Jump to content

Recommended Posts

A prevod? Ipak je Partizan globalni brend...

Pa kaže: Gravedigger adventures of Mr and Mrs Dissolvius 

Beleška u predgovoru: Please note that this novel is about basketball. Just in bed.

Recenziju uradio: Željko Obradović 

Reč recenzenta: This is the best book about basketball. It made me fall in love... with one woman*. I recommend this to all my players, but only when there is no practice.

*Naslov u novinama: Željko viđen sa novinarkom SK u poznatom prestoničkom restoranu (foto + video)

Edited by DameTime
  • Like 2
  • Love 1

Pre nego što dođemo do poente mog prvog upisa na ovoj temi želim da naglasim da ne volim Partizan i da gotovo uvek navijam protiv njega, bez obzira koji sport je u pitanju. Pretpostavljam da je razlog tome što Partizan doživljavam kao iskonskog i najvećeg Zvezdinog rivala.

Međutim, postoje u životu, a pogotovo u sportu, momenti kada i najčvršći principi padaju u vodu. KK Partizan je uspeo u nekoliko navrata da poremeti moj navijački sistem vrednosti. Prvi put je to bilo 1992.g u majstorici 1/4 finala tadašnje EL i trijumfu nad italijanskim timom (Kinder, ako se ne varam) i naravno, kasnije na F4. Drugi put je u pitanju bila neka utakmica regularnog dela sezone u EL (glavni protagonisti Vujošević, Tripković, Tepić, Veličković, itd) u kojoj je Partizan stizao i na kraju prestigao -20 i otvorio vrata plej-ofa.

Tada, kao i sinoć, uživao sam u igri jedne ekipe i nikakva navijačka ostrašćenost nije mogla da utiče na to.

Još jednom, čestitke na izvanrednoj igri i velikoj pobedi.

• Like 10
  • Thanks 13

3 hours ago, pendulum said:

Falilio je ovakvog sadržaja da se malo prodrma topik. Dobro došla!

LM 3:0 na onom mom skromnom scoreboard-u. Idemo dalje. 

Hvala!! 

Svidja mi se ovde, tako da cemo se druziti, malo i ja da bacam komentare 😄

1 hour ago, wrach said:

bogami moze se zakljuciti da si mladja, ifyouknowwhatImean*

*nije to bas lako, nekome F4 radi posao

Busted (pun intended) sam odma, suptilna ko slon u staklarskoj radnji 🤦‍♀️

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • WOW 1

1 minute ago, Shonewizard said:

Kako kad se pobjeđuje svaki raspored izgleda odlično 😄

Bas to gledam sad i u fazonu sam pa mi nemamo gde da izgubimo vise od 5 utakmica do kraja, a pre dve nedelje oly i pao kuci racunam vec 4-10.

1 hour ago, kojihit said:

Busted (pun intended) sam odma, suptilna ko slon u staklarskoj radnji 🤦‍♀️

Sad sam vec siguran da je neko sa komsijske teme napravio profil da lozi poludelu masu ovde opijenu serijom (neocekivanih) pobeda. 

8 hours ago, ScepanScekicSto said:

hocu da nakacim gif reakcije Zeljka na pas Washingtona ka Sterlingu ukuso za tri poena...

to je ono sto se trazi od Denzela

Ja mislim da će toga biti malo u nastavku sezone, pod uslovom da budemo kompletni.

Tu ne mislim da Dvejn neće dobro igrati, nego da neće imati tolika zaduženja u organoizaciji, tj da ih ne bi imao ni sada da je Ife bio tu. Stvarno mislim da Žoc u njemu vidi dvojku, skorera i to je to.

Naravno da će biti asistencija, ali ne iz klasične organizacije, nego nakon prodora, finti šuta itd.

Mislim da može da napreduje na polju organizacije, pre svega taj neki awareness, jer mora da shvati da se u ovakvim utkamica vreba presečen pas u svakoj momentu utakmice, pa makar i neko rutinsko dodavanje na 10 metara od koša, na samom početku napada.

I na kraju, taj šut. Verujem da će doći, u ABA već cepa 46%, mora to doći na neki pristojan %, makar iz ovih dobrih pozicija.

• Like 1

Verovala sam i ja 😛 

56 minutes ago, fedor said:

Sad sam vec siguran da je neko sa komsijske teme napravio profil da lozi poludelu masu ovde opijenu serijom (neocekivanih) pobeda. 

Ovako su za mene kad sam došla na NBA temi rekli da je uini napravio klon nalog.

Devojka je legit i jako kul :')

• Love 1

10 minutes ago, Eddard said:

Imaš do nedelje da se vratiš u svoj uobičajeni dark modus, inače ćeš nam reverse-jinxovati Albu. 

Ti si napustio polozaje. Pa el to partizanski, bre. I sad meni prebacujes, ccc.

Upravo koristim priliku da iz ove pobede izvucem poslednja zrna zadovoljstva jer nas cekaju novi samari. Ugazice nas Alba.

• Like 3
  • Love 2
  • Ha-ha 1

Ima nas još koji smo verovali. Trubio danima da je ovo nova ekipa, kojoj fali više pobjeda a ne igrača, da ništa ne uspeva kao uspeh i da čekamo decembar. 

Sada smo u sedlu, znamo da možemo i forma će se dizati, ali duga je sezona i biće tu faktora umora, povreda i svašta nešto. Treba ići utakmicu po utakmicu.

Nego kako ovaj podvarak prevesti na engleski?