Del Piero Posted July 30 Share Posted July 30 Počeo je i turnir u 3x3 basketu. Naši su prvi favoriti, kao i na prošlim olimpijskim igrama. Nadamo se da će ovoga puta opravdati ulogu favorita i osvojiti jedino što im nedostaje. Igramo u sastavu Majstorović, Stojačić, Vasić i Branković. Isti tim je osvajao dva puta zlato na svetskom prvenstvu. Učestvuje 8 ekipa, svi su zajedno u jednoj grupi. Nakon 7 kola dve prvoplasirane idu u polufinale, a ekipe od 3. do 6. mesta igraju razigravanje za polufinale. Prvi protivnik nam je Amerika večeras od 22:35. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 30 Share Posted July 30 Je li taj Majstorovic ex Metalac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 30 Author Share Posted July 30 Nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 30 Share Posted July 30 2 minutes ago, Del Piero said: Nije. A sad vidim. Dejan Majstorovic je ovo a ono je Djordje. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 30 Share Posted July 30 Ovaj je najvise igrao mislim vojvodjansku ligu u kosarci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 30 Share Posted July 30 Gledam na ES i Azerbejdžanke igraju na OI u 3X3 a mi nemamo tu ekipu. Garantujem da bi sa tri naše "penzionerke" bili materijal za OI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted July 30 Share Posted July 30 Azerbejdzanke su 18 na rang listi, naše su 116. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted July 30 Share Posted July 30 Imam osećaj da smo u svakom timskom sportu počeli sa amerima ili francuzima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted July 30 Share Posted July 30 Ne moramo odmah ih dobijemo, biće dovoljno da prebijemo onog mormona odvratnog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 30 Share Posted July 30 Daj bre normalnu statičnu kameru 😐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 30 Share Posted July 30 Da budem iskren ja sam naše otpisao na početku ali kako su ispunili bonus ameri su izgubili na čvrstini i biće ovo rutinska pobeda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted July 30 Share Posted July 30 Trebali su ove mind games da sačuvaju za utakmice na ispadanje sa Amerima 😄 Skroz su prsli Ameri posle par minuta. Nikad ne bih želeo da igram basket sa našim timom, odvratno igraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 30 Share Posted July 30 Al smo ih preslišali... svaka čast momci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 30 Share Posted July 30 Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 30 Share Posted July 30 Brutalno gaženje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 30 Share Posted July 30 Uh kakvo gaženje, melem za rane.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted July 30 Share Posted July 30 Bravo momci. Kakvo čišćenje amera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 30 Share Posted July 30 6 minutes ago, Nicklord said: Trebali su ove mind games da sačuvaju za utakmice na ispadanje sa Amerima 😄 Skroz su prsli Ameri posle par minuta. Nikad ne bih želeo da igram basket sa našim timom, odvratno igraju Nadam se da su jos nešto sačuvali za duel u narednoj fazi. Biće svakako teško pobediti Amere u finalu svetskog prvenstva i dva puta na OI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted July 30 Share Posted July 30 Zar nisu Letonci najopasniji ovde nakon naših? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 30 Share Posted July 30 (edited) Na turniru učestvuje 8 ekipa i svi se međusobno sastaju, nakon čega dve najbolje plasirane ekie idu direktno u finale dok 4 idu u razigravanje. Iz te perspektive je ova pobeda jako bitna, i ova razlika takođe može biti značajna. Edit: pametujem džabe, sad vidim da je i DelPiero to napisa u uvodnom postu. Majstorovića očigledno stižu godine i dosta je usporio. Nadam se da će ipak iskustvo prevagnuti i da će više doneti nego oduzeti. Edited July 30 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creed Bratton Posted July 30 Share Posted July 30 1 minute ago, Milko Miller said: Nadam se da su jos nešto sačuvali za duel u narednoj fazi. Biće svakako teško pobediti Amere u finalu svetskog prvenstva i dva puta na OI. Dosta su uigraniji i iskusniji nasi u 3x3, Majstorovic osvajao svetska dok je Fredeta hapsio Djenka po EL. Ako dodje opet do meca sa njima samo da ne udjemo u neku nervozu i dobijamo. Ja se vise plasim Letonije, jesu nas oni bese izbacili u Tokiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted July 30 Share Posted July 30 Just now, Creed Bratton said: Dosta su uigraniji i iskusniji nasi u 3x3, Majstorovic osvajao svetska dok je Fredeta hapsio Djenka po EL. Ako dodje opet do meca sa njima samo da ne udjemo u neku nervozu i dobijamo. Ja se vise plasim Letonije, jesu nas oni bese izbacili u Tokiju? Nas su Rusi izbacili, tada smo sve dobili u grupnoj fazi i imali polufinale gde ništa nije funkcionisalo. Sada smo svakako mi, Ameri i Letonci najjači. Mislim da i Francuzi nisu sastavili los tim kao domaćini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 30 Share Posted July 30 btw sad vidim da za Poljake igra Michal Sokolowski koji igra za Napoli i bio je MVP kupa Italije gde su u finalu pobedili Milano. fun fact je i da je pre pre mesec dana igrao i kvalifikacioni turnir za OI u kosarci naravno. Ocigledno nema nikakve restrikcije po to pitanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creed Bratton Posted July 30 Share Posted July 30 2 minutes ago, Milko Miller said: Nas su Rusi izbacili, tada smo sve dobili u grupnoj fazi i imali polufinale gde ništa nije funkcionisalo. Sada smo svakako mi, Ameri i Letonci najjači. Mislim da i Francuzi nisu sastavili los tim kao domaćini. Da sad sam gledao Rusi jedva prosli Holandjane i onda nas razbili a bili 5. u grupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted July 30 Share Posted July 30 (edited) Letonci u zadnje 3 godine imaju samo 7 poraza (I preko 30 pobeda) od toga 4 poraza od naše ekipe. Imamo takodje 5 vezanih trijumfa protiv njih. Edited July 30 by Irski_srbin Typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts