DameTime Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago 2 hours ago, Jakob Aman said: https://www.instagram.com/reel/DLMeQuMtI-S/?igsh=bzNtdWRnMHoydGxz Na današnji dan. Da se nadovežem, nije baš na današnji dan ali 😍 Što se tiče Jabarija, ne bih da mračim, ALI... Vidim da su grobari u euforiji (ne na ovom forumu), a nisam sigurna da će to ići baš glatko. Moraće Željko dosta da radi s njim i treba strpljenja, biće sigurno turbulencija kao i generalno sa ovom ekipom. Kad krene teranje posle dve tekme na kojima ima jedva 3 skoka... 10 hours ago, Papanikolesku said: Bio sam u pravu, ne? 😄 Nije uopšte poenta u tome da li (ni)si u pravu 😆
MrTwister Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 13 hours ago, MC Thunder 2 said: Ste li malo (mnogo) ludi za Lendejla? Lik ne samo da je onda izjavio da je ljut na svog menadzera jer je "gubio vreme" kod nas i u Kaunasu, vec je trenutno na pola 32/4 ugovora u Hjustonu. A nije nepismen centar = za takve uvek ima posla preko bare. Landaleov ugovor je "specifican" jer taj 4/32 ugovor od HOU je koncipiran tako da je bio skroz negarantovan i iz sezone u sezonu se timskom opcijom garantuje taj njegov iznos. Razlog zasto se on pominje jer je evidentno da HOU ima velike planove za ovo ljeto, pominje se trejd Duranta tamo, trebace cap spacea, a on ce vjerovatno biti kolateralna steta toga. Sad naravno, ne znaci da nece zabosti nedje drugo ugovor u NBA ali dosta toga je da recemo van njegove kontrole i ne zna se dok ne krene nba free agency krajem ovog mjeseca. Tad ce se uostalom znati sudbine vecine ovih NBA meta koje pominjete zadnjih par stranica (Landale, Exum, Cordinier) da li ce ih odmah neko uzeti ili ce se cekati da se iscrpe sve opcije. 1
Ludi za Poli Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ako Jock bude dostupan i voljan vratiti se u Euroligu, tu se nema sta razmisljati. Mada sumnjam iskreno, tu bi odmah i ovi EL teskasi odmah uletili. 1
MC Thunder 2 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Samo jos da se i Zeljko uigra sa ekipom, a ne jednosmerna ulica kao do sada. 2
СтелаРоса Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, DameTime said: Što se tiče Jabarija, ne bih da mračim, ALI... Vidim da su grobari u euforiji (ne na ovom forumu), a nisam sigurna da će to ići baš glatko. Moraće Željko dosta da radi s njim i treba strpljenja, biće sigurno turbulencija kao i generalno sa ovom ekipom. Kad krene teranje posle dve tekme na kojima ima jedva 3 skoka... Ne znam koliko ce moci da se radi sa njim na promeni i prilagodjavanju njegove igre. Pricamo o coveku koji je bio drugi pik na draftu, stotine odigranih utakmica u nba, 30 godina... Po svemu sudeci bice i najplaceniji igrac u timu tako da je za ocekivati da ce on igrati svoju igru koja mu odgovara, a da se ostali moraju prilagoditi njemu. Ko je gledao majstoricu Monako-Barsa mogao je da vidi da ponekad ne ferma ni 2% tim i saigrace nego igra svoje cak i kada ima 0/8 iz igre. Bice izazov nauciti Karlika i Sterlinga da nakon ovakve sezone prihvate da dolazi novi glavni baja u tim i da ostaju bez tolike slobode i lopte u rukama. 1
kendrick duckworth Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Glavne baje ako su prave baje a ne egoistični šabani hoće prave baje pored sebe. Ja ne osećam ni trunku neke skepse, ekipa može da igra ko kurac ali se ni najmanje ne plašim nekih renomea, uloga, ega i slično. Zapravo mi se izrazito sviđa što pored Carlika i Sterlinga dobijamo još jednog baju i siguran sam da se sviđa i njima. 12
MC Thunder 2 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Nisam ispratio te price da nam Sterling zavrsava Parkera, da li je fora ili je ovaj nas bio nesto u kontaktu sa Jabarijem. Ako nije cisto zezanje vec ovo drugo, briga manje za glavne baje diskusiju. I dalje sam 50-50 da li ce Karlik uopste ostati. Ako ostane, bice nekosarkaskih sranja oko njega, pre ili kasnije. Bg seljo-čobanizam pamti i osvetoljubiv je. Edited 6 hours ago by MC Thunder 2
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 23 minutes ago, СтелаРоса said: Ne znam koliko ce moci da se radi sa njim na promeni i prilagodjavanju njegove igre. Pricamo o coveku koji je bio drugi pik na draftu, stotine odigranih utakmica u nba, 30 godina... Po svemu sudeci bice i najplaceniji igrac u timu tako da je za ocekivati da ce on igrati svoju igru koja mu odgovara, a da se ostali moraju prilagoditi njemu. Ko je gledao majstoricu Monako-Barsa mogao je da vidi da ponekad ne ferma ni 2% tim i saigrace nego igra svoje cak i kada ima 0/8 iz igre. Bice izazov nauciti Karlika i Sterlinga da nakon ovakve sezone prihvate da dolazi novi glavni baja u tim i da ostaju bez tolike slobode i lopte u rukama. za mene licno, sam izbor nas a ne Panate govori da je coveku bitna uloga u timu.. sigurno ga ne dovodimo da sedi na klupi, sigurno ce se dosta oko njega vrteti, ali kao sto rece @kendrick duckworth ako su baje evo majstore pokazi... sa dobrim saigracima mozes biti samo bolji Ali ipak, nas trener je jos uvek bar u Evropi vece ime nego ijedan njegov igrac, i isto je zauzdavao i teze igrace nego sto je Jabari Parker, koji mi ne deluje kao privatnik ala Mike James. ne znam coveka, pa ne mogu da tvrdim, ali mi ne deluje tako 4 minutes ago, MC Thunder 2 said: Nisam ispratio te price da nam Sterling zavrsava Parkera, da li je fora ili je ovaj nas bio nesto u kontaktu sa Jabarijem. Ako nije cisto zezanje vec ovo drugo, briga manje za glavne baje diskusiju. I dalje sam 50-50 da li ce Karlik uopste ostati. Ako ostane, bice nekosarkaskih sranja oko njega, pre ili kasnije. Bg seljo-čobanizam pamti i osvetoljubiv je. mislim da je zajebancija, jer su valjda i na koledzu ili srednjoj skoli igrali zajedno... nisam siguran, tako nesto
MC Thunder 2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 20 minutes ago, Jakob Aman said: Hjuston zainteresovan za Bongu... Kao fan Hjustona, ne verujem da je to pozudano jer ljudi na poziciji krila bukvalno imaju Bruksa, Amena Tompsona, Smita Jr, Easona, Vitmora, a rade i na dovodjenju Durenta. 1
Mrk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, MC Thunder 2 said: Nisam ispratio te price da nam Sterling zavrsava Parkera, da li je fora ili je ovaj nas bio nesto u kontaktu sa Jabarijem. Ako nije cisto zezanje vec ovo drugo, briga manje za glavne baje diskusiju. Poznaju se, ne znam sad tacno ali moguce da su igrali zajedno. Kad su Parkera pitali sta misli o nasoj ekipi nakon meca u Bg-u, izdvojio je Sterlinga, nesto tipa "Bice navijaci bas zadovoljni kad uhvati formu". 53 minutes ago, СтелаРоса said: Bice izazov nauciti Karlika i Sterlinga da nakon ovakve sezone prihvate da dolazi novi glavni baja u tim i da ostaju bez tolike slobode i lopte u rukama. Nemoj nista da se brines, imamo vec jednog baju koji o tome misli i kome je forte da poslozi te "glavne baje" u jednu smislenu celinu.
СтелаРоса Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 36 minutes ago, Mrk said: Nemoj nista da se brines, imamo vec jednog baju koji o tome misli i kome je forte da poslozi te "glavne baje" u jednu smislenu celinu. Pa bas zato sto cak ni veliki treneri ne uspeju uvek da ostvare uspeh sa velikim igracima i postoji ovakva tema na forumu.
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, MC Thunder 2 said: dalje sam 50-50 da li ce Karlik uopste ostati. Ako ostane, bice nekosarkaskih sranja oko njega, pre ili kasnije. Bg seljo-čobanizam pamti i osvetoljubiv je Rizik uvek postoji ali meni je to manja briga jer bi ta čobanija tada rizikovala da ih potraži neka ozbiljnija čobanija.
Davai Davai Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nemoj opet da nam lome srca… nije ni ova sezona gotova, mislim stvarno. 🙏 All i wish for birthday is: Karim Avdulj Džabari u crno-belom dresu + da ostanu ovi što su tu.
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ljudi, nama treba jos jedna petica, odlican skakac i makar umereno iznadprosecan sa preuzimanjem i recoveryem kada zaroni. Bez toga leba nema, makar Towns dosao, a ne Jabari. Ocekujem konacno ozbiljnost od Zeljka. 3
MilošVB Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 minutes ago, Son_of_a_gun said: Kako ti zvuči Tony Bradley? On je valjda tanak na preuzimanju. Mada opet, znam da smo ga jurili pre nego što je Kaminski došao.
MC Thunder 2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Znam jednog francuza iz PAO, dosta dobro se priucio preuzimanju 😁 Mada on i Tajrik u istom timu...kosmos bi se urusio u sebe, a kamoli KKP budzet 😅
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja vidim Tajrika kao prvog centra, samo da kontrolise faulove. Po meni, nama treba zamena za njega, takav profil igraca. Znaci neki undersized centar koji moze sve da preuzima. Oscar Tshiebwe bi mogao biti taj. Tesko da ce on do nba ugovora naredne sezone i ne bi trebalo da je skup. 2
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 30 minutes ago, Son_of_a_gun said: Kako ti zvuči Tony Bradley? Americki Balsa, sustinski. Nista ne dobijamo jer da bi se dobio benefit tog njegovog skoka koji jeste odlican, morao bi da nakupi neke minute na parketu, a to bi bio solidan izazov. Da je Balsa u stanju da odigra 25 minut, a da za to vreme ne napravi -456, imao bi i on fazon 8 skokova u proseku. Slicna prica je i ovde. Ne mora taj centar da bude virtuoz i kosarkaski genije, ali mora biti makar pristojan i u stanju da ostane u igri neki period, da bismo uopste pricali o mogucnosti da nam donese prednost u kontroli tekme skokom. Ako trener ne sme da te drzi na parketu da mu ne razjebes sve, diskusija se zavrsava. 1
MC Thunder 2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Takvog nekog "škk željko" centra ćemo i da dovedemo na kraju
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Alek The Great said: Ja vidim Tajrika kao prvog centra, samo da kontrolise faulove. Po meni, nama treba zamena za njega, takav profil igraca. Znaci neki undersized centar koji moze sve da preuzima. Oscar Tshiebwe bi mogao biti taj. Tesko da ce on do nba ugovora naredne sezone i ne bi trebalo da je skup. Rique je sam undersized centar sa visinom nekadasnje prosecne trojke. No nebitna je visina ovde, vazno je kako igra i koje konkretne kvalitete donosi taj igrac. Ja sam vec pominjao i zazivao Tshiebwea, ali sam skeptican zaista ako se posmatra kao full-time petica. On bi negde plovio izmedju 4 i 5. Nije nimalo glup, ima solidne instinkte, napredan skakac, odlican bloker i mada nije toliko brz da bude neka masina za preuzimanje, medjutim recovery mu je sjajan i sa svojim rasponom moze da pokrije bas dosta prostora. Ako moze da se dovede, ja bih to dovodio bez previse razmisljanja... 1
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bruno Fernando je zanimljiva opcija za mnoge EL klubove, ako je tačno da ga Real ne vidi u planovima za narednu sezonu.
Recommended Posts