MishaZvezda1983 Posted June 25 Share Posted June 25 Brate mili ,negledljivo !! Najgorih 30 minuta u zadnjih 20 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted June 25 Share Posted June 25 Živkovića koji se ne vidi će izvesti u 85 min. Taj čovek ni ti može šta napred ni ti pozadi. Ja stvarno ne razumem toliko opcinjenost sa njim, pa da igra svaku utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 25 Share Posted June 25 Just now, BattleBender said: Javorization. Mislio sam da prethodne formacije su dno besmislenosti, ali avaj… uvek moze gore. Kakvi dno od ograca je Gudelje, satro koristan defanzivno, bukvalno mu se setanu iza ledja, jedan ugao nije lepo zatvorio. Ne postoji trenutno HIPOTETIKE da odigramo nesto Gudelj je SMS koji igra nesto defanzivnije. Izgleda lepo i fudbalski, pokreti mu graciozni, a busan kurton od igraca. I Ilic i Lukic su daleko bolji od njega, u oba pravca. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 25 Share Posted June 25 Žile briljira Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted June 25 Share Posted June 25 Do sad nismo povezali 3 pasa, u kojima nije uključen golman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 25 Share Posted June 25 Kriminal ma sta Englezi lice. Gallagher zalutao na ovaj nivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 25 Share Posted June 25 Šta je Piksi legenda zamislio, to verovatno ni on sam ne zna. Mada se solidno branimo za sad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 25 Share Posted June 25 Izgleda da će biti potrebna pobeda ovde, jer su Englezi nesposobni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted June 25 Share Posted June 25 Lukic na ovoj poziciji prakticno ne postoji na terenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 25 Author Share Posted June 25 Sramota je kako igramo. Makar je mene sramota. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted June 25 Share Posted June 25 Da li ovaj dunster na klupi kapira dasa ovim igračima,ovom taktikom i igrom nećemo ne dati gol ,nego šutnuti u okvir istog? Ovo je najveća neznalica trenerska koji sam video za mog života. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted June 25 Share Posted June 25 Mora Mitrovica zameniti...I Jovic i Vlahovic su bolji igrači i u formi. Takodje Birmancevic umesto Zivkovica...Tadić će u igru vrlo verovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted June 25 Share Posted June 25 (edited) Počeću da navijam za Dansku, za ovakvu retardiranu igru Srbije ne može da se navija Edited June 25 by Skyglider 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted June 25 Share Posted June 25 Naš pokušaji xG N/A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 25 Share Posted June 25 Bata Đora i Pižon da pozavide... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted June 25 Share Posted June 25 Svaka čast ovim momcima, čak iako rezultat nije nepovoljan, učinili su me ravnodušnim u sred utakmice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted June 25 Share Posted June 25 3 minutes ago, Dracarys said: Izgleda da će biti potrebna pobeda ovde, jer su Englezi nesposobni E baš šteta što neće svi na EP da igraju fudbal umesto nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted June 25 Share Posted June 25 Na utakmici na kojoj nam pobjeda sigurno dolazi prolaz, a nerjeseno skoro sigurno ispadanje, mi imamo 0 suteva u prvom poluvremenu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 25 Share Posted June 25 Zbog ovakvih kao mi treba smanjiti broj ucesnika na evropskom prvenstvu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 25 Author Share Posted June 25 (edited) 3 minutes ago, No name said: Mora Mitrovica zameniti...I Jovic i Vlahovic su bolji igrači i u formi. Takodje Birmancevic umesto Zivkovica...Tadić će u igru vrlo verovatno Ne znam šta će da se promeni, ako zameni Mitrovića. Edited June 25 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted June 25 Share Posted June 25 Najviše pasova i lopte u nogama ima Rajković. Ovo je ljudi moji negledivo.Kakva bruka,sramota i ćemer od igre o od ovog mučenika što ga zovu selektor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 25 Share Posted June 25 Taktika je davimo igru pa da damo gol u 85min jer ako ga damo ranije stisnuće nas Danci i samim tim nakantati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MishaZvezda1983 Posted June 25 Share Posted June 25 Za 45 minuta 0 suteva na gol. Zemljo otvori se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 25 Share Posted June 25 Nije to vise ni do igraca koliko do toga sto Piksi nije trener nikakav. Verujem da bi ekipa sa foruma bolje spremila ovu utakmicu. Igraci bukvalno ne znaju sta treba da rade i onda svako radi ono u cemu misli da je najbolji, pa onda kad krene frustracija, krene da radi i ono sto ne zna. No, ima i do igraca. Sramota je npr na sta nezamenjivi Mitrovic lici. Covek deluje kao spic Cukarickog, dok na klupi sede dva spremnija igraca od njega, valjda jer ovaj mora da igra, s obzirom na mnoge uspehe koje nam je doneo. Mogao je Piksi tom logikom i Dzaju da zove da igra levo. Mi necemo ovako dati gol Dancima, moramo da im uzmemo loptu, a ne da pokusavamo na kontre i napucavanja, jer su fizicki egal s nama, a za nijansu su brzi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 25 Share Posted June 25 Ali Zivkovic koji ima prostora da centrira i brat fintira vazduh🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts