mfmilan Posted July 20 Share Posted July 20 48 minutes ago, Beonegro said: Počinje malo da mi se kaki od Željka Obradovića. Aleksa kod Karija igra kao drogiran, i dalje mu se ponekad dešavaju kratki spojevi u mozgu, ali, što reče DulO onomad za RoberCa, čovjek igra na granici smouništenja. Ako se to ne cijeni onda zatvaraj butigu, gasi sve, motaj kablove. Ne znam zašto se u Srbiji toliko ceni samouništenje? Ajmo, idemo, svi da izginemo, sad ćemo da im pokažemo! Ali čekaj, koji je plan, koja je strategija, kako ćemo da postignemo cilj? Nema, samo ideemooooo, giniii!!! Ima u organizaciji timova (pre svega mislim na poslovne, ali isto važi i ovde) nešto što se zove highly efficient team. Recimo, imaš tim gde svi kukaju kako se razbijaju od posla, rade prekovremeno, ne spavaju, ginu, ubiše se. I drugi tim gde se radi 8h, nekad i manje, niko ne kuka, uživaju ljudi u poslu. Pogledaš ko je koliko uradio, ovaj drugi šije prvi za duplo. Zašto? Zato što radi pametno, organizovano, sa smislom, idejom, planom. Ovaj prvi je ko onaj lik kad mu zavežu oči i treba da udari pinjatu bejzbol palicom, pa krene da mlati sve oko sebe. Neko ko ne zna o čemu se radi će da bude oduševljen, vidi ga kako strastveno maše onom palicom, koliko snage on investira, svaka čast. Sad, što on ne radi ono što mu je cilj, što je poslao par ljudi u bolnicu, jbg, nema veze. Na kraju će ponekad i da ubode pinjatu, ali će da potroši mnogo energije uzalud. Umesto toga, neko ko zna šta radi će da priđe, mahne par puta i uradi šta treba. Tako da, to loženje na nekog samo zato što leti ko muva bez glave ("zalaže se") mi nema apsolutno nikakvog smisla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted July 20 Share Posted July 20 @mfmilan neka si mi rek'o 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 20 Share Posted July 20 25 minutes ago, mfmilan said: Ne znam zašto se u Srbiji toliko ceni samouništenje? Beo zivi u Francuskoj 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted July 20 Share Posted July 20 Ja se uopšte nisam obraćao njemu, tako da, nit sam mu "rek'o", nit sam mu prebacio da je glupi Srbin ili nešto slično (znam da živi u Francuskoj). Ovo je više bilo upućeno tom generalnom stavu koji preovlađuje u Srbiji, kako se više ceni kada neko hrabro izgine nego kada zastane da razmisli i napravi plan. Ovo "izginjavanje" je možda nekad u prošlosti radilo, danas više ne. Ali dobro, odosmo na neke druge teme. Ja podržavam Željka u tome da se odrekne igrača koji za 3 godine nije pokazao nikakav napredak u bitnim stvarima, koji nije uhvatio nikakav kontinuitet, koji ne pokazuje košarkašku inteligenciju, koji srlja, koji se loži, odbrambenu aždaju koja od januara nije ukrala nijednu loptu i pored toga što je imao i više nego dovoljno prilika. Da se odmah ogradim, ne podržavam Željka što je dao ključ u ruke Panteru i ortacima gangsterima, ali to nije tema. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tunis Posted July 20 Share Posted July 20 48 minutes ago, ScepanScekicSto said: a ono jes, Aleksa je igrao u stabilnom evroligasu pre nego sto ga je zli Zeljko Obradovic unistio Bio 2. najbolji strelac najbolje lige u Evropi. Mislim da je poenta da on svoje najbolje partije nije pružao kod Željka nego kod drugih trenera, takvog igrača za te pare Partizan neće naći, ali za dosta veće pare kojima većiti raspolažu verovatno se može naći bolji igrač. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 20 Share Posted July 20 13 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Beo zivi u Francuskoj 4 minutes ago, mfmilan said: Ja podržavam Željka u tome da se odrekne igrača koji za 3 godine nije pokazao nikakav napredak u bitnim stvarima, koji nije uhvatio nikakav kontinuitet, koji ne pokazuje košarkašku inteligenciju, koji srlja, koji se loži, odbrambenu aždaju koja od januara nije ukrala nijednu loptu i pored toga što je imao i više nego dovoljno prilika. Mislim da je neposlušnost riječ koju tražiš. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted July 20 Share Posted July 20 (edited) 9 minutes ago, Tunis said: Bio 2. najbolji strelac najbolje lige u Evropi. Mislim da je poenta da on svoje najbolje partije nije pružao kod Željka nego kod drugih trenera, takvog igrača za te pare Partizan neće naći, ali za dosta veće pare kojima većiti raspolažu verovatno se može naći bolji igrač. Zatim je spomenuo i Željka Obradovića. - Zaboravljate da ima tako dobre utakmice u Partizanu, ali imao je te povrede, one su teške i to mu puno remeti samopouzdanje. Ima veliku podršku Željka, na kraju krajeva, Obradović ga je stavio na poziciju plejmejkera i učinio mi je veliku uslugu. btw zar nije cudno sto nije presao ni u jednu ekipu sto igra EL? Edited July 20 by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted July 20 Share Posted July 20 Meni kao navijaču Zvezde poslije Pantera Aleksa je drugi igrač za kog mi je drago što neće igrati protiv Zvezde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted July 20 Share Posted July 20 Brat Carlik ne moze da pogodi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 20 Share Posted July 20 42 minutes ago, ScepanScekicSto said: zar nije cudno sto nije presao ni u jednu ekipu sto igra EL? Cudno mozda jeste ali po meni nema sumnje da je on evroligaski igrac, barem za neku bek ap opciju. 10 poena za 18 minuta je odlican napadacki ucinak, plus uz korektnu odbranu. Vise nego korektna bek ap opcija za vecinu klubova u ligi i bolji je igrac od nekih bek ap opcija koje su doveli nekoliko klubova sto verujem da ce pokazati i sezona pred nama. Bilo je interesovanja i Makabija i Pariza i Asvela. Ocigledno je dobio vise novca od Cska i verovatno puno vecu ulogu nego sto bi dobio u bilo kom drugom evroligaskom klubu. Cudno je i sto je Motli otisao u Evrokup, Beverli sto je dosao u Evrokup, Timan sto ide u Japan a sve su to dobri igraci za El. Cudni sa takmicarske strane, ali ne i sa strane novca. Prosto ocigledno je nekima novac vazniji od toga koje takmicenje igraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEZA Posted July 20 Share Posted July 20 (edited) Nema veze, brat Carlik se stedi za nas 🙂 Edited July 20 by LEZA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 20 Share Posted July 20 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted July 20 Share Posted July 20 7 minutes ago, LEZA said: Nema veze, brat Carlik se stedi za nas 🙂 ako nista drugo ne boji se da krene na kos 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 20 Share Posted July 20 (edited) https://x.com/TheSteinLine/status/1814747856227508427 Edited July 20 by Shonewizard Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted July 20 Share Posted July 20 Nadam se da su nasi overili ugovor 😂😂😂😂😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted July 20 Share Posted July 20 (edited) Carlik na poluvremenu 9 poena, 6 asistencija, 6 skokova i 2 ukradene. Nije lose Edited July 20 by Mrk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted July 20 Share Posted July 20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted July 20 Share Posted July 20 Videćemo tog Jonesa protiv ozbiljnih ekipa. Lako je protiv ove razbijene bande. 2 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 20 Share Posted July 20 19 minutes ago, ScepanScekicSto said: Nadam se da su nasi overili ugovor 😂😂😂😂😂 Valjda je stvarno potpisao, ne samo da se rukovao sa Želimirom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted July 20 Share Posted July 20 Obecao 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 20 Share Posted July 20 Ne bi me cudilo da Jones ima neku nba klauzulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted July 20 Share Posted July 20 5 minutes ago, Alek The Great said: Ne bi me cudilo da Jones ima neku nba klauzulu. naravno… ja kontam da to svaki igrac ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted July 20 Share Posted July 20 Posipam se pepelom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 20 Share Posted July 20 Imao je i Poni triple doublova u repki. 😁 Dobro ovo izgleda stvarno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted July 20 Share Posted July 20 Al će Zoki večeras da provjerava spam folder... 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts