Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

U Srbiji postoji ideja o zabrani latinice to jest o forsiranju i nametanju cirilice.

U Srbiji ne postoji ideja o zabrani cirilice, nikad bila niti ce biti.

Znati latinicu je znati komunicirati sa civilizovanim svetom.

Da znam i grčki alfabet i još neka pisma ja bih sebe smatrao blagoslovenom osobom a ne izdajnikom srpstva.

Tako da ja zaista ne vidim da je cirilica ikako ugrozena, sta vise...

• Like 8
  • Thanks 3

Dobro je људи, рекли smo šta smo  имали, сада предлажем da spustimo loptu, za 10 минута играмо meč. Većinski smo сагласни да је potez "Делија" sramotan na више nivoa, a njihovo мишљење promeniti nećemo нити можемо, oni su najpametniji. Ja sam пре две године престао da idem na utakmice јер нисам могао ово више da gledam. Барем им sledeći put iskulirajte koreografiju ако се не слажете са њима, neka se igraju сами, ионако имају loše mišljenje o svima вама који нисте они (vi ste indijanci).

• Like 3
  • Love 7
  • Thanks 1
  • Ha-ha 13

41 minutes ago, Don Dusko said:

Jer 90% ljudi koji pisu cirilicom praktikuju stavove delija i vodece hunte.Zbog toga Big ticket, zbog toga.Naravno ima izuzetaka ali pattern je jasan.

Ништа, одох на Делије.нет.

Лепо смо се писали овај кратак период колико сам овде.

7 hours ago, zoki_dd said:

Ne druže ja nisam iz Srbije Rođen sam u EU i tu ću i umrijeti.Možeš me ismijavati što vam želim mir, nemam problem s tim. U toj mojoj EU također raste političko raslojavanje,ali se ljudi ne mrze,ne blokiraju društvo jer znaju da će im to donijeti samo još više problema. Ako nisu zadovoljni jednostavno izađu na izbore i zaokruže koga žele. I na sportskom forumu ne pišu o politici.

Kakav mir nam zelis.da nam glasaju ljudi iz republike srpske.Da dolaze batinasi iz republike srpske.

1 minute ago, BB7 said:

Ништа, одох на Делије.нет.

Лепо смо се писали овај кратак период колико сам овде.

Nemoj molim te,vrati se....

3 minutes ago, Sinnerman said:

Dobro je људи, рекли smo šta smo  имали, сада предлажем da spustimo loptu, za 10 минута играмо meč. Većinski smo сагласни да је potez "Делија" sramotan na више nivoa, a njihovo мишљење promeniti nećemo нити можемо, oni su najpametniji. Ja sam пре две године престао da idem na utakmice јер нисам могао ово више da gledam. Барем им sledeći put iskulirajte koreografiju ако се не слажете са њима, neka se igraju сами, ионако имају loše mišljenje o svima вама који нисте они (vi ste indijanci).

imam skoro 50 godina,da ne pricam gde sam sve bio zbog Zvezde.Gadi mi se ova Zvezda podrzavana od ovih mafijasa i dece iz kopa.I oni ce da mi kazu kako da mislim.hahahahahahahahaha

• Like 3

Ćirilica nikako ne može biti samo srpsko pismo no pismo slovenskih naroda, kojim se služe više naroda, između ostalog makedonci, rusi, bjelorusi i par drugih.

Ali je užasna i ova osuda ljudi koji pišu ćirilicom, jer onda smo isti kao Vučić i dijelimo ljude na podobne i nepodobne.

No počinje utakmica ❤️

• Like 4
  • Love 1

1 hour ago, Don Dusko said:

Jer 90% ljudi koji pisu cirilicom praktikuju stavove delija i vodece hunte.Zbog toga Big ticket, zbog toga.Naravno ima izuzetaka ali pattern je jasan.

Generalizacija i teska glupost. Ono bas bas.

Evo recimo moja cerkica pise sastave na cirilici.

