JPM Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago Za sada vam sezona deluje potpuno šizofreno. Poput nekih Zvezdinih ranije. Neke blistave partije pomešane sa teškim brainfartovima poput ovog od sinoć Teško ćete ovo regulisati. Porazi od Virtusa i Asvela kući boleće vas do kraja sezone, a vrlo lako mogu da budu i presudni na kraju, nažalost. Indikativno je da imate baš veliki broj domaćih poraza za trenutak sezone. Igre nisu toliko loše koliko rezultati jesu, i da niste dobili derbi ovo bi već bilo manje više gotova sezona (da ne čuje Žoc), jer vam tek sleduje teži raspored u drugom delu. Šteta, pogurali vas baksuzi sa povredama baš sad kad ste se digli. Dobra stvar za vas je što sledi derbi pa ćemo opet da vas poguramo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago KZŠ posle utakmice, Rada prva do'vatila mikrofon, ja pomislih to bre Panoramikse naš, daj novu dozu, ova prethodna potrošena. Kadonomeđutim, jače bije Goca Uzelac po psihu nego Rada po Željku. Ostadosmo i bez Radine čarolije. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 1 hour ago, realno *w said: Ali džabe, vratiće se ostali, biće to bolje, ali po meni bez ozbiljne četvoke ovo je neozbiljna ekipa i to je to. Ja ne mislim da je vama toliko problem nedostatak prve četvorke, ni Zvezda je nije imala (pitanje je i da li je dalje ima) već to što je odbrana na poziciji 5 jako upitna. I da Tajrik, sa neretko Kaboklovskim potezima, solidno odmaže a Brendon ispada kao iz voza, posebno kada ga iole pismeni plej uvede u pik. Sva preuzimanja koja imate uvek nekako završe (idejom protivnika) na eksploataciji pod košem odakle kreće ili udvajanje pa slobodan čovek spolja ili lagani poeni (btw kad je i da li je Jololo ikada vas natrpo ko sinoć?). Mi smo sa vrhunskim def. centrom u liku Bolomboja peglali jako finu odbranu pod košem i na preuzimanjima jer su četvorke igrali (uglavnom) Kalina i Rokas, po vokaciji trojke a uber inteligentni igrači i to je fino ferceralo. Zato mi je i strah veći od nade kako će nova četvorka da se uklopi čim izađe iz Banje Koviljače 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago @JPM don't get me wrong ali ovakvi upisi ti ne prilice. Cuj gotova sezona na pola. Cini mi se da nisi deo te ekipe, ali sa druge strane brda se ide u te ekstreme, od "teraj ih sve, raspadamo se", do "favoriti smo protiv svih". Sezona se zavrsava pocetkom leta i tad se povlaci crta. Bukvalno je sve moguce, ritam utakmica je takav da neminovno izostanci jako uticu na krajnji ishod. Razlika u pobedama izmedju 1vog i 15og je 4. Po mom misljenju Pariz i Bajern imaju vece sanse da budu ispod 10og nego iznad 6og mesta. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 3 minutes ago, NMX said: kako će nova četvorka da se uklopi čim izađe iz Banje Koviljače kafane 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 15 hours ago Share Posted 15 hours ago 3 minutes ago, wrach said: @JPM don't get me wrong ali ovakvi upisi ti ne prilice. Cuj gotova sezona na pola. Cini mi se da nisi deo te ekipe, ali sa druge strane brda se ide u te ekstreme, od "teraj ih sve, raspadamo se", do "favoriti smo protiv svih". Sezona se zavrsava pocetkom leta i tad se povlaci crta. Bukvalno je sve moguce, ritam utakmica je takav da neminovno izostanci jako uticu na krajnji ishod. Razlika u pobedama izmedju 1vog i 15og je 4. Po mom misljenju Pariz i Bajern imaju vece sanse da budu ispod 10og nego iznad 6og mesta. Naravno, nije to biblija, ja samo kažem da me podsećate na neke naše sezone kada smo ovakve poraze na kraju skupo platili. Obično je nas satirala Alba, oni su imali valjda nenormalno dobar skor protiv nas, posebno kada su Siva i Sikma igrali. A nikad nisu ni blizu plej ofa bili. Ok, nije gotova sezona ali ovo se teško nadoknadi kasnije, ovo su baš bolni porazi iz ugla ambicija kluba. Znam, doživljavao sam to iznova sa Zvezdom. Onda na kraju sezone vidiš da ti trebala jedna ili dve pobede za plej of a ti dvaput puko od Albe ili Žalgirisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago (edited) Carlik Jones. Tako se zove vaša sezona 2024/25. Dobili ste tačno nula utakmica u kojima on nije bio na visokom nivou. Ovo sve ostalo su prašinari koji mogu da postignu i 20 poena ali ne mogu da nadoknade njegov loš dan u EL, osim da se poklope zvezde da i Lundberg i Washington i Brown odigraju odlično istovremeno, što mi se čini malo verovatnim. Gabaritnija četvorka svakako ne bi odmogla. Ima još mnogo ovde da se igra i ovaj poraz jeste gadan ali ste apsolutno u igri konkurentno sa svima. Edited 14 hours ago by Chaos Is Me 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago (edited) Nesnam, po prvi put mi djeluje da se nismo totalno samoubili, uprkos bacanjima, Tajrikovom kiksu i ishitrenim šutevima Karlika i Washingtona. Ovaj krnji sastav je pružio više nego što sam očekivao od njih, ASVEL je zaslužio pobjedu pogodivši nekoliko baš zeznutih šuteva. Skup poraz kod kuće, ali nisam utučen kao što sam bio nakon nekih prethodnih poraza. EDIT: Duane Washington je vjerovatno već sada bolji igrač od Puntera, ima prodor i pregled igre o kojima ovaj može samo da sanja Edited 14 hours ago by Beonegro 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Trazite cetvorku kao da se sami nude. Ne vidim poentu dovoditi tek da bi doveli nekog. Evo pominjao sam Reed-a. Covek ostade u Pistonsima za 5 puta manje para. A garantujem da bi mogao duplo vise u Evropi da uzme, ali nece covek preko bare. Sinoc nam je presudio skok i slobodnjaci. Uhvatli su pola promasenih suteva, mnogo je. Sto se tice odbrane mislim da nam je tu Sterling problem, vrlo cesto zabaguje na nasoj strani terena. I ne slazem se za Obradovica. Ostavio je Washingtona u igri kad je u 2-3 napada bas isilovao, imao je strpljenja za njega. A vrv bi drugacije pricali da je Carlik pogodio onaj sut za izjednjacenje, mislim na 76-78. Ostalo jos 45sek, sumnjam da bi onda oni igrali 2 za 1. Bili bi pod pritiskom i mi bi imali poslednji napad. I polako sa tim konstatacijama kako je Washington vec bolji od Pantera. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Nije ni Asvel bio kompletan. Falili su Robertson, Kaudi i Dzekson, tj bar dvojica iz prve petorke. Asvel je odlican tim i polako hvata zalet. Vama je islo na ruku i to sto ste vec mesec dana kuci i sada krece najbitniji period za vas gde ce se videti sta mozete, a koji se poklopio sa dosta povreda. Po meni ovu sezonu trebate da iskoristite da se vidi ko je za vas, a ko ne i da se izvrsi doselekcija sledece godine, kako bi sledece godine mogli da budete ozboljan konkurent za plejof. Ove godine ce to ici tesko, jer su igraci jos neiskusni za EL Nesto slicno se desilo i pre 3 godine, ali vam je tada tim igrao EC, pa nije proslo zapazeno. Vec sledece sezone ste bili nadomak F4. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Nisam srecan zbog poraza, ovo je bila jedna od onih koje moras da dobijes. Ali jbg, okolnosi su bile zaista teske i ne mogu ni da krivim igrace za trud, bilo ga je. Uglavnom, sad moramo da se vadimo (jel?) u Istambulu, ili negde kasnije. Dosao sam do zakljucka da su sledeca 2.5 meseca kljucna :D Za pocetak, Fener igra u losoj formi, to bismo morali da dobijemo. Onda u januaru igramo protiv 4 direktna konkurenta za plej-in: gostujemo Asvelu i Milanu a docekujemo Pariz i Zvezdu. Vec tu ce biti dosta jasnije. 20.12. 18:30 Anadolu Efes Partizan 27.12. 