Jump to content

Recommended Posts

22 minutes ago, realno *w said:

Ta odbrana se uglavnom svodi na 1 na 1. Timska je neuporedivo lošija. U proseku je to ispodprosečno, a i def.rtg govori dosta u korist tome. 

Čak je i Pokuov neuporedivo bolji. 

Takođe, valjda je jasno kakva on zver treba da bude u odbrani, pa da nadoknadi takvu nemoć u napadu? Sve u svemu, u ovom stanju. čovek je pravi krater ove ekipe u svakom mogućem smislu.

+1

1v1 i odigra korektno, ali timska odbrana jako loša. Ofanzivno i nema toliko prostora, uglavnom ćoškari, ali i te šuteve koje uzme gotovo da nisu ni blizu da ih pogodi. On je u Burgu bio broj 2 opcija u napadu, ovde to ne može, ali ne mora baš ovako kriminalne procente da ima. Recimo ne znam jel pogodio od početka sezone 2 bacanja u nizu. Valjalo bi to podići bar na 30% za tri, čisto da bude pretnja. Baš greota, ne treba mnogo ovoj ekipi da bude beton. 

Ja nisam još isključio mogućnost da Majk proigra u bilo kom trenutku, prilično sam siguran da je njegov problem isključivo psihološke prirode.

Jan je pričao skoro u podkastu o Željkovom načinutm i kako ga različito doživljavaju različiti karakteri. Majku mnogo teško pada to napušavanje i to smo vidjeli par puta uživo gdje je lik zakovao k’o windows 95.

Ako uspije da se oslobodi tih mentalnih stega mogao bi postati jedan od korisnijih u timu. Kao i Poku, i za njega isto važi.

• Like 4

Ja sam isključio. Tj, ajde mogu da zamislim da krenu šutevi u nekom ozbiljnijem % i to je to.

Mi smo recimo na početku imali Vašingtona koji je loše igrao u EL, ali je u ABA brzo počeo da gazi, pa je jasno da to mora doći na neki viši nivo i u EL ubrzo. Isto tako imamo problematičnog Dejvisa, ali je njegov učinak u proseku bar duplo bolji. Kod Majka se svodi na čekanje jedne dobre partije u 10 odigranih i to je to.

34 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Game day! 

A onda se setis da nema muzike, nema himne, nece biti onog rituala plesa igrača na izlasku na teren (99%), energija ce biti losa (opravdano, jer ne daj Boze da ne igramo na Dan zalosti), a Pariz ne jebe zivu silu sa kim igraju i imaju igraca i tela da trce i skacu kao deca na trampolini...

42227e941ed0bc50e42d29d99c93ef6c.gif

... a onda se setis da pominjanje nepomenika nema veze sa danom zalosti, vec je stanje opste kulture, vaspitanja i integriteta avangarde....

:s_d:

• Like 3
  • Ha-ha 1

32 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Brought to you by popular demand: Crnac bez jaja! 

Za potpun užitak dodati zeljaste dijelove određenih biljnih kultura, Bog da vas vidi. Kakvi bensići kakve materine…

IMG-6063.jpg

e52a6413-35fd-4f9b-ad09-403abdfb2dc2.jpg

267ae8f5-6fc8-4487-b61a-36ef37357c56.jpg

Aj pa večeras da nam bude sve slatko. 😁

Ovo je trenutak kad pomislim da je istinita ona tvrdnja kako sve žene koje skupljaju recepte imaju isti ili sličan rukopis. Moja keva isto ovako piše :classic_biggrin:

• Like 2
  • Ha-ha 5

Partizan je prošle nedelje ostvario dve fenomenalne gostujuće pobede protiv dve potpuno različite ekipe, Asvel je razbijen na konto mnogo većeg individualnog talenta, a Milano izdominiran fizički. Pariz je potpuno treća priča, oni imaju veći napadački potencijal od Asvela, a mnogo su borbeniji i oštriji od Milana iako inferiorniji talentom. Ipak, KKP ima prednost u pozicionoj veličini i fizikalijama na bukvalno svakoj poziciji + značajno veći individualni kvalitet. Jedina šansa Pariza je da pogode dosta svojih ludih šuteva i da nabijanjem tempa izmore vašu skraćenu rotaciju. Pariz šutira najviše trojki u EL posle Bajerna (preko 30 u proseku, vi ste na ispod 25) ali su po procentu tek 15i (33,6% naspram vaših 36,6%), a čisto sumnjam da mogu na konto šuta za 2 da vam naprave veliki problem. Njima je strašno bitan Hayes i njegova zaštita reketa, ako ga Tyrique izdominira dole kao što je visoke Asvela i Milana nema zime za vas. Tu je uvek i mogućnost da ga Davies razvuče šutem spolja, čovek ove godine u EL ima neverovatnih 51% za 3 (18/35) što se gubi iz vida kada se on kritikuje za druge stvari. Po meni takođe bitna stavka - ničije lopte. Pariz je vrlo borbena ekipa i često imam utisak da "više žele pobedu" od svojih rivala, to im ne smete dozvoliti i ova ekipa Partizana je u tom segmentu jako dobra.

• Like 12

Interesantno je da je Edin prošle nedelje izbacio epizodu X&O podkasta u kojoj je gostovao Tuomas Iisalo i u kojoj u suštini objašnjava kako igra Pariz i u kojim segmentima ostvaruju prednost, tako da nema tu nikakve filozifije, treba samo da im oduzmemo tranziciju i skok generalno, a posebno skok u napadu, i da ne gubimo lopte.

Eto, i to sam vam riješio :s_d:

• Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2

14 minutes ago, Luchifer89 said:

Sestro slatka, uze mi post iz tastature.

Znači, keva - isti ITALIC rukopis, isti rokovnik

Bio je pred praznike thread na Twitteru, ne mogu da nađem sad, gde su ljudi masovno fotkali te sveske s receptima. Rukopisi skoro identični :classic_biggrin: 

Čak su i sveske slične xD

42 minutes ago, Barkley#34 said:

🖤🤍

4-Damjanović, 13-Milutinović, 11-Milojević, 12-Bojović, 10-Rajković*, 15-Žutić, 7-Radović, trener Munćan

14-Ćurčić, 8-Mile Đurić, 5-Mladenović, 9-Polić, 6-Zvone Đurić

*Trajko Rajković nikad nije igrao za Partizan, ovo je verovatno fotka sa neke prijateljske ili turnira u inostranstvu, gde se priključio kao gost.

• Like 4
  • Thanks 4

25 minutes ago, Stiletto said:

4-Damjanović, 13-Milutinović, 11-Milojević, 12-Bojović, 10-Rajković*, 15-Žutić, 7-Radović, trener Munćan

14-Ćurčić, 8-Mile Đurić, 5-Mladenović, 9-Polić, 6-Zvone Đurić

*Trajko Rajković nikad nije igrao za Partizan, ovo je verovatno fotka sa neke prijateljske ili turnira u inostranstvu, gde se priključio kao gost.

Ala ga napravi i vaspita @Darby O'Gill - svaka ti cast!!!

:23:

Edited by Kronostime
  • Like 1
  • Thanks 1