Coz29 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mene samo jedna stvar zanima Da li ce igrati na 1 ili na 2
Shikamaru Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Oba, po potrebi Definicija kombo beka i za razliku od većine zapravo je jednako upotrebljiv na obe pozicije 7
ScepanScekicSto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 2 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Hm. Uzdrzan sam. nemoj, reci, zanima nas glas razuma
Marvin Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Koliko vidim njegove karakteristike, dobra zamena za Ifea? Nije operisan od kreacije, dobar suter, ima sajz, odbrana pristona ali koncentracija upitna?
Chaos Is Me Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ako pričate o Shake Miltonu, on eventualno može da organizuje prelazak pešačkog prelaza. Dobar strelac ali nije kreator za druge. Takav profil igrača već imate u Washingtonu. 2
Alek The Great Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 20 minutes ago, realno *w said: I ako bi ovoga potpisali, stvarno bi dobro došao Šibvej. Sto? Da hvata sve njegove promasaje?!🫣
Papanikolesku Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Combo guard, raspon 211, sve korektno, ništa elitno. Racionalno, funkcionalno ali ne spektakularno kao recimo Batler.
ScepanScekicSto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 23 minutes ago, realno *w said: I ako bi ovoga potpisali, stvarno bi dobro došao Šibvej. ja mislim da je to gotovo pa izvesno
ChrisJudd Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ne znam, ako nije bio dobar Lejkersima za bekap na 1-2, šta će nama 2
ScepanScekicSto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Just now, ChrisJudd said: Ne znam, ako nije bio dobar Lejkersima za bekap na 1-2, šta će nama da probamo trejd Lunberg/Milton? mozda im brat Ife odgovara 1
Stiletto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Po Vikipediji, 45% iz igre, 36% trojke, 82% bacanja. IMHO, sasvim korektno.
ScepanScekicSto Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Vrlo verovatno sastav za iducu godinu, prvih 10 Carlik, Milton Sterling, Washington Bonga, Vanja Jabary, Osetkovski Tajrik, Oskar plus Poku, Lakic,Nakic i Mitar edit: I Majk Edited 17 hours ago by ScepanScekicSto
Ludi za Poli Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Tesko da je Shake neki play al generalno rekao bih dobar potpis i potencijalno bi mogao biti bas jeben trpac na EL nivou.
TripleJ Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: Vrlo verovatno sastav za iducu godinu, prvih 10 Carlik, Milton Sterling, Washington Bonga, Vanja Jabary, Osetkovski Tajrik, Oskar plus Poku, Lakic,Nakic i Mitar edit: I Majk fali ti ovde Frank ili njegova zamena, ako racunamo da Shake dolazi na mesto Iffe-a.
Coz29 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 minutes ago, TripleJ said: fali ti ovde Frank ili njegova zamena, ako racunamo da Shake dolazi na mesto Iffe-a. Pa da, još jedan bek i Poku ce biti sastav za 12.
therion Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Zanimljivo je da šutira desnom a na ulaz ide skoro iskljucivo levo i leva mu je primarna u vođenju. Slično kao Acie Law onomad, samo obrnuto. Edited 16 hours ago by therion
ChrisJudd Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 15 minutes ago, TripleJ said: fali ti ovde Frank ili njegova zamena, ako racunamo da Shake dolazi na mesto Iffe-a. Mislim da nema potrebe, pomeranjem Bonge na 3, dovoljno je da dođe Milton, a da odu Ife i Frenk, još jedan igrač bi napravio gužvu bez potrebe. 3
Coz29 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Preduga je sezona, i u El I U Aba ima više jakih ekipa, bice sigurno i nekih mini povreda, tu je i forma igraca, prilagođavanje na evropski stil kosarke. Siguran sam da ce dovesti jos jednog niskog ukoliko ne ostane neko od dvojca Ife - Nilikina. Ukoliko je ovo npr. zamena za Nilikinu, a dovede se jos jedan igrac preko bare kao zamena za Ifea, bice bas ozbiljno jaki. 1
Marvin Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Nema sanse da je ovo zamena za Nilikinu, ipak ima veci renome a i drugi je tip igraca skroz
Shikamaru Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Najveci problem KKP prosle sezone, prema mom misljenju, su bili prazni minuti u napadu kada Karlik nije u igri ili je tu ali nema snage vise. Sejk Milton tu dolazi kao idealan fit, neko ko na razlicite nacine moze da poentira i ko moze da baci easy asist, nije on elitni dodavac ali nije ni toliki siledzija kako se predstavlja, u Obradovicevom sistemu gde se gleda pomeranje odbrane i u tom kontekstu bacaju laki pasovi ne vidim da ce on imati vecih problema (van uobicajenog privikavanja na evropsku kosarku). Moze da bude primarni ballhandler ali se uklapa i uz Karlika. Na to dodati Sterlinga koji je elitan kao sekundarni skorer i Dvejna kao wild card u svakom smislu i Vanju (znam znam igrace dosta na 3. ali moze i igrao je na dva cesto) kao vrhunskog sljakera nasa bekovska linija je izuzetno komplementarna, naravno Karlik ostaje kao floor general. E sad sto se tice jos jednog beka jako je pipavo, ovo sto imamo je idealno sklopljeno ali u slucaju povrede (sto na ovaj broj utakmica je jako realno) i radi prevencije povreda ta jenga se rusi i vrlo je verovatno da ce trebati jos jedan igrac na lopti, ako je jedan od Ife/Frenk ok sa time (poput Majka) onda super. Ako ne, licno bih gledao nekog mladjeg igraca da dovedem kao sto su komsije Miljenovica, moja zelja je bio Milijasevic ali zapalio i on na koledz. Ne volim da pravim predvidjanja ko ce pokidati ko ce se raspasti i da komentarisem u smislu bomba/bust jer previse je tu faktora koje navijac poput mene ne moze nikako da zna. Volim da gledam igraca profilno i kako se uklapa u ekipu u koju dolazi. Zato me npr raduje prica oko Sibveja (inace isti lik koji ga je "doveo" kod nas je spominjao da smo u prici sa Miltonom) jer on nam tako jasno popunjava drugu najvecu manu - skok, pre svega defanzivni. 3 1
Alek The Great Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Meni Milton izgleda kao Jaleen Smith za bogate. 1
Manu Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, Shikamaru said: Mislim da u Evropi on može biti jako dobar fit, jednostavno nije dovoljno eksplozivan a ni dovoljno ubitačan šuter na NBA nivou (na koledžu je imao jako dobre procente za tri, inače preklapao se tamo i sa Ajzejom i sa Sterlingom) Inače svi su igrali kod Nemanje Jogija Jovanovića tada na SMU-u, kao i naš Ojeleye. Obzirom na njegovu pomoć pri dovođenju ovih igrača, ako vas zanima ko će vam biti pojačanja kroz par sezona, obratite paznju na igrače UCLA-a od 2024. na ovamo 😄 Koga zanima, gostovao je skoro kod Jao Mileta, velika preporuka za podcast. 5
Coz29 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a2099543/kilijan-hejs-i-sejk-milton-u-kk-partizan.html?fbclid=IwY2xjawLvBQRleHRuA2FlbQIxMQABHmXpbTLWBZ0xp9dA6Z0GIHG3WSDcBcFY69OPvTyymQjZYQo7Gjl-sYu8tMIr_aem_vLP-TxnZ8yB5EhUDVLsCSQ
Recommended Posts