Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

464 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      188

Recommended Posts

Posted (edited)

Nije Daum besmislen potez, niti je Sfero pristao pod prisilom. Samo je želeo da na svakoj poziciji ima igrača koji može da preuzima u odbrani, na kraju je dočekao Brauna u doselekciji. 

Da je imao puno poverenje u Dauma i Davidovca vrv ne bismo ni uzimali Brauna, gurao bi sa ovom dvojicom plus Petrušev i Kalina.

Većinski smo tipovali da ispada DeDa, ali se on pokazao kao iole pristojan defanzivac čak i u tim preuzimanjima.

Sad kad su se uloge rasporedile i svaki igrač u rotaciji ima neki smisao sumnjam da će Daum (kad se def oporavi) da dobije neku bitnu ili makar stalnu ulogu.

Edited by MarioKempes
  • Like 3
Posted
8 hours ago, pilif88 said:

Sto se tice potencijalnih protivnika za PO, najbolje je biti 4 ili 5 (ako se moze skupiti 21 pobeda). Tu ce se muvati Monako ili Bayern. 
Ako cak i budemo peti sigurno mozemo dobiti jednu na strani. 

Monako ima uzas raspored: Oly, Fener i Panatu 

Ma generalno što se plejofa tiče, sve timove možemo da dobijemo na 5 utakmica sem Grka. Kad kažem Grka posebno mislim na Panatu, koja po meni bez dileme ide back2back ove godine. Fener je najmanje poželjan od ostalih jer su u poslednjih mesec,dva zaista pokazali da su ozbiljan kontender za titulu,ali verujem da bi i sa njima mogli da se potučemo do 3 dobijene. Što se tiče Monaka ili Bajerna, to su premijum opcije za koje sam siguran da prolazimo bez problema. Situacija se tako crta da nakon ove pauze, pa sve do kraja, prva 3 mesta bi trebala pripasti Oliju, Feneru i Panati, samim tim biti 6. 7. ili 8. bi bilo vrlo nepoželjno. Tako da obezbediti 4. ili 5. mesto neću reći da garantuje Final Four, ali ukoliko tu budemo, a sa druge strane Monako ili Bajern, ubeđen sam da idemo u Abu Dabi.

8 hours ago, Plant said:

Ne bih se bas kladio da je Oly sigurica za F4.

S obzirom ko se sve muva na mestima od 8 do 10, svasta tu moze da bude.

I da, tu ne mislim na komsije ... oni sa Olyjem na 3 dobijene nemaju sta da traze

Olimpijakos je otprilike sigurica za F4 na istom nivou kao što je nama sigurica titula u fudbalu.

Znači ukoliko Oli ne ode na F4 ruku sečem.

• Like 1
Posted
6 hours ago, The_Big_S said:

Ja mislim da kada se Daum oporavi da će iz 12 da ispadne Daum....

neće ni ući u 12 

Bolje Daum nego Mitar. Da na visokim pozicijama budu Petrušev Daum Braun i Bolomboj. Daum donosi šut i energiju. Braun donosi odbranu, želju, skok. Mitra volim kao brata, ali ne donosi ništa.

• Like 3
Posted

Samo da u cetvrtak fokus ne bude na nekom ruskim folkloru ili na nato, vec na utakmici i da se momci maksimalno podrze. Imamo istorijsku priliku da u narednih 8 utakmica ovezbedimo poziciju koja znaci ozbiljnu borbu za F4. Naravno moja nada ce pasti u vodu jer je grupi promocija sopstvenih ideoloskih i politickih stavova iznad rezultata, a i to je ionako tamo neki basket.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Dauma baš dugo nije bilo i kada će ući u 12 odabranih u EL zavisi samo od njega. Moraće prvo na treningu, a zatim u Aba da pokaže da je deo tima jer se baš dosta toga promenilo u igri naše ekipe, a naročito u odbrani.

Ako bih mogao da biram voleo bih da Daum nastavi sa partijama kao protiv Barselone. Za 21 minut 3/6 za tri, 11 poena, 5 skokova od čega 2 u napadu, topina, a ostalih 19 minuta Braun da pegla defanzivne specijale sa preuzimanja svega i svačega sa Bolombojem.

Nadam se i da je Braun iskoristio ovu pauzu da se fizički još malo dovede u red za završnicu sezone.

Sve u svemu duga i produktivna (osvojen prvi trofej ove sezone) pauza između dve tekme El koju sa nestrpljenjem očekujemo.

Što se tiče očekivanja mi ćemo dobiti taj meč!!!

Ostali su nam mnooooogo dužni i što bi reko' James Brown - The payback!!!

• Like 6
Posted

Zanimljivi ovi podaci oko budzeta 21/22 i sad,koliko vidim mi smo imali najmanji,čisto i za ove naše navijače koji su potpali pod tu propagandu  kako Zvezda 10 godina ništa nije napravila u evroligi a trošila tolike državne milione..Još kada dodamo i Ruske klubove,koliko je bilo realno biti medju 8 u novom formatu?A računajte da smo prije te 21/22 imali i manji,nikad ni jednog igrača nismo mogli zadržati i za sledeću sezonu,a potoisati stranca na dvije godine je bila naučna fantastika.

• Like 12
  • Thanks 1
Posted
12 hours ago, propolis said:

Dauma baš dugo nije bilo i kada će ući u 12 odabranih u EL zavisi samo od njega. Moraće prvo na treningu, a zatim u Aba da pokaže da je deo tima jer se baš dosta toga promenilo u igri naše ekipe, a naročito u odbrani.

Ako bih mogao da biram voleo bih da Daum nastavi sa partijama kao protiv Barselone. Za 21 minut 3/6 za tri, 11 poena, 5 skokova od čega 2 u napadu, topina, a ostalih 19 minuta Braun da pegla defanzivne specijale sa preuzimanja svega i svačega sa Bolombojem.

Nadam se i da je Braun iskoristio ovu pauzu da se fizički još malo dovede u red za završnicu sezone.

Sve u svemu duga i produktivna (osvojen prvi trofej ove sezone) pauza između dve tekme El koju sa nestrpljenjem očekujemo.

Što se tiče očekivanja mi ćemo dobiti taj meč!!!

Ostali su nam mnooooogo dužni i što bi reko' James Brown - The payback!!!

Hey, you gotta, gotta payback (the big payback)
Revenge
I'm mad (the big payback)
Got to get back
I need some get back!
Payback, payback (the big payback)
There it is
Payback
Revenge
I'm mad

https://youtube.com/shorts/-p3oREQ6sW0?si=2KQiLdsHk2MKo3he

Tried to make a deal, but she wanted to squeal
But I had my boys on her heels

• Like 1
Posted

Samo da dobijeno odvratne Litvance, po mogućstvu većom razlikom od one oružane pljačke. Slaviću k'o da brata ženim. Ne mogu da ih smislim i bez te utakmice, a kamoli posle iste 

• Like 6
  • Love 1
Posted (edited)

Slusam izjavu Kenana, u jednom trenutku neka zadrigla njuska od kvazi-novinara konstatuje kako je Zalgiris ostao bez dva najvaznija igraca - Vokera i, paz'te sad, Dimse :lol_2:

Elem, jako vazan mec. Bice napadackih muka sigurno, ne ocekujem lepu utakmicu i glatku pobedu, ali moramo poroditi ovo kako znamo i umemo.

Gledam njihov roster, dosta je to tanko. Trebalo bi i da su bez Giedraitisa za koga je Trinki kukao da im je najbolji defanzivac na lopti. Ako Franciska zauzdamo, veci deo posla je obavljen.

Vreme je da Nemanja probije magicnu granicu od 5 poena! 

Edited by fradler
  • Like 7
  • Ha-ha 3
Posted

BasketNews izbacuje informacije o stanju povreda po ekipama.
Na toj listi ocekuje se da ce Zeleni Giedraitis igrati a da je Lekavicius poverdjen.

As sve u svemu, oko Franciska se vrti, a ne sumnjam da cemo ga zatvoriti..

Posted
1 minute ago, pilif88 said:

BasketNews izbacuje informacije o stanju povreda po ekipama.
Na toj listi ocekuje se da ce Zeleni Giedraitis igrati a da je Lekavicius poverdjen.

As sve u svemu, oko Franciska se vrti, a ne sumnjam da cemo ga zatvoriti..

Igraće Laza, i da nije Mitar povređen verujem da bi bilo dobro imati ga protiv litvanaca

Posted

Da li možda neko ima kartu viška za nivo 400?

Nas troje ima sezonske,ali uskočio još jedan drug,а nismo uspeli online da kupimo.

Posted

Ekipa u kojoj igra Edgaras Uljanovas će uvijek biti zajebana za nas. 

Ali makar ne igra druga noćna mora LekaVičius. 

• Like 10
  • Thanks 1
Posted (edited)

Kalinator da se skoncetriše na prebijanje Uljanaplatnusa kao Monekea i biće to mnogo lakše nego što se zbori.

Edit: baš lepe reči kropovanog lažnog Ramba Amadeusa

Bolomboja je nazvao najboljim defanzivnim centrom u Evroligi.

"Pokretan je, posvećen igri u odbrani, teško ga je poraziti, može da stoji ispred beka i dobar je bloker. Sve te stvari ga čine najboljim defanzivnim centrom u celoj Evroligi. I on je preuzeo mesto Kajla Hajnsa, radi njegov posao".

Edited by Molina23
  • Like 9
  • Love 1
Posted
47 minutes ago, Molina23 said:

"Pokretan je, posvećen igri u odbrani, teško ga je poraziti, može da stoji ispred beka i dobar je bloker. Sve te stvari ga čine najboljim defanzivnim centrom u celoj Evroligi. I on je preuzeo mesto Kajla Hajnsa, radi njegov posao".

Trenutak primopredaje:

Spoiler

FB-IMG-1705052231753.jpg

Šala naravno. Nema lepšeg komplimenta za el centra od poređenja sa Hajnsom. Bar za mene.

• Like 12
  • Love 2
  • Thanks 1