Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pošto je svako dao svoje mišljenje na ovu temu aj da probam i ja:

Pod jedan, ne postoji ni promil šanse da su profesionalni košarkaši, milioneri koji igraju košarku na vrhunskom nivou bilo koga provocirali ili tražili kavgu. Sve i da je jedan bio u tom fazonu a šanse za to su minorne, ostali bi se potrudili da ga spreče u bilo kakvom pravljenju incidenta. Dakle, milion posto su bili isprovocirani od strane ovih seljobera, seljobersko mesto, seljoberska ekipa, seljoberske ribe koje tu izlaze ali sve je to legalno pa ko voli nek izvoli. 

Dalje, pošto su ovi seljoberi bili u društvu poznatog seljobera gastosa Prijovića, jasno je koji je njihov profil. Greh košarkaša Partizana je izgleda to što su tamnoputi i sa lovom i kako se oni usuđuju da marnjavaju domaće sponzoruše pred takvim delijama kao što su ovi seljoberi. 

Analizirajući samo snimak (što je u startu pogrešno) vidi se da seljoberi prvo napadaju Browna što ovaj srećom izbegava i u samoodbrani nabada seljobera kojeg potom Carlik odvaljuje flašom a zatim ga i dodatno gađa nakon što se ovaj sručio na beton. E sad, verovatno nisu ni ovi košarkaši neka fina deca iz komšiluka nego ih je talenat za košarku odvojio od ulice, Carlikovi potezi su def potezi lika koji je učestvovao u tučama ali je takođe i reakcija nekoga ko je jako jako isprovociran a to se ne dešava samo zato što je neko nešto dobacivao ribama, a koliko je poznato nije u pitanu ničija supruga, sestra ili tako nešto već random ribe koje se lepe za bogate likove. 

Realni je lepo objasnio stanje svesti u takvim situacijama. Kad bismo svi bili roboti, najbolje bi bilo iskulirati ali nekad ne možeš, a siguran sam da poznate face poput sportista često doživljavaju neprijatnosti od random seljobera isto kao što ih često ljudi slave kao da su ne znam šta a ne pikači lopte. Međutim, oni su naučeni da ne reaguju na to obično jer imaju suviše toga da izgube. Ovde je morala biti baš jaka provokacija i ko zna šta još.

Dakle, kad ti padne mrak na oči (što bi moralo da se dešava u izuzetno retkim situacijama, a ne da bude regularan modus operandi jer bi onda bio životinja a ne čovek) više ne razmišljaš o posledicama i ideš all in. E kad smo kod posledica, pravno - ovo je u najboljem slučaju prekoračenje granica nužne odbrane od strane Carlika i svakako nanošenje teških telesnih povreda (priče o slomljenom prstu su bukvalno za crtani film, jasno se vidi da je čoveku razbijena flaša o glavu i da se ista potpuno rasprsla, tu u 100% slučajeva dolazi do teških povreda), olakšavajućih okolnosti definitivno ima i 100% će biti uzete u obzir prilikom odmeravanja kazne. To što je pušten nakon izjave je potpuno normalno, ne postoji nikakav osnov da ga dalje zadržavaju.

Zanima me epilog cele priče ali da je seljober dobio što je zaslužio, siguran sam da je tako. Da li će i ostali dobiti po zasluzi ostaje da se vidi. 

• Like 10
  • Thanks 4
  • Ha-ha 1
  • WOW 1
  • Pumpaj! 1
Posted

Ja sam neko ko ima jako libertarijanski pristup samoodbrani. Za mene je strana koja napada uvek kriva i treba da bude svesna svih mogućih posledica, nemam nikakve simpatije prema bilo kom napadaču i za mene "prekoračenje samoodbrane" je zaista frapantan koncept. 

Kada je moj život u pitanju i kada sam ja napadnut iz čista mira, ja sam jedini merodovan da procenim kada i u kom trenutku sam se odbranio. 

Što se tiče Karlika, gde god da ode, puno sreće majstore i sve najbolje ti želim.

• Like 1
Posted

Nije moje, naš'o sam.

Raspitao sam se malo, mali je ovo grad u njemu sve se zna.. dobih posredno informacije od aktera, jedan od ovih prebijenih momaka. Tačno je ovo što je ispričala devojka, a i naši košarkaši. Izazvao je sve ćelavi koji je popio flašu u glavu. Našibao se i usrao od alkohola u klubu, počeo je da smara devojku koja je bila sa košarkašima i da je vređa jer ''pored nas Srba ti sa crncima, čamuge..'' itd, potom je i njih napušavao i tu je bilo manjeg koškanja, smirilo se i onda su ovi momci otišli i čekali košarkaše da izađu i odmah su krenuli na njih, a košarkaši ih usrali od batina, kaže lik zajebali smo se pošteno, odvalili nas. Ćelavi nema većih posledica, verovatno će mu ostati ožiljak na čelu kao uspomena. Jesu momci simpatizeri Partizana i nema veze priča sa Kaunasom itd..

• Ha-ha 1
Posted

Od činjenica za sada imamo:

1. Snimak dela sukoba, od napada na Brauna (promašaj) do ostatka flaše u čoveka koji leži

2. Fotografiju unakaženog lica tipa koji je dobio flašu u facu (nigde nije demantovano, pa je to vrv on)

3. Svedočenje dame koja je bila u društvu košarkaša (onako kako su preneli mediji).

Sve ostalo (uključujući verbalne provokacije ka košarkašima, rasizam, sačekušu, ko je napao prvi, huligane, seljobere, bolide, ološ čim su u društvu Prijovića, i mene su tako jednom napali hiluligani, i ja sam bio u kafanskoj tuči, adrenalin, afekat, sigurno ima olakšavajućih okolnosti, nije mi ga žao dobio je šta je zaslužio, i ja bih isto postupio...) su, za sada, insinuacije, pretpostavke i lični stavovi koje nemaju nikakvu objektivnu težinu.

Svako ima pravo da olakša dušu i napiše svoj doživljaj cele situacije, zasnovan na simpatijama/antipatijama prema bilo kojoj strani u sukobu.

Meni bi bilo drago samo da sud presudi pošteno "ni po babu ni po stričevima", na osnovu činjenica, kao da je u tuči učestvovao bilo koji random čestiti građanin Srbije.

• Like 1
Posted

Ne znam zasto bi bio frapantan pokusaj da se suzbije taj animalni nagon kod coveka da se 'vrati sa kamatom'. Iznova se dokazuje (poslednjih godina pogotovo je vidljivo) da mi kao vrsta nismo bas mnogo evoluirali, emocionalno, socijalno, mentalno. Nemojmo zaboraviti da je uopste citav koncept prava kao takvog nastao sa idejom da se spreci samopomoc i uzimanje pravde u svoje ruke, kako i kada kome padne na pamet. Pre svega kroz krvnu osvetu koja je nekoc bila glavni postulat i model resavanja nesuglasica i problema. Koncept nuzne odbrane upravo zato postoji, da povuce granicu izmedju onoga sto je srazmerno i opravdano i onoga sto nije. Delimicno je to i produkt medjunarodnih konvencija o ljudskim pravima, gde je ljudski zivot postavljen kao najvece dobro, te se npr. steta na imovini ne moze nikako izjednacavati sa tim. Osoba X nema pravo da ubije osobu Y zato sto joj je ova ukrala automobil ili spavala sa njenim partnerom/partnerkom. 

• Like 13
  • Thanks 3
Posted
7 minutes ago, MarioKempes said:

Meni bi bilo drago samo da sud presudi pošteno "ni po babu ni po stričevima", na osnovu činjenica, kao da je u tuči učestvovao bilo koji random čestiti građanin Srbije.

A koji sud druže? Misliš da će neki tužilac da se zamlaćuje s ovim po službenoj dužnosti ili da će ovaj ćelavi da potegne neku privatnu tužbu, ne kontam?

Ovo je već gotovo, napisaće im kazne za remećenje javnog reda i mira a možda ni toliko.

Posted

KKP bi morao da pruzi ovim igracima obezbedjenje. Ko zna sa kakvim idiotima su se sukobili. Mi smo nenormalna zemlja, kod nas mamlazi sa cekiciima u rukama ordiniraju a policija ne reaguje. Predsednik drzave organizuje, ohrabruje huligane...

• Like 6
Posted
13 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Ne znam zasto bi bio frapantan pokusaj da se suzbije taj animalni nagon kod coveka da se 'vrati sa kamatom'. Iznova se dokazuje (poslednjih godina pogotovo je vidljivo) da mi kao vrsta nismo bas mnogo evoluirali, emocionalno, socijalno, mentalno. Nemojmo zaboraviti da je uopste citav koncept prava kao takvog nastao sa idejom da se spreci samopomoc i uzimanje pravde u svoje ruke, kako i kada kome padne na pamet. Pre svega kroz krvnu osvetu koja je nekoc bila glavni postulat i model resavanja nesuglasica i problema. Koncept nuzne odbrane upravo zato postoji, da povuce granicu izmedju onoga sto je srazmerno i opravdano i onoga sto nije. Delimicno je to i produkt medjunarodnih konvencija o ljudskim pravima, gde je ljudski zivot postavljen kao najvece dobro, te se npr. steta na imovini ne moze nikako izjednacavati sa tim. Osoba X nema pravo da ubije osobu Y zato sto joj je ova ukrala automobil ili spavala sa njenim partnerom/partnerkom. 

Bravo za komentar.

Nije dovoljno što mi na drugim online mjestima ljudi objašnjavaju da je flaša u vugla upravo adekvatna reakcija na rasističke provokacije, nego smo i na ovom forumu stigli skoro do te faze. Malo treba da se spustimo na zemlju.  

• Like 1
Posted

@Chaos Is Me

Poentirao. Što se mene tiče, drago mi je što su ih usrali, a ovaj izdobijani pajser nek nosi uspomenu ceo život. Za nauk, da i nad popom ima pop. Neka kazna za Karlika, možda društveno korisni, koji evrić i vozi. I što berti reče, obezbeđenje za slučaj da ovim tupsonima ne sevne još neka briljantna ideja. 

Posted
51 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Iznova me fascinira koji si ti lik, u pozitivnom smislu 😊 Ovo treba zakucati na vrh foruma. 

22 minutes ago, Papanikolesku said:

Za nauk, da i nad popom ima pop. Neka kazna za Karlika, možda društveno korisni, koji evrić i vozi. I što berti reče, obezbeđenje za slučaj da ovim tupsonima ne sevne još neka briljantna ideja. 

Au jebote, jel sad treba da se pojavi neki pop iznad popa da juri Carlika? Pošto onda nema kraja ovome.

Pukom srećom lik (kakav god debil da je) nije gore stradao, ali nema veze, pošto je najbolji igrač Partizana, uzmi mu malo para i pošalji ga da sadi cveće sa ekipom JKP Beograd. 

• Like 1
Posted
3 hours ago, Small Owl said:

Oba puta sam izuven iz cipela, oba puta protiv brojnije i starije ekipe (brojnije u smislu 3 na 4).

To su situacije kad treba postupati pametno...

Spoiler

iz-kog-broja-alan-forda-je-citat-alane-b

• Ha-ha 2
Posted
47 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Koncept nuzne odbrane upravo zato postoji, da povuce granicu izmedju onoga sto je srazmerno i opravdano i onoga sto nije.

Stvari nisu tako jednostavne. Civilizacijski problem nastaje zato što pravila koja propišu pristojni i razumni ljudi vremenom budu zaobiđena ili iskorišćena upravo od strane onih drugih, čije bi ponašanje trebalo da regulišu, videti pod problemi savremene predstavničke demokratije, npr. Tako je i sa konceptom nužne odbrane koji u osnovi pretpostavlja to o čemu pišeš, tj. omogućuje ti da se odbraniš od napada i time minimizuješ štetu po sebe ali i po napadača, dok organi reda ne preuzmu srvari u svoje ruke. Međutim, u praksi to napadnutu stranu dvostruko postavlja u defanzivni položaj. Prvo zato što je, jelte, napadnuta a zatim zato što je u neizvesnosti da li će napad biti ponovljen, možda većom silom ili žestinom.

Npr. češće nego što bismo očekivali se dešavaju slučajevi da lice kome je dosuđena zabrana prilaska drugoj osobi to jednostavno ne poštuje čime je žrtva, osim što živi u strahu, u realnoj opasnosti da ponovo nastrada, ovog puta ozbiljnije.

U konkretnom slučaju, na stranu Karlik, Sterling bi bio pohvaljen od tebe i onih koji misle isto kao ti jer je školskim primerom nužne odbrane uklonio neposrednu opasnost. Međutim, u životu su česte situacije da taj tip krene ponovo u napad, oprezniji a možda čak i naoružan, tako da bi Sterlingu mogli lepo da uklešemo normu o nužnoj odbrani na nadgrobnom spomeniku. 

• Like 6
Posted

O celoj situaciji pre svega pricam sa 2 advokata i jednim ortakom koji je SUDIJA u sudu.

Pretpostavljanja o dinamici dogadjaja su prica za sebe, i baviti se time prevashodno u ovakvim situacijama je neozbiljno. Ko je kakav, i ko nije kakav, ko je zbog cega reagovao i sl.
Osoba, koji je inace sudija, mi kaze da ovo na osnovu onoga sto se sada zna ovo nema veze sa nuznom odbranom, da za ovo ide krivica, neko nanosenje telesnih povreda i da "pravno je ovo delo kao kuca". Treba videti kako ce da se kvalifikuje.

Jednom sam ispitivao boks trenera, koji je jos aktivan profi bokser, za te situacije... kako reaguje, sta radi kad ga provociraju itd. Inace je kao mladji bio poznati krajski "sa njim se ne zajebavas".
I on kaze lepo da tu nema reagovanja, pomeras se od situacije odmah, cim krene da nalikuje na nesto. Ako se desi nesto ne reagujes na provociranja i cao. Ako te neko napadne, odradis ono sto je nuzno u tih par sekundi i tutanj. Nema tu isprovociran sam, muscle memory je da te udarim lepo, a ako udarim nekog random lika lepo, osakaticu ga. Toga moram da budem svestan pre nego sto je proradio muscle memory. I toga moram da budem svestan mnogo pre nego se desi bilo sta. Poenta price je da kaze da je dosta puta ustao u sred kafane, jos nije ni stiglo meso i otisao, jer je video da mirise na sranja...

I ta prica afekat su sranje. Kinda sam odraso, i isao u srednjoj sa likom koji ih ima zvanicno (pena na usta ,totalni mrak tid). Zilion tuca i sl. Par puta sam i ja sam dobio od njega, jer se izgubi dok sam ga razdvajao. Jednom su nas sa 2 Audija po gradu jurili nekakvi Crnogorci. Mi jos pijani, tek zavrsili srednju skolu, nahvatali nas, sve su nas presavijali na sred Jagodinmale.  Doslovno smo se jedva skupili posle toga. Jedni kod mosta mladosti, drugi Niteksa. Jos smo morali mesec dana da gledamo da izbegavamo glavne ulice, da nas ne dokrajce....da prodje leto, jer oni bili tu bili preko leta. Moje sam posle lagao da sam pao sa motora, neko me vozio (iako moj cale najvise mrzi na svetu motore, al bolje to nego da cuje da nas ganjali crnim audijima).

Zasto? Jer on nije mogao da ne reaguje na random provociranja i dodavanja. I u celoj prici, ko mene jebe sto sam sebi dozvolio da budem u tom drustvu. Jer osoba koja ima probleme sa afektom zna da ih ima. Ne saznas to u 25 godina, brutalni i agresivni afekti su indikativni i desavaju se i mnogo pre 25 godine. I ne desavaju se u sekundi. Imaju svoju najavu uvek. Tuca se desilo nekih 30-60 minuta od prvog dobacivanja. Imao sam ja vremena da odjebem tu pricu, da ima kazem da zajebu i da se vadimo "mani budale".

Moral of the story, ukoliko imas vise od 5 sekundi pre nego krene prva naznaka bilo cega, uvek postoji nacin da se izbegne. Moze da prica ko sta hoce. Pitanje da li ljudi uvek ne glumataju nekakav ponos, pa zbog njega ostaju tu. Posle nek ti taj ponos sredjuje sjebani zivot, ili tudji...

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
11 minutes ago, DameTime said:

Iznova me fascinira koji si ti lik, u pozitivnom smislu 😊 Ovo treba zakucati na vrh foruma. 

Au jebote, jel sad treba da se pojavi neki pop iznad popa da juri Carlika? Pošto onda nema kraja ovome.

Pukom srećom lik (kakav god debil da je) nije gore stradao, ali nema veze, pošto je najbolji igrač Partizana, uzmi mu malo para i pošalji ga da sadi cveće sa ekipom JKP Beograd. 

Ma za mene je reakcija u situaciji u kojoj sam ugrožen, no brainer. Ima metaknu šipku, nož, bokser i ide na mene = ili on ili ja. A više volim sebe. I mene su u klubu ošinuli teleskopom (koji kurac neko nosi jebeni teleskop), a nisam stigao da dovatim flašu ili pikslu pa su me prebili. Inače ne bih oklevao. I bolelo bi me dupe dal sam prekoračio nužnu, kad su me napali. Ovako, ja sam dobio batine, mogli su i oni mene izotvarati, kao što su mogli Sterlinga ili Karlika ovi pajseri. I zato, srećna mu uspomena.

Posted

Ja bih mogao da razumem Karlikovu reakciju da je gađao flašom ovog lika što je zamahnuo nekim oštrim predmetom prema Sterlingu. Jednostavno smatraš da je ugrožen život nekog tebi dragog i moraš da reaguješ. Ovako stoji sa strane, prliazi i udara flašom lika koji je već dobio ono što je tražio i tetura se od udarca.

Posted
7 minutes ago, Papanikolesku said:

Ma za mene je reakcija u situaciji u kojoj sam ugrožen, no brainer. Ima metaknu šipku, nož, bokser i ide na mene = ili on ili ja. 

Opet se prenapumpava priča da se postavi neki kontekst koji minimizuje ličnu odgovornost. Pedeset huligana s metalnim palicama, šipke, noževi, pištolji... Sve su to situacije u kojima ti je život direktno ugrožen. Prema dostupnim informacijama i "dokazima" koje imamo, Carlik nije bio u takvoj situaciji. Čak nije direktno ni branio blisku osobu, jer se ta osoba (Sterling) već uspešno odbranila. On je prema tome grubo fizički napao osobu koja je već bila onesposobljena i to mu je prišao sa strane, gde ga ovaj nije imao ni u perifernom vidnom polju, jer je već bio ošamućen. Ne znam zašto sad nabrajamo ekstremne situacije u kojima bi čak i Dalaj Lami pala crvena roletna da se brani. 

• Like 4
Posted
2 minutes ago, DameTime said:

Opet se prenapumpava priča da se postavi neki kontekst koji minimizuje ličnu odgovornost. Pedeset huligana s metalnim palicama, šipke, noževi, pištolji... Sve su to situacije u kojima ti je život direktno ugrožen. Prema dostupnim informacijama i "dokazima" koje imamo, Carlik nije bio u takvoj situaciji. Čak nije direktno ni branio blisku osobu, jer se ta osoba (Sterling) već uspešno odbranila. On je prema tome grubo fizički napao osobu koja je već bila onesposobljena i to mu je prišao sa strane, gde ga ovaj nije imao ni u perifernom vidnom polju, jer je već bio ošamućen. Ne znam zašto sad nabrajamo ekstremne situacije u kojima bi čak i Dalaj Lami pala crvena roletna da se brani. 

Nema prenapumpavanja, dovoljan je jedan koji me ugrožava. Šta će njemu bilo kakav predmet u rukama i ide na mene ili u ovom slučaju njih? Treba da ga žalim što me sačekao? Moja odgovornost? Pozvao ga na ples, i ovaj zaplesao. 

Posted (edited)

Ma nemoj da zajebavate, oni su bili spremni na šorku pre same šorke. Čim nisi odmah otišao nego ideš na randevu, jos imas kod sebe flašu. Nema tu "reagovao u trenutku jer nije imao kud". Jeste, reagovao je u trenutku za konkretan spleet okolnosti i pozicije, nakon sto je pre toga bio svestan da ce do sranja biti.

Ove price, uhvatio bi noz da upucam nekog. Ako, bravo za tebe. Pa, ko jebe tebe posle, razmisljaj se da l si napao nekog ko ce da upuca tvoje bliznje posle.

Edited by BattleBender
  • Like 3
Posted
4 minutes ago, DameTime said:

Pa i ovo se odpumpava. To što si opisala je jedan sekund već aktuelne makljaže, a ne potpuno izolovani objekat u kojem Carlik donosi trezvenu odluku. Najjače da čovek u tom trenutku ocenjuje ošamućenost, osposobljenost i slično, dok milisekund i pola metra od pomenutog lika, drugi proleće sa nečim u ruci i vrlo je aktivna tuča. Nema potrebe da teramo na Dalaj Lame, niti na potpuno bezbedne situacije iz koje je Carlik preterao, da bismo prišli nekoj sredini.

• Like 6
Posted
Just now, Papanikolesku said:

Nema prenapumpavanja, dovoljan je jedan koji me ugrožava. Šta će njemu bilo kakav predmet u rukama i ide na mene ili u ovom slučaju njih? Treba da ga žalim što me sačekao? Moja odgovornost? Pozvao ga na ples, i ovaj zaplesao. 

Pričam o Carlikovoj situaciji, ne tvojoj (hipotetičkoj).

Posted
13 minutes ago, BattleBender said:

O celoj situaciji pre svega pricam sa 2 advokata i jednim ortakom koji je SUDIJA u sudu.

Pretpostavljanja o dinamici dogadjaja su prica za sebe, i baviti se time prevashodno u ovakvim situacijama je neozbiljno. Ko je kakav, i ko nije kakav, ko je zbog cega reagovao i sl.
Osoba, koji je inace sudija, mi kaze da ovo na osnovu onoga sto se sada zna ovo nema veze sa nuznom odbranom, da za ovo ide krivica, neko nanosenje telesnih povreda i da "pravno je ovo delo kao kuca". Treba videti kako ce da se kvalifikuje.

Upravo to. Sud ne zanima ko je prvi poceo, ko je kome sta rekao, ko je koga sacekao, da li je ovaj ili onaj to mogao da izbegne, itd. Sud vidi povrede i vidi ovaj snimak. Sve ostalo ni ne moze da se dokaze, cak i da je istina. Kad se vec navode primeri, znam za situaciju gde je bilo 15 na 1, i ovaj sam je naravno dobio batine, ali nije imao teze povrede, a usput je dok se branio uspeo da zakaci jednog lika u glavu i nanese mu tesku povredu. Pogodite ko je najebao na sudu? 

Cela prica ima dva dela. Sudski i moralni. S obzirom na povrede, sa strane suda mislim da je poprilicno jasno ko ce izvuci najdeblji kraj. Sa moralne strane, ako je stvarno bilo provokacija, napada, sacekuse ispred kluba, onda sam i ja vise za ono da su dobili sta su trazili, mada i dalje nemamo kompletne informacije, a verovatno ih necemo ni imati.

• Like 3
Posted
3 minutes ago, kendrick duckworth said:

Pa i ovo se odpumpava. To što si opisala je jedan sekund već aktuelne makljaže, a ne potpuno izolovani objekat u kojem Carlik donosi trezvenu odluku. Najjače da čovek u tom trenutku ocenjuje ošamućenost, osposobljenost i slično, dok milisekund i pola metra od pomenutog lika, drugi proleće sa nečim u ruci i vrlo je aktivna tuča. Nema potrebe da teramo na Dalaj Lame, niti na potpuno bezbedne situacije iz koje je Carlik preterao, da bismo prišli nekoj sredini.

Jedna sekunda može da promeni život, pogrešno donesene odluke i tako to. Ne znam da li ste svesni koliko je srećna okolnost što ovaj lik nije još gore prošao? I sad mi ovde pričamo kako je eto bio ugrožen pa šta ima veze, nek okopava cveće i plati par soma evra...

• Like 2
Posted
1 minute ago, DameTime said:

Pričam o Carlikovoj situaciji, ne tvojoj (hipotetičkoj).

Pa i ja pričam o Karlikovoj, samo sam povukao paralelu, da sam se ja eventualno našao u situaciji. Aktivno peglanje, ovaj zavozani drži nešto u rukama, a Karlik će da ga gleda i tumači njegovo stanje. Važi. 

• Like 1
Posted
Just now, Papanikolesku said:

Pa i ja pričam o Karlikovoj, samo sam povukao paralelu, da sam se ja eventualno našao u situaciji. Aktivno peglanje, ovaj zavozani drži nešto u rukama, a Karlik će da ga gleda i tumači njegovo stanje. Važi. 

Koliko ja znam, prema Karliku nije bio uperen ni pištolj, ni metalna palica, ni bokser. Zapravo, on nije direktno napadnut, prema snimku koji imamo. Ne znam kakve veze onda ima tvoja paralela, u kojoj si namerno ishiperbolisao.

• Like 1