odupri se ludilu Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Felićita, Ćezena Napoli Felićita, Juventus Lacio, Toto Kotunjo i jaaaaaa Praštajte braćo upravo podesio automatski odgovor OoO na mail i odoh na odmor. Uprava napolje neka radi nešto. Edited 8 hours ago by odupri se ludilu 2 3
Luchifer89 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Just now, odupri se ludilu said: Felićita, Ćezena Napoli Felićita, Juventus Lacio, Toto Kotunjo i jaaaaaa Felicita Milano Torino Juventus Lacio Felicita Napoli Kaljari Bolonja Parma Felicita Cezena Djenova Doria Roma Djuzepe Meaca Toto Skilaci i Roberto Betega Marko van Basten i Rud Gulit i ja 1
jedibojan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Marvin said: Kapiram da bi Hejs bio zamena za Frenka ili mozda cak i Ifea? ChatGPT kaze: Krupan plej, dobar organizator, korektan defanzivac mada malo spor za brze bekove, prosecan do los sut za 3, gubi dosta lopti. Jesam li nesto propustio? Za Evropu nadprosecne fizikalije. Ovo za brze bekove bih pre rekao da se odnosi na NBA referentne vrednosti. Ima iskustva igranja evropske kosarke (igrao za neke francuze seniore kao klinac, za Ulm sa tipa 18 godina imao vrlo respektabilnu statistiku). Ozbiljan kamenjar, mada po procentima iz prosle sezone deluje da je taj segment malo popravio. Jos uvek mlad igrac i deluje kao neko ko bi se fino nadopunjavao sa Karlikom. U NBA ga tretiraju kao bust pre svega zbog visoke pozicije na draftu i ocajnog suta, ali mi deluje da decko nije glup i nadam se da ima viziju kako da bootstrapuje karijeru (vremena svakako ima) 1 1
božija noga Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 50 minutes ago, VISOKOLETAC said: Za ovaj turnir se pisalo valjda prosle nedelje? Da valjda. ja sam sad tek video. Ne bih da nisam naleteo na objavu Virtusa.
Son_of_a_gun Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ko je sportski direktor Ulma, to bi nam bio najbolji transfer ove sezone? In ader njuz, odoh i ja da se Grčkam u plićaku, a vi svi se jepte očekujte sad da krenu transferi ponovo. Crna Gora nam je donijela brata Džabara, od Grčke ne očekujem ništa manje od Džejmsa. 😁 Spoiler *Potpišu Kalatesa* 2 5
Jakob Aman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 hours ago, Don Dusko said: Ima li kod vas hrabrisa da otvori prelazni rok topik? Imao bi celu jednu stranicu popunjenu. Možda.
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 32 minutes ago, jedibojan said: Za Evropu nadprosecne fizikalije. Ovo za brze bekove bih pre rekao da se odnosi na NBA referentne vrednosti. Ima iskustva igranja evropske kosarke (igrao za neke francuze seniore kao klinac, za Ulm sa tipa 18 godina imao vrlo respektabilnu statistiku). Ozbiljan kamenjar, mada po procentima iz prosle sezone deluje da je taj segment malo popravio. Jos uvek mlad igrac i deluje kao neko ko bi se fino nadopunjavao sa Karlikom. U NBA ga tretiraju kao bust pre svega zbog visoke pozicije na draftu i ocajnog suta, ali mi deluje da decko nije glup i nadam se da ima viziju kako da bootstrapuje karijeru (vremena svakako ima) Da, prošle godine je na malom uzorku imao 38% u Bruklinu, a u g-league ozbiljnih 42% sa 2.5 pogođene po tekmi. Ne treba njemu ne znam kakav šut ovde, dovoljno da poput Maledona nabaci 34% i to će mu omogućiti lakše igranje, kreaciju, sve... Baš zanimljiv igrač. 6
Coz29 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, realno *w said: Da, prošle godine je na malom uzorku imao 38% u Bruklinu, a u g-league ozbiljnih 42% sa 2.5 pogođene po tekmi. Ne treba njemu ne znam kakav šut ovde, dovoljno da poput Maledona nabaci 34% i to će mu omogućiti lakše igranje, kreaciju, sve... Baš zanimljiv igrač. Važno je napomenuti da je levoruk. 1
VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, realno *w said: Da, prošle godine je na malom uzorku imao 38% u Bruklinu, a u g-league ozbiljnih 42% sa 2.5 pogođene po tekmi. Ne treba njemu ne znam kakav šut ovde, dovoljno da poput Maledona nabaci 34% i to će mu omogućiti lakše igranje, kreaciju, sve... Baš zanimljiv igrač. To ste sve pisali za Nitkilinu. Po meni ako dovodite slicnog igraca, onda je bolje da ostavite nekoga koji je vec tu i zna sistem, a licno mislim da ce sledece sezone biti mnogo bolji.
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kod Frenkija je problem staklenost, tako da bi više značilo da bude zdrav. Brži Son 2
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago SAZNAJEMO: Partizan i Olimpijakos dobili ,,ne” od NBA pleja!https://telesport.rs/2025/07/23/saznajemo-partizan-i-olimpijakos-dobili-ne-od-nba-pleja/
Shikamaru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 12 minutes ago, ScepanScekicSto said: SAZNAJEMO: Partizan i Olimpijakos dobili ,,ne” od NBA pleja!https://telesport.rs/2025/07/23/saznajemo-partizan-i-olimpijakos-dobili-ne-od-nba-pleja/ Njega je spominjao i onaj bata što je najavio Oskara, on i Šejk Milton čini mi se U fazonu zainteresovani smo, u priči smo i to Edited 3 hours ago by Shikamaru
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Taj bata je ostavio post za Miltona, da ja znam
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dopada mi se lajn of tot sto je Butler bio interesantan, ali tesko je pricati o njemu bas kao pleju.
MrTwister Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 32 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Dopada mi se lajn of tot sto je Butler bio interesantan, ali tesko je pricati o njemu bas kao pleju. Zna Francis ovog Tegija iz Arizone, sto ne znaci da nece na kraju se realizovat 😄
realno *w Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 3 hours ago, VISOKOLETAC said: To ste sve pisali za Nitkilinu. Po meni ako dovodite slicnog igraca, onda je bolje da ostavite nekoga koji je vec tu i zna sistem, a licno mislim da ce sledece sezone biti mnogo bolji. Po meni su samo povrede delile Nilikinu od korektne sezone. Propustio je trećinu sezone i to ne odjednom, nego iz više puta i nije bilo šanse da uhvati ritam. I jako me brine što on 5-6 sezona za redom propušta skoro pola tekmi. Ne znam može li se čovek uopšte nadati da on može da izgura jednu celu sezonu bez povreda. Ali svakako, ako može ovako neko zanimljivo ime ok, ne bi ga menjao za bilo šta.
DameTime Posted 22 minutes ago Author Posted 22 minutes ago 8 hours ago, božija noga said: Komšije, ponovo igrate turnir u Italiji. Virtus pre vašeg kluba otkrio. Biće Napoli i Livorno ako dobro vidim. Šesti i sedmi septembar. Ostoja > Žil Vern 😂
Recommended Posts