20:30 Partizan Fenerbahce 03.01.2025 Partizan Maccabi Tel Aviv 09.01.2025 Panathinaikos Partizan 14.01.2025 Lyon-Villeurbanne Partizan 16.01.2025 Milano Partizan 22.01.2025 Partizan Paris 31.01.2025 Partizan Crvena zvezda 05.02.2025 Virtus Bologna Partizan 07.02.2025 Monaco Partizan 28.02.2025 Partizan Baskonia pozdrav za druga kalkulanta: @realno *w 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 1 hour ago, JPM said: Indikativno je da imate baš veliki broj domaćih poraza za trenutak sezone. Negde sam procitao da je Partizan i prosle i pretprosle sezone u EL imao po 5 poraza na svom terenu, a ove sezone vec ima toliko posle polovine odigranog regularnog dela. Partizan trenutno ima dve pobede manje od desetoplasiranog, sto na prvi pogled nije strasno, ali nekada je potrebno bas dugo vremena i odigranih kola da bi se te dve pobede nadoknadile, jer jbg igraju i drugi kosarku i pobedjuju/gube. Porazi od Asvela i Virtusa su bas wtf i moguce da ce na kraju sezone o njima da se prica kao sto smo mi cesto pricali o porazima od Albe i Asvela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 1 hour ago, Beonegro said: Duane Washington je vjerovatno već sada bolji igrač od Puntera, ima prodor i pregled igre o kojima ovaj može samo da sanja Slažem se, baš sam to sinoć komentarisao sa juniorom... samo još da uklaviri trojku na 40% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Aloe bre, sta bi vi sad, samo o kosarci da pisete? Da vidimo malo setuvaciju i u vase preduzece. Je li ovo istina? 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago (edited) 2 hours ago, NMX said: Ja ne mislim da je vama toliko problem nedostatak prve četvorke, ni Zvezda je nije imala (pitanje je i da li je dalje ima) već to što je odbrana na poziciji 5 jako upitna. I da Tajrik, sa neretko Kaboklovskim potezima, solidno odmaže a Brendon ispada kao iz voza, posebno kada ga iole pismeni plej uvede u pik. Sva preuzimanja koja imate uvek nekako završe (idejom protivnika) na eksploataciji pod košem odakle kreće ili udvajanje pa slobodan čovek spolja ili lagani poeni (btw kad je i da li je Jololo ikada vas natrpo ko sinoć?). Mi smo sa vrhunskim def. centrom u liku Bolomboja peglali jako finu odbranu pod košem i na preuzimanjima jer su četvorke igrali (uglavnom) Kalina i Rokas, po vokaciji trojke a uber inteligentni igrači i to je fino ferceralo. Zato mi je i strah veći od nade kako će nova četvorka da se uklopi čim izađe iz Banje Koviljače Ma isto je svake godine. Tj svake osim 22/23 kada je tu svega bilo, pa je samim tim tako i završena sezona, sa vrhunskim rezultatima. Prošle smo odbili da imamo pleja, sada četvorku i tako u krug. Zvezdin izbor na 4 je otprilike EL all star u odnosu na ovo što mi imamo. Majk je trenutno na indeksu 2,9 ima 7% za tri poena. Sinoć 22 minuta, 1 poen, 3 skoka i 3 lične. 1 hour ago, Alek The Great said: Trazite cetvorku kao da se sami nude. Ne vidim poentu dovoditi tek da bi doveli nekog. Evo pominjao sam Reed-a. Covek ostade u Pistonsima za 5 puta manje para. A garantujem da bi mogao duplo vise u Evropi da uzme, ali nece covek preko bare. Kao prvo, baš sam uveren da ima. Po i nemamo šta da izgubimo, Majk ima indeks 2 u EL, šta, ako potpuno promašimo, taj neki novi će imati 1? Bar smo probali. A videli smo ove godine, kao i svake, da ima dosta primera oba scenarija. Od igrača koji su obećavali, a teško se uklapaju, do onih koji kliknu posle 2 utakmice. Edited 13 hours ago by realno *w 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 8 minutes ago, realno *w said: Majk je trenutno na indeksu 2,9 ima 7% za tri poena. Sinoć 22 minuta, 1 poen, 3 skoka i 3 lične. A kad mu oduzmes utakmicu protiv Zvezde? Tu mu ide 50% indeksa i svega. :P 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: A kad mu oduzmes utakmicu protiv Zvezde? Tu mu ide 50% indeksa i svega. 😛 Što jes-jes,kljucje poene nam je on dao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 2 minutes ago, СтелаРоса said: Negde sam procitao da je Partizan i prosle i pretprosle sezone u EL imao po 5 poraza na svom terenu, a ove sezone vec ima toliko posle polovine odigranog regularnog dela. Prošle sezone smo imali 12-5 kući, ali 4-13 u gostima, što je premalo. I to smo poprilično volšebno ispustili Olimpijakos i Bajern kući na samom kraju sezone, lako je moglo biti 14-3 kući, što je bio Realov i ujedno najbolji domaći rekord. 3 minutes ago, СтелаРоса said: Porazi od Asvela i Virtusa su bas wtf i moguce da ce na kraju sezone o njima da se prica kao sto smo mi cesto pricali o porazima od Albe i Asvela. Normalno je kada poduvaš da se vraćaš (vraćamo se već mesec dana) na propuštene šanse, ali zaista verujem da na kraju, nakon 34 kola, dobiješ neki rezultat koji tačno oslika koliko si ili nisi bio dobar. Tih vaših sezona je bilo utakmica na drugom kraju spektruma koje ne računaš, a onda to stvori malo misleading sliku. Kada bi ekipe uvek pobeđivale kada treba, a pritom pobeđivale i kada ne treba... onda bi verovatno došle do samog kraja. Ili bolje rečeno, dešava se PO ekipama da kiksnu na sličan način ali po pravilu nađu način da u konačnici to negde nadoknade. Da li ćemo mi to uspeti je trenutno misterija, a odgovor na istu će dati i odgovor da li smo PO ekipa ili nismo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 5 minutes ago, Don Dusko said: A kad mu oduzmes utakmicu protiv Zvezde? Tu mu ide 50% indeksa i svega. 😛 A kad realno želiš da sagledaš, oduzmeš najbolju i najgoru tekmu. Verovatno ostane 0,8 prosečan indeks. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 20 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Normalno je kada poduvaš da se vraćaš (vraćamo se već mesec dana) na propuštene šanse, ali zaista verujem da na kraju, nakon 34 kola, dobiješ neki rezultat koji tačno oslika koliko si ili nisi bio dobar. Tih vaših sezona je bilo utakmica na drugom kraju spektruma koje ne računaš, a onda to stvori malo misleading sliku. Kada bi ekipe uvek pobeđivale kada treba, a pritom pobeđivale i kada ne treba... onda bi verovatno došle do samog kraja. Ovo je skroz korektno mišljenje i slažem se, ali Stela je odgovorio na moj upis koji je više bio usmeren ka tome da je jako teško stalno se vaditi iz govana. Vi ste to malte ne uspeli jednom, pa opet relativno zglajznuli. Nije za očekvati da ćete imati puno ovakvih serija od 5 pobeda, jer ste midtable ekipa po kvalitetu, te će o vašem konačnom stanju na tabeli vrlo verovatno odlučivati baš ove utakmice koje nije prirodno da izgubite. Po teoriji verovatnoće i u skladu sa vašim kvalitetom, vi ćete biti tu negde na 50% pobeda u ovim preostalim kolima. Naravno to nije zapisano u zvezdama, ali nekako u najvećem broju slučajeva kao što si i sam zapazio na kraju dobiješ baš ono kako zaslužiš i po kvalitetu koji poseduješ. Tako da u EL sigurno treba očekivati pad Pariza koji će ipak verovatno dogrebati do plej ina, nešto kao Virtus prošle godine, kao i pad Žalgirisa i Bajerna, mada ne tako drastičan. I očekivati skok Reala i Barse. Ostalo je tu negde baš kako i imaju kvalitet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Boli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Na kraju januara na 50% učinku, na kraju februara preko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 2 hours ago, Clash said: Aloe bre, sta bi vi sad, samo o kosarci da pisete? Da vidimo malo setuvaciju i u vase preduzece. Je li ovo istina? Služba, snajka, služba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Bez doselekcije visokog igrača nema šta da se priča o nekim višim ambicijama. Ne razumem šta Želimir i Savić izvode, koliko puta treba da se opečemo na nedostatak nečega u rosteru da bi se oni smilovali i povukli potez. Prošla sezona bez pleja, ova bez četvorke, a igra nam trpi dok se izmišljaju privremena rešenja. A tek priča da nema mesta, a ono visoki nam Pokuševski i Majk, dve bez konkurencije najgore "četvorke" u EL. Zajebali smo i cigane koji su se patili svih ovih godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Željko, četvorka? Zbog tog pitanja, EL od nove godine pratimo rekreativno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts