Jump to content

Recommended Posts

Nista jos nismo uradili. Podsecam da jos uvek nismo dohvatili 50% skor i to treba da bude glavni cilj pre kraja godine. 

I dalje je ovo tim koji ne prsti od top level individualnog kvaliteta i treba nam ovaj nivo posvecenosti i fokusa koji je pokazan u duplom kolu. Izvesno je da ce sa Albom biti patnja, ali to ne treba da nas zanima, vec samo da se nekako to dobije, makar trojkom iz autaTM.

• Like 8

Od ove ekipe sam očekivao da od starta igra ovakvu odbranu, sad su tu gdje su morali da budu od početka. Nadam se da utakmice koje smo ispustili do sada neće biti nenadoknadive, a biće mnogo teško, mi smo ekipa koja će u drugoj polovini sezone imati vjerovatno najgori raspored u EL.

Carlik je u zadnjih par utakmica bas procepio, puuuno bolje izgleda nego na pocetku. Trica je sinoc bila top no glavno je da je napokon u stanju praviti prednost driblingom na postavljenu odbranu, a to je ono sto je bio problem u seriji poraza. Zli jezici bi rekli da mu je matchup protiv valjevskog rekreativca i komesara za sudjenje nabio samopouzdanje, a ja sam apsolutno najzlocestiji od tih zlih jezika hehehehhe

• Like 2
  • Ha-ha 6

Evo i mene iz hale sa aerodroma(jebem ti posao). Karte date kumovima, uz objašnjenje kumi da tradicija mora da se poštuje i da bude spremna. 

Jutros poruka od nje: "Kume, spremam ti u nedelju podvarak sa dimljenim butkicama!" Kum nije dugme.

A kumašinova poruka glasi: Kume, ne mogu da ustanem!

• Like 1
  • Ha-ha 19

18 hours ago, KockoOblo said:

StrA me početka utakmice sa nekom petorkom na koju je analitika ukazala da je najbolja za Pao. Krećemo sa 2:14,Željun dobija ćuran-boju, kop kreće sa ženidbom Dušanovom, Dejvis ostaje 8 puta na preuzimanju na Nanu, i tako to... nije da nam se već nije dešavalo. Ovo mora da se igra u kost, a pametno. O kako sam  muda r. Odoh da turim sitnoj i krupnoj stoci, hrane/nije ovo za mene. Pozdrav braćo, i sestro 4+.

I onda dodje Žoc, izanalizira da je najbolje da počne Balša i to bude super 😄

Pretpostavljam da je namera bila da se sačuva Džons od nekih ranih faulova i nervoze, a u stvari ispalo dobro jer je Balša imao super doprinos.

• Like 8

Jeste malo ružno u ovakvoj situaciji pričati o pojačanjima, ali ovoj ekipi fali samo jedan igrač pa da nebo bude granica. Ako je Baskonija stvarno na njega dala novogodišnji popust, daj da nas 20.000 kupimo ovaj album sa sličicama da pomognemo sirotog Ostoju, da dovede Čimu a za kusur neka plati Dulu stolicu u prvom redu.

A institucija radi, parni valjak:

spacer.png

Još me ubedili ljudi ovde da Sterling nume odbranu, a on juče masterclass. Ali ne samo on naravno, svi_aaaa.

Nego, šta ti je postkoitevroligaški petakTM : gustiram forum, udaram srca na sve strane,  odem na stranicu EL a tamo ovo:

image.png

Edited by Marvin
  • Like 1
  • Ha-ha 8

26 minutes ago, Barkley#34 said:

@Beonegro Kako ti sada izgleda Karliče Južno?

Mnogo bolje, kao i ostatak ekipe. 

Mada je meni Washinton prvi utisak, na ovom malom uzorku iz poslednje dvije utakmice on je mnogo čvršći nego što na prvi pogled djeluje (for d rekord, meni je djelovao kao još jedan punter u pokušaju), plus je ozbiljno brz i zna da preševa igrača 1 na 1. Imam dobar osjećaj, da vidimo još nekoliko kola, pa da komentarišemo. 

Drugi utisak (potrošio sam prste kljucajući ovuda o tome) je koliko je Bonga dobar igrač na svojoj prirodnoj poziciji, momak sve stiže, sve kažnjava, ako nije već sad najkorisnija trojka u EL do kraja sezone će biti.

• Like 4
  • Thanks 1

3 minutes ago, Beonegro said:

preševa

Jao od kad nisam čuo ovaj izraz :heart:

LM, od loših stvari: Rambo i Dujan i dalje imaju te momente ozbiljnog pada koncentracije, gde prvi šutira neki fadeaway od table koji ni Dankan ne bi pogodio, a drugi gubi lopte na prevođenju. 

Činilo mi se sinoć da je Željko za malo zakasnio sa rotacijama sredinom 4/4 kad je počeo umor da stiže. Srećom posle brat Sterling dade onu trojku za +17 i tu je i definitivno bio kraj. 

• Like 2