Klotzen Posted August 6 Share Posted August 6 Kaže voditelj da on nije ni trebao da ide na OI nego mu javili naknadno zbog odustajanja nekog. Verovatno nije imao ni pripreme. Još jedan turista u našoj ekspediciji 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted August 6 Share Posted August 6 Mešao beton u vikendici kad ga je iznenadio poziv. 😀 Baci ga ovaj k'o džak krompira. 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 6 Author Share Posted August 6 17 minutes ago, Klotzen said: Još jedan turista u našoj ekspediciji Ružan je ovo izraz, i omalovažava se sav trud koji su sportisti uložili da dođu na ove igre, a to ni malo nije lako. To što mi imamo velike oči i što smo umišljeni to je naš problem. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 6 Share Posted August 6 Nije se od Kadžaje ionako mnogo očekivalo, tako da nema ni nekog razočaranja. Otišao, pokušao koliko je mogao u ovom momentu, nije uspeo, idemo dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 6 Share Posted August 6 (edited) Mene to najviše nervira kod praćenja ovih igara iskreno. Jeste par ljudi podbacilo ali dobar deo takmičara plus košarkašice i odbojkaši su ovde došli a da možda ne pripadaju kvalitetom ili su na granici ali su izborili nekako. Da ne pričam povrede 3 aduta za medalje. Ljudi bi verovatno mislili da nam igre idu bolje da je tu 50 takmičara 32 minutes ago, Don Juan said: Ružan je ovo izraz, i omalovažava se sav trud koji su sportisti uložili da dođu na ove igre, a to ni malo nije lako. To što mi imamo velike oči i što smo umišljeni to je naš problem. Edited August 6 by Nicklord 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted August 6 Share Posted August 6 (edited) 33 minutes ago, Don Juan said: Ružan je ovo izraz, i omalovažava se sav trud koji su sportisti uložili da dođu na ove igre, a to ni malo nije lako. To što mi imamo velike oči i što smo umišljeni to je naš problem. Pa i nije bas ruzan izraz. Svi ovi sportisti i njihovi treneri se finansiraju od nasih para. Ako nisi spreman za takmicenje pogotovo OI, nemoj ici i trositi novac. Bitno nam je bilo da imamo preko 100 takmicara ili koliko vec. A preko pola njih su bukvalno turisti. Sto je najgore vecina od ovih naturalizovanih koje smo poslali su ispali u prvom kolu. Znaci dali smo pare u poluproizvod, a nismo dobili nista zauzvrat, mozda smo cak i uskratili nekim mladima sansu. Da ne ispadne da imam nesto protiv naturalizovanih takmicara. To je sve ok, ako ima sistemski smisla. Ako oni doprinose razvoju nekog sporta u Srbiji ili su silom prilika naterani da promene drzavu za koju nastupaju. Evo recimo Zurabi, stvarno deluje kao super momak i bas mi je bila draga njegova medalja, ali njegovo prisustvo i rezultati su anomalija. Nista nisu promenili u nasem rvanju. Samo smo krenuli pogresnim putem da dovodimo strance, koji cak i nisu toliko uspesni, sto je na kraju krajeva kontraproduktivno, jer mi nismo Bahrein ili Katar da nam trebaju instant sportwashing rezultati. Ovo je slika i prilika naseg olimpizma trenutno Edited August 6 by Jurgen 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 6 Share Posted August 6 Upravo tako, imamo jednu od najvecih delegacija ikada, u rangu sa nekim veoma jakim zemljama na OI. Ocekivali smo vise medalja, ali sta da se radi. A i dalje nije gotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 6 Share Posted August 6 E taj deo sa naturalizovanim takmičarima se slažem sa Jurgenom. Nemam pojma zašto se to radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 6 Share Posted August 6 Vecina ovih koji se bore sad za nas su tehnicki politicki azilanti. Sto mi je skroz ok. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 6 Author Share Posted August 6 7 minutes ago, Jurgen said: Pa i nije bas ruzan izraz. Svi ovi sportisti i njihovi treneri se finansiraju od nasih para. Ja mislim da se značajno više para troši na razne košarkaške i fudbalske klubove, pa nikom ništa. Da ne trolujem temu, ali većina koji pišu ovakve stvari nema pojma šta treba sportisti da postignu da bi došli na Igre, i onda to svakako samo po sebi jeste uspeh. Druga strana medalje je što se mi pojedinih sportova i sportista setimo na svake četiri godine, pa onda jedva čekamo priliku da ih opljunemo. Prvenstvo Srbije u Atletici je bilo u Kraljevu, a na terenu su bile dve evropske vicešampionke. Znaš koliko je ljudi došlo da ih gleda, i koliko njih je zabolelo uvo da se iscima da dođe? Jednostavno kakav smo narod, dobro je da imamo i ovo što imamo, a uskoro nećemo ni to imati. Možda je i bolje tako. Neću više o ovome pošto se ovakva mantra ponavlja na svakim Igrama, kada se ne zadovolje apetiti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxymorons Posted August 6 Share Posted August 6 Ode ovaj Egipćanin u polufinale, ako pobedi i tu, povući će Kadžaju u repasaž (svakako ne očekujem da i tu nešto uradi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 6 Share Posted August 6 42 minutes ago, Don Juan said: Ružan je ovo izraz, i omalovažava se sav trud koji su sportisti uložili da dođu na ove igre, a to ni malo nije lako. To što mi imamo velike oči i što smo umišljeni to je naš problem. Pogotovo ako su ovom javili u poslednjem trenutku da mora da zameni takmicara koji se povredio...Zamisli da vas u sred odmora neko pozove da dodjete na zemenu na poslu jer nema ko...Pa vi ne spremni i sta sve... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 6 Share Posted August 6 3 minutes ago, Don Dusko said: Zamisli da vas u sred odmora neko pozove da dodjete na zemenu na poslu jer nema ko...Pa vi ne spremni i sta sve... Danci tako osvojiše evropsko 1992. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted August 6 Share Posted August 6 7 minutes ago, Don Juan said: Ja mislim da se značajno više para troši na razne košarkaške i fudbalske klubove, pa nikom ništa. Da ne trolujem temu, ali većina koji pišu ovakve stvari nema pojma šta treba sportisti da postignu da bi došli na Igre, i onda to svakako samo po sebi jeste uspeh. Druga strana medalje je što se mi pojedinih sportova i sportista setimo na svake četiri godine, pa onda jedva čekamo priliku da ih opljunemo. Prvenstvo Srbije u Atletici je bilo u Kraljevu, a na terenu su bile dve evropske vicešampionke. Znaš koliko je ljudi došlo da ih gleda, i koliko njih je zabolelo uvo da se iscima da dođe? Jednostavno kakav smo narod, dobro je da imamo i ovo što imamo, a uskoro nećemo ni to imati. Možda je i bolje tako. Neću više o ovome pošto se ovakva mantra ponavlja na svakim Igrama, kada se ne zadovolje apetiti. Dva losa ne cine dobro. I tu se slazem da se previse trosi i to je vec druga tema. Potpuno je nebitno sta je potrebno da se dodje na Igre, ako nisi spreman, onda nemoj ici. Nije posteno ni prema sebi ni prema drzavi koju predstavljas. Ja bih mnogo vise voleo da imamo zdravu naciju u kojoj se deca bave sportom od malih nogu i pravilno razvijaju, gde postoji sistem rada, pa makar imali i 0 medalja na OI, nego da imamo naciju u kojoj svi bulje u igrice a imamo 20 medalja drustvenih anomalija ili naturalizovanih takmicara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 6 Share Posted August 6 49 minutes ago, Oxymorons said: Ode ovaj Egipćanin u polufinale, ako pobedi i tu, povući će Kadžaju u repasaž (svakako ne očekujem da i tu nešto uradi) Jel i poraženi iz 1/8 ide ili samo 1/4 i 1/2 ? Čuo sam i ja voditelja da je to rekao ali dosta oni lupetaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted August 6 Share Posted August 6 Svako ko je poražen od finaliste ide u repasaž. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 6 Author Share Posted August 6 9 minutes ago, Ledd said: Svako ko je poražen od finaliste ide u repasaž. 12 minutes ago, Klotzen said: Jel i poraženi iz 1/8 ide ili samo 1/4 i 1/2 ? Čuo sam i ja voditelja da je to rekao ali dosta oni lupetaju. Prvo se poraženi u 1/4 i 1/8 bore, a pobednik tog meča se bori sa poraženim u 1/2. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 6 Share Posted August 6 Ništa od Karadže, pukao je egipćanin u 1/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 6 Share Posted August 6 On 8/5/2024 at 6:34 PM, neko me sabotira said: Čekaj, tko će ga zamijeniti? Mislim da bi pošteno bilo da to bude @Dragan Mićić. Čovjeku bi nastup na OI bio kruna forumaške karijere. Mene ako se sete sete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted August 7 Share Posted August 7 (edited) Ovaj naš Rus deluje dosta siguran za sada. Dobio prvu rundu, treba dve. Jesu ovo menjana pravila ili sam ja zaboravio ? Edit : Rutinska pobeda. Jović, trener nije zatvarao usta, upropasti prenos. Mogu misliti kako je tek nervirao Senegalce 🙂 . Dobro deluje Korneev, videćemo ga kada dođu teži protivnici. By the way na Eurosportu ima takođe prenos sa stručnim komentatorom u studiju, čisto da se ne mučite na RTS 🙂 Edited August 7 by Klotzen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 7 Author Share Posted August 7 Dobro je što je brzo završio tek sada kreću ozbiljne borbe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted August 7 Share Posted August 7 Рутински. Кад се очекује следећа борба? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 7 Author Share Posted August 7 1 minute ago, Bogoljub Gagic said: Рутински. Кад се очекује следећа борба? Četvrta muška borba po redu. Mislim da idu jedna muška, jedna ženska. Ali ima mnogo jakog rivala, prvog nosioca i srebrnog iz Tokija, Jundubi iz Tunisa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 7 Share Posted August 7 7 minutes ago, Klotzen said: Ovaj naš Rus deluje dosta siguran za sada. Dobio prvu rundu, treba dve. Jesu ovo menjana pravila ili sam ja zaboravio ? Nisi zaboravio 🙂 Dobi ga RusSrbin bez problema. Videćemo dalje u osmini finala. On je i ušao na OI kao prva rezerva na rang listi, jer je tekvondo federacija izbacila sa OI dva Rusa i jednog Belorusa. Na isti način na OI se plasirao i Stefan Takov. Mali je inače levoruk (za tekvondo bi bolje bilo reći levonog ) što ga, kao i u svim borilačkim sportovima) čini nezgodnim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 7 Share Posted August 7 Nastavak borbi kreće u 9:45, na aplikaciji piše da se sledeća Lavova borba očekuje u 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts