Smrtokapa Posted Friday at 08:07 AM Share Posted Friday at 08:07 AM 1 hour ago, Kronostime said: Greška, tada nije imao ovaj izraz lica. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted Friday at 08:13 AM Share Posted Friday at 08:13 AM Dobro jutro... 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Friday at 08:31 AM Share Posted Friday at 08:31 AM Nista jos nismo uradili. Podsecam da jos uvek nismo dohvatili 50% skor i to treba da bude glavni cilj pre kraja godine. I dalje je ovo tim koji ne prsti od top level individualnog kvaliteta i treba nam ovaj nivo posvecenosti i fokusa koji je pokazan u duplom kolu. Izvesno je da ce sa Albom biti patnja, ali to ne treba da nas zanima, vec samo da se nekako to dobije, makar trojkom iz autaTM. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted Friday at 08:31 AM Share Posted Friday at 08:31 AM Najveca pobeda u poslednjih X godina, statement. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Friday at 08:32 AM Share Posted Friday at 08:32 AM Od ove ekipe sam očekivao da od starta igra ovakvu odbranu, sad su tu gdje su morali da budu od početka. Nadam se da utakmice koje smo ispustili do sada neće biti nenadoknadive, a biće mnogo teško, mi smo ekipa koja će u drugoj polovini sezone imati vjerovatno najgori raspored u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted Friday at 08:34 AM Share Posted Friday at 08:34 AM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted Friday at 08:35 AM Share Posted Friday at 08:35 AM Da se zaokruži veče za pamćenje u Areni, odgovor službi! 15 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted Friday at 08:37 AM Share Posted Friday at 08:37 AM Carlik je u zadnjih par utakmica bas procepio, puuuno bolje izgleda nego na pocetku. Trica je sinoc bila top no glavno je da je napokon u stanju praviti prednost driblingom na postavljenu odbranu, a to je ono sto je bio problem u seriji poraza. Zli jezici bi rekli da mu je matchup protiv valjevskog rekreativca i komesara za sudjenje nabio samopouzdanje, a ja sam apsolutno najzlocestiji od tih zlih jezika hehehehhe 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 08:45 AM Author Share Posted Friday at 08:45 AM Kaže Vanja za svoje trojke: otčepilo malo Druga je ušla malo divlje, a treća se igrala za mene. A Bogi stavio Nilikinu na story Taj drugi Vanjin šut je bio pretežak, neka fadeaway trojka van balansa, ali to je njegov šut. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted Friday at 09:02 AM Share Posted Friday at 09:02 AM KK Partizan vam želi dobro jutro. 8 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Friday at 09:15 AM Share Posted Friday at 09:15 AM 17 8 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dissolvius Posted Friday at 09:32 AM Share Posted Friday at 09:32 AM Evo i mene iz hale sa aerodroma(jebem ti posao). Karte date kumovima, uz objašnjenje kumi da tradicija mora da se poštuje i da bude spremna. Jutros poruka od nje: "Kume, spremam ti u nedelju podvarak sa dimljenim butkicama!" Kum nije dugme. A kumašinova poruka glasi: Kume, ne mogu da ustanem! 1 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Friday at 09:36 AM Share Posted Friday at 09:36 AM 18 hours ago, KockoOblo said: StrA me početka utakmice sa nekom petorkom na koju je analitika ukazala da je najbolja za Pao. Krećemo sa 2:14,Željun dobija ćuran-boju, kop kreće sa ženidbom Dušanovom, Dejvis ostaje 8 puta na preuzimanju na Nanu, i tako to... nije da nam se već nije dešavalo. Ovo mora da se igra u kost, a pametno. O kako sam muda r. Odoh da turim sitnoj i krupnoj stoci, hrane/nije ovo za mene. Pozdrav braćo, i sestro 4+. I onda dodje Žoc, izanalizira da je najbolje da počne Balša i to bude super 😄 Pretpostavljam da je namera bila da se sačuva Džons od nekih ranih faulova i nervoze, a u stvari ispalo dobro jer je Balša imao super doprinos. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Friday at 10:22 AM Share Posted Friday at 10:22 AM @Beonegro Kako ti sada izgleda Karliče Južno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted Friday at 10:33 AM Share Posted Friday at 10:33 AM Jeste malo ružno u ovakvoj situaciji pričati o pojačanjima, ali ovoj ekipi fali samo jedan igrač pa da nebo bude granica. Ako je Baskonija stvarno na njega dala novogodišnji popust, daj da nas 20.000 kupimo ovaj album sa sličicama da pomognemo sirotog Ostoju, da dovede Čimu a za kusur neka plati Dulu stolicu u prvom redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Friday at 10:34 AM Share Posted Friday at 10:34 AM Mislim da sad Moneke plati da dodje, ne bi ga doveli hocu da nakacim gif reakcije Zeljka na pas Washingtona ka Sterlingu ukuso za tri poena... to je ono sto se trazi od Denzela 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted Friday at 10:38 AM Share Posted Friday at 10:38 AM 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Friday at 10:41 AM Share Posted Friday at 10:41 AM (edited) A institucija radi, parni valjak: Još me ubedili ljudi ovde da Sterling nume odbranu, a on juče masterclass. Ali ne samo on naravno, svi_aaaa. Nego, šta ti je postkoitevroligaški petakTM : gustiram forum, udaram srca na sve strane, odem na stranicu EL a tamo ovo: Edited Friday at 10:43 AM by Marvin 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Friday at 10:51 AM Share Posted Friday at 10:51 AM Uinikina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted Friday at 10:57 AM Share Posted Friday at 10:57 AM 26 minutes ago, Barkley#34 said: @Beonegro Kako ti sada izgleda Karliče Južno? Mnogo bolje, kao i ostatak ekipe. Mada je meni Washinton prvi utisak, na ovom malom uzorku iz poslednje dvije utakmice on je mnogo čvršći nego što na prvi pogled djeluje (for d rekord, meni je djelovao kao još jedan punter u pokušaju), plus je ozbiljno brz i zna da preševa igrača 1 na 1. Imam dobar osjećaj, da vidimo još nekoliko kola, pa da komentarišemo. Drugi utisak (potrošio sam prste kljucajući ovuda o tome) je koliko je Bonga dobar igrač na svojoj prirodnoj poziciji, momak sve stiže, sve kažnjava, ako nije već sad najkorisnija trojka u EL do kraja sezone će biti. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Friday at 11:03 AM Share Posted Friday at 11:03 AM 3 minutes ago, Beonegro said: preševa Jao od kad nisam čuo ovaj izraz LM, od loših stvari: Rambo i Dujan i dalje imaju te momente ozbiljnog pada koncentracije, gde prvi šutira neki fadeaway od table koji ni Dankan ne bi pogodio, a drugi gubi lopte na prevođenju. Činilo mi se sinoć da je Željko za malo zakasnio sa rotacijama sredinom 4/4 kad je počeo umor da stiže. Srećom posle brat Sterling dade onu trojku za +17 i tu je i definitivno bio kraj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted Friday at 11:04 AM Share Posted Friday at 11:04 AM Komsije, sta ste se rastrcali? 😝 Velika pobeda, nema sta. Cestitke. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted Friday at 11:24 AM Share Posted Friday at 11:24 AM De ste pičke grobarske, kakve su ovo igre i rezultati, ništa vam ovo ne valja zvuk obavezno 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted Friday at 11:28 AM Share Posted Friday at 11:28 AM Gledala sam reprizu, danas je je jos bolje nego juce 4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted Friday at 11:31 AM Share Posted Friday at 11:31 AM Just now, NMX said: De ste pičke grobarske, kakve su ovo igre i rezultati, ništa vam ovo ne valja zvuk obavezno Evo jurimo neki recept za Pastu Bolonjeze i neko odgovarajuce vino za veceras.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts