Čvarkov Posted June 22 Share Posted June 22 1 hour ago, Don Dusko said: Majstor promasenih zicera! Treba i to umeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted June 22 Share Posted June 22 Sad gledaj kad u zadnjem kolu Ukrajina zvekne Belgiju a Slovačka i Rumunija odigravaju neriješeno. 😁😁😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 23 Share Posted June 23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 23 Share Posted June 23 On 6/21/2024 at 8:27 AM, Problem sa licnim greskama said: U utorak da se okrenemo medalji u košarci i obavezama u Parizu. Ne vidim kako možemo dobiti Dansku. Jednostavno nismo toliko kvalitetni. Ipak treba pokušati sve, 90min, 1 utakmica, ko zna. O jbt, ako negdje i u nekom sportu ima iznenađenja, to su veliki turniri u nogometu. Pa evo i u Njemačkoj već u 1. kolu iznenađenje. Morata ubojit iz 1. šanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 23 Share Posted June 23 4 minutes ago, Bugl Khan said: O jbt, ako negdje i u nekom sportu ima iznenađenja, to su veliki turniri u nogometu. Pa evo i u Njemačkoj već u 1. kolu iznenađenje. Morata ubojit iz 1. šanse Naravno, mozda sutra stize i mesija na kuglu zemaljsku. Sve je moguce. Realnost je da necemo pobediti i da se nece poklopiti 5 utakmice da bismo prosli sa 2 boda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted June 23 Share Posted June 23 Koliko ja razumem, Rum-Slo ako igraju X, obe ekipe prolaze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 23 Share Posted June 23 Realno je bilo i da protiv Portugala uzmete 0, a ne 4 boda u 2 tekme. Realno je bilo i da Kamerun dobijete 4 ili 5:1, realno je bilo da dobijete Škote doma za odlazak na EP....a tek realni rezultati ostalih reprezentacija... Btw, netko je spomenuo Tursku 2002. To apsolutno nije nikakav primjer. Nikog iz srednjeg ranga nisu pobijedili, da ne spominjemo nešto više. Sam rezultat je iznenađenje, ali utakmice nisu. Za razliku od Grka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 23 Share Posted June 23 Kako? Belgija ima bolju gol razliku od Slovačke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted June 23 Share Posted June 23 Zavrsice sa po 4 boda i bez obzira na rezultat drugog meca ne mogu zavrsiti zadnji u grupi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 23 Share Posted June 23 Važi brate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 23 Share Posted June 23 Ne daj ti bože da se Mitar raduje s tobom 2 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 23 Share Posted June 23 12 minutes ago, Barkley#34 said: Ne daj ti bože da se Mitar raduje s tobom Kao Zoc sa Smailagicem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 23 Author Share Posted June 23 1 hour ago, Bugl Khan said: Realno je bilo i da protiv Portugala uzmete 0, a ne 4 boda u 2 tekme. Realno je bilo i da Kamerun dobijete 4 ili 5:1, realno je bilo da dobijete Škote doma za odlazak na EP....a tek realni rezultati ostalih reprezentacija... Btw, netko je spomenuo Tursku 2002. To apsolutno nije nikakav primjer. Nikog iz srednjeg ranga nisu pobijedili, da ne spominjemo nešto više. Sam rezultat je iznenađenje, ali utakmice nisu. Za razliku od Grka Što bi rekao Miroslav Ilič - "samo nemoj lažnu nadu da mi daš" 😁. Napadaće Danci prostor koji ostavljamo po bokovima i ja ne vidim način da se odbranimo. Bliži amo nekoj petardi, nego iznenađenju. Elem, ako Piksi ostane, treba mu neko ko se razume u taktiku kao pomoćnik. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted June 23 Share Posted June 23 Ovo je trebalo da bude zvanična pesma reprezentacije: 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 23 Share Posted June 23 20 minutes ago, Don Juan said: Što bi rekao Miroslav Ilič - "samo nemoj lažnu nadu da mi daš" 😁. Napadaće Danci prostor koji ostavljamo po bokovima i ja ne vidim način da se odbranimo. Bliži amo nekoj petardi, nego iznenađenju. Elem, ako Piksi ostane, treba mu neko ko se razume u taktiku kao pomoćnik. Ti veruješ da će bahati piksi nekog da posluša? On veruje da najbolje zna fudbal na celom svetu i ni jedan ozbiljan trener neće da sarađuje sa njim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irski_srbin Posted June 23 Share Posted June 23 Sad kad dobijemo Dansku, medjutim večeras Svajcarska dobije Nemacku 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 23 Share Posted June 23 Danska Srbija kec 2,30 u Mocartu. Hvatajte to danas pre nego se strmopizdi na realnih 1.50, a zahvalnost mi možete iskazati i kasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 23 Share Posted June 23 Samo da podsetim ekipu da je prozor za transfere na Fantasy pred treće kolo otvoren do večeras u 21:00. Kao i da popune treće kolo na Predictor. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 23 Share Posted June 23 X na kladionici 2.1 Ukrajina je u najgorem položaju u toj grupi. Moraju da jure pobjedu protiv Belgije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 23 Share Posted June 23 Lukakua ni sreća neće malo da pogleda ako ćemo iskreno. Spreman je,dobro igra,radi mnogo,ali neverovatno je kako se još nije upisao. Tri nepriznata gola KDB još jednom pokazuje kakva je klasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 23 Share Posted June 23 Francuzi bez Mbapea ipak deluju dosta jalovije. Ako ne bude spreman za nokaut fazu Francuska nije prvi favorit više. Sa druge strane,Holandija sa Depajom deluje neubojito. Čovek je non factor za sada i mislim da Kuman treba da razmisli o Zirkzeu ili čak Veghorstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 23 Share Posted June 23 Portugalski igrači održali fudbalsku lekciju prepotetnim mediokritetima od turskih igrača. Takođe,legendarni nastup portugalskih navijača koji su ućutkali 60.000 Turaka: "Sou,de Portugal eu sou!" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted June 23 Share Posted June 23 (edited) 3 hours ago, Perkos2 said: Ti veruješ da će bahati piksi nekog da posluša? On veruje da najbolje zna fudbal na celom svetu i ni jedan ozbiljan trener neće da sarađuje sa njim. I sve mane kontrira sa "ja ne želim kukavički fudbal". Ko za rezultat mari. U njegovoj glavi smo uvek bili bolji. 😄 Edited June 23 by Problem sa licnim greskama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted June 23 Share Posted June 23 (edited) 5 hours ago, Barkley#34 said: Ne daj ti bože da se Mitar raduje s tobom Konačno je kolorizovana ta čuvena seksualna tenzija grobara i cigana. Put in the Louvre ❤️ Edited June 23 by Molina23 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 23 Share Posted June 23 https://www.instagram.com/reel/C8jIks2MF9w/?utm_source=ig_embed&ig_rid=106b8ac5-8801-4e8b-a44f-21e67a3fff1e Ovde deluje kao da su mu sve ladje potonule... A i ovo navijac da ga uhvati za ruku i drzi i preti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts