Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

466 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      130
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      21
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted

Plavsic je neupotrebljiv i za trening. 

Nek dovedu nekog ispod radara s koledza, nek se izrizikuje malo s tom pozicijom. Ne mora da bude Luka vs Plavsa. 

• Like 6
  • Thanks 1
Posted

Jadni domaći igrači u Zvezdi šta sve moraju da trpe, nije ni čudo što retko ko od njih odluči da dođe/da se vrati u klub koji ih toliko ne poštuje i čiji navijači ih stalno pljuju. Tužna priča zaista, ako se tu nešto drastično ne promeni vrlo moguće da ćemo u budućnosti biti osuđeni da gledamo tim sastavljen od profesionalaca u najboljim godinama i selektiran po košarkaškim kriterijumima, a ja ne znam koji pravi Zvezdaš i ljubitelj košarke bi tako nešto poželeo i ko bi uopšte mogao da se identifikuje sa takvom ekipom u kojoj ne bi bilo brojnih povratnika, legendi i reprezentativaca. 

• Like 7
  • Love 2
  • Ha-ha 6
Posted
1 hour ago, strah od vozova said:

Sutra bi bilo najbolje da se navija iskljucivo za Zvezdu.

Sutra bi bilo najbolje da cela Arena pumpa. Evo ispravio sam ti ovo.

• Like 4
  • Thanks 4
Posted
34 minutes ago, Guru said:

Jadni domaći igrači u Zvezdi šta sve moraju da trpe, nije ni čudo što retko ko od njih odluči da dođe/da se vrati u klub koji ih toliko ne poštuje i čiji navijači ih stalno pljuju. Tužna priča zaista, ako se tu nešto drastično ne promeni vrlo moguće da ćemo u budućnosti biti osuđeni da gledamo tim sastavljen od profesionalaca u najboljim godinama i selektiran po košarkaškim kriterijumima, a ja ne znam koji pravi Zvezdaš i ljubitelj košarke bi tako nešto poželeo i ko bi uopšte mogao da se identifikuje sa takvom ekipom u kojoj ne bi bilo brojnih povratnika, legendi i reprezentativaca. 

Ako bi to podrazumevalo 10 stranaca ja ne bih mogao da se identifikujem sa takvom ekipom.

• Like 2
Posted
2 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Kalina je vec dokazao da mu se j... za tudje misljenje ali su neke druge stvari tu u igri. Ne znam dal su ljudi primijetili koliko je mirniji zadnjih nedelja?

Možeš li pojasniti?

Meni izgleda kao da je on razočaran zbog nečega. Da li odnosima u klubu, oko kluba, u samom timu...

Bez obzira na nešto lošiji učinak od očekivanog, ja se nadam se da će ostati i sledeće sezone.

• Like 2
Posted

Na instagramu vidim da je Mirotic doputovao u Beograd , tako da ce ocigledno igrati.... od same utakmice vise se pribojavam ove nezdrave atmosfere u zemlji i ovih podela , a ako i utakmica krene po zlu , bojim se da ce biti velike tenzije i nervoze , svakako se vec i oseca zbog ovog niza poraza ...

Zato se iskreno nadam da cemo krenuti napaljeno , verujem da su i staf i momci svesni da su zabrljali i da je ova utakmica idealna prilika da se vratimo na kolosek .

Milano isto stuca , mada oni su bas nepredvidiva ekipa , Ledej je malo pao i formi , Mirota je rovit , Gilespi im ne igra , tako da unutra nemaju mnogo izbora , vrvr ce opet Rici na 4 ili Caruso , tu Filip moze dosta stete da im napravi , pod uslovom da ne udje u nervozni mod kao sto zna....

• Like 1
Posted

Vidim sad Ozmov izvestaj sa treninga danas, Daum trci iza kosa, deluje da se vraca treninzima. E, sad, vecito pitanje za nas medicinski tim, kada ce se to desiti...

Treba nam ko leba trenutno za spejsing. 

• Like 6
Posted
2 hours ago, Guru said:

Da. Znači, ovi ostaju, plus Micić i Gudurić. 😁

Posted
2 hours ago, NMX said:

Vidim sad Ozmov izvestaj sa treninga danas, Daum trci iza kosa, deluje da se vraca treninzima. E, sad, vecito pitanje za nas medicinski tim, kada ce se to desiti...

Taman da bude spreman za srpsku ligu. Kad je već kup propustio.