Irski_srbin Posted June 20 Share Posted June 20 Zaigracemo bolje kada primimo gol 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 20 Share Posted June 20 Je li igra najspremniji sam Tadic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted June 20 Share Posted June 20 Ovo je vec bruka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 20 Share Posted June 20 Ovako nas ni Brazil nije dominirao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted June 20 Share Posted June 20 Zmaj od japana, vizionar...igra covek sa dva identična napadača koji su tromi i spori, a pri tom se vraćaju na našu polovinu. Dva igraca u vezi koji nisu čuli da lopta treba da ide u napred, nego svaki put nazad. Muceni škoti su zanimljiviji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 20 Share Posted June 20 Naša boljka što su nam dva najbolja igrača u ekipi dva čista centralna napadača. Fudbal se odavno ne igra sa više od jednim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted June 20 Share Posted June 20 2 minutes ago, McLeod said: Slovenci osim u Sesku i naravno Oblaku nemaju apsolutno nikakav individualni kvalitet. To je neki Island/Finska nivo. Ali znaju sta hoce, igraju pametno i njihov selektor je usrao naseg bukvalno, iako je ocigledno kako treba da se Srbija napadne, samo Piksiju nije ocigledno. Drkušič je bolji od svih nasih stopera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted June 20 Share Posted June 20 Rajković je već stekao pravo da išamara pola ekipe kao Oliver Kan. Pojeo nas taktički Matjaž Kek, rastavio pijanduru na delove. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted June 20 Share Posted June 20 Tadic lik za rekreativni fudbal. 12 koraka ukupno bez lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 20 Share Posted June 20 imamo siguran posed na 30m od naseg gola Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 20 Share Posted June 20 Ja ne znam gde je Lukic. Tadic je pretrcao vise od svih zajedno do sad, i na levoj i na desnoj strani, svuda je, Lukica nema nigde. Malopre Ilic mora da vrati stoperu, u sredini nema nikog 20 metara prazno, ja ne znam gde lik stoji bukvalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 20 Share Posted June 20 Je l ima nogi Mitrovic ili mora glavom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 20 Share Posted June 20 Malo cuvaju sad snagu Slovenci ne mogu onakav presing da igraju vise od 15 minuta odjednom. Ako damo nekako gol do poluvremena mozda se izvucemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted June 20 Share Posted June 20 Bolno je gledati kako Ilic i Lukic kasne bar dve sekunde s pasom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 20 Share Posted June 20 Ovde jedino Vlahović igra, ovi ostali .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted June 20 Share Posted June 20 4 minutes ago, Dracarys said: Naša boljka što su nam dva najbolja igrača u ekipi dva čista centralna napadača. Fudbal se odavno ne igra sa više od jednim. Upravo. Dva ovakva napadača znače igrača manje u veznom redu, jer i jedan i drugi napadač su bezopasni (ili opasni po nas) kad prime loptu daleko od gola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 20 Share Posted June 20 Lukic je najgori igrac u ovoj reprezentaciji,alibi igrac jedino sto zna je pas nazad 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 20 Share Posted June 20 Najgora smo reprezentacija na ovom prvenstvu, ni I od IGRE. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted June 20 Share Posted June 20 3 minutes ago, McLeod said: Ja ne znam gde je Lukic. Tadic je pretrcao vise od svih zajedno do sad, i na levoj i na desnoj strani, svuda je, Lukica nema nigde. Malopre Ilic mora da vrati stoperu, u sredini nema nikog 20 metara prazno, ja ne znam gde lik stoji bukvalno. Tebro, sta pricas ti… Tadic uvek van kadra kamere, kako si uspeo i da vidis da lik trci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 20 Share Posted June 20 Pola igraca se pi*kara na terenu medjusobno... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MishaZvezda1983 Posted June 20 Share Posted June 20 ovo sto mi igramo je jako bolno gledati....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 20 Share Posted June 20 Tadic prima loptu svuda bukvalno, ja ne znam sta ti gledas. Baci pogled posle utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 20 Share Posted June 20 (edited) Naši kao da su se pred utakmicu okupili i odradili jedan zajednički trening. Samo mašu rukama jedni drugima i ništa nikome na terenu nije po volji. Raspuštena banda. Zakonom bih zabrani naš reprezentativni fudbal. Edited June 20 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted June 20 Share Posted June 20 Piksi je debil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted June 20 Share Posted June 20 Kao sto smo svi predvideli, odbrana najbolji deo tima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts