:

Treba nam budžet od bar 40 miliona ako će peti bek da uzima ove pare. Daleko mu lepa kuća.

• Like 3
Posted

Mislili smo da jo to ta sezona, ali izgleda da nije. Neka bar bude ona u kojoj ce mrcina da zglajzne sa vlasti, da je pamtimo po tome.

• Like 3
  • Love 1
Posted
47 minutes ago, mister-no said:

Ima li nešto za Bolomboja

SK je sinoć izbacio ovo

Kako nezvanično saznaje Sport klub, nema preloma na povređenom Bolombojevom stopalu, već je reč o nagnječenju. Više detalja znaće se posle magnetne rezonance u petak ujutru, ali čini se da je centar Zvezde izbegao najgore.

Posted
21 minutes ago, Amigo21 said:

Sto se tice pumpanja, EL i ostalog to je duga tema svakako kada ode sns sekta da ce budzet naseg kluba biti mnogo manji.

Gde da potpišem?

Ako je to način da ne gledam ove krpelje i pijavice, dogovoreno. Daj Megin budžet i Meginog trenera. Makar ću da gledam košarku.

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

Pitanje na jednom pab kvizu u Nisu pre neko vece je bilo kog igraca KKP je bacio Demarkus Nelson... Nostalgije malo...

• Like 2
Posted (edited)

Otkad sam stavio Kalinarija na pozadinu telefona ne samo da se on raspao nego i ostatak ekipe zajedno sa njim, tako da sam se odlučio za očajničke mere i sklonio ga.

Zahvalite mi se kad okrenemo sezonu.

Edited by Урош19
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted
9 minutes ago, Урош19 said:

Otkad sam stavio Kalinarija na pozadinu telefona ne da se on raspao nego i ostatak ekipe zajedno sa njim, tako da sam se odlučio za očajničke mere i sklonio ga.

Zahvalite mi se kad okrenemo sezonu.

De stavi Vezenkova za sledece kolo, pa mjenjaj svake sedmie

• Ha-ha 7
  • Pumpaj! 3
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted (edited)
4 minutes ago, Урош19 said:

Probaću

I sa avatara ga skloni molicu lepo.

Spoiler

Bolje nemoj kad se setim par dana muke sa nekim drugim avatarom. :D

Edited by Don Dusko
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Znam da je klubaški topik,ali meni su sport i rezultati trenutno potpuno nebitni. Stoga mi je ubedljivo najjači utisak sa sinoćnje utakmice skandiranje Zvezdaša. Konačno i bravo!

Da,mnogo mi je žao što se ljudina Bolomboj povredio. Držim mu obe fige da povreda nije teže prirode.

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, JPM said:

Treba nam budžet od bar 40 miliona ako će peti bek da uzima ove pare. Daleko mu lepa kuća.

Ističe mu ugovor, ako u 35-oj potpiše za isti iznos kao u 32-oj, onda svaka čast. Svestan je valjda i on da je vreme njegovih godišnjih miliona prošlo, a i stari kum nije više tu.

Neka imaginarna rotacija Vildoza, Miler, Gudurić, Herison, Nedović (ne vezivati se za imena, samo navodim tip i nivo kvaliteta) valjda nije nedostižna za Drčelu🙂

Edited by MarioKempes
Posted
1 hour ago, Amigo21 said:

Meni je samo krivo sto neki Nedovica nazivaju himarom, Mecom i ostalim odvratnim izrazima. Da ima losu sezonu ima, da je pretplacen jeste da ga treba kritikovati treba ali vredjati ga je bas bzv.

Na šta je pretplaćen, na KKCZ newsletter? :classic_biggrin:

1 hour ago, Amigo21 said:

Nadam se da takvi ljudi dobijaju ban posto se ban dobija kada se vredjaju neki drugi ljudi... 

Dobijaju, prošetaj do teme sa obaveštenjima, procentualno je dobar deo banova za nazivanje Nedovića Neca Menstruacija, da su mu oni dani, da mu trebaju ulošci i sl.

• Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1