Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo i GROKa:

Verzija 1: Kratka i direktna

Poštovani navijači, članovi kluba, predsedniče i javnosti,

Sa dubokim žaljenjem se obraćam povodom incidenta koji se dogodio ispred noćnog kluba. Moje ponašanje nije bilo dostojno profesionalnog sportiste, niti vrednosti koje predstavljam kao član kluba. Svesan sam da sam razočarao vas, navijače koji me podržavate, kao i klub koji mi je pružio priliku da igram košarku na najvišem nivou.

Iskreno se izvinjavam svima koji su pogođeni mojim postupcima. Preuzimam punu odgovornost i obećavam da ću raditi na sebi kako bih osigurao da se ovakve situacije više ne ponove. Hvala vam na razumevanju i nastaviću da se trudim da opravdam vaše poverenje na terenu i van njega.

S poštovanjem,
[Vaše Ime]

Verzija 2: Emotivna i lična

Dragi navijači, poštovani članovi kluba, predsedniče i javnosti,

Pišem ovo pismo sa teškim srcem, svestan da sam svojim ponašanjem u incidentu ispred noćnog kluba izneverio poverenje koje ste mi ukazali. Kao profesionalni košarkaš, moj zadatak je da budem uzor, ne samo na terenu, već i van njega. Nažalost, tog trenutka nisam ispunio očekivanja, niti sam odražavao vrednosti našeg kluba i zajednice koja me podržava.

Duboko se izvinjavam svim navijačima koji su verovali u mene, klubu koji mi je dao priliku da živim svoj san, i predsedniku koji je uložio poverenje u moj rad. Ovaj incident nije odraz onoga ko sam, niti onoga za šta se zalažem. Obećavam da ću preuzeti odgovornost, učiti iz svojih grešaka i raditi na tome da budem bolja osoba i sportista.

Hvala vam što ste uz mene u dobrim i teškim trenucima. Vaša podrška mi znači sve, i trudom na terenu i van njega pokušaću da vam to vratim.

Iskreno,
[Vaše Ime]

Verzija 3: Formalna i sveobuhvatna

Poštovana javnosti, dragi navijači, cenjeni članovi kluba i uvaženi predsedniče,

Obraćam se povodom nedavnog incidenta koji se dogodio ispred noćnog kluba, a u kojem sam, nažalost, učestvovao. Svesan sam da je moje ponašanje bilo neprihvatljivo i da nije u skladu sa standardima koje profesionalni sportista treba da predstavlja. Duboko žalim zbog ovog događaja i razumem razočaranje koje je izazvao kod svih vas.

Navijačima, koji su mi pružali bezrezervnu podršku, izvinjavam se što sam izneverio vaše poverenje. Klubu, koji mi je omogućio da se razvijam kao igrač i osoba, dugujem izvinjenje zbog narušavanja ugleda organizacije. Predsedniče, zahvalan sam na vašem vođstvu i žao mi je što sam svojim postupcima doveo u pitanje vrednosti koje promovišemo.

Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke i posvećen sam tome da iz ove greške izađem kao bolja osoba. Radujem se prilici da na terenu i van njega pokažem posvećenost, integritet i poštovanje prema svima vama. Hvala na razumevanju i prilici da ispravim svoj put.

S dubokim poštovanjem,
[Vaše Ime]

Posted (edited)

Ovom liku sa fotke ustrebaće veoma brzo i skupa psihijatrijska podrška da se izbori sa kompleksima i deprom koju će mu doneti višegodišnje transparentno prisustvo ožiljaka uz traumu sporog zalečenja i dodatnih intervencija plastikom na koje će mu otići većina odštete. 

Nadam se da mu vid nije ugrožen jer takav info bi već isplivao.

Ceo ovaj pičvajz, za koji je kao i za svaki pičvajz  dovoljno samo desetak sekundi pomućenog razuma, predstavlja veliku lekcija svima da ti se u sitne sate pod dejstvom alkohola u takvom ambijentu zasigurno ništa pametno neće desiti.

Edited by Wingwalker
  • Like 8
Posted
31 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Imas li herca da probas deepseek

Naravno, evo tri verzije izvinjenja koje možete koristiti ili prilagoditi:

Verzija 1: Formalno i iskreno izvinjenje

Poštovani navijači, prijatelji i cijenjeni članovi kluba,

Želim da se iskreno izvinim zbog događaja koji se dogodio ispred noćnog kluba i moje uključnosti u tuču. Kao profesionalni sportista, uvijek težim da predstavljam sport, klub i svoju zajednicu na najbolji mogući način, te sam svjestan da sam svojim ponašanjem iznevjerio vaše povjerenje.

Nije me opravdati, ali želim da znate da sam svjestan greške i da ću učiniti sve što je u mojoj moći da se takvi incidenti više ne ponove. Izvinjavam se klubu, predsjedniku i svim navijačima zbog neprimjerenog ponašanja.

Hvala na razumijevanju i podršci.

Srdačno,
[Vaše ime]

Verzija 2: Sažeto i iskreno

Dragi navijači, prijatelji i klub,

Želim da se ispričam zbog incidenta ispred noćnog kluba i svog ponašanja. To nije odraz mene i moje želje da budem dobar uzor. Svjestan sam greške i učiniću sve da se to više ne ponovi. Hvala na strpljenju i razumijevanju.

Iskreno,
[Vaše ime]

Verzija 3: Emocionalno i lično

Poštovani navijači, članovi kluba i predsedniče,

Želim da se izvinim zbog incidenta koji se desio ispred noćnog kluba i zbog mog neprimjerenog ponašanja. Kao sportista i član ove zajednice, osjećam veliku odgovornost prema vama i želim da znate da mi je veoma žao zbog svega. Svi mi pravimo greške, ali ih je važno prepoznati i učiti iz njih.

Obećavam da ću raditi na sebi i da se ovakve stvari više neće dešavati. Hvala vam na razumijevanju i podršci.

S poštovanjem,
[Vaše ime]

Posted

Ako je istina da su napadnuti i da je sacekusa im priredjena dizem obe ruke za bilo kakvo sredstvo samoodbrane.

U srednjoj školi sam imao ogroman problem sa navijačima Vojvodine, drug i ja jedini grobari i svako malo bilo je prozivanja sto ajde to i jeste klinacki narariv( i njih su navodno prozivali i to na rasnoj osnovi kao i devojku sa njima), jednom u povratku iz skole njih 10- tak nas je okruzilo i to je stvarno jebeno iskustvo, u stomaku je osećaj totalne bojaznosti, dok bilo kakvo drugo razmišljanje nestaje sem kako se izvuci odatle, sledeće sta sam video je masovna bezanija i drug koji razjaren mlati pistoljem( nije bio pravi ali vrlo realistična replika).

Sam cin nosenja te replike je totalni osecaj nesigurnosti= uzimanje flase Karlika.

• Like 2
  • Tuzno 1
  • WOW 2
Posted

Što bi Dame rekla upoređujete sa situacijama koje su drastično opasnije i gore. Iz svega što je do sada objavljeno u sukobu su učestvovala 2 debila sa jedne strane i 3 košarkaša sa druge strane. Dakle pre se svodi na kafansku tuču nego na huliganski napad na par osoba.

Ima dosta nepoznanica još uvek, pitanje je da li će ikad i biti sve objavljeno. Ono što je do sada poznato iz klipa koji je objavljen je da je Karlik odreagovao prilično brutalno i verovatno sa prekomernom silom. Šta ga je navelo na to zna on i možda oni koji su bili prisutni. Adrenalin svakako. Nekako i mogu da shvatim udaranje flašom u glavu, neshvatljivo mi je ono što je usledilo a to je gađanje istog lika ostatkom flaše dok ovaj nakon udarca leži na zemlji. Već sam napisao da se iskreno nadam da neće biti posledica po njega i da će se završiti na ovome.

Pretpostavljam da će uskoro isplivati još informacija, na primer šta je motiv napada jer navijački sigurno nije pošto je jedan od ova dva lika grobar. Ona devojka je izjavila da u klubu nije bilo kontakta između košarkaša i debila i da je samo ona vređana. Što su onda ovi sačekali košarkaše ispred. Mada su i Karlik i društvo mogli malo da sačekaju nakon izlaska ovih pajsera a ne da izlaze odmah za njima napolje.

• Like 6
Posted
15 minutes ago, Knipex said:

Mada su i Karlik i društvo mogli malo da sačekaju nakon izlaska ovih pajsera a ne da izlaze odmah za njima napolje.

sve ok... ali ovo mi je na nivou, nije vala ni ona morala da prodje tuda, ili sto je obukla uske farmerice, kratku suknju...

• Like 1
Posted

Život je nepredvidljiv, ne znaš šta te čeka, i evo kako je jedna situacija mogla Kalriku da uništi život da se sve drugačije završilo. Udarac flašom deluje jezivo, ali u tuči i od udarca pesnicom može čovek stradati. Onako iz naleta da ga je spuco pesnicom, ovaj koji se već teturao mogao je još jače tresnuti glavom o beton. U ovakvim vremenima mora se razmišljati, ovakva reakcija Karlika je bila nepotrebna. Je l' Bonga onaj sa kapom? On je bio najprisebniji.

Posted (edited)
28 minutes ago, Knipex said:

Što bi Dame rekla upoređujete sa situacijama koje su drastično opasnije i gore. Iz svega što je do sada objavljeno u sukobu su učestvovala 2 debila sa jedne strane i 3 košarkaša sa druge strane. Dakle pre se svodi na kafansku tuču nego na huliganski napad na par osoba.

Bukvalno, kafanska tuča vs napadi huligana, gde stvarno u samom startu može da bude život ili smrt. Doduše moglo je i ovde biti tako nešto (naravno, srećom pa nije), ali za ovog lika koji je primio flašu u glavu. 

Edited by DameTime
  • Like 3
Posted
31 minutes ago, ScepanScekicSto said:

sve ok... ali ovo mi je na nivou, nije vala ni ona morala da prodje tuda, ili sto je obukla uske farmerice, kratku suknju...

Šta ti pišeš čoveče :krstipd4:

Nikakve veze nema. Sad me baš teraš da idem u krajnost i napišem a šta ako su sukob inicirali košarkaši kojima nije bilo po volji to što su ova dvojica vređali devojku koja je bila u njihovom društvu i čim su ova dvojica krenuli napolje i oni izašli za njima da se obračunaju? Možda je baš ovo prava verzija događaja. Šta sad?

Napisao sam jasno za svakoga ko hoće da shvati, da su sačekali pola sata ova dvojica bizgova bi možda već otišla i ništa se ne bi desilo.

• Like 1
Posted

Karlik je ovo iskusno izveo, kao pravi huligan. Ne možeš se ti potući prvi put u životu i odmah uzeti flašu ili šta god. Treba iskustva za to, muda, znanja...Javna je ličnost, sportista (što ima dodatnu težinu) pa iz te perspektive, pretjerao jeste. Kako bih se ja ponašao i šta bih ja uradio, to stvarno nije moguće ni približno tačno reći (izuzev najobičnije pretpostavke koja uopšte nije mjerodavna u ovom slučaju). Svako stres doživljava na drugi način, napete situacije..Neko bi pobjegao glavom bez obzira, čekao fajront da ovi odu a opet bi neko tražio pištolj, neku klipu ili ne znam ni ja šta..Zato kažem, ono što je po meni sigurno, to je da je brat poprilično iskusan.

Ja sam 2 puta u životu imao tuče za koje se može reći da su bile iole ozbiljne (gdje je bilo hrpa krvi, policija i to). Jednom sa 18 a jednom 22 godine. Oba puta sam izuven iz cipela, oba puta protiv brojnije i starije ekipe (brojnije u smislu 3 na 4). Bez obzira što radi adrenalin i čuka naraste, istovremeno je i frka, nemaš pojma šta i kako. Ali stvarno nikad nisam ni u malom mozgu imao razmišljanje da nekog zavalim pepeljarom, flašom ili nečim trećim (pa čak i da mi je bilo pri ruci). Možda bih sada drugačije, možda se uopšte ne bih ni potukao a možda bih i pucao da sam imao priliku. Kad vidim sliku ovog lika, stvarno je sjeban i kontam da je Karliku veoma nezgodno kad ovo vidi. Meni slika ne izlazi iz glave, ne smijem ni pomisliti šta on razmišlja. Vjerujem da će klub to ispeglati, ako već i nije.

Inače, taj drugi put kad sam dobio po tamburi..bilo u NS, 04h ujutro, potpuno otrovan alkoholom i ko zna čim još, ispred neke pivnice (možda "MB"). Sjećam se situacije da se gledam sa likom u oči i kako mi govori da se pomjerim i da će zvati pojačanje. Sledeća scena koje se sjećam jeste kako me bukvalno bude i dižu sa zemlje, i mene i 2 drugara (190 cm, 90ak kg). Apsolutno se ne sjećamo izgleda likova, bilo kakvih dešavanja..Dakle, vjerovatno je bila filmska scena u kojoj smo sva trojica nokautirani u sekundi nakon nekog bespotrebnog kurčenja. Izvinjavam se što temu o basketu zaglupljujem ovakvim pričama,

Posted
6 minutes ago, Knipex said:

Šta ti pišeš čoveče :krstipd4:

Nikakve veze nema. Sad me baš teraš da idem u krajnost i napišem a šta ako su sukob inicirali košarkaši kojima nije bilo po volji to što su ova dvojica vređali devojku koja je bila u njihovom društvu i čim su ova dvojica krenuli napolje i oni izašli za njima da se obračunaju? Možda je baš ovo prava verzija događaja. Šta sad?

Napisao sam jasno za svakoga ko hoće da shvati, da su sačekali pola sata ova dvojica bizgova bi možda već otišla i ništa se ne bi desilo.

ako su inicirali kosarkasi onda treba sa budu sankcionisani u skladu sa tim...

ja ne znam zasto vi svi ovde apriori polazite od toga da pokusavam da odbranim kosarkase.

Aj ja da probam jos jednom

Dakle, ko god je kriv bio to Carlik Jones, Bonga, Sterling, moj sin nebitno, ako je zapoceo treba da snosi posledice u vidu kazne u skladu sa zakonom.

ako je Carlik Jones zapoceo njegov postupak nema nikakvo opravdanje, treba da snosi posledice.

ako je neko napao Carlika i ovaj se osetio ugrozenim, razumem reakciju, ne opravdavam, ali razumem, i ne znam kako bi ja reagovao u toj situaciji.

dakle, sva trojica kosarkasa i ostali treba da daju izjave policiji, i da organi ove zemlje reaguju. 

jel sad jasno?

a sad dolazimo do onoga sto mnogi nece ili ne mogu da razumeju.

svaki komentar, a sta kosarkas radi u 4 ujutru u gradu, on je trebao sacekati da izadje, sta je imao obuceno, i sta sve ne, je tolika relativizacija da je to strasno.

Dakle, desilo se, a kriviti coveka sto je izasao ili sto nije sacekao a ne odmah napolje, za mene licno je mnogo licemerno, na nivou kad neko zenkso proziva i dobacuje pa se krivi ona sto je nesto obukla a ne idioti koji prozivaju.

Posted
9 minutes ago, ScepanScekicSto said:

a kriviti coveka sto je izasao ili sto nije sacekao a ne odmah napolje, za mene licno je mnogo licemerno, na nivou kad neko zenkso proziva i dobacuje pa se krivi ona sto je nesto obukla a ne idioti koji prozivaju.

Opet ne razumeš. Ja njega ne krivim zbog toga uopšte, samo sam napisao da bi bilo pametnije da je tako uradio, ne samo on nego sva trojica. Dakle konstatacija a ne nabacivanje krivice. Ako se ti ne slažeš sa ovim ne znam šta bih ti rekao.

11 minutes ago, ScepanScekicSto said:

svaki komentar, a sta kosarkas radi u 4 ujutru u gradu, on je trebao sacekati da izadje, sta je imao obuceno, i sta sve ne, je tolika relativizacija da je to strasno.

Pa jedini koji trenutno relativizuje si ti. Kolega koji je napisao šta je imao obučeno je to uradio samo zato što je pomislio da možda nisu bili u klubu, što se ispostavilo kao netačno, ali je potpuno jasno iz onoga što je napisao. Samo si ti video tu problem.

To što je bio u gradu u 4-5 ujutru i nakon toga učestvovao u tuči će razjasniti sa Želimirom. Mada iskreno ne znam koji simpatizer bilo kog kluba je srećan kada čuje da sportista koji brani boje njegovog omiljenog kluba u sred odlučujućih utakmica banči u nekom klubu do pred zoru. Setimo se prethodne situacije i utakmice sa Efesom.

Posted

Mozda bi mu bilo najpametnije da nikad nije ni dolazio u Srbiju npr, nad prosutim mlekom ne vredi kukati.

i naravno da se ni meni ne svidja, ali to nema veze sa njegovom reakcijom u situaciji kojoj se nasao..

Do mene je...