Jump to content

Recommended Posts

33 minutes ago, odupri se ludilu said:

Baš smo našli na Zvezdi kod njih da se vadimo.

Imaju puno igrača sa iskustvom derbija i to će biti teško premostiti. Izgledaju bolje od nas. Igraju kući. 

Dobijamo!

ne daj se, odupri se svom ludilu...

:classic_biggrin:

• Like 1
  • Ha-ha 9

2 hours ago, Alek The Great said:

Nadam se da su ozbiljno porazgovarali sa Tajrikom. Ne treba nam njegovo iskljucenje zbog eventualnih provokacija Petruseva.

Samo da ga ne nabode Petrušev leđima u pesnicu i biće dobro

Edited by Урош19
  • Like 3

1 minute ago, Урош19 said:

Samo da ga ne nabode Petrušev leđima u pesnicu i biće dobro

Bojim se da će ga Petrušev zabosti glavom u pesnicu, i tako mu promeniti lični opis pesnice.. A onda će Tajrik morati u policiju da tuži Filipovu glavu, a to nikome ne treba. 

• Ha-ha 1

13 minutes ago, Papanikolesku said:

Bojim se da će ga Petrušev zabosti glavom u pesnicu, i tako mu promeniti lični opis pesnice.. A onda će Tajrik morati u policiju da tuži Filipovu glavu, a to nikome ne treba. 

Stihovi za večeras:

ag1ruLJ.jpeg

• Ha-ha 1

3 hours ago, Alek The Great said:

Nadam se da su ozbiljno porazgovarali sa Tajrikom. Ne treba nam njegovo iskljucenje zbog eventualnih provokacija Petruseva.

Kako si to mislio:

" eventualnih ? ".

Filip ima da baca forice i dok ovaj sedi na klupi.

Tako da...

Mislim da nema šanse da nam ova ili bilo koja druga pojedinačna utakmica preokrene sezonu, sve i da odigramo vrhunski. Ako ova ekipa uopšte bude uspela da dostigne željeni plafon, to će biti uz uspone i padove. Večeras bismo mogli da dobijemo injekciju samopouzdanja, u slučaju pobede, mada bi i ono bilo na ispitu već u sledećem meču.

Za preokret sezone naravno potrebno je igrati dobro i u mečeivima u kojima ne postoji ekstra motivacija. Ovako je to samo bljesak. Mada, da ne budem pogrešno shvaćen jer je to i kod nas slučaj, kad imaš gomilu stranaca nije baš da ih mnogo zabole za derbi.

Što se tiće Petruševa, da neko misli da je on kriv za sukob sa onim bolidom, evo ja stvarno ne znam šta bih rekao. Lik bukvalno fizički nasrne na Petruševa i onda Filip kriv. Koma.

Pa malo je cudno da dosta igraca pozele da se obracunaju s njim na terenu?! Znamo za Rida i Lesora, a zakleo bi se da sam procitao da je imao situaciju i u Grckoj, pa cak i na letnjoj ligi. Kako god, glupi su oni koji se upecaju na te provokaciie. Tajrik je kao stvoren za tako nesto.

Pa poenta je Alek da kao profesionalac moraš da se obuzdaš a provokacija verovatno ima stalno, nekad manje, nekad više. Ja ne mogu da znam zasigurno, verovatno je Filip nešto rekao, ali nije baš da je Lesor mnogo dobro obavio svoje profesionalne dužnosti po pitanju vannastavnih aktivnosti, počevši od skandiranja, izjava pa sve do fizičkih nasrtaja.

Svakako mu nije lako da sve to podnese, ali mnogima nije lako pa podnesu. To je deo sporta, trashtalk nismo mi izmislili.

A sve ono posle sa policijom i dizanjem galame oko toga je maslo Čovića, ne Petruševa. Tako da ja lično za sve to bih najmanje okrivio Filipa.

4 minutes ago, Alek The Great said:

Tajrik je kao stvoren za tako nesto.

Meni ne deluje konfliktno, već kao pozitivna paljevina.

Tajrik nije baš najoštrija olovka, meni i faca čak deluje pomalo psiho iskreno. Imao je i onaj momenat u dresu TurkTelekoma, ali istini za volju nisam čuo da je pored toga pravio još neke incidente tog tipa. 

Petrušev sa druge strane ne deluje kao neko ko želi fizički obračun, ali sigurno da ima dug jezik, i verovatno provocira reakciju. Verovatno bi i bio problem da trash talkuje Jonesa i još da mu pogodi živac, jer ovom nisu baš sve na broju. Verujem da ne bi imao ko da ga spasi tad - ako ovom padne mrak na oči. 

Zato se iskreno nadam da će zaobići bar njega, pa nek trash talkuje Dejvisa i svi mirni.