Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

440 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      343
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      87
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Kako ide sutra utakmica sa Barsom, a imam na umu utakmicu u prvom delu kada su nas sudije unesreceile a kada se setim i proslogodisnje utakmice u Blaugrani.

E pa sudi isti sudija kao i tada (Paterniko) tako da ocekujem opet lakrdiju i trebace nam mnogo nerava. 

Cisto da podsetim na utakmicu prosle godine: na 1:40 do kraja rezultat je bio 78:78, posle toga dobili smo dve tehnicke (Sfeto zbog prigovora jer je faul u napadu Veselog sviran kao faul odbrane Tea, inace TEo popio lakat u glavu, i cuveno gazenje linije od strane Mitrovica). Sve je sudio Paterniko. 

A Paterniko je sudio prosle godine i utakmicu sa Zalgirisom u Beogradu kada nas je opet namestio (cuveno gazenje linije Evansa).

1 minute ago, Brat od Korneta said:

Posto je jos uvek aktuelna utakmica sa Partizanom:

https://www.instagram.com/reel/DECpw-dMsNj/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==

Na pocetku je njegovo ponasanje nerviralo i frustriralo, ali evo u cetvrtoj sezoni uzastopno je dosao do te granice da zaista nema potrebe uzimati njegove izjave za ozbiljno jer on sam sebe ukopava svaki put posle poraza. Covek je mrtav hladan pre par meseci izjavio da EL i Aba tabele govore sve, pa ga mozda ne bi bilo lose pitati sta se desilo sa tom konstatacijom? Ili bolje ne, jer je smesan lik i sam sebe vremenom najvise demantuje, ne trebamo mu mi. Samo ignore.

• Like 12

1 hour ago, DameTime said:

Tu je ipak u pitanju the trojka, Sector & Pradedovac + Luka Muka

Jbt kad se setim da je Sector kačio sliku truta za Dedu :lol_2:

To je nekad bilo... 

Sad kad se razgoropadio u derbiju sa 7 poena i 5 skokova opraštam mu svu bolu koji mi je nanio svojim minutima u KKCZ. 

• Like 3
  • Love 1
  • Ha-ha 7

Ma neka baljezga koliko hoce, samo nije posteno prema nasim igracima, nasem treneru. Šta, mi nismo zasluzili trofeje u aba ligi, vec su nam to sudije donele?

Treba da ga bude sramota. Bogu fala, pa mozemo da budemo ponosni na sve naše trenere. Vaspitani, sa gospodskim manirima uvek, nije ni ona protuva Čović uspeo da ih pokvari.

• Like 29

8 minutes ago, berti said:

Ma neka baljezga koliko hoce, samo nije posteno prema nasim igracima, nasem treneru.

Naravno, zato je i korektno da uvek čestitaš pobedu, jer ti na ovaj način vređaš i unižavaš nečiji uspeh. To je pre svega užasno nekolegijalno. 

• Like 6

4 minutes ago, JPM said:

Naravno, zato je i korektno da uvek čestitaš pobedu, jer ti na ovaj način vređaš i unižavaš nečiji uspeh. To je pre svega užasno nekolegijalno. 

Mogu nekako da razumem da se u afektu posle utakmice svašta kaze, ali da ti posle toliko vremena baljezgaš ovako, omalovazavas neciji celogodisnji rad, odricanja, povrede i šta sve ide uz to...  E to se zove pokvarenost. Blaza rec ne postoji, težih ima mnogo.

• Like 10

Naravno da ga ne treba ostaviti na miru, već posle svake takve izjave sprdati ga još jače na originalan i prihvatljiv način. Ne naravno skandiranjem "Željko Turčine" nego nešto slično kao što je bilo "uzmi Željko Majkl Džordana" ili onim transparentom gde dobija trofej za 11. mesto u el.

• Like 33

Stvarno mi nisu jasni likovi koji se kerebeče na postove. Ne zato što su postovi duhoviti, vec kao neko podsmevanje, ruganje...  Imao onih koji nikada nista ne pisu jer verovatno ne znaju recenicu da sastave, ali se zato kerebeče sa neke visine, a ima i ovih iz komsijskog tabora koji kada ostanu bez argumenata, sledi kerebečenje.

• Like 1
  • Ha-ha 1

2 hours ago, pilif88 said:

Kako ide sutra utakmica sa Barsom, a imam na umu utakmicu u prvom delu kada su nas sudije unesreceile a kada se setim i proslogodisnje utakmice u Blaugrani.

E pa sudi isti sudija kao i tada (Paterniko) tako da ocekujem opet lakrdiju i trebace nam mnogo nerava. 

Cisto da podsetim na utakmicu prosle godine: na 1:40 do kraja rezultat je bio 78:78, posle toga dobili smo dve tehnicke (Sfeto zbog prigovora jer je faul u napadu Veselog sviran kao faul odbrane Tea, inace TEo popio lakat u glavu, i cuveno gazenje linije od strane Mitrovica). Sve je sudio Paterniko. 

A Paterniko je sudio prosle godine i utakmicu sa Zalgirisom u Beogradu kada nas je opet namestio (cuveno gazenje linije Evansa).

Zeljko, prestani sa sudijama vise

37 minutes ago, Mile1 said:

Sve se promenilo posle one utakmice u pioniru protiv Fenera, kada je slagao da mu je skandirano zeljko t#####e i kada je izgovorio cuvenu vise nismo prijatelji

Covek je jednostavno los gubitnik i to je to 

Tačno, sad ima i snimak te utakmice na yt kanalu sport kluba pa se lako može proveriti

30 minutes ago, Čvarkov said:

Naravno da ga ne treba ostaviti na miru, već posle svake takve izjave sprdati ga još jače na originalan i prihvatljiv način. Ne naravno skandiranjem "Željko Turčine" nego nešto slično kao što je bilo "uzmi Željko Majkl Džordana" ili onim transparentom gde dobija trofej za 11. mesto u el.

Taj transparent je bila možda i najbolja fora na račun komšija koju sam video otkad sam svesno biće

• Like 7