Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ova utakmica je za tesku analizu i kad bih imao snage da ispisem sad sve sto nije valjalo ispisao bih, ali ne mogu.

Neka smo prosli ovako, izgubili smo utakmicu dva puta, pokazali karakter.

Nadam se da ce treneri biti prisebniji nego kad je trebalo da broje tajmaute i da ce analizirati ovo.

• Like 4
Posted (edited)

Avrame, Jokiću, Vaso, Gudura, Šegi - volim vam porodicu i psa!!!

Edited by DameTime
muduru da ne zaboravimo
  • Like 2
  • Love 9
  • Ha-ha 1
Posted

Ne znam šta bih napisao za ova pitanja novinara RTS-a sa lice mesta. Da se pitaš da li su ti ljudi novinari uopšte ili su izabrali nekog iz publike da vodi intervju. 

• Like 9
Posted

Ukljuci - iskljuci prenos. Mogao bi malo da milujes psa. Trazi hladovinu gde je nema. Izadji napolje - udji unutra. Bilo bi pametnije da si zadremao oko keca... Zasto vise nema hladnog piva?! Joj, bre!

• Ha-ha 5
Posted

Bravo momci! ❤️❤️❤️

Medjutim, sa ovom igrom teško da možemo vise od polufinala. Nemamo jednostavno brzine i snage da zaustavimo tandem Yago-Caboclo

• Like 1
  • Love 3
  • Ha-ha 17
Posted

Psovao sam, vikao, šta vikao urlao ali sad ipak mogu da kažem samo HVALA VAM MOMCI ! Hvala i Kariju naravno! Grešili su, imali i glupe poteze ali nisu odustali i predali se. BRAVO

• Like 1
  • Love 1
Posted
4 minutes ago, Skyglider said:

Jasno je bilo da dobijemo kad smo okenuli minus od 24 

Bogme kad je Ogi promašio polaganje za +5 pa onda oni okrenuli gubio sam veru u uspeh…

• Like 2
Posted
7 minutes ago, DameTime said:

P.S. Sledeće sezone ne prozivam Jokićevce, ako treba ima i da navijam za Denver bre!

Zajebi zlato, meni je ovo taman.

• Love 1
  • Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...