Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

440 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      343
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      87
    • Niko!
      177

Recommended Posts

58 minutes ago, K.Dot said:

Uopšte nema mesta za optimizam. Imali smo ogromnu sreću da ovu utakmicu nisu bili kompletni, pa čak i tada sa njihovom skraćenom rotacijom na kraju u 4/4 , kada ih je već stigao umor mi 6 minuta nismo dali koš iz igre, jezivo. Kad odluče da igraju odbranu mi koš ne vidimo dok sa druge strane svaki mogući napad nam probijaju prvu liniju kao da je ezebicioni meč u pitanju. Sfero i CMM da vide da li mogu da nauče neku akciju na postavljenu odbranu, nešto , bilo šta. 

Pa nije baš tako, i oni i mi smo dali po jedan koš iz igre u zadnjih 6 minuta, uz obostrano mnogo izgubljenih lopti. 

Jednostavno je, bez obzira što derbi ne znači mnogo u teoriji, ipak utakmica bila previše bitna, pa je nervoza bila velika. 

O značaju utakmice dovoljno govori i Obradovićevo kukumavčenje posle poraza. 

• Like 1

29 minutes ago, Crni said:

1.Partizan nam ove god ne lezi.

2.favoriti smo protiv njih u kupu i domacici.

3.skripi dugo vec na bekovima.

4.mozda Braun nekim kretnjama omoguci bekovima neku fluidnost.

5.bilo bi lepo da svi ostanu zdravi, da uhvatimo neku konstantnost.

6.sebe cu razapeti, ali ne bi mozda lose bilo da Teo igra po 5 minuta.

Nije problem Teovih 5, problem je Teovih na silu 15, od kojih apsolutno nista ne dobijemo ili cak se unazadimo.

• Like 1

1 hour ago, srlepajce said:

Kakve smo mi napade igrali ravno 7-8 min

Horor

Sfero sta cinis covece? 

Imali smo i srece da je njih stigao umor u kratkoj rotaciji inace mrka kapa

Sferopulos se ponaša kao da je ovo fudbal i da je moguće čuvati rezultat. Već postaje trend da pokušavamo da privedemo utakmicu kraju tako što 18 sekundi u napadi ne radimo ništa, a onda krećemo u neku akciju koja se završi izgubljenom loptom ili nekim očajničkim pokušajem šuta. 

• Like 2

7 minutes ago, DameTime said:

I ja gotivim Dedu, mnogo koristan igrač kakav treba svakoj ekipi.

Vidim vode se krstaški ratovi za njegove usluge iz godine u godinu. Putin je čak zaprijetio nuklearnom bombom kad smo ga oteli CSKA.

^

Inače još jedna loša predstava protiv prilično oslabljenog protivnika. Plašim se novih - 20 protiv Barse. Baš ubija bezidejnost igrača i trenera u nekim fazama utakmice.

• Like 3

2 minutes ago, Sector said:

Vidim vode se krstaški ratovi za njegove usluge iz godine u godinu. Putin je čak zaprijetio nuklearnom bombom kad smo ga oteli CSKA.

^

Inače još jedna loša predstava protiv prilično oslabljenog protivnika. Plašim se novih - 20 protiv Barse. Baš ubija bezidejnost igrača i trenera u nekim fazama utakmice.

U redu je, brate Sectore, svakako ima mnogo igrača koji su mnogo bolji od Davidovca.

• Like 1

Opa grudvanjac na lepo veče i pobeda. Čestitke momcima i vetar u leđa pred Barsu. CMM je kralj. Uživajmo.

A da deflection koji je odlučio ili kako god se zvalo. Kalinari pobedu izrudari.

A deda dobio nov nadimak. Izvinite na suviše sadržaja u postu. Uživancija i zadovoljština je prisutna.

Edited by božija noga
  • Like 9
  • Thanks 1

Ja ne mogu da prestanem da se divim Dzoelu Bolomboju. Pre svega kakav je to karakter, a nakon toga i kakav je igrac. Koliko ste igraca videli da posle onakve povrede koja je mogla sezonu da mu okonca da neko odmah nakon povratka igra 20, 29, 25 minuta i to kakvim intenzitetom kao da nije dan pauzirao. Bilo je dosta talentovanijih stranaca, bilo je i stranaca koji su uzeli vise trofeja ali meni je Dzoel zacementiran na drugom mestu najdrazih stranaca, odmah iza Djenke. 

• Like 28
  • Love 2
  • Thanks 1