• Like 12
  • Love 1

15 minutes ago, Cavani said:

Generalizacija i teska glupost. Ono bas bas.

Evo recimo moja cerkica pise sastave na cirilici.

Da ispravim Duška.

90% onih koji isključivo koriste ćirilicu.

Jedno je preferirati neko pismo, to je ok.

Nešto sasvim drugo je odbaciti šansu da budeš pismeniji čovek.

Zašto da se odreknem toga, pa ja sam time u prednosti.

1 hour ago, Zvezdaš96 said:

Realno da sam ja moderator, post iznad od dotičnog koji vredja bez ikakvog razloga i osnova nikada i ne bi bili objavljeni, jer iskreno nikada ne bih prihvatio i odjavio post koji je previše agresivan, pun gneva, uz to i zasnovan na neistinitim stvarima, previše stvari nisu ni tačne u tom postu i to stavljanje prsta u oko i optuživanje kako neko mrzi nekoga ili nešto su zaista smešni..

No ne želim u dalju polemiku...

Ali bi se naljutio ukoliko ne bi objavili ovaj tvoj post koji obiluje agresivnošću,pun gnijeva i taštine, gledanja sa visine I sa pozicije sveznjanja, koje se baziraju na pretpostavkama o nekome koga nikad u životu nije vidio...i to stavljanje prsta h oko I optuživanja kako neciji drugi ugao gledanja biva smijesan, samo zato što nije kao tvoj...su zaista smijesno. 

No ne želim u dalju polemiku

• Like 3

@Don Dusko

Не познајем те оваквог, а знамо се скоро 10 година рачунајући и стари форум. Зато мислим да си несвесно написао једну ружну генерализацију. Не помажу ни потоњи постови којима си се само више укопао. Просто не верујем да мрзиш људе који пишу ћирилицом. Биће да мрзиш лицемере, полтроне и олош који се крије иза сенке лажног патриотизма. Зато пишем овај пост ћирилицом и надам се да имаш самосвест да је потребно да признаш грешку, извиниш се свима који пишу ћирилицом па да терамо даље.

• Like 19
  • Thanks 1

Meni puno srce. Pre dva meseca u ovoj hali mi umro jedan deo sebe kad se BoBo povredio a večeras imam osećaj kao da ruža iz kamena cveta. Predivan osećaj zadovoljstva kad vidim ovu momčinu, njegov stav, želju, snagu, na terenu. Dobro nam došao nazad BoBo. A sad po taj F4 EL. ❤️

Edited by Čočo
  • Like 14
  • Love 9

Nisam stigao da odgledam celu utakmicu, ali ono što sam uhvatio čini se da je cela ekipa odahnula i da opuštenije igraju nakon bitnih pobeda protiv Virtusa i Olija. Nema potrebe za nekom dubljom analizom, odrađeno ne tako lako aba gostovanje bez problema i povreda. I najvažnije, Boki se vratio! ❤️

• Like 14
  • Love 1

Lagana pobjeda. 30 minuta dobre košarke. U poslednjoj smo podigli ručnu i otaljali. 

Dzoel Bolomboy...Pa ne mogu riječima da opišem divljenje, ljubav i poštovanje koje osjećam prema njemu. Kakav igrač, kakav karakter...

Luku Bogavca treba imati u vidu za sl sezonu, i to ozbiljno. Opasan je mali.

Takodje i David veliki potencijal. Njega koliko znam odavno pratimo. 

Ajmo u Stambol rasterećeno pa šta Bog da. 

Edited by Dzo23
  • Like 6

5 minutes ago, Nini3112 said:

Jedva cekam da vidim i Dzona na parketu,mislim da ce to biti posle duplog kola... Mada ko zna mozda dobije i koji minut protiv Makabija

Uh. Bukvalno na ovaj tim i Bolomboja ne treba nam trpač u napadu. Treba nam upravo ono šta nosi sa sobom JB3. Snaga, luda energija i krvava kolena u odbrani. 🔥💪

Edited by Čočo
  • Like 7