Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

451 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      38
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      353
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      92
    • Niko!
      183

Recommended Posts

Ух кад сам видео да је неколико страница исписано од синоћ помислих да се није активирао прелазни рок да не стиже Васа можда...

Кад оно само поделе, српском народу је битно само да се дели, да ли је то Звезда-Партизан, Четници-Партизани, позиција-опозиција, десница-левица, чак смо успели и КиМ да поделимо на север и југ, само је битно имати противника.

Уживајте по први пут од одласка Радоњића из Звезде.

Edited by Bogoljub Gagic
  • Like 15
  • Thanks 1

6 hours ago, Brat od Korneta said:

Mogucnost postoji, al steta sto nisi podrzao tu mogucnost vec si bio protiv ako se dobro secam komentara. Ne mislim da si imao neku losu namerno naravno, al nadam se da razumes da sam i o tvom interesu brinuo izmedju ostalog posto si u toj 3. grupaciji koliko vidim (a takvih forumasa je verovatno i najvise) i da je to bilo za sveopste dobro i na dobrobit i jednih koji bi o xy temi i drugih koji im repliciraju sa kontra stavovima i 3. kojih bi samo o kosarci. Svi bi bili zadovoljni a ovako cemo imati podjednako nezadovoljne sa obe strane i toga ce biti sve vise, kao sto je bila ova rasprava na nekoliko stranica. No na stranu to sad da ne otvaramo novu diskusiju po tom pitanju cisto podsecanja radi sam ti odgovorio na ovo.

Ne brini, ne možemo zaboraviti kako si imao na umu našu dobrobit, sve i kad bismo hteli.

Nisam sigurna zašto je toliko teško prihvatiti da topici ovde treba da imaju flow prirodne komunikacije. Ne ChatGPT komunikacije gde će forumaši biti uterani u ograđen virtuelni prostor u kom će pisati samo na jednu temu i ni o čemu drugom.

Da pojasnim, tema je KKCZ u sezoni 2024/25, ali ta (šira) tema ima mnogo podtema, koje su u određenim trenucima manje ili više aktuelne, a ne zaslužuje svaka zasebni topic. Izuzev cirkularnog prozivanja igrača, što zaista jeste annoying, mislim da sve ostalo može i da se preskoči jer se diskusije obično spontano okončaju posle par stranica, kao što su i započete. A u svakom trenutku možeš da započneš novi krak diskusije, koji će se razviti ako drugima bude zanimljiv. 

• Like 3

1 hour ago, Bogoljub Gagic said:

Кад оно само поделе,

Te podele pravi navijacka grupa kkcz i potpuno je normalno da neko ima potrebu da sebe distancira od toga.

Jedan od nacina je i pisanje na forumu.

• Like 9
  • Ha-ha 3
  • Tuzno 2

1 hour ago, Bogoljub Gagic said:

Ух кад сам видео да је неколико страница исписано од синоћ помислих да се није активирао прелазни рок да не стиже Васа можда...

Кад оно само поделе, српском народу је битно само да се дели, да ли је то Звезда-Партизан, Четници-Партизани, позиција-опозиција, десница-левица, чак смо успели и КиМ да поделимо на север и југ, само је битно имати противника.

Уживајте по први пут од одласка Радоњића из Звезде.

real-madrid-baskonia.gif

• Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 16

1 hour ago, JPM said:

Te podele pravi navijacka grupa kkcz i potpuno je normalno da neko ima potrebu da sebe distancira od toga.

Za svađu, podelu potrebno je dvoje. Vidim da pojedinci kažu kako hoće samo košarku bez politike ali isti ti su zdušno podržali političke poruke navijača Zvezde posle derbija sa Partizanom, odgovarala im ta politička poruka. Isti bi bili oduševljeni i da se to ponovilo sad protiv Pariza. Dakle ne smeta politika generalno nego to što onaj koji je trenutno jači peva svoju politiku. Jebiga svet tako funkcioniše, jači nameće pravila a ostali trpe dok ne ojačaju pa oni dođu na vlast.

• Like 12

1 hour ago, DameTime said:

Ne brini, ne možemo zaboraviti kako si imao na umu našu dobrobit, sve i kad bismo hteli.

Nisam sigurna zašto je toliko teško prihvatiti da topici ovde treba da imaju flow prirodne komunikacije. Ne ChatGPT komunikacije gde će forumaši biti uterani u ograđen virtuelni prostor u kom će pisati samo na jednu temu i ni o čemu drugom.

Da pojasnim, tema je KKCZ u sezoni 2024/25, ali ta (šira) tema ima mnogo podtema, koje su u određenim trenucima manje ili više aktuelne, a ne zaslužuje svaka zasebni topic. Izuzev cirkularnog prozivanja igrača, što zaista jeste annoying, mislim da sve ostalo može i da se preskoči jer se diskusije obično spontano okončaju posle par stranica, kao što su i započete. A u svakom trenutku možeš da započneš novi krak diskusije, koji će se razviti ako drugima bude zanimljiv. 

Ne treba svaka imati zaseban topik naravno, al sam pisao u smislu da ne bi skodilo da ima 1 koji bi u nikad vecoj sustini pripadao i samom nazivu pdf-a te ne vidim kako bi to skodilo, no da se ne vracamo puno na to, jer ocigledno se bar za sada to nece desiti, a mozda i nikad. Jedini nacin je da Guru pogura celu pricu prvenstveno kao admin a onda i neko ko bi dosta pisao na toj temi al kao sto mi je rekao ranije otprilike da nema neke volje za to.

Sto se tice drugo pasusa, nisam ni ja sasvim siguran zasto, ali ocigledno ima puno nezadovoljnih. Neretko su u nekom trenutku bukvalno svi necim nezadovoljni, kao ovo poslednje na primer jedni koji iznose svoje stavove o xy temi recimo sada o navijacima, drugi kojima smetaju isti ti stavovi pa pisu kontra argumente vidno nezadovoljni i treci kojima smetaju i jedni i drugi upisi i koji bi samo o kosarci a dodao bih i cetvrti kojima smetaju ovi treci... Samo sam razmisljao u pravcu da svi budu zadovoljni, nista manje i nista vise od toga. Ja licno nemam preveliki problem ni da je ovako sve nabacano. Ne kapiram zasto si se onda prva (i medju retkima) javila za protiv a sada mi i jedina odgovaras sa rekao bih poluironicnim prvim pasusem odnosno recenicom a i prebacujes u 'mi' i akoje to tvoj licni stav, bilo je i onih kojima se ideja svidela i koji su me podrzali neki na pp neki u vidu lajkova. Svakako ne bih se vracao na to opet i rekao sam sta sam imao. Mislim da ce se to nezadovoljstvo nastaviti i da ce vremenom kvalitetni forumasi samo otpadati, mislim na duze staze. Kapiram da su ovde vecina ljudi u fazonu 'koga nema bez njega se moze' al meni nedostaju i Madafaka i Uini i Kankunen i jos neki pozitivni forumasi gde je svako prestao da pise iz nekih svojih razloga jer je bio necim nezadovoljan a prilicno sam siguran da na temi koju sam predlozio bi bili tu, dal pisali ili samo citali i podrzavali kako god. No dobro, da ne duzimo. Kako je tako je i to je to.

• Tuzno 1

@Brat od Korneta ako sam dobro razumeo, tebi je kvalitetan forumas samo onaj koji uvek, nezavisno od toga kakvo misljenje ima o bilo cemu, pise samo u pozitivnoj noti?

@Perkos2 Ja nemam nista protiv razlicitosti, zapravo volim razlicitosti i uvek ih ohrabrujem. Ja imam protiv militantnog nametanja stavova, a to radi iskljucivo navijacka grupa. Nakon derbija se desilo spontano iskazivanje stava ljudi, a ne dogovoreno skandiranje sa odredjenom konotacijom. 

Ja kao neko ko je gradjanske orejntacije, ne pravim razliku izmedju Srba, Hrava, Bosnjaka, Turaka itd... ne pravim ni po veri ni po boji koze. Tako da meni nacionalizam smeta. Prosto kao pasulj. I zelim da imam pravo da to uvek kada mi je zgodno, iskazem.

• Like 4
  • Thanks 2
  • Tuzno 1

11 hours ago, Ikac said:

To je još blago, ja imam chatove od leta gde pišem da klub koji dovodi igrače iz Olimpijakosa, Virtusa, Barselone, Efesa i plaća obeštećenje za rekordera takmičenja iz konkurentske Baskonije ne pravi tim samo da uđe u plej of i takođe, koja je poenta učestvovanja u takvom takmičenju ako ne planiraš da ga osvojiš. A od tad smo doveli još jednog igrača iz Olimpijakosa i jednog praktično iz Monaka.

Kada je reč o drugoj mini-temi:

First Team All Foreign: Marcus Williams, Charles Jenkins, Tarence Kinsey, Quincy Miller, Joel Bolomboy.
Second Team All Foreign: Omar Cook, Billy Baron, Rokas Giedraitis, Stratos Perperoglou, Maik Zirbes.
Just missed the cut: Nate Wolters, Mouhammad Faye.
Nisam računao Jaku Blažića i Pera Antića kao strance.

Team All Nostalgic: James (Scoonie puni) Penn, Larry O'Bannon, Adam Morrison, Regie Freeman, Obinna Ekezie.

Kakav je ovo tim bez Fakua i Vildoze? 🙂 Jeste da su bili kratko, narocito Faku, i da ta ekipa nije uzela ABA jer nije imala prednost domaceg terena protiv nikad jaceg KKP, ali legitimno mogu da se pominju u ovakvim diskusijama. Markus, pa i npr Volters , Jagisa su ostvarili vise od Fakua u CZ, ali je kvalitet na strani Argentinca

• Like 1

1 hour ago, Brat od Korneta said:

Ne treba svaka imati zaseban topik naravno, al sam pisao u smislu da ne bi skodilo da ima 1 koji bi u nikad vecoj sustini pripadao i samom nazivu pdf-a te ne vidim kako bi to skodilo, no da se ne vracamo puno na to, jer ocigledno se bar za sada to nece desiti, a mozda i nikad. Jedini nacin je da Guru pogura celu pricu prvenstveno kao admin a onda i neko ko bi dosta pisao na toj temi al kao sto mi je rekao ranije otprilike da nema neke volje za to.

Sto se tice drugo pasusa, nisam ni ja sasvim siguran zasto, ali ocigledno ima puno nezadovoljnih. Neretko su u nekom trenutku bukvalno svi necim nezadovoljni, kao ovo poslednje na primer jedni koji iznose svoje stavove o xy temi recimo sada o navijacima, drugi kojima smetaju isti ti stavovi pa pisu kontra argumente vidno nezadovoljni i treci kojima smetaju i jedni i drugi upisi i koji bi samo o kosarci a dodao bih i cetvrti kojima smetaju ovi treci... Samo sam razmisljao u pravcu da svi budu zadovoljni, nista manje i nista vise od toga. Ja licno nemam preveliki problem ni da je ovako sve nabacano. Ne kapiram zasto si se onda prva (i medju retkima) javila za protiv a sada mi i jedina odgovaras sa rekao bih poluironicnim prvim pasusem odnosno recenicom a i prebacujes u 'mi' i akoje to tvoj licni stav, bilo je i onih kojima se ideja svidela i koji su me podrzali neki na pp neki u vidu lajkova. Svakako ne bih se vracao na to opet i rekao sam sta sam imao. Mislim da ce se to nezadovoljstvo nastaviti i da ce vremenom kvalitetni forumasi samo otpadati, mislim na duze staze. Kapiram da su ovde vecina ljudi u fazonu 'koga nema bez njega se moze' al meni nedostaju i Madafaka i Uini i Kankunen i jos neki pozitivni forumasi gde je svako prestao da pise iz nekih svojih razloga jer je bio necim nezadovoljan a prilicno sam siguran da na temi koju sam predlozio bi bili tu, dal pisali ili samo citali i podrzavali kako god. No dobro, da ne duzimo. Kako je tako je i to je to.

Nikada neće svi biti zadovoljni. Imaš minimum 50 ljudi aktivnih na ovom topiku, koji konstantno vri od različitih tema, pa naravno da će neko biti nezadovoljan. Isto tako, kada dolazimo ovde, valjda shvatamo da se neće samo ovo mesto (i svi prisutni) prilagođavati nama, već moramo i mi malo da se prilagodimo.

Koliko sam tad shvatila Gurua (i ostatak moderacije), nije problem nedostatak volje, nego oni smatraju da nema potrebe za tim topikom. I usudiću se da bacim hot tejk da bi to bila jedna od najmanje aktivnih tema, dok bi se ovde i dalje štancao sadržaj, a pojedinci bi se i dalje žalili na ono što im se ne sviđa. 

3 hours ago, JPM said:

Kako da ne, na forumu se treba boriti protiv toga. Stav "navijačke" grupe je poznat odavno i svakako se neće promeniti ništa pisanjem na forumu. 

Nemam ništa protiv ni da nekome to smeta dovoljno da prestane da ide na utakmice, ili čak prestane da prati klub, ne može svako da prihvati njihove gluposti (najblaže rečeno).

Ali je sasvim besmisleno posle svake utakmice pisati iste poruke i biti kao iznenađen dešavanjima. Već sam napisao šta je svrha takvih poruka.

• Like 2

Pomalo se pribojavam vecerasnje utakmice, pitanje je koliko nam je ostalo goriva i uopste motivacije za aba meceve pred 4-5k ljudi. Posebno pred vrlo vazno duplo kolo u el.

Ovi su odmorni, sudeci po izjavi Golemca prilicno nalozeni i spremali su se cele nedelje, dok za nas nisam siguran da smo odradili trening od Pariza. Ako krenu da ubacuju frizidere, a nije im strano, bice cupavo.

Nisam odusevljen ni sa dva slovenacka arbitra protiv ekipe ciji su trener i glavni igrac Slovenci, u pozorisnoj atmosferi mogli bi da se raspistolje... 

Kalina je ostao duzan od petka, nije mnogo ni igrao, nadam se da ce da povuce danas. Ima tu jos nekih momaka koji su svezi (Dobric, Yago, Luka, Brown), a ima nadam se i zelje za revansom. Ali uopste ne ocekujem lak mec... 

• Like 6

15 minutes ago, fradler said:

Kalina je ostao duzan od petka, nije mnogo ni igrao, nadam se da ce da povuce danas. Ima tu jos nekih momaka koji su svezi (Dobric, Yago, Luka, Brown), a ima nadam se i zelje za revansom. Ali uopste ne ocekujem lak mec... 

Poželjno bi bilo da se izbegne spori start, koji nas karakteriše u ABA, jer za razliku od većine ABA ligaša Dubai ima kvalitet da izdrži jak ritam tokom cele utakmice, a nama bi pored pobede značilo i da se manje potroši ekipa.

• Like 2

1 hour ago, Kosjan Willavić said:

Kakav je ovo tim bez Fakua i Vildoze? 🙂 Jeste da su bili kratko, narocito Faku, i da ta ekipa nije uzela ABA jer nije imala prednost domaceg terena protiv nikad jaceg KKP, ali legitimno mogu da se pominju u ovakvim diskusijama. Markus, pa i npr Volters , Jagisa su ostvarili vise od Fakua u CZ, ali je kvalitet na strani Argentinca

Covek koji ima klupicu ispred Pionira koja se zove po njemu ima zacementirano mesto u ovom timu bez diskusije.

Magija koja nas je tada dotakla se ne zaboravlja.❤️

• Like 4
  • Love 10
  • Thanks 2

19 minutes ago, srlepajce said:

Oooo vidi:

-Litvanska prevara

-Grcka zalizana prevara

-Novosadska prevara

Dobro, nakupili ste nesto tekmi i sad vi tu kao nesto pobedjute pa ste mirni ali rodjaci, ima jos utakmica ćeraćemo mi vas jos ihahaj puta.

• Like 1
  • Ha-ha 9

53 minutes ago, fradler said:

Pomalo se pribojavam vecerasnje utakmice, pitanje je koliko nam je ostalo goriva i uopste motivacije za aba meceve pred 4-5k ljudi. Posebno pred vrlo vazno duplo kolo u el.

Ovi su odmorni, sudeci po izjavi Golemca prilicno nalozeni i spremali su se cele nedelje, dok za nas nisam siguran da smo odradili trening od Pariza. Ako krenu da ubacuju frizidere, a nije im strano, bice cupavo.

Nisam odusevljen ni sa dva slovenacka arbitra protiv ekipe ciji su trener i glavni igrac Slovenci, u pozorisnoj atmosferi mogli bi da se raspistolje... 

Kalina se nije štedeo, dao je sve od sebe, ali ovo nije bila baš njegova utakmica i Janis je primetio da je prilično nervozan i isfrustriran nekim nedosudjenim faulovima, pa ga je malo hladio na klupi, da ne bi napravio neki nepromišljeni potez. Nadam se da se nismo skroz potrošili protiv Parižana i da je ostalo snage da dobijemo važnu utakmicu pomalo i nebitne ABA lige.

• Like 1

U suštini samo su Kodi i BBoy odigrali više od 25 minuta protiv Pariza pa se verovatno nismo skroz potrošili prošlu utakmicu. Naravno treba uzeti u obzir da je sledeće nedelje duplu kolo tako da se nadam na danas nosioci ipak neće morati da riljaju puno da bi ostvarili pobedu.

Imamo Dobrića i Mitrovića koji nisu uopšte igrali i očekujem i njihove minute danas, uz to Jago je isto odigrao samo desetak minuta tako da i on ima rezerve, pod uslovom da se potpuno oporavio od povrede.

• Like 4