KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni! - Page 885 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
41 minutes ago, aleksa7 said:

Мислим да је Плавшић доста боље решење за место трећег центра од Митровића, посебно ако је Петрушев "други" иза Боломбоја. Плавшић је млађи, има светлију перспективу и боље физикалије, претпостављам да је и више жељан доказивања, а уз рад на вишем нивоу може постати и солидна нападачка опција из сенке. Притом мислим да и Лука не заслужује да са 31 годином гледа у пасуљ да ли ће бити у протоколу за наредну утакмицу или ће и пету у низу преседети у цивилу. Има много тимова по Европи који би га оберучке прихватили.

Ovo je bila i moja logika na početku ove sezone ali je sve palo u vodu u praksi. Luka je uz sve mane i dalje doktor košarke za Plavšića koji je potpuno neartikulisan igrač, ove godine puni 27 a ne 22. Ok mi je bilo što se probalo sa njim ali nažalost nije prošlo u praksi. 

• Like 5
Posted

Plavsic je neupotrebljiv i za trening. 

Nek dovedu nekog ispod radara s koledza, nek se izrizikuje malo s tom pozicijom. Ne mora da bude Luka vs Plavsa. 

• Like 6
  • Thanks 1
Posted

Jadni domaći igrači u Zvezdi šta sve moraju da trpe, nije ni čudo što retko ko od njih odluči da dođe/da se vrati u klub koji ih toliko ne poštuje i čiji navijači ih stalno pljuju. Tužna priča zaista, ako se tu nešto drastično ne promeni vrlo moguće da ćemo u budućnosti biti osuđeni da gledamo tim sastavljen od profesionalaca u najboljim godinama i selektiran po košarkaškim kriterijumima, a ja ne znam koji pravi Zvezdaš i ljubitelj košarke bi tako nešto poželeo i ko bi uopšte mogao da se identifikuje sa takvom ekipom u kojoj ne bi bilo brojnih povratnika, legendi i reprezentativaca. 

• Like 10
  • Love 2
  • Ha-ha 8
Posted
1 hour ago, strah od vozova said:

Sutra bi bilo najbolje da se navija iskljucivo za Zvezdu.

Sutra bi bilo najbolje da cela Arena pumpa. Evo ispravio sam ti ovo.

• Like 4
  • Thanks 4
Posted
34 minutes ago, Guru said:

Jadni domaći igrači u Zvezdi šta sve moraju da trpe, nije ni čudo što retko ko od njih odluči da dođe/da se vrati u klub koji ih toliko ne poštuje i čiji navijači ih stalno pljuju. Tužna priča zaista, ako se tu nešto drastično ne promeni vrlo moguće da ćemo u budućnosti biti osuđeni da gledamo tim sastavljen od profesionalaca u najboljim godinama i selektiran po košarkaškim kriterijumima, a ja ne znam koji pravi Zvezdaš i ljubitelj košarke bi tako nešto poželeo i ko bi uopšte mogao da se identifikuje sa takvom ekipom u kojoj ne bi bilo brojnih povratnika, legendi i reprezentativaca. 

Ako bi to podrazumevalo 10 stranaca ja ne bih mogao da se identifikujem sa takvom ekipom.

• Like 3
  • Ha-ha 2
Posted
2 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Kalina je vec dokazao da mu se j... za tudje misljenje ali su neke druge stvari tu u igri. Ne znam dal su ljudi primijetili koliko je mirniji zadnjih nedelja?

Možeš li pojasniti?

Meni izgleda kao da je on razočaran zbog nečega. Da li odnosima u klubu, oko kluba, u samom timu...

Bez obzira na nešto lošiji učinak od očekivanog, ja se nadam se da će ostati i sledeće sezone.

• Like 4
Posted

Na instagramu vidim da je Mirotic doputovao u Beograd , tako da ce ocigledno igrati.... od same utakmice vise se pribojavam ove nezdrave atmosfere u zemlji i ovih podela , a ako i utakmica krene po zlu , bojim se da ce biti velike tenzije i nervoze , svakako se vec i oseca zbog ovog niza poraza ...

Zato se iskreno nadam da cemo krenuti napaljeno , verujem da su i staf i momci svesni da su zabrljali i da je ova utakmica idealna prilika da se vratimo na kolosek .

Milano isto stuca , mada oni su bas nepredvidiva ekipa , Ledej je malo pao i formi , Mirota je rovit , Gilespi im ne igra , tako da unutra nemaju mnogo izbora , vrvr ce opet Rici na 4 ili Caruso , tu Filip moze dosta stete da im napravi , pod uslovom da ne udje u nervozni mod kao sto zna....

• Like 1
Posted

Vidim sad Ozmov izvestaj sa treninga danas, Daum trci iza kosa, deluje da se vraca treninzima. E, sad, vecito pitanje za nas medicinski tim, kada ce se to desiti...

Treba nam ko leba trenutno za spejsing. 

• Like 7
Posted
2 hours ago, Guru said:

Da. Znači, ovi ostaju, plus Micić i Gudurić. 😁

Posted
2 hours ago, NMX said:

Vidim sad Ozmov izvestaj sa treninga danas, Daum trci iza kosa, deluje da se vraca treninzima. E, sad, vecito pitanje za nas medicinski tim, kada ce se to desiti...

Taman da bude spreman za srpsku ligu. Kad je već kup propustio.

Posted
7 minutes ago, BojanaCZV said:

Apsolutno! Idemoooo samo hrabro!

Javila se srećna zvezda.

Nema straha za večeras.

• Love 1
Posted
13 hours ago, Guru said:

Evo ja bi mogao da bodrim ekipu koja ima 12 Bolomboja nije bitno dal je stranac ako ce se on pruza to 100% na terenu. Apsolutno me ne interesuje da dovodimo svaku domacu olupinu koja navija za Zvezdu da bi merili patku sa komsijama ko ima vise domacih igraca. Zivim za dan kada ce iz kluba otici Mitrovic, Gvozden, Deda, Neca nejaki

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Kakvi domaci igraci ljudi, zar je moguce da se jok neko prima na tu pricu od bivseg nam predsednika.Kvalitetan domaci igrac svakako da(Guduric,Vasa), ali ovi domaci igraci koje imamo u klubu zadnjih X godina su u vecini slucajeca sluzili gazdi da pravi tal sa njima i da izvlaci lovu iz kluba za sebe.

Ako zelimo da iskoracimo u EL, i da budemo klub za top8 u kontinuitetu, nasu ekipu moraju ciniti stranci, ne zato sto neko zeli da se bahati, vec zato sto je to realnost trzista i kvaliteta za EL

Posted
13 hours ago, alokin said:

Sutra bi bilo najbolje da cela Arena pumpa. Evo ispravio sam ti ovo.

Ne nije. To je nesto najgore sto bi moglo da zadesi nas klub. Nek pumpaju komsije i za nas. Eto ja nisam ljubomoran sto ce oni onda biti ispravniji od nas. 

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Samo što nikad nećemo moći da sklopimo ekipu od 12 Bolomboja, ali eto popularno je napisati jer je on naš najborbeniji, najkonstantniji i najvažniji igrač. Jasno je da igrača sa takvom kombinacijom radne etike, atletike i skila nije lako naći a kamoli njih 12. Boki je najbolji potez kluba u poslednjih xy sezona, doveli smo ga nakon ćoškarenja i obavljanja prljavih poslova u top el klubovima, dali mu šansu i slobodu, a on je to vratio na najbolji način i vraća u svakoj utakmici jer je veliki radnik i čovek. A usput malo nabaciti još koji nadimak za domaće igrače jer kako ih drugačije oterati.

• Like 8
Posted

Kako ne zivim u Srbiji nemam taj osjecaj za situaciju kod vas ali ne volim kada se mijesaju politika i sport. Ja mislim da veceras treba da se navija za svoj klub iz sve snage, da ih poguramo da pobjede. Sve ostalo neka se odvija na nekim drugim mjestima. Ovaj narativ od vjecitog rivala da su oni urbani, kontrasi, opozicija i sl. je klasicna zamjena teza. 
Veceras svi kao Vidic glavu gdje bi neko kopackom.

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted
2 minutes ago, Dobri25 said:

Veceras svi kao Vidic glavu gdje bi neko kopackom.

E vidiš taj isti Vidić je svim srcem podržao STUDENTE!

I to je mnogo važnije od jedne košarkaške utakmice.

3 minutes ago, Dobri25 said:

Kako ne zivim u Srbiji nemam taj osjecaj za situaciju kod vas

https://n1info.rs/

Upoznaj se.

• Like 3
  • Tuzno 1
Posted

Kako ne zivim u Srbiji nemam taj osjecaj za situaciju kod vas. 

ali ne volim kada se mijesaju politika i sport. 

Too bad, navijaš za jedan od klubova koji je neraskidivo uvezan sa politikom i redovno se koristi u političke svrhe.

• Like 2
Posted

Niko ne voli da se mešaju sport i politika, ali oni su pomešani stalno u svakom društvu, jer je sport, posebno ovi popularni poput košarke i fudbala, nesumnjivo direktno ogledalo društva a društvo je jasna slika političke situacije.

Kada budemo Švajcarska, možda možemo da pričamo o tome. Sad pumpanje.

• Like